Usput, znal ko datume finala i gdje se igra prva utakmica?
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Bice sportski, 2 penala za Zelju i sve ostale ce sportski bitiscudetto je napisao/la:Nije moglo biti bolje finale od ovoga zato sto ce biti spektakularna atmosfera pogotovo sa strane Robijasa jer dugi niz godina nisu bili u prilici da se raduju nekoj tituli Celika u ovoj nasoj sabaniji,zato neka bude sve regularno i sportski i bolji tim koji to zasluzi neka uzme ovu titulu.
pa jesi li ti gledao utakmicu?? ako ti ono nije penal onda neznam sta je. savic prvi dolazi do lopte, gura je sebi u for, i da ga nije golman dirao bio bi go, a posto ga je dirao i zasmetao mu, cist penal i zuti kartonSrdjanBL je napisao/la:Bice sportski, 2 penala za Zelju i sve ostale ce sportski bitiscudetto je napisao/la:Nije moglo biti bolje finale od ovoga zato sto ce biti spektakularna atmosfera pogotovo sa strane Robijasa jer dugi niz godina nisu bili u prilici da se raduju nekoj tituli Celika u ovoj nasoj sabaniji,zato neka bude sve regularno i sportski i bolji tim koji to zasluzi neka uzme ovu titulu.![]()
![]()
![]()
Datum odigravanja ne znam tacno mozda polovinom maja da se igra prva tekma,a ko ce biti domacin to ce se znati nakon sto se obavi izvlacenje.Nimla_RZ je napisao/la:To za himnu, sad će bitiKad svi zapjevamo Jedna si jedina...merak.
pa neka vam je bilo, dosli ste sa zeljom da divljate, trebali ste se spustit do mostara, ali mane se damu...padobranac1978 je napisao/la:I protiv cega se bore Horde vec pa skoro dvije godine,ccccccc...onaj zastitar zamalo nije utoku izvadio da on rijesi dilemu oko finaliste,a zamisli kako je bilo Hordasima dole u LISTICI....Plummer je napisao/la:Sta da kazem na sve ovo.Razocaran sam na sva ova desavanja oko nogometa u BiH.Inače,pratim sve utakmice prvenstva i kupa na Balkanu.Evo danas sam pratio 2 utakmice: Zvezda-Partizan i Siroki Brijeg- Zeljo.Kada sam vidio ponasanje pojedinih ljudi i mrznju na stadionu u Sirokom Brijegu,zapitao sam se:Zasto uopste igramo zajednicku ligu ako evo vec 20 godina poslije rata je ostala ista mrznja između 3 naroda u BiH.Sta vi mislite o tome?
Potpuno si u pravu. Nije uopće bitno koji će završiti na tabeli, jer im ne bi bilo prvi put da idu u Evropu, a da to po plasmanu nisu zaslužili.nick je napisao/la:mah sta reci, siguran sam da ce siroki naci nacin da izadje u evropu...
jeli zabranilo besliji da se dere nasaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nasaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaagavran je napisao/la:Uefa se oglasila povodom sinosnje utakmice.
Citiram:
u finalu kupa se ne smiju svirati penali za Zelju,
Zeljo smije imati najvise 2 kornera po utakmici,
za Celik vazi pravilo tri kornera penal,
Amar nece imati pravo izmjena,
kazu sutra ce objaviti i sastav Zelje,ali iz dobro obavjestenih izvora(koji zeli ostati anoniman)smo saznali da ce na golu biti GUŠO
Tako je,sad ce da se cuje himna nase domovine.Ocekujem 2 utakmice dostojne finalu i naravno atmosferu kakvu samo pozeljeti mozemo.Nimla_RZ je napisao/la:To za himnu, sad će bitiKad svi zapjevamo Jedna si jedina...merak.
sacekaj sutra dopunjeno priopćenje za javnost mozda bude i tomrzim_ulizice je napisao/la:jeli zabranilo besliji da se dere nasaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nasaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaagavran je napisao/la:Uefa se oglasila povodom sinosnje utakmice.
Citiram:
kazu sutra ce objaviti i sastav Zelje,ali iz dobro obavjestenih izvora(koji zeli ostati anoniman)smo saznali da ce na golu biti GUŠOi da na igraca ide cetveronoske
Mudonja je napisao/la:Skupite Strumfove, stize Gargamel iz Zenice !!!
Ti (Gargamel) si vjerovatno vec kupio povratnu kartu za Široki ali ti pokvarise strumfovi planove ...Mudonja je napisao/la:Celik i Siroki u finalu, ne znam sto se zamaramo sa ovim traljavim majmunom (TM)...Ubit ce ih Siroki danas sve po glavi a mi cemo dobiti Sirokog u ludoj i nezaboravnoj atmosferi...No nadat je se da ce nas pustiti u Europu da i tu zaredamo par pobjeda...
Hahahahahah prejako..Cuj da na igraca ide cetveronoskemrzim_ulizice je napisao/la:jeli zabranilo besliji da se dere nasaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nasaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaagavran je napisao/la:Uefa se oglasila povodom sinosnje utakmice.
Citiram:
kazu sutra ce objaviti i sastav Zelje,ali iz dobro obavjestenih izvora(koji zeli ostati anoniman)smo saznali da ce na golu biti GUŠOi da na igraca ide cetveronoske
E jbga sad argumenti, to se kratko kaze majorizacija...a ovi drugi zavera vatikansko-ustasko-dzihadska..i to je totm-ovac iz mase je napisao/la:Ne zelim biti pristrasan, ali ako neko ovdje misli da penal nije postojao nek se javi, i nek obrazloži...!
Mudonja je napisao/la:Nama ba svejedno, da dodje i Barcelona kup je nas...Sastavite ekipu sa Sirkoim i opet bi vam oderali guzove..Kakav ba zeljo seljo, nama je puno tezi zadatak bio doci do polufinala nego li vas uzeti u finalu..tanki ste ko lizalo...
Mudonja je napisao/la:Nama ba svejedno, da dodje i Barcelona kup je nas...Sastavite ekipu sa Sirkoim i opet bi vam oderali guzove..Kakav ba zeljo seljo, nama je puno tezi zadatak bio doci do polufinala nego li vas uzeti u finalu..tanki ste ko lizalo...
Analiticar jes' to tiMudonja je napisao/la:Nama ba svejedno, da dodje i Barcelona kup je nas...Sastavite ekipu sa Sirkoim i opet bi vam oderali guzove..Kakav ba zeljo seljo, nama je puno tezi zadatak bio doci do polufinala nego li vas uzeti u finalu..tanki ste ko lizalo...
Jesi li Analitacar-Ahmo ili si obicni Analiticar disel varijantaMudonja je napisao/la:jok eto ti si....Esii TM87 je napisao/la:Analiticar jes' to tiMudonja je napisao/la:Nama ba svejedno, da dodje i Barcelona kup je nas...Sastavite ekipu sa Sirkoim i opet bi vam oderali guzove..Kakav ba zeljo seljo, nama je puno tezi zadatak bio doci do polufinala nego li vas uzeti u finalu..tanki ste ko lizalo...bolje vam je da ste pustili Sirokog u finale pa da ih ponizimo..Ovako morat ce te se boriti za i ono malo casti sto imate..Mislim da vam slijedi poraz u oba susreta a dat ce te krompir golova....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.