Safet Sušić - Pape

harishp
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la harishp » 11 jan 2010, 22:46

PIRKE33 je napisao/la:Sta je to Pape pokazao da je veci patriota sve dok nije preuzeo reprezentaciju?Da je preuzeo bilo ko od ovih navedenih sad bi taj bio najveci patriota ..jel??
Nama trebaju sposobni ljudi, a tek onda patriote........
Hidink Gus...od glave do pete Rus
Sposobni ljudi hoce sa onom nasom selektorskom platom da plate par puta veceru i to bi bilo to nebi mu ni za puta ostalo..
Cistacica u Engleskom savezu ima vecu platu nego kod nas selektor.
I manite poredjenja kad poredis zaboravio si onda jedno par nula kraj tih ljudi i njegovog djepa.
P.S Sto se tice preuzimanja repke ''neko ikad a neko ni tad''.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 11 jan 2010, 22:54

daj ba .....svi puni ko brod........radili bi dzabe.......samo znaju da bi ih savez iskoristio i sav njihov ugled narusio........toga se ja bojim za Papeta......zato je Papetu najbolje da uradi ono sto bi Barbarez uradio da je slucajno dosao na mjesto........

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 12 jan 2010, 04:38

PIRKE33 je napisao/la:daj ba .....svi puni ko brod........radili bi dzabe.......samo znaju da bi ih savez iskoristio i sav njihov ugled narusio........toga se ja bojim za Papeta......zato je Papetu najbolje da uradi ono sto bi Barbarez uradio da je slucajno dosao na mjesto........
Ma bi klinac radili djabe.Uvijek neke isprike.
Sad kad krenu tekme odmah ce se vidjeti pametovanja od takvih.
Trebao ovo ili ono. :roll:
A ni sam Barbarez nezna sta bi uradio da mi znamo.Pusti suplje.
Kako sam rece kraj saveza neces raditi sta hoces.
Nesto kontam da smo mi na mjestu ''slonova'' pa sad bi forumasi poderali Vahu.Sto prosu bodove :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 12 jan 2010, 07:32

PIRKE33 je napisao/la:Sta je to Pape pokazao da je veci patriota sve dok nije preuzeo reprezentaciju?Da je preuzeo bilo ko od ovih navedenih sad bi taj bio najveci patriota ..jel??
Nama trebaju sposobni ljudi, a tek onda patriote........
Hidink Gus...od glave do pete Rus
nigdje nisam napisao da je Pape veci patriota od ostalih nabrojanih,iako izgleda da jeste,jer,evo vidis on je selektor,a ostali nam "mozda" dodju kao Ciro...kad ih niko drugi ne bude htio...rekoh da je Pape bar iskreno rekao svoje razloge,nije prosipao onu "draga moja BiH..."...
Barbarez da je izabran,brzo bi bio potrosen...prije Papeta u svakom slucaju,a nije bash fora da ljude brzo trosimo...iako volio bih Barbu negdje blizu reprezentacije,zasluzio je definitivno da bar radi ono sto je radio debeli Ahmo (direktor reprezentacije).
Pape je tu gdje je i nek mu je sa srecom,kao i bilo kome da je dosao na njegovo mjesto...Nakon par utakmica cemo (cu) da hvalim(o) ili kudim(o).

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 12 jan 2010, 10:07

safete samo naprijed....uz tebe samo......a ljudi moji ko radi taj i grijesi.....selektorska pozicija je veoma osjetljiva ...al vidjet cemo sta ce nas sajo napravit nadajmo se najboljem jel ima mlade perspektivne igrace i sto je najvaznije igrace koji se odlicno poznaju....dzaba tebi zvijezde al ako oni nedisu ko jedna hebes to..miske i dzeko zavezanih ociju mogu igrat,isto tako sejo i vedo...samo te safete molim pokusaj na sasu papca dovest treba nam lijevi bek nije to sejina pozicija to je definitivno...sretnoo...volim te bosno
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 12 jan 2010, 16:52

[youtube][/youtube]

i svaki put se najezim.... ;)

pa kakva je ovo utakmica bila.....NE SAM SAFETE!!!! :D
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 12 jan 2010, 19:38

Opet suplja, ko je veci patriota??? C c c c :roll:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 12 jan 2010, 20:13

Neki forumasi ce me napasti zbog ovoga sto cu sad reci ali oni koji nece da prihvate cinjenicu da je Susic selektor reprezentacije jednostavno netrebaju vise navijati za BIH. Smijesno je pljujavi po covjeka pogotovo kada se uzme u ozbir da je on tek postao selektor reprezentacije. Za mene, ti "strucnjaci" koji blate po Papetu nece nikad biti pravi navijaci reprezentacije. Stice se dojem da smo vecu podrsku pruzili covjeku koji je javno govorio protiv Bosne prije 10-15 godina nego najboljem igracu BIH svih vremena.

Da nije jadno bilo bi smijesno! :roll:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 12 jan 2010, 20:37

Tarik14 je napisao/la:Neki forumasi ce me napasti zbog ovoga sto cu sad reci ali oni koji nece da prihvate cinjenicu da je Susic selektor reprezentacije jednostavno netrebaju vise navijati za BIH. Smijesno je pljujavi po covjeka pogotovo kada se uzme u ozbir da je on tek postao selektor reprezentacije. Za mene, ti "strucnjaci" koji blate po Papetu nece nikad biti pravi navijaci reprezentacije. Stice se dojem da smo vecu podrsku pruzili covjeku koji je javno govorio protiv Bosne prije 10-15 godina nego najboljem igracu BIH svih vremena.

Nek si ti navijac pravi od 2003.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 12 jan 2010, 20:40

Adinjo je napisao/la:Opet suplja, ko je veci patriota??? C c c c :roll:
Moj Dajidja je jedan od vecih patriota hocu reci tezi.Ljudna ima 240 kila :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 12 jan 2010, 20:43

Moj prvi izbor je bio Barba, dok je drugi bio Pape. Protiv drugog nemam nista posebno, samo sto je stao na put ovom prvom :mrgreen: . Ipak Barba je mlad, ima vremena a Susicu naravno zelim sve najbolje i da nas odvede na EP.

Na kraju kvalifikacija cu donjeti zakljucak o njegovom radu, a ja sam uvijek bio uz repku pa kad ju je vodio i Ciro Blazevic kojeg nisam postovao od prvog dana, nit cu ga ikad postovati.
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 12 jan 2010, 21:21

Cartman je napisao/la:
Tarik14 je napisao/la:Neki forumasi ce me napasti zbog ovoga sto cu sad reci ali oni koji nece da prihvate cinjenicu da je Susic selektor reprezentacije jednostavno netrebaju vise navijati za BIH. Smijesno je pljujavi po covjeka pogotovo kada se uzme u ozbir da je on tek postao selektor reprezentacije. Za mene, ti "strucnjaci" koji blate po Papetu nece nikad biti pravi navijaci reprezentacije. Stice se dojem da smo vecu podrsku pruzili covjeku koji je javno govorio protiv Bosne prije 10-15 godina nego najboljem igracu BIH svih vremena.

Pratim reprezentaciju od 2003. godine a ipak vise znam o fudbalu nego ti iako 90% forumasa su konstantno protiv mene ja se borim za svoje misljenje.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 12 jan 2010, 21:30

Tarik14 je napisao/la:
Cartman je napisao/la:

Pratim reprezentaciju od 2003. godine a ipak vise znam o fudbalu nego ti iako 90% forumasa su konstantno protiv mene ja se borim za svoje misljenje.
Ma znas ti sve i o fudbalu i o patriotizmu. Ipak si bosanac vec 6 godina.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 12 jan 2010, 22:06

Selo moje ljepše od Pariza, lijepo iz daleka malo manje izbliza... ;)
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 12 jan 2010, 22:26

Tarik14,

izrazio si svoj patriotizam, shvatili smo
molim te nemoj nam daviti baš sve teme o reprezentaciji.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 jan 2010, 09:15

NoName je napisao/la:Selo moje ljepše od Pariza, lijepo iz daleka malo manje izbliza... ;)
8-)
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 13 jan 2010, 09:54

Tarik počeo navijati za reprezentaciju taman onda kad su pravi navijači to prestali :mrgreen: Šalim se, ali u mom slučaju, imao sam jednu pauzu od navijanja za repku u trajanju od 2-3 godine, sve do Ćiroslava. Prije te pauze nisam propustio gotovo nijednu utakmicu, išao sam tamo gdje je išla repka (ne na svaku prijateljsku, naravno). Ako ništa, Ćiri se sigurno može zahvaliti za to što je vratio veliki broj navijača.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

edoox
Kontakt:

Post Postao/la edoox » 13 jan 2010, 15:53

Pape je legenda bio i osto..kao fudbaler..kao selektor,trener..to je mi nesto i nije sjajno..pa on kao trener nije vodio neki klub 3-4 godine..prihvatio je ovo jer se zaželio posla,a i lakse ce do Bosne dolaziti.Njegovi angažmani bili su do godinu dana..a najčešće je bio "vatrogasac",naravno u Turskoj.
Nije da pocejnjujem to..al realno,kakvi su to rezultati??? ili kad je već on seltkor,zar se ne moze okupiti dobar tim saradnika. Treba za selektora stvaiti Aliju Bracu Hadžiosmanovića!!! Nek se i on oproba ko selektor,ako nista najveći je fudbalski fanatik. Naravno prvi saradnik Feraget!!

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 13 jan 2010, 15:59

KONGO je napisao/la:Moj prvi izbor je bio Barba, dok je drugi bio Pape. Protiv drugog nemam nista posebno, samo sto je stao na put ovom prvom :mrgreen: . Ipak Barba je mlad, ima vremena a Susicu naravno zelim sve najbolje i da nas odvede na EP.

Na kraju kvalifikacija cu donjeti zakljucak o njegovom radu, a ja sam uvijek bio uz repku pa kad ju je vodio i Ciro Blazevic kojeg nisam postovao od prvog dana, nit cu ga ikad postovati.
Na kraju moze biti u najgorem slucaju isti kao i ostali ili bolji. Gori nikako,jer se kvalifikacije igraju za ODLAZAK na EP ili SP,a ti bio 2,3 ili 6 isti klinac,nigdje ne ides,niko nas nije odveo do cilja.
U svakom slucaju zelim mu puno srece

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 13 jan 2010, 16:05

edoox je napisao/la:Pape je legenda bio i osto..kao fudbaler..kao selektor,trener..to je mi nesto i nije sjajno..pa on kao trener nije vodio neki klub 3-4 godine..prihvatio je ovo jer se zaželio posla,a i lakse ce do Bosne dolaziti.Njegovi angažmani bili su do godinu dana..a najčešće je bio "vatrogasac",naravno u Turskoj.
Nije da pocejnjujem to..al realno,kakvi su to rezultati??? ili kad je već on seltkor,zar se ne moze okupiti dobar tim saradnika. Treba za selektora stvaiti Aliju Bracu Hadžiosmanovića!!! Nek se i on oproba ko selektor,ako nista najveći je fudbalski fanatik. Naravno prvi saradnik Feraget!!
Eto stavi ih ti na klupu,uz tebe smo :roll:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.