Miroslav Ćiro Blažević

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

izet fazlinovic
Kontakt:

Re: Miroslav Ćiro Blažević

Post Postao/la izet fazlinovic » 24 dec 2008, 19:06

Potpuno si u pravu.

Trebamo pustiti Ciro na miru. Covjek je zavolio ovu zemlju, i daje sve , da idemo na Svjetsko Prvenstvo. I ovaj put imamo velike sanse da to ucinimo.
Netreba mu sad tu pod nos ribati, sta je reko prije 15 godina. Mi zivimo u 21.stoljecu i treba mo se i tako ponasati. Trebamo biti zahvalni ovom covjeku, sto je uzeo ovaj tesak zadatak , da vodi nasu Reprezentaciju kao Selektor i to sa 73 godine. On je dosada po mom misljenu poakzo , da je veoma dobar covjek i da ima karakter i veliku karizmu.
Prava momicina :)

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 24 dec 2008, 19:07

Tarik14 je napisao/la:
defener je napisao/la:ma daj, pritisak je bio jel trebali se borit za remi imali smo tad 13 bodova pa da se za remi dobije 8 bodova ne bi prosli dalje
a sto se tice igara na proslim kvalifikacijama izgubili smo od madjarske 1-3 u zenici, moladavija nam je uzela bod, grcka nas je kuci nabusila, maltu smo jedva uzeli 1-0, KUCI SMO OD MOLDAVIJE IZGUBILI ( ja za moldavijiu znam samo od onog eurosonga i onog nastupa sa onom babom xD) od norveske smo kuci naguzeni i na kraju zavrsimo sa 13 bodova, jer su nam bodove uzeli moldavija, madjarska i norveska KUCI i zato nismo prosli
sad se ta prica ponavlja i kad uzmemo te outsidere sa 7-o i 4-1 mi smo nezadovoljni, kakav je to rezultat? pa da mi smo najbolji na svijetu ajmo i spaniju kuci dobit ....... ma ne... kriv je trener... ma smijesni ste
Sve smo te utakmice igrali i izgubili sa B selekcijom jel su nasi pravi igraci (Grlic, Beslija, Spahic, Bajramovic, Hasagic, Grujic, Milenkovic, Tolja) tada bojkotovali Savez.
:roll:
pa ko je sad igro od tih igraca..samo Spahic i Hasagic :)

ma nebitno, meni je najvaznije da nasa repka ima uspjeha, ko je vodio, neigra mi toliku ulogu..kao sto sam vec jednom napisao..kad bi Ciro ispravio tih par gresaka sto ima, onda bi bilo sve ok..ovako tesko da ce ga svi podrzavati! nista..cekamo prijateljsu u februaru i ako bog da u martu i aprilu je belgija na redu..nakon te dvije utakmice znat ce mo gdje smo i koliko je ko vrijedan ;)

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 24 dec 2008, 19:10

izet fazlinovic je napisao/la:Potpuno si u pravu.

Trebamo pustiti Ciro na miru. Covjek je zavolio ovu zemlju, i daje sve , da idemo na Svjetsko Prvenstvo. I ovaj put imamo velike sanse da to ucinimo.
Netreba mu sad tu pod nos ribati, sta je reko prije 15 godina. Mi zivimo u 21.stoljecu i treba mo se i tako ponasati. Trebamo biti zahvalni ovom covjeku, sto je uzeo ovaj tesak zadatak , da vodi nasu Reprezentaciju kao Selektor i to sa 73 godine. On je dosada po mom misljenu poakzo , da je veoma dobar covjek i da ima karakter i veliku karizmu.
Ma jasta..vazno je da smo mi u 21.stoljecu, i nebitno je sto je on prije 15 godina izjavio da Bosna nikad nece biti zemlja..nije on tada balavac bio pa da nije znao sta govori..tada je BIH pljuvao odakle je stigo, a sad kao hocu uspjeh za svoju domovinu..pa jel ljudi sa karakterom pljuju svoju domovinu??

jos jednom...necemo o njegovom karakteru, posto mu karakter kratko jasno, smrdi :) ...cekamo april pa cemo znati kakav je selektor!

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 24 dec 2008, 19:14

defener je napisao/la:ma daj, pritisak je bio jel trebali se borit za remi imali smo tad 13 bodova pa da se za remi dobije 8 bodova ne bi prosli dalje
a sto se tice igara na proslim kvalifikacijama izgubili smo od madjarske 1-3 u zenici, moladavija nam je uzela bod, grcka nas je kuci nabusila, maltu smo jedva uzeli 1-0, KUCI SMO OD MOLDAVIJE IZGUBILI ( ja za moldavijiu znam samo od onog eurosonga i onog nastupa sa onom babom xD) od norveske smo kuci naguzeni i na kraju zavrsimo sa 13 bodova, jer su nam bodove uzeli moldavija, madjarska i norveska KUCI i zato nismo prosli
sad se ta prica ponavlja i kad uzmemo te outsidere sa 7-o i 4-1 mi smo nezadovoljni, kakav je to rezultat? pa da mi smo najbolji na svijetu ajmo i spaniju kuci dobit ....... ma ne... kriv je trener... ma smijesni ste
jel te ko sta pita za proslost?? a to sto pises za tursku je ziva glupost..pa znaci samo mi smo bili pod pritiskom??? maloprije ti rece da su Turci morali pobjediti?? znaci oni taj pritisak nisu imali...ljudino, mi smo izgubili protiv drugog tima turske reprezentacije..netrebamo nesto uljepsavati ili lose stvari pomesti na stranu! trebamo realno priznati da je to katastrofalna igra bila i katastrofan rezultat! pa cak i Ciro govori da mu je zao te utakmice..nije ni on glup..mislis da njega u dusi nije bilo sramota izgubiti protiv onake Turske..daj molim te! nevalja ni samo uljepsavati stvari...a kad se nesto napise poput ovog za tursku, odmah se odmah spominju estonija i jermenija...sramota!!!

sukisp
Kontakt:

Post Postao/la sukisp » 24 dec 2008, 19:15

Koji jeli prvi April :mrgreen:

izet fazlinovic
Kontakt:

Post Postao/la izet fazlinovic » 24 dec 2008, 19:24

CheGuevara je napisao/la:

Ma jasta..vazno je da smo mi u 21.stoljecu, i nebitno je sto je on prije 15 godina izjavio da Bosna nikad nece biti zemlja..nije on tada balavac bio pa da nije znao sta govori..tada je BIH pljuvao odakle je stigo, a sad kao hocu uspjeh za svoju domovinu..pa jel ljudi sa karakterom pljuju svoju domovinu??

jos jednom...necemo o njegovom karakteru, posto mu karakter kratko jasno, smrdi :) ...cekamo april pa cemo znati kakav je selektor!

Nebi on treniro ovu drzavu, kad je nebi volio. sada ces ti reci, on je doso zbog para!!! ali nije tako. Covjek prima Svicarsku penziju. Sto onda dolazi u Bosnu, i ovde u trenerci skace kraj terena i gubi zivce zbog poraza. To nebi neko radio samo nako, ili zbog neke male plate iz jadne Bosne. On to radi od ljubavi prema Bosni. On se opametio. I njemu nije lako. On je Bosanki Hrvat, i tada je svako skrenuo malo, svako gresi u zivotu. Tada su svi bili Jugosloveni i od jedanput su svi Srbi, Hrvati, Bosnjaci. I najgore je, neke se nisu ni dan danas opametili, ali on jeste i zato ga ja cijenim toliko.

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 24 dec 2008, 19:26

izet fazlinovic je napisao/la:

Nebi on treniro ovu drzavu, kad je nebi volio. sada ces ti reci, on je doso zbog para!!! ali nije tako. Covjek prima Svicarsku penziju. Sto onda dolazi u Bosnu, i ovde u trenerci skace kraj terena i gubi zivce zbog poraza. To nebi neko radio samo nako, ili zbog neke male plate iz jadne Bosne. On to radi od ljubavi prema Bosni. On se opametio. I njemu nije lako. On je Bosanki Hrvat, i tada je svako skrenuo malo, svako gresi u zivotu. Tada su svi bili Jugosloveni i od jedanput su svi Srbi, Hrvati, Bosnjaci. I najgore je, neke se nisu ni dan danas opametili, ali on jeste i zato ga ja cijenim toliko.
znas li ti sta je ruski rulet?

izet fazlinovic
Kontakt:

Post Postao/la izet fazlinovic » 24 dec 2008, 19:28

ZNAM JARANE

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 24 dec 2008, 19:30

izet fazlinovic je napisao/la:ZNAM JARANE
ok..upo si u tu igru..pazi da te na kraju neopali metak! ;) ...nadam se da kontas sta ti hocu stim da kazem :)

izet fazlinovic
Kontakt:

Post Postao/la izet fazlinovic » 24 dec 2008, 19:32

ok..upo si u tu igru..pazi da te na kraju neopali metak! ;) ...nadam se da kontas sta ti hocu stim da kazem :)
Mozes mi ti da objaznis ?

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 24 dec 2008, 19:36

izet fazlinovic je napisao/la:
Mozes mi ti da objaznis ?
upo si u krug te raje, kojima je Ciro zamazao oci! pa reko da se nebi na kraju previse razocarao ako bi te Ciro iznevjerio ;)

izet fazlinovic
Kontakt:

Post Postao/la izet fazlinovic » 24 dec 2008, 19:37

Pisi mi direktno. I ne u metaferima, to je djecija igra!!!

sukisp
Kontakt:

Post Postao/la sukisp » 24 dec 2008, 19:39

Ciro :shock: pa taj i sam sebe par puta slaze na ogledalu u kupatilu prije nego se i umije :roll:

izet fazlinovic
Kontakt:

Post Postao/la izet fazlinovic » 24 dec 2008, 19:45

Znas li sta Che Guevara. Ovo mi postalo malo glupo.

Ti imas svoje misljene, ja svoje. GOTOVO

Dosada smo se dobro slagali na diskusijama i ja zelim da to tako ostane. Vidio sam da nisi dovoljno star, da kontas ovu Politiku, i tekar ono Politiku prije 15 godina. Ti si garant iz one namladje generacije, koja je imala tek 2-3 godine kada je poceo rat i zato ti niko nemoze zamjeriti tvoje misljene.

defender
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la defender » 24 dec 2008, 19:46

@ CheGuevara

za onaj post gore, nisi me razumio i necu da se oko toga prepirem ( pritisak bla bla) ...
pitas me ko me pita za proslost? vidim da ti ovdje i mnogi drugi pisu o proslostima...
taj drugi tim turske sto je igro to ti kao i mnog drugi dozivljavas kao tim koji nema veze sa prvim timom i da ti igraci pojma nemaju, kao da turska ima samo 11 igraca a ostali pojma nemaju, onu utakmicu su igrali na razini njihovog A tima i pobijedili tako da se ne vadimo na njihovu 2. postavu

pogledaj malo samo proslu godinu pa mi smo od KONOBARA (Malta) gubili bodove, protiv noname rep.(Moldavija) izgubili, i sad je propast godine, sto smo od Turske kod njih igubili 2-1.
Pobjede protiv Estonije i Armenije se spominju i treba da se uvijek spominju, razvalili smo ih i treba da se uvijek ponosimo tim rezultatom i igrom .

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 24 dec 2008, 19:48

izet fazlinovic je napisao/la:Znas li sta Che Guevara. Ovo mi postalo malo glupo.

Dosada smo se dobro slagali na diskusijama i ja zelim da to tako ostane. Vidio sam da nisi dovoljno star, da kontas ovu Politiku, i tekar ono Politiku prije 15 godina. Ti si garant iz one namladje generacije, koja je imala tek 2-3 godine kada je poceo rat i zato ti niko nemoze zamjeriti tvoje misljene.
e moj izete..ocigledno ti mislis da godine odlucuju o znanju ili neznanju...varas se ljudino..godine nisu nagrada za znanje, zapamti to..a ti ako me mislis na neki nacin omalozavati jer sam vjerovatno mladzi od tebe, onda ova diskusija stobom nema smisla, jer mislim da mogu minimalno toliko doprinjeti kao sto ti mozes..a vjerovatno cak i vise..nebitno jesam li puno mladzi od tebe ili ne..kontamo se? ;)

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 24 dec 2008, 19:51

defener je napisao/la:@ CheGuevara

za onaj post gore, nisi me razumio i necu da se oko toga prepirem ( pritisak bla bla) ...
pitas me ko me pita za proslost? vidim da ti ovdje i mnogi drugi pisu o proslostima...
taj drugi tim turske sto je igro to ti kao i mnog drugi dozivljavas kao tim koji nema veze sa prvim timom i da ti igraci pojma nemaju, kao da turska ima samo 11 igraca a ostali pojma nemaju, onu utakmicu su igrali na razini njihovog A tima i pobijedili tako da se ne vadimo na njihovu 2. postavu

pogledaj malo samo proslu godinu pa mi smo od KONOBARA (Malta) gubili bodove, protiv noname rep.(Moldavija) izgubili, i sad je propast godine, sto smo od Turske kod njih igubili 2-1.
Pobjede protiv Estonije i Armenije se spominju i treba da se uvijek spominju, razvalili smo ih i treba da se uvijek ponosimo tim rezultatom i igrom .
logicno da se treba biti ponosan na te dvije pobjede, ali netreba se zbog te dvije pobjede odmah toliko uzdisati...bojim se toga da nas Belgijanci nece opaliti samarcinom pa tek onda da skontamo gdje smo, ko smo i sta smo ;)

sukisp
Kontakt:

Post Postao/la sukisp » 24 dec 2008, 19:54

PIRO CEDERUUU :mrgreen:

izet fazlinovic
Kontakt:

Post Postao/la izet fazlinovic » 24 dec 2008, 19:54

izet fazlinovic je napisao/la:Znas li sta Che Guevara. Ovo mi postalo malo glupo.

e moj izete..ocigledno ti mislis da godine odlucuju o znanju ili neznanju...varas se ljudino..godine nisu nagrada za znanje, zapamti to..a ti ako me mislis na neki nacin omalozavati jer sam vjerovatno mladzi od tebe, onda ova diskusija stobom nema smisla, jer mislim da mogu minimalno toliko doprinjeti kao sto ti mozes..a vjerovatno cak i vise..nebitno jesam li puno mladzi od tebe ili ne..kontamo se? ;)

E moj jarane nemoj se prisloniti previse iz prozora, kad hoces da razumijes ono tada(prije rata). Onda si i moro ziviti tada. I meni se cini da nisi, moze biti da se varam, al mi ti mozes reci.
Koliko imas godina ali budi iskren!!!!

defender
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la defender » 24 dec 2008, 19:55

CheGuevara je napisao/la: upo si u krug te raje, kojima je Ciro zamazao oci! pa reko da se nebi na kraju previse razocarao ako bi te Ciro iznevjerio ;)
da ti kazem nesto i o ovome

...kakav krug raje, kome on ima sta zamazivat oci !!?!? nidje veze

On je doso ovdje da vodi reprezentaciju BiH , njegov posao je SELEKTOR, on bira igrace, on odlucuje koga ce u prvu postavu, on je vodio igrace u ovih 6 utakmica, po meni jako dobro sa obzirom na sve nase probleme, nije zasluzio da ga se tako blati, za sada odlicno obavlja svoj selektorski posao...
Kada ne bude radio kako treba, kada reprezentaciju bude igrala ispod svog prosjeka, tada se bunite i tad ko i svaki trener, radnik treba da da otkaz i to je to.

u kratkim crtama covjek dosao da radi posao, za sada ga radi veoma uspjesno.. onog trena kad ne bude radio kako treba moze da ide.. do tada nemate sta da pricate

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.