Novak Đoković

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

MaGiCa
Kontakt:

Re: Novak Đoković

Post Postao/la MaGiCa » 09 jul 2011, 23:53

drinin vuk je napisao/la: Не ' $ " " " на '," ? се ?," $ " у " % " " " у ". & & $ " $ - " у ?,?,' $ је & ' за затуцане,? је " ' у ".
$ ?,$, не % % на $ " % " тај ',$ " на $ " све ¥......
....? ? ',$ " ? су ? на " " $ $,$ $ " $ се " " $ $ ",$ на $,% ? ?,$ % " на ?,ах,$....."," свега % " % је ? ".
A ti bi smradu nacionalisticki trebalo da shvatis da ovo nije politicki forum i da je za tebe jedino rupcaga gde bi ti drustvo pravili poluidioti tipa Gojko Djogo i ostali "Srbi po profesiji". Da, kazem ti da si smrad, jer si dobio ban i opet nastavljas po starom. Evo kako taj polusvet, koji se zanima za sport na isti nacin kao i ti (radi pukog nacionalnog patkometrisanja), gleda na Djokovica:

MATIJA BEĆKOVIĆ: Novaka Đokovića treba da primimo u Udruženje književnika Srbije zato što je njegov reket trenutno naše najjače pero. Ako ne u Udruženje, ono bar u pen centar, jer izgleda da on ima i neku međunarodnu reputaciju...

PERO ZUBAC: To što je Novak veliki šampion je jedno, a što je lepo vaspitan, otmen, pametan i što ne krije svoj patriotizam, to je drugo. I to drugo ga čini jedinstvenim, a ne samo sportski uspesi...

EMIR NEMANJA KUSTURICA: Divno je među nama imati čovjeka koji uzima one pehare koji nisu nama namijenjeni.

MILJURKO VUKADINOVIĆ: U brisanom prostoru između nas i sve opasnijeg sveta, Nole je izašao na crtu. Na neki način, Đoković igra i za nas, a Novak pobeđuje sam...

DOBRICA ĆOSIĆ: Godinama nijedan čovek nije obradovao srpski narod koliko Novak Đoković.

GOJKO ĐOGO: Noletov reket je srpski krstaš barjak koji danas leprša na najvišem jarbolu pred razrokim očima sveta, a vimbldonski pehar je mitsko zlatno runo koje je utoplilo ozeblu dušu sirotice Srbije.

slika

Tu ideolog propasti Srbije i "otac nacije", deluje najnormalnije. Eto ko su takvima poput tebe ideolozi.

Svaku yebenu temu si pretvorio u politiku tj. politikanstvo, jer za ozbiljnu politiku nemas dovljno mozga. Tvoj light motive je da dovedes forumase do pukog prepucavanja.

Odyebi sa foruma jednom za stalno :!:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 jul 2011, 01:08

drinin vuk je napisao/la:....? ? ',$ " ? су ? на " " $ $,$ $ " $ се " " $ $ ",$ на $,% ? ?,$ % " на ?,ах,$....."," свега % " % је ? ".
Pronađite uljeza.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

High

Post Postao/la High » 10 jul 2011, 01:10

Virtu4l je napisao/la:
drinin vuk je napisao/la:....? ? ',$ " ? су ? на " " $ $,$ $ " $ се " " $ $ ",$ на $,% ? ?,$ % " на ?,ах,$....."," свега % " % је ? ".
Pronađite uljeza.
BiH . :mrgreen:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Makaveli
Kontakt:

Post Postao/la Makaveli » 10 jul 2011, 02:54

MaGiCa je napisao/la:
drinin vuk je napisao/la: Не ' $ " " " на '," ? се ?," $ " у " % " " " у ". & & $ " $ - " у ?,?,' $ је & ' за затуцане,? је " ' у ".
....? ? ',$ " ? су ? на " " $ $,$ $ " $ се " " $ $ ",$ на $,% ? ?,$ % " на ?,ах,$....."," свега % " % је ? ".
A ti bi smradu nacionalisticki trebalo da shvatis da ovo nije politicki forum i da je za tebe jedino rupcaga gde bi ti drustvo pravili poluidioti tipa Gojko Djogo i ostali "Srbi po profesiji". Da, kazem ti da si smrad, jer si dobio ban i opet nastavljas po starom. Evo kako taj polusvet, koji se zanima za sport na isti nacin kao i ti (radi pukog nacionalnog patkometrisanja), gleda na Djokovica:
izvinjavam se :D ali ko si ti da sudis ovdje o ponasanju ljudi I ljudima samim ?
i ja koliko vidim,prvi je isprovociran da napise jedan normalan post...da li se slazem ili ne to je druga prica,ali vidim da je iznio svoje misljenje koje se ne protivi pravilima foruma...

p.s. taj djogo je idiot,on zasluzuje svaki moguci podsmjeh i skart iz javnog zivota

jedan_je_nole
Kontakt:

Post Postao/la jedan_je_nole » 10 jul 2011, 10:44

MaGiCa je napisao/la:

MATIJA BEĆKOVIĆ: Novaka Đokovića treba da primimo u Udruženje književnika Srbije zato što je njegov reket trenutno naše najjače pero. Ako ne u Udruženje, ono bar u pen centar, jer izgleda da on ima i neku međunarodnu reputaciju...

PERO ZUBAC: To što je Novak veliki šampion je jedno, a što je lepo vaspitan, otmen, pametan i što ne krije svoj patriotizam, to je drugo. I to drugo ga čini jedinstvenim, a ne samo sportski uspesi...

EMIR NEMANJA KUSTURICA: Divno je među nama imati čovjeka koji uzima one pehare koji nisu nama namijenjeni.

MILJURKO VUKADINOVIĆ: U brisanom prostoru između nas i sve opasnijeg sveta, Nole je izašao na crtu. Na neki način, Đoković igra i za nas, a Novak pobeđuje sam...

DOBRICA ĆOSIĆ: Godinama nijedan čovek nije obradovao srpski narod koliko Novak Đoković.

GOJKO ĐOGO: Noletov reket je srpski krstaš barjak koji danas leprša na najvišem jarbolu pred razrokim očima sveta, a vimbldonski pehar je mitsko zlatno runo koje je utoplilo ozeblu dušu sirotice Srbije.

slika

Tu ideolog propasti Srbije i "otac nacije", deluje najnormalnije. Eto ko su takvima poput tebe ideolozi.

Svaku yebenu temu si pretvorio u politiku tj. politikanstvo, jer za ozbiljnu politiku nemas dovljno mozga. Tvoj light motive je da dovedes forumase do pukog prepucavanja.

Odyebi sa foruma jednom za stalno :!:
Kako te bolan nije stid? Napadaš čovjeka bez prethodnog osjećaja za post? Sramoti se,svi smo te pročitali odavno,dakle počeo si i javno vrijedjat,znamo ne navijaš za Novaka,ne navijaš za Srbiju,ne navijaš za vječite,ne navijaš za Vojvodinu,ne voliš Anu,Jelenu,ali čovječe otkud ti pravo da vrijedjaš na ovakav način sinoć vuka,danas nekog od nas? Sram da te bude,nadam se da ćeš bit banovan,možda je i glupo što ovo moram reći,ali ako nemaš normalan stav po pitanju Djokovića ne dolazi na temu,ovo ti ne govori neko ko je nacionalista,već neko ko ne voli ljude koji sve ostale gledaju sa visine. :twisted:

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 10 jul 2011, 11:20

Najbolji teniser sveta nije se proslavio u tandemu sa Nenadom Zimonjićem protiv raspoloženih Šveđana Lindštada i Aspelina. Odluka o plasmanu u polufinale biće doneta posle nedeljnih duela u singlu.
Novak Đoković bio je samokritičan posle poraza od švedskog dubla. Konstatovao je da mu ritern nikako nije išao, da su Šveđani bili bolji, ali nema nikakvu dilemu oko konačnog pobednika četvrtrfinalnog duela Dejvis kupa.
''Jedno od mojih glavnih oružja danas nije funkcionisalo. Slabo sam vraćao udarce, a i oni su sjajno servirali. Želeo sam da i ja dam svoj doprinos plasmanu u polufinale, nažalost nisam uspeo. Ipak, najvažnije je da u treći dan ulazimo sa prednošću i daćemo sve od sebe da ovaj duel uspešno okončamo'', izjavio je Novak.
Ni selektor Obradović nije previše zabrinut.
"Duh i pozitivna atmosfera u našem timu nije pala. Znali smo da pobeđujemo i kada smo u drugom danu gubili sa 2:1 i izlazili iz mnogo težih situacija. Mislim da nam je budućnost svetla", zaključio je Obradović.
U nedelju bi na teren trebalo prvo da izađu Novak Đoković i Mihael Rideršted, a ostaje da se vidi ko će se suprotstaviti Troickom, obzirom da je Elesković povređen.
& $ - & " - & - &
ФСРС

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 10 jul 2011, 11:29

Ja sam Srbin, a ne Britanac!

Ponosan je na svoje korene i nije mu palo na pamet da promeni državljanstvo samo zato što su mu drugi nudili bolje uslove.

Mečevi u dresu reprezentacije Srbije predstavljaju posebno mesto u karijeri Novaka Đokovića. U 2003. godini, kada je ušao u vode teniskih profesionalaca, stigao je prvi poziv od nacionalnog tima. Našao se na širem spisku tadašnjeg selektora i saigrača Nenada Zimonjića za duele protiv Obale Slonovače i Bugarske. Debitovao je godinu dana kasnije protiv Letonije, i to baš 11. aprila, poput imena novobeogradskog sportskog centra, u čijem praznom bazenu je učio teniske korake.

"Imao sam malo veću tremu na početku, jer je to bio moj debi u reprezentaciji, ali sam se opustio tokom meča. Za to je zaslužna i publika, koja me je podržavala i zahvaljujem se na tome", naglasio je Novak posle meča u Teniskom klubu Gemaks.

A, od 2005. godine predstavlja veliku snagu tadašnjih "plavih", a sada "orlova". Počelo je stvaranje velikog tima, budućih šampiona, pošto su tu već bili Zimonjić i Janko Tipsarević, kao i Dušan Vemić i Ilija Bozoljac. Novak je doneo dva poena protiv Zimbabvea, a onda je doživeo dva poraza od Belgijanaca na terenima "Gemaksa" u Beogradu. Tako je Srbija zastala na korak od baraža za Svetsku grupu Dejvis kupa, a Novaka je bilo teško utešiti posle odlučujućeg meča.
Ostali članovi reprezentacije su tada isticali da je to velika škola, da ne treba niko da upire prstom u Đokovića zbog poraza i naglašavali su da je to momak koji će nam doneti mnogo radosti u narednim godinama. I bili su u pravu.

Novak je ostao čvrsto na zemlji i kada je stigla ponuda da se zajedno sa porodicom preseli na Ostrvo i uzme britansko državljanstvo, u proleće 2006. godine, u vreme raspada Državne zajednice Srbija i Crna Gora. Želeli su tamošnji teniski stručnjaci da upare dva velika talenta, Đokovića i njegovog vršnjaka Endija Mareja i tako se domognu i trofeja u Dejvis kupu, ali od toga nije bilo ništa.

"Sve je bilo veoma ozbiljno. Nuđeno mi je mnogo toga. Želeli su da imaju još jednog jakog igrača. Uložili su mnogo i verovatno su razočarani što im se to ne vraća. Ipak, meni novac nije bio najbitniji. Tada sam počeo dobro da zarađujem, dovoljno da mogu da putujem po turnirima i da plaćam trenera", prisetio se nešto više od tri godine kasnije Đoković u razgovoru za britanski "Tajms".

On je dodao i sledeće:
"Ja sam Srbin. Ponosan sam na svoje korene i nisam hteo da zanemarim sve to samo zato što su mi drugi nudili bolje uslove. Da sam igrao za Veliku Britaniju, igrao bih jednako profesionalno, ali bih u dubini duše osećao da tu ne pripadam".

Priča o promeni državljanstva je pokrenuta u britanskim medijima nedugo pošto je Đoković sa saigračima iz reprezentacije gostovao na Ostrvu i slavio usred Glazgova u Dejvis kupu. Srbi su prethodno eliminisali Izrael, ali su imali nesreću da ih je žreb te godine, posle Glazgova, u septembru odveo u Ženevu. Švajcarac Rodžer Federer je tih dana bio "preveliki zalogaj", pa je naš nacionalni tim morao da sačeka drugu priliku da se domogne Svetske grupe Dejvis kupa.
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 10 jul 2011, 11:34

jedan_je_nole je napisao/la:
Kako te bolan nije stid? Napadaš čovjeka bez prethodnog osjećaja za post? Sramoti se,svi smo te pročitali odavno,dakle počeo si i javno vrijedjat,znamo ne navijaš za Novaka,ne navijaš za Srbiju,ne navijaš za vječite,ne navijaš za Vojvodinu,ne voliš Anu,Jelenu,ali čovječe otkud ti pravo da vrijedjaš na ovakav način sinoć vuka,danas nekog od nas? Sram da te bude,nadam se da ćeš bit banovan,možda je i glupo što ovo moram reći,ali ako nemaš normalan stav po pitanju Djokovića ne dolazi na temu,ovo ti ne govori neko ko je nacionalista,već neko ko ne voli ljude koji sve ostale gledaju sa visine. :twisted:
Fanboyu, odmori malo.
Jadan i bespomocan je taj muceni @drinski vuk. Toliko jadan da je drugima govorio da su "Muslimani koji se pretvaraju da su Srbi, da bi tako ovde providno napadali druge". Kad on nije dobio permaban za sve budalastine koje je ovde izrekao, iako celu svoju pricu zasniva na nacionalnoj odrednici, zasto da ja dobijem ban ako ga kao takvog etiketiram :?:
Prema svecu i tropar.
Ja ne navijam ni za jednog individualca, a ne samo za Novaka, Anu ili nekog treceg. Svaki individualni sport posmatram neostrasceno, koliko god sam u stanju. Nije to nista cudno. Moja percepcija je razlicita od tvoje i to je to.
A glede teranja sa ove teme, definitivno cu otici, kad ljudi poput gore pomenutog forumasa budu postali dominantni faktor na istoj. Nisam ja u toj ligi. ;)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 jul 2011, 11:39

jedan_je_nole je napisao/la: Kako te bolan nije stid? Napadaš čovjeka bez prethodnog osjećaja za post? Sramoti se,svi smo te pročitali odavno,dakle počeo si i javno vrijedjat,znamo ne navijaš za Novaka,ne navijaš za Srbiju,ne navijaš za vječite,ne navijaš za Vojvodinu,ne voliš Anu,Jelenu,ali čovječe otkud ti pravo da vrijedjaš na ovakav način sinoć vuka,danas nekog od nas? Sram da te bude,nadam se da ćeš bit banovan,možda je i glupo što ovo moram reći,ali ako nemaš normalan stav po pitanju Djokovića ne dolazi na temu,ovo ti ne govori neko ko je nacionalista,već neko ko ne voli ljude koji sve ostale gledaju sa visine. :twisted:
On za razliku od vas voli sport i nema skrivene motive, on je ono što bi vi (geografski) željeli postati, a to boli, znam! Veliki je poznavaoc sporta, a prati ga iz ljubavi, ne zato što je tamo neko, nekad odigrao šest mjeseci bez poraza. Vi ste ovdje sa jednim drugim ciljem, koji se u potpunosti razlikuje od njegovog, to nikada nemojte zaboraviti. Vi uništavate sve ono što je dobro, samo po tome ste poznati, dok on doprinosi kvalitetu diskusija na ovom forumu, neko je od koga se može puno naučiti. Vi ovdje niste dobrodošli, on jeste... razlike su prevelike da bi se opisale riječima.

On = MaGiCa
Voli te tvoje Sarajevo.

jedan_je_nole
Kontakt:

Post Postao/la jedan_je_nole » 10 jul 2011, 11:44

mnogo_smo_jaki je napisao/la:Ja sam Srbin, a ne Britanac!

Ponosan je na svoje korene i nije mu palo na pamet da promeni državljanstvo samo zato što su mu drugi nudili bolje uslove.

Mečevi u dresu reprezentacije Srbije predstavljaju posebno mesto u karijeri Novaka Đokovića. U 2003. godini, kada je ušao u vode teniskih profesionalaca, stigao je prvi poziv od nacionalnog tima. Našao se na širem spisku tadašnjeg selektora i saigrača Nenada Zimonjića za duele protiv Obale Slonovače i Bugarske. Debitovao je godinu dana kasnije protiv Letonije, i to baš 11. aprila, poput imena novobeogradskog sportskog centra, u čijem praznom bazenu je učio teniske korake.

"Imao sam malo veću tremu na početku, jer je to bio moj debi u reprezentaciji, ali sam se opustio tokom meča. Za to je zaslužna i publika, koja me je podržavala i zahvaljujem se na tome", naglasio je Novak posle meča u Teniskom klubu Gemaks.

A, od 2005. godine predstavlja veliku snagu tadašnjih "plavih", a sada "orlova". Počelo je stvaranje velikog tima, budućih šampiona, pošto su tu već bili Zimonjić i Janko Tipsarević, kao i Dušan Vemić i Ilija Bozoljac. Novak je doneo dva poena protiv Zimbabvea, a onda je doživeo dva poraza od Belgijanaca na terenima "Gemaksa" u Beogradu. Tako je Srbija zastala na korak od baraža za Svetsku grupu Dejvis kupa, a Novaka je bilo teško utešiti posle odlučujućeg meča.
Ostali članovi reprezentacije su tada isticali da je to velika škola, da ne treba niko da upire prstom u Đokovića zbog poraza i naglašavali su da je to momak koji će nam doneti mnogo radosti u narednim godinama. I bili su u pravu.

Novak je ostao čvrsto na zemlji i kada je stigla ponuda da se zajedno sa porodicom preseli na Ostrvo i uzme britansko državljanstvo, u proleće 2006. godine, u vreme raspada Državne zajednice Srbija i Crna Gora. Želeli su tamošnji teniski stručnjaci da upare dva velika talenta, Đokovića i njegovog vršnjaka Endija Mareja i tako se domognu i trofeja u Dejvis kupu, ali od toga nije bilo ništa.

"Sve je bilo veoma ozbiljno. Nuđeno mi je mnogo toga. Želeli su da imaju još jednog jakog igrača. Uložili su mnogo i verovatno su razočarani što im se to ne vraća. Ipak, meni novac nije bio najbitniji. Tada sam počeo dobro da zarađujem, dovoljno da mogu da putujem po turnirima i da plaćam trenera", prisetio se nešto više od tri godine kasnije Đoković u razgovoru za britanski "Tajms".

On je dodao i sledeće:
"Ja sam Srbin. Ponosan sam na svoje korene i nisam hteo da zanemarim sve to samo zato što su mi drugi nudili bolje uslove. Da sam igrao za Veliku Britaniju, igrao bih jednako profesionalno, ali bih u dubini duše osećao da tu ne pripadam".

Priča o promeni državljanstva je pokrenuta u britanskim medijima nedugo pošto je Đoković sa saigračima iz reprezentacije gostovao na Ostrvu i slavio usred Glazgova u Dejvis kupu. Srbi su prethodno eliminisali Izrael, ali su imali nesreću da ih je žreb te godine, posle Glazgova, u septembru odveo u Ženevu. Švajcarac Rodžer Federer je tih dana bio "preveliki zalogaj", pa je naš nacionalni tim morao da sačeka drugu priliku da se domogne Svetske grupe Dejvis kupa.
Sjećam se dobro kada mu je nudjeno,za vrijeme onog meča u davis cupu protiv britanaca. Igrao je koliko me pamćenje služi protiv Rusedskog. Pominjane su kule i gradovi,ali naravno on iako nije imao neku naročitu pomoć države je uspio i ponosan je na svoje korijene. Danas mislim da neće igrati,jer se nadam da će Viktor donijeti taj treći poen i onda nema potrebe da Novak bzvz se umara,a i Janko će vjerovatno dobiti šansu.

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 10 jul 2011, 12:06

Virtu4l je napisao/la:
jedan_je_nole je napisao/la: Kako te bolan nije stid? Napadaš čovjeka bez prethodnog osjećaja za post? Sramoti se,svi smo te pročitali odavno,dakle počeo si i javno vrijedjat,znamo ne navijaš za Novaka,ne navijaš za Srbiju,ne navijaš za vječite,ne navijaš za Vojvodinu,ne voliš Anu,Jelenu,ali čovječe otkud ti pravo da vrijedjaš na ovakav način sinoć vuka,danas nekog od nas? Sram da te bude,nadam se da ćeš bit banovan,možda je i glupo što ovo moram reći,ali ako nemaš normalan stav po pitanju Djokovića ne dolazi na temu,ovo ti ne govori neko ko je nacionalista,već neko ko ne voli ljude koji sve ostale gledaju sa visine. :twisted:
On za razliku od vas voli sport i nema skrivene motive, on je ono što bi vi (geografski) željeli postati, a to boli, znam! Veliki je poznavaoc sporta, a prati ga iz ljubavi, ne zato što je tamo neko, nekad odigrao šest mjeseci bez poraza. Vi ste ovdje sa jednim drugim ciljem, koji se u potpunosti razlikuje od njegovog, to nikada nemojte zaboraviti. Vi uništavate sve ono što je dobro, samo po tome ste poznati, dok on doprinosi kvalitetu diskusija na ovom forumu, neko je od koga se može puno naučiti. Vi ovdje niste dobrodošli, on jeste... razlike su prevelike da bi se opisale riječima.

On = MaGiCa

A ti si mnogo ljubomoran što nisi on što mi jesmo...što ne gledaš Svjetsku grupi DC već neku tamo Čunga-Lunga zonu....Ti kofolovde nekog napadaš da je nacionalista,fašista..ovakav ,onakav..a ti si najgori...ali se uhinjiš do jaja...ćuti Virtual matere ti...tebi smeta sve što ima ikakve veze sa srpstvom

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 10 jul 2011, 12:07

$ % - $ "," то $ $ ',? $ % " " $ $ " ? у ?. % се нас " ? " пуно теже $ је " ' ",? ето на сву - " " $ ? пут је $ ' са ". " & је по " ? " у ' $ & ¥ " " " ?. ? се прође та & " то супер % " - ".
& $ - & " - & - &
ФСРС

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 jul 2011, 12:12

mnogo_smo_jaki je napisao/la:A ti si mnogo ljubomoran što nisi on što mi jesmo...što ne gledaš Svjetsku grupi DC već neku tamo Čunga-Lunga zonu....Ti kofolovde nekog napadaš da je nacionalista,fašista..ovakav ,onakav..a ti si najgori...ali se uhinjiš do jaja...ćuti Virtual matere ti...tebi smeta sve što ima ikakve veze sa srpstvom
Ne baš. Smeta mi kad neko pokušava biti ono što nije i što nikad ne može postati.
Voli te tvoje Sarajevo.

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 10 jul 2011, 12:17

Virtu4l je napisao/la:
mnogo_smo_jaki je napisao/la:A ti si mnogo ljubomoran što nisi on što mi jesmo...što ne gledaš Svjetsku grupi DC već neku tamo Čunga-Lunga zonu....Ti kofolovde nekog napadaš da je nacionalista,fašista..ovakav ,onakav..a ti si najgori...ali se uhinjiš do jaja...ćuti Virtual matere ti...tebi smeta sve što ima ikakve veze sa srpstvom
Ne baš. Smeta mi kad neko pokušava biti ono što nije i što nikad ne može postati.

ne rise matere ti....tebi smeta što mi srbi iz rs,iz bih slavimo sportske uspjehe naših sunarodnika...pa ne možeš ti nikoga natjerati da voli nešto što on neće,što ne osjeća za svoje....i ne možeš ti govoriti nekome šta je i ko je..otkud ti pravo za to? ja sam mongol ako to hoću,ako je to moje uvjerenje...ako su to moji korjeni...a nisam ono što kaže neki virtual ili neko drugi...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 jul 2011, 12:25

Slavi ti koga i hoćeš, koliko hoćeš i kad hoćeš. Samo se ponašaj normalno, ne provociraj, jer to je jedino što radite ovdje. Ako su to tvoji korijeni, onda idi za njima. Mnogo je foruma na kojima ćeš se usrećiti.
Voli te tvoje Sarajevo.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 10 jul 2011, 12:27

Aj ne seri m_s_j Tita ti eto !!!! :lol:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 10 jul 2011, 12:28

mnogo_smo_jaki je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:

ne rise matere ti....tebi smeta što mi srbi iz rs,iz bih slavimo sportske uspjehe naših sunarodnika...pa ne možeš ti nikoga natjerati da voli nešto što on neće,što ne osjeća za svoje....i ne možeš ti govoriti nekome šta je i ko je..otkud ti pravo za to? ja sam mongol ako to hoću,ako je to moje uvjerenje...ako su to moji korjeni...a nisam ono što kaže neki virtual ili neko drugi...
Pa sta ces onda u ovoj zemlji ako je ne volis ? Preko Drine ce ti sigurno biti bolje, tamo te vole svi, jedva cekaju da im dodjete :roll:
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 10 jul 2011, 12:29

Virtu4l je napisao/la:Slavi ti koga i hoćeš, koliko hoćeš i kad hoćeš. Samo se ponašaj normalno, ne provociraj, jer to je jedino što radite ovdje. Ako su to tvoji korijeni, onda idi za njima. Mnogo je foruma na kojima ćeš se usrećiti.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ",",$ - вас ?. :lol: :lol: :lol: :lol:" не ' " " него % ',$ " ' % " & је то ",а $ ¥ - $ " % " ",& & ' се '.

- ? & су % "?
& $ - & " - & - &
ФСРС

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 10 jul 2011, 12:31

Virtu4l je napisao/la:Slavi ti koga i hoćeš, koliko hoćeš i kad hoćeš. Samo se ponašaj normalno, ne provociraj, jer to je jedino što radite ovdje. Ako su to tvoji korijeni, onda idi za njima. Mnogo je foruma na kojima ćeš se usrećiti.

pa i slaviću koga hoću,naravno....i neću provocirati ,sve dok ti i takvi ko ti ne počnete govoriti nama z koga trebamo,a za koga ne trebamo navijati,za koga smijemo za koga ne smijemo....i da mi govoriš ko sam i šta sam..nemaš pravo na to...poštuj me,poštovaću te.....moji korjeni su tu..ne trebam nigdje ići...

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 10 jul 2011, 16:12

MaGiCa je napisao/la:GOJKO ĐOGO: Noletov reket je srpski krstaš barjak koji danas leprša na najvišem jarbolu pred razrokim očima sveta, a vimbldonski pehar je mitsko zlatno runo koje je utoplilo ozeblu dušu sirotice Srbije.[/i]
:mrgreen: :mrgreen:
:lol: :lol:

Al' nije samo smijesno, malo je i zalosno. Svugdje ima ovakvih zaludjenih budala, al' te budale nisu svugdje uvazeni clanovi drustva. Al' jbg, treba proci jos barem 50 godina da se sve to filtrira,...

Bosnjaci u Sandzaku navijaju i vole BiH. Bosnjaci u Sandzaku jesu Bosnjaci.
Srbi u BiH navijaju i vole Srbiju. Srbi u BiH jesu Srbi.
Irci u Skotskoj navijaju i vole Irsku. Irci u Skotskoj jesu Irci.
itd itd,..

Ljudski osjecaji ne poznaju granice. Neka se svako izjasnjava onako kako osjeca, meni to nimalo ne smeta,.. Pustite se te price na sportskom forumu.

Srbija sa Argentinom u polufinalu Dejvis kupa.
Ko igra u drugom polufinalu?
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.