Euroliga 2024/25
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Euroliga 2024/25
Još nije gotovo u Madridu
Sve stoji, ali ja gotivim njega kao kosarkasa...on tako lagano igra, bez ikakvog napora...ima vrhunske handles za europski nivo i onaj textbook skok-sut...VensanKasel je napisao/la: ↑16 jan 2025, 22:27Ma klasičan napadač koji te može ubiti sa 25+ poena ili ukopati ekipu i šutirati 2/17 ...Vaya je napisao/la: ↑16 jan 2025, 22:16Ja se samo nadam da ce Fournier ovako trpati i u Zadru za mjesec dana...i stvarno je covjek igracina...ja ne mogu nikako da skontam kako je njega Lazic uspio solidno da ustopa u Skenderiji prije 2 godine...
Nema sta, ubjedljivo dvoje najjace ekipe u Euroligi ove sezone su Olimpijakos i Panatianikos, dvije stepenice, pa svi ostali...
U partizanu apsolutno srbijanski igraci nemaju bas nikakav uticaj, sve stranci
nema potpisa
Al kod zvijezde bar nesto odigraju, pogotovo petrusev, davidovac, kalinic. Vidi kod ovih, nigdje nikog
nema potpisa
Mali je broj domaćih igrača koji bi im bili od koristi. Bolji im je ovaj put kojim idu bez domaćih igrača nego da guraju neki škart.Admir_Sa je napisao/la: ↑16 jan 2025, 22:41Al kod zvijezde bar nesto odigraju, pogotovo petrusev, davidovac, kalinic. Vidi kod ovih, nigdje nikog
- VensanKasel
- Kontakt:
Čuj nije , bilo gotovo prije pola sata ...
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Jbg, treba da se zapitaju sto je to tako. Nekad su u istoj evroligi uz par stranaca bili sasvim konkurentni sa vecinom ekipa.arelinho je napisao/la: ↑16 jan 2025, 22:43Mali je broj domaćih igrača koji bi im bili od koristi. Bolji im je ovaj put kojim idu bez domaćih igrača nego da guraju neki škart.
nema potpisa
- VensanKasel
- Kontakt:
Zvezda je godinama igrala Euroligu i tu je nastalo par dobrih košarkaša , Partizan lutao i to se vidi .Admir_Sa je napisao/la: ↑16 jan 2025, 22:41Al kod zvijezde bar nesto odigraju, pogotovo petrusev, davidovac, kalinic. Vidi kod ovih, nigdje nikog
Kojeg srbina da dovede Partizan ? Lučić i Milutinov su jedini vrh igrači , Vanju su vratili .
Pokuševski je zanimljiv , kao i Bošnjaković .
Nije kao prije da Zvezda i Partizan prave reprezentativce , sada to Mega radi i ako imalo vrijede odoše u NBA ...
- VensanKasel
- Kontakt:
Ja baš mrzim takve igračeVaya je napisao/la: ↑16 jan 2025, 22:35Sve stoji, ali ja gotivim njega kao kosarkasa...on tako lagano igra, bez ikakvog napora...ima vrhunske handles za europski nivo i onaj textbook skok-sut...VensanKasel je napisao/la: ↑16 jan 2025, 22:27Ma klasičan napadač koji te može ubiti sa 25+ poena ili ukopati ekipu i šutirati 2/17 ...Vaya je napisao/la: ↑16 jan 2025, 22:16Ja se samo nadam da ce Fournier ovako trpati i u Zadru za mjesec dana...i stvarno je covjek igracina...ja ne mogu nikako da skontam kako je njega Lazic uspio solidno da ustopa u Skenderiji prije 2 godine...
Nema sta, ubjedljivo dvoje najjace ekipe u Euroligi ove sezone su Olimpijakos i Panatianikos, dvije stepenice, pa svi ostali...

On ako ne pogađa postaje prava štetočina za ekipu , loš u odbrani , tanak sa asistencijama i skokovima .
Ali kakav doček za igrače Partizana... ovi grobari su stvarno jedan level iznad
SARAJEVO SIAMO NOI <3
- VensanKasel
- Kontakt:
ma ovo je definicija ljubavi... žao mi je što mi u Sarajevu nemamo ovako nešto... sve bih dao za ovakve i slične trenutke
SARAJEVO SIAMO NOI <3
- VensanKasel
- Kontakt:
Isto razmišljam , a bome i zamišljamjuka55 je napisao/la: ↑17 jan 2025, 09:25ma ovo je definicija ljubavi... žao mi je što mi u Sarajevu nemamo ovako nešto... sve bih dao za ovakve i slične trenutke

Da dočekujemo igrače Bosne na aerodromu , da gledamo Euroligu u Skenderiji ...
dat će Bog jednog dana, da grmi puna SekenderijaVensanKasel je napisao/la: ↑17 jan 2025, 09:49Isto razmišljam , a bome i zamišljam![]()
Da dočekujemo igrače Bosne na aerodromu , da gledamo Euroligu u Skenderiji ...
SARAJEVO SIAMO NOI <3
- VensanKasel
- Kontakt:
Kaže da nije svejedno kako se u „Beogradskoj areni“ ulazi u utakmicu, jer atmosfera lako može da se okrene u korist gostiju.
„Sve zavisi od nas kako iznesemo to, kako uđemo u utakmicu, kakvu energiju i motivaciju donesemo, jer često može da se okrene protiv nas. Dođe 20.000 ljudi koji nešto očekuju, a ti ne isporučuješ i onda se to sve okrene i nastane neka mrtva, učmala atmosfera, sve se čuje, čuju se patike, čuju se zvižduci, čuješ protivničku ekipu kako se raduje…“
Nikola Kalinić je u pravu , svaka čast za izjavu !
„Sve zavisi od nas kako iznesemo to, kako uđemo u utakmicu, kakvu energiju i motivaciju donesemo, jer često može da se okrene protiv nas. Dođe 20.000 ljudi koji nešto očekuju, a ti ne isporučuješ i onda se to sve okrene i nastane neka mrtva, učmala atmosfera, sve se čuje, čuju se patike, čuju se zvižduci, čuješ protivničku ekipu kako se raduje…“
Nikola Kalinić je u pravu , svaka čast za izjavu !
- VensanKasel
- Kontakt:
Tako je , odlično opisano .
Svaka utakmica u Madridu isto , na očigledne faulove skaču i prave se budale , fuj .

Svaka utakmica u Madridu isto , na očigledne faulove skaču i prave se budale , fuj .

Isto kao sto i navijaci Oympiacosa za svaki poraz optuzuju sudije
Sinoc je bilo par glupih odluka na stetu Reala. Da se razumijemo, nisam neki fan Reala, pratim ga zbog Muse prvenstveno. Sto opet ne umanjuje zasluzenu pobjedu Oly-a sinoc.

Sinoc je bilo par glupih odluka na stetu Reala. Da se razumijemo, nisam neki fan Reala, pratim ga zbog Muse prvenstveno. Sto opet ne umanjuje zasluzenu pobjedu Oly-a sinoc.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- VensanKasel
- Kontakt:
Ma radi pritisak skoro svaka ekipa , ali nekako normalno i pojača se pritisak kada je neka sumnjiva situacija.
E kod Reala na svaku sudijsku odluku ide pritisak , pogotovo floper Campazzo i odvratni Ljulj , odmah se šire ruke , odmahuje glavom a očigledan faul bude

Slično nešto je radila Zvezda kod Radonjića , Lazić i Mitrović nikada nisu priznali faul .
Valjda Real navikao da ih sudija pogura , pa sada kada normalno ne mogu da dođu sebi , mogu misliti šta bi bilo da sude protiv njih auuuuuuuu

Ovo 100%. Nije ni cudo sto svaku utakmicu dobiju po nekoliko tehnickihVensanKasel je napisao/la: ↑17 jan 2025, 14:43Ma radi pritisak skoro svaka ekipa , ali nekako normalno i pojača se pritisak kada je neka sumnjiva situacija.
E kod Reala na svaku sudijsku odluku ide pritisak , pogotovo floper Campazzo i odvratni Ljulj , odmah se šire ruke , odmahuje glavom a očigledan faul bude![]()
Slično nešto je radila Zvezda kod Radonjića , Lazić i Mitrović nikada nisu priznali faul .
Valjda Real navikao da ih sudija pogura , pa sada kada normalno ne mogu da dođu sebi , mogu misliti šta bi bilo da sude protiv njih auuuuuuuu![]()

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.