Kvalifikacije za Eurobasket 2011
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Kvalifikacije za Eurobasket 2011
ko bi reko, popusili 
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Odavno bolju nisam čuojordan 23 je napisao/la:mi smo tako pogodno tlo da od bogalja pravimo talente.ovaj klark nece vise u zivotu 3 poena dati.svaka cast na borbenosti,i svaka cast bajramovicu fuj kenane po ko zna koji put
Da čestitam i ja kosarkašima na večerašnjoj utakmici i što su nas po ko zna koji put obrukali u kvalifikacijama
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
Povlacim sve sto sam rekao za Nihada Imamovica nakon utakmice u Madjarskoj. Nije on:
- kriv sto igraci i trener nemaju mozga
- kriv sto bi i slijep skontao da Clark gadja trojke, a nas "vrhunski" selektor ne zna postaviti flaster
- kriv sto "vrhunski" selektor ne vidi odakle dolazi najveca opasnost, tj. sut za tri poena
- kriv sto nas "vrhunski" kapiten od tri zicera uspije promasiti sva tri
- kriv sto nas "vrhunski" kapieten ne uzima sigurno loptu nego je pusti, da ode van igralista i tako omoguci Britancima napada
Treba ukinuti ovu reprezentaciju i opet se neki cude kako je dvorana prazna, pa nisu svi budale da daju novac da gledaju onu bruku. Ah pic.kicama kao Teletovicu i kompaniji treba oduzeti drzavljanstvo.
Samo se pitam ko je dao onom klocu Bajramovicu kaiptensku traku, naseg "vrhunskog" trenera bih odmah poceo cijeniti kada bih doticnom oduzeo istu.
- kriv sto igraci i trener nemaju mozga
- kriv sto bi i slijep skontao da Clark gadja trojke, a nas "vrhunski" selektor ne zna postaviti flaster
- kriv sto "vrhunski" selektor ne vidi odakle dolazi najveca opasnost, tj. sut za tri poena
- kriv sto nas "vrhunski" kapiten od tri zicera uspije promasiti sva tri
- kriv sto nas "vrhunski" kapieten ne uzima sigurno loptu nego je pusti, da ode van igralista i tako omoguci Britancima napada
Treba ukinuti ovu reprezentaciju i opet se neki cude kako je dvorana prazna, pa nisu svi budale da daju novac da gledaju onu bruku. Ah pic.kicama kao Teletovicu i kompaniji treba oduzeti drzavljanstvo.
Samo se pitam ko je dao onom klocu Bajramovicu kaiptensku traku, naseg "vrhunskog" trenera bih odmah poceo cijeniti kada bih doticnom oduzeo istu.
Zadnja izmjena: amerosm, dana/u 11 avg 2010, 22:48, ukupno mijenjano 1 put.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
E bas ni naso velike sportove odbojku i vaterpol da spominjes. Tu smo negdje sa Srbijom i Hrvatskom u nogometu, od CG naravno deset puta bolji, u rukometu smo tu negdje sa CG a slabiji od ostalih komsija, ali smo ipak pobjedili Srbiju i nismo daleko iza. A kosarka je prica za sebe, tu vise nemamo sta trazit. To je ocito.Avatar je napisao/la:Kosarka ?
Fudbal ?
Odbojka ?
Tenis ?
Vaterpol ?
Nasi susjedi sa balkana nam mogu biti idoli u svakom sportu![]()
Nazalost
Sto se tice tenisa, idu Dzumhur, Burgic i Basic, pa cemo vdijet za nekoliko godina sta je sta.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ko dovede onog Domerkanta u reprezentaciju od tolikih crnaca, pa ja bi naso boljeg mozes baciti kamen u Bronxu i koga pogodi bolje bi igrao od ovog debila!
A Keno je prica za sebe nevalja ga viditi a igra bolje da i nepricam nista, covjek
igra kosarku isto bik. Nema elegancije. KATASTROFA! Sta ce Sabit sa ovim defektima nije on kriv!
A Keno je prica za sebe nevalja ga viditi a igra bolje da i nepricam nista, covjek
- Tarpi do bagro
- Kontakt:
nismo zasluzili da izgubimo
Moje ljubavi: LEGENDA:_Analiticar
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3
hodža je napisao/la:kako protiv denga i mensah-bonsua sutra![]()
![]()
![]()
ko će njih zaustaviti kad ne mogu neke mađarske poluamatere ????
nažalost crno nam se piše sutra![]()
a još smo favoriti na kladionicama 1,6...2,30![]()
![]()
![]()
![]()
nekako smo ih uspjeli zaustaviti, ali nema nama hajra dok ne istjeramo sve bajramoviće iz bh košarke
u vezi kvota...Bet Live se zaje*ao pa okrenuo kvote, poslije su ispravili... ali ja opet na naše igrao
FORZA MARŠAL !!!
mahalac je napisao/la:Odgovorno tvrdim, jedinica mjere za glupost u BiH je Kenan Bajramovic![]()
Hvala svim ostalim momcima na zalaganju, jednostavno nije se moglo bolje s diverzantom u svojim redovima
Cuj kenan pa ti nisi prisebi,ili se kosarkom bavis ono povremeno...Kenan da potrosi 20 lopti zabijao bih po 25 poena u to budi siguran....Jedini nas uz teletovica jeste kenan koji zabija u klubu ovi ostali su smjesni.....domercant ima prosjek od 9 poena sa svoj tim) kod nas trosi lopte kao neka zvijezda:)!!!!Nego je problem sto je kenan kapiten pa se na njemu lome kola...
Kod: Označi sve
-
sandiegochargers
- Kontakt:
niko nema pravo da pljuje domerkanta ili bilo kojeg igraca. dali su sve od sebe i da je jos bar nihad igrao uzeli bi ih 100%. henry je odlicno cuvao denga iako je deng 13 cm viši. čovjek je poginuo u odbrani ostavio je srce na terenu a preuzeo je odgovornost jer nista nije moglo proci. da je pogodio one šuteve siguran sam da bi ga hvalili. i bagra je ja mislim preteška rijec. ljudi su igrali u okviru svojih mogucnosti. da su jos tu bili gordic,nihad,ikonic i teletovic uzeli bi ih lagano. ****........
ne mozes reci da su nas veceras obrukali jer ipak su nam falila 2 vazna igraca, na borbenosti veceras svaka cast, ali opet se moramo vratiti na **** madjarsku tu smo se obrukali...**** ih svak sad ne znam da li imamo i teoretske sanse, ako neko zna nek odgovorineko_iz_mase je napisao/la:Odavno bolju nisam čuojordan 23 je napisao/la:mi smo tako pogodno tlo da od bogalja pravimo talente.ovaj klark nece vise u zivotu 3 poena dati.svaka cast na borbenosti,i svaka cast bajramovicu fuj kenane po ko zna koji put
Da čestitam i ja kosarkašima na večerašnjoj utakmici i što su nas po ko zna koji put obrukali u kvalifikacijama![]()
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
Pa sta je ovo?kksiroki je napisao/la:Sreća pa nema B divizije .Cartman je napisao/la:Nista, idemo u B diviziju, gdje ovoj bagri i jest mjesto.
http://en.wikipedia.org/wiki/Eurobasket_2011_Division_B
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Varda i Henry što valjaju (Džedović i Gordić svaka cast i njima, samo što su sad povrijeđeni)...ovo ostalo rastjerati jednom zauvijek, a poceti od Predsjednika KS, preko selektora pa do igraca
Bruka i sramota.
Bruka i sramota.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
naravno da imamo...."samo" moramo uzeti engleze i makedonce u gostimavuvu_zzz je napisao/la: sad ne znam da li imamo i teoretske sanse, ako neko zna nek odgovori
FORZA MARŠAL !!!
hah ... utakmica na nivou reprezentacije BiH ...
uvijek tu a nigdje nas .. nego hajde sve bih prezalio al kad Kojadinovic pogodi 2 slobodno bacanje umjesto da fula .. c c c sto je logicno .. eee moj Sabite i taktika ti je stroj ..
c c c
.. al Keno .. hahahah top ... c c c ... sramota ..
E jbg steta.. Bio sam siguran par puta da ce dobite tekma danas.
Deng danas niti slab niti dobar prosecna tekma. Ni Mensa danas ne bil u forma zato Bonsu treba zalit sto ne dobile tekma danas. Za Sullivan voopste da ne pricame mozda negova najlosa tekma u kariera
.
BIH mora dobit ovakva tekma kad nie trojca imat prosek dan.. A i nihovi trener im dava vas 4 slabodni plus 2 napadi zaradi teknicki + oni slabi iz slobodni..
Trebalo ova iskoristit, steta.. Slabo
Deng danas niti slab niti dobar prosecna tekma. Ni Mensa danas ne bil u forma zato Bonsu treba zalit sto ne dobile tekma danas. Za Sullivan voopste da ne pricame mozda negova najlosa tekma u kariera
BIH mora dobit ovakva tekma kad nie trojca imat prosek dan.. A i nihovi trener im dava vas 4 slabodni plus 2 napadi zaradi teknicki + oni slabi iz slobodni..
-
Cartman u svijetu odbojka i vaterpol su popularan sport' nazalost kod nas se ne ulaze u te sportove' ali sta je tu je.Cartman je napisao/la:E bas ni naso velike sportove odbojku i vaterpol da spominjes. Tu smo negdje sa Srbijom i Hrvatskom u nogometu, od CG naravno deset puta bolji, u rukometu smo tu negdje sa CG a slabiji od ostalih komsija, ali smo ipak pobjedili Srbiju i nismo daleko iza. A kosarka je prica za sebe, tu vise nemamo sta trazit. To je ocito.Avatar je napisao/la:Kosarka ?
Fudbal ?
Odbojka ?
Tenis ?
Vaterpol ?
Nasi susjedi sa balkana nam mogu biti idoli u svakom sportu![]()
Nazalost
Sto se tice tenisa, idu Dzumhur, Burgic i Basic, pa cemo vdijet za nekoliko godina sta je sta.
U svakom sportu hrvatska' slovenija' srbija (crna gora se otcjepila od srbije pa ce vremenom se praviti reprezentacije u svakom sportu (Odlicne) .
U Bosni kakva politika takav sport' nazalost,ne vodi niko racuna o sportovima,ne daju "lovu" za razvoj najvaznije stvari (SPORTA) za razliku od ove 3 zemlje navedene (Srbija,slovenija,Hrvatska) ...
Edit: U sjedecoj odbojci smo najbolji
Zadnja izmjena: Avatar, dana/u 11 avg 2010, 22:59, ukupno mijenjano 1 put.
ma znam nego da li trece mjesto voditi u nekakv play off ili ti baraz, ako vodi imamo sansu za trece mjesto i baraz u protivnom game overhodža je napisao/la:naravno da imamo...."samo" moramo uzeti engleze i makedonce u gostimavuvu_zzz je napisao/la: sad ne znam da li imamo i teoretske sanse, ako neko zna nek odgovori![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w
Ma realno ljudi su jaci od nas i tacka. Momcima svaka cast dali su svoj max. veceras sto nije bio slucaj u Mađarskoj, sad do kraja da pobjede sto vise i da se ne obraukaju a ako bi nekim cudom iznenadili u Makedoniji ili Velikoj Britaniji jos bolje ali tesko, tako momci samo srece na teren ko veceras pa sta bude 
Mes Que Un Club
E jbg steta.. Bio sam siguran par puta da ce dobite tekma danas.
Deng danas niti slab niti dobar prosecna tekma. Ni Mensa danas ne bil u forma zato Bonsu treba zalit sto ne dobile tekma danas. Za Sullivan voopste da ne pricame mozda negova najlosa tekma u kariera .
Deng danas niti slab niti dobar prosecna tekma. Ni Mensa danas ne bil u forma zato Bonsu treba zalit sto ne dobile tekma danas. Za Sullivan voopste da ne pricame mozda negova najlosa tekma u kariera .
mislim da ne trebamo pljuvat sad po domerkantu,nije odigrao dobro u napadu al je odlicno cuvao denga,tko to nije vidio nek vise nikad ne gleda kosarku..........razlog poraza je samo jedan a to su ozljede,da smo imali gordica i nihada a dan ne govorim o kretenu teletovicu koji se negdje na plazi sad odmara pa prelđic,rizvic,kikanovic dajem ruku u vatru da bi bili prvi u ovoj grupi al s toliko otkaza i povreda jednostavno se ne moze,pa nama u igru ulazi balavac hođic,limitirani milosevic,nesovic koji zna samo loptu prevest i keno koji fula tri zicera u jednom napadu.....protiv toga nijedan trener ne moze a pogotovo hađic koji ionako nije bog zna kakav trener....jednostavno nemamo **** srece i tocka.........mozda nam jednom sunce zasja.....a mozda i ne
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.