Ko da reklamira plocice na Kalmanu - spanski dizajn, njemacki kvalitet, a bosanske cijene. Svasta se nasem narodu moze proturiti, ja mislim da je i Sir Ferguson nesto prepisao od ovih.19vendetta87 je napisao/la: ↑01 okt 2023, 11:59Jos lik nahvali ona dva pomocnika, jedan je među najboljim analiticarima u Evropi, a drugi vrhunski kondicioni trener i sta jos naveza za njegaHansestadt je napisao/la: ↑01 okt 2023, 11:47Jugoslovenski Gary Neville
isto nam je ovako Prosinecki solio pamet. Ali kod Bosanaca najvise upali kad im kaze da dovodi svoje pomocnike s kojima je godinama radio. Eh sa tom frazom se upacaju na udicu ko glupi bakalar.![]()
Da su upola od toga koliko ih hvali, sad bi bili kod Pixija u SŠ, a ne bi dolazili kod nas u Bosnu...
Savo Milošević - Selektor Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
-
- Kontakt:
Re: Savo Milošević - Selektor Bosne i Hercegovine
Izjavio je da okosnicu reprezentacije trebaju činiti igraci iz domacih liga, BiH PL i Ling long Srbije....
- JohnCleese
- Kontakt:
Fudbalski funkcioner opste prakse je dobar termin.Horoz je napisao/la: ↑01 okt 2023, 11:26Ima odličan CV za političara, još kad to mediji i botovi izbruse, čista sreća za Bih. Na koncu, samo u Bih on može doći na tu funkciju.JohnCleese je napisao/la: ↑01 okt 2023, 10:27Savo ima dobar CV u UEFI, Savo igrao poletan fudbal sa Partizanom i tim poslom nije izgubio status legende kluba, Savo zna kako funkcionise savez jer je i tu radio, Savo šikanirao predsjednika kluba jer mu se mijesao u posao, Savo ima brdo para i nema potrebu da mesetari sa menadzerima.....
Na kraju svega Savo preuzima reprezentaciju BiH![]()
Novac,karijera, popularnost sve si to imao pa kako bolan Savo zavrsi kod nas? To mora da je ljubav![]()
Milošević je fudbalski funkconer opšte prakse.
Ali hajde, postavljen je i neka pokaže zna li i može li, možda baš on bude pogodak u ovoj mahnitoj zemlji. Ni sa nevidljivim CV-jem trenera, nije daleko od nekih koji su nas vodili.
U svakom slučaju, treba ostati i odigrati baraž, taman sve izgubio
Uglavnom, Savo ništa neće izgubiti u svojoj karijeri ako ne prodje baraz kao selektor BiH, ali isto tako neće puno ni dobiti ukoliko prođe jer mu je CV već isuvise nakićen

On je za nas totalno nebitna persona.
Kamo srece i znanja da se ovako ucestalo piše na temama nogometni savez i sl.
Meni licno kao navijacu reprezentacije i države BiH bitnije je da nema nikakve financijske injekcije za Vicu i kvislingsko-krimogenu ložu pa taman cijena toga bila neodlazak na Euro.
Pa onda neka svi redom nestanu iz saveza jer su tu svakako zbog uhljebljenja ili neka Vicko financijsku stabilnost FSBiH održava daidzinim parama

Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Nije problem Savo nego oni koji su ga birali, nisu stručni za posao kojim se bave i to su činjenice. Ofulaš svjetsko, ostvariš najmanje bodova u kvalifikacijama ikad, kvalifikacije za Evropsko još veća katastrofa gdje u grupi sa Slovačkom, Islandom i Luksemburgom četiri kola prije kraja ostale ti samo teoretske šanse za plasman. Ako gledamo reprezentaciju jedino pozitivno za vrijeme mandata ovih ljudi je ta liga nacija i baraž, sve ostalo katastrofa.
Uz to su uspjeli promjeniti tri selektora i dovesti četvrtog bez da se išta značajnije promjenilo. Gdje tu odgovornost ?
Meho nesposoban za selektora a ovi kao sposobni što su ga izabrali.
Uz to su uspjeli promjeniti tri selektora i dovesti četvrtog bez da se išta značajnije promjenilo. Gdje tu odgovornost ?
Meho nesposoban za selektora a ovi kao sposobni što su ga izabrali.
Hvala Ivaylo.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Da ti ista znas, znao bi da je Hrvatska bila da kazem mrtva reprezentacija i sa Modricem na celu tad. Njih je Finska pobijedila usred Rijeke. Mogu da kazem da je to prekretnica bila. Da ih nisu pobijedili, Cacic mozda ne bi ni otisao sa klupe i ne bi napravili ovo sto su danas sve uradili. Cacic nije znao kud udara. Dzaba igraci ako selektor ne zna posao.
Ukljuci malo mozak ako ga imas. Ko kaze da bi npr Klopp bio dobar selektor ili Guardiola? Nije isto voditi tim svakodnevno i reprezentaciju na 5, 6 treninga i 2 utakmice u mjesecu. Ti mislis da bi Dalic uspio u klupskom fudbalu? Nije mu dzaba vrhunac u klupskoj karijeri bio Varazdin i ne kazem da je los, ali kazem da mu ne bi sjeo klupski fudbal i da bi vrlo vjerovatno grohnuo nazad u HNL. Za reprezentativni fudbal je odlican, za klupski bas i ne.
Zato je tebi TC plafon...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Pored saveza dugotrajni problem nam je i kadar. Igraci nam igraju preko kurca, bezidejno, na srecu, demotivisano i bez ikakve komunikacije. Yebo majku, nekad pomislim da nit jedan od njih ne zna bosanski ono makar osnovne neke rijeci.
- Dzeko nema autoriteta na terenu, a kamo li izvan njega. Vise autoriteta od njega ima Kolasinac koji se konstantno unosi sudijama u facu.
- Mi od Salihamidzica, preko Musica, Lulica i Mujdze vise nemamo krila klasicna.
- Odkako je se Misimovic oprostio nemamo vise ni klasicnu 10ku, kreatora, romanticara, snajperistu. Dzeko se mora sam vracati da bi kreirao neku sansu drugima. Pjanic odkako igra ugusise ga ostala dvojica u sredini, pa se pocne igrati tiki-taka na uzem prostoru.
- Ja Savu ne vidim bas kao trajno rijesenje cisto zbog kilavog CV-a. Doveden je iz tri razloga: zbog nacionalnog kljuca, mrsave plate koju mu savez nudi i njegove nezaposljenosti godinu i kusur. Najbolje bi bilo da nakon neuspijesnog baraza ode sam kako bi savez KONACNO odrijesio kesu i doveo stranca, a ne vise balkanca. Imat ce poslje baraza fore do Juna kada krecu prijateljske utakmice za EP, taman da se ekipa uigra za A ligu u LN.
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
Svasta se na ovom forumu da procitati.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
Papac Papac,
Mislim na adekvatna rijesenja, ne pozicijalno. Ok, imamo sad Dedica i Gazibegovica, ali su i oni defanzivci s kojima se eksperimentise. Mi desno imamo tek trojicu koji su vrijedni spomena, a to su Stevanovic, Hotic i mali Hasic. Lijevo imamo Menala, Ziljkica i Duljevica. Pozvati su Stevanovic, Menalo i Ziljkic. Da li mogu od prve minute da igraju Stevanovic i Ziljkic? Mogu kad bi ih neko pustio. Evo ti idealne prilike protiv Portugala da ih ubacis u vatru. Ako se ne dokazu do poluvremena, tek onda eksperimentisi. Kod nas vazda kontra, vazda se eksperimentise, vazda neke smjene generacije, vazda izmisljanje tople vode...
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
Mislio sam da ovo nikada neću reći ali draze mi je sto je Savo selektor, hiljadu hiljada puta, nego Vaha. Toliko mi je frajer pao u očima. Odavno. Ali sad i def.
Sada je Savo novi selektor i ne treba se plaho obazirati na prethodnike i rekla kazala.
Sudit mu na osnovu rezultata i to je to.
Nadati se da ce biti uspješna i lijepa priča. Napokon.
Sada je Savo novi selektor i ne treba se plaho obazirati na prethodnike i rekla kazala.
Mislim da ce Savo vratiti publiku na tribine i podršku javnosti, važno je sada da repku podržimo jače nego ikad
-
- Kontakt:
Nase je da se nadamo da sljedeci Vicin srpsko-menadzerski tal nije panj kao Sanicanin. To ce biti Svetozar Markovic ili ko vec, a ludi ste ako mislite da ce bez toga ovo ici u buducnosti
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Tek što je postavljen na mjesto selektora Bosne i Hercegovine, čak i prije, Savo Milošević se već bacio na sklapanje tima. Pikirao je nekoliko fudbalera iz okolnih zemalja, prije svega Hrvatske i Srbije, otkriveno je da hoće kapitena Partizana Svetozara Markovića, ali izgleda da on nije jedini...
Ideja Miloševića je da vrati Vladana Kovačevića u nogometnu reprezentaciju Bosne i Hercegovine, bez obzira što ju je rođeni Banjalučan odjavio zbog poziva Srbije, odnosno selektora Dragana Stojkovića Piksija. Zvao ga je selektor “Orlova”, ali još uvijek nije debitovao zbog problema sa papirologijom, piše Blic.
Na promociji Miloševića u Sarajevu upravo je pokrenuta ta tema, a bivši golgeter je ostao “zakopčan”, ne demantujući da postoji kontakt.
“Da li ću da pričam sa Vladanom Kovačevićem? Razgovarat ću sa mnogim igračima”, rekao je Milošević, što je protumačeno da nije odustao od golmana poljskog Rakova.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ma nek ga vrati ako moze, kad je mogo Supic moze i ovaj.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
Papac Papac,
Papac Papac,
Papac Papac,
dijaspora ce da gori
Vaha je svojim "kavama" i izjavama rušio barem 2 trenera dosad iako je znao da neće uzet repku...šljam obični.hurem je napisao/la: ↑01 okt 2023, 17:33Mislio sam da ovo nikada neću reći ali draze mi je sto je Savo selektor, hiljadu hiljada puta, nego Vaha. Toliko mi je frajer pao u očima. Odavno. Ali sad i def.
Pa rekao je fino da ih je čekao u ponedjeljak, utorak je već bilo kasno...

I found freedom. Losing all hope was freedom.

Pišu bh portali kako je Savo humanista jer je nakon rata igrao u Srebrenici sa “humanitarnim zvijezdama”, a ne pišu da se Savo fotografirao sa još jednim “igračem” koji je “igrao” u Srebrenici i to jula 1995. Taj “igrač” je Ristan Ikonić i kao što se vidi na fotografijama, po smemu sudeći “igrao je u samom vrhu napada” tokom genocida nad Bošnjacima Podrinja.toliko
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 9 gostiju.