La Liga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

alan_kardec
Kontakt:

Re: Club Atletico de Madrid

Post Postao/la alan_kardec » 26 okt 2009, 02:44

idi malo proguglaj i pronađi nešto o igračini Milinku Pantiću,pa mi onda "rekni". :mrgreen:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 26 okt 2009, 02:47

alan_kardec je napisao/la:idi malo proguglaj i pronađi nešto o igračini Milinku Pantiću,pa mi onda "rekni". :mrgreen:
on je igrao u Atlet.Madridu :oops: :oops: al nikakve veze neka im bude trener pa u la Segundu :lol: :mrgreen: pantich

alan_kardec
Kontakt:

Re: Primera Division (Liga BBVA)

Post Postao/la alan_kardec » 26 okt 2009, 02:49

hehe pa ti si stvarno dijete ako tako misliš.nego šta nego odlučuje sam,ostali su tu čisto reda radi. ;)
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 26 okt 2009, 02:51

alan_kardec je napisao/la:hehe pa ti si stvarno dijete ako tako misliš.nego šta nego odlučuje sam,ostali su tu čisto reda radi. ;)
reda radi beba si :lol: :lol: ako sam ja dijete :mrgreen: stupid neznas sta ces reci pa bubas nemas argumenata o nicemu :?: zar ne :?: :mrgreen:

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 26 okt 2009, 03:01

zamisli kakvi su tvoji argumenti kad ti je svaka druga riječ "kita" i "stupid"

nego pročitaj i ti ovo
http://www.novilist.hr/2009/09/25/real- ... -park.aspx

samo perez,perez nigdje jedne riječi o ostalim članovima uprave. ;)
RIP Adis Selmanović

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 26 okt 2009, 03:03

jaki su ti argumenti nema šta. ;)
RIP Adis Selmanović

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 26 okt 2009, 03:04

alan_kardec je napisao/la:zamisli kakvi su tvoji argumenti kad ti je svaka druga riječ "kita" i "stupid"

nego pročitaj i ti ovo
http://www.novilist.hr/2009/09/25/real- ... -park.aspx

samo perez,perez nigdje jedne riječi o ostalim članovima uprave. ;)
:lol: :lol: evo ti jos jednoc stupid jest ti jaki argumenti http://www.novilist.hr :lol: :lol: hrvatski p..odes fino na spanjolske i tamo bolje informisi o svemu :lol: :lol: stupid si bas,sto bi ja to citao kad me neznanima i gluposti nako pisu kao i ti :mrgreen:a park to se davno spomnjalo jos u 7 mjesecu to je ideja kao ideja da revnovra Bernabeuo sa vana cak ideja da se pokrije al do tada ima jos da se ispuni tacki ...nemas pojma

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 26 okt 2009, 03:08

alan_kardec je napisao/la:jaki su ti argumenti nema šta. ;)
argumenat :?: nigdje veze koga je taj pantich trenirao u svojoj trenarskoj karijeri :?:

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 26 okt 2009, 03:09

krediti su uzeti,igrači su kupljeni,rezultati vam i nisu nešto posebno.

ma iscooliraj,šta vas briga kinezi kupuju dresove. ;)

zabavni park i fudbal........... ha nigdje veze

fudbal je otišao u pm definitivno
Zadnja izmjena: alan_kardec, dana/u 26 okt 2009, 03:11, ukupno mijenjano 1 put.
RIP Adis Selmanović

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 26 okt 2009, 03:10

alan_kardec je napisao/la:krediti su uzeti,igrači su kupljeni,rezultati vam i nisu nešto posebno.

ma iscooliraj,šta vas briga kinezi kupuju dresove. ;)
:lol: :lol: krediti od Santander Banco mislis?? :lol: :lol: e moj mali :oops:nije sve kao na igricama

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 26 okt 2009, 03:15

don Ciro je napisao/la:
argumenat :?: nigdje veze koga je taj pantich trenirao u svojoj trenarskoj karijeri :?:

pa nekad se mora početi. ;) uostalom taj pantić je jedan od najboljih igrača u istoriji Atletica.

koga je trenirao maradona prije nego što je došao za selektora argentine'

koga je trenirao rajkard prije barce?

koga je trenirao mourinho prije porta?

koga je trenirao leonardo prije milana?
RIP Adis Selmanović

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 26 okt 2009, 03:20

alan_kardec je napisao/la:
don Ciro je napisao/la:

pa nekad se mora početi. ;)

koga je trenirao maradona prije nego što je došao za selektora argentine'

koga je trenirao rajkard prije barce?

koga je trenirao mourinho prije porta?

koga je trenirao leonardo prije milana?
vako mora se poceti...al nije za sve trenerski posao ako su bili jaki fudbaleri,a imas neki nisu bili fudbaleri jaki treneri.al ok bla bla...Maradona je kita od trenera nako ima ljude koji rade 80% posla umjesto njega ,a on je tu ikona mit...tako misljenje imaju sami argentinci koji ga nezele kao trenera.2 Rijekard je trnirao mislim Holandiju prvo i dobio nogu.ok,,,3 Murinjo je bio trener Benfice i dobio nogu 1 trenerski posao i otisao u Porto i tamo se proslavio.Leonardo je kita za njega to mogu reci,spasce na kraju na chievo,Siennu,o neke arapsko-katarko-japanske klubove :lol: :lol: a de mi reci za tog pantich skreces sa teme :roll: :lol: mogo bi i Paul Gaskon biti trener :lol: :lol:

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 26 okt 2009, 03:39

što se Pantića tiče čovjek je bio najbolji igrač i kapiten ekipe Atletica koja je 1996-te osvojila duplu krunu u Primeri sa Radomirom Antićem na čelu.Sljedeće sezone su igrali polufinale lige šampiona.Inače taj Pantić je jedne prilike zabio 4 komada Barci na Nou Kampu. ;) Sjajan izvođač slobodnjaka.

rajkard vodio holandiju?????? :lol:

laka ti noć.
RIP Adis Selmanović

don Ciro
Kontakt:

Sevilla FC

Post Postao/la don Ciro » 26 okt 2009, 04:02

Sevilla FC jedan od najvecih fudbalskih klubova Spanije,a ovom trenutku i jedan od vecih u Europi,sigurno vrijede da imaju svoju temu.Kratkim crtama imaju igrace iz J.Americe,Africe,Europe,Spanije ,vecina su igraci koji igraju za svoje repke...Igraju napadacki nogomet bilo da igraku kuci o gostvanju.El Pizjuan stadion je njihov dom njihova tvrdjava i jedan od najtezi terena,ko god da gostuje na ovaj vruci teren nije mu ugodno jer navijaci Seville spadaju u najbolje u Spaniji.Gradski rival im je Real Betis,,zeleno bijeli su im cesto bili nocna mora.Ali ove sezone se nece susresti u Primeri D,zeleno bijeli su u Segundi.Del Nido predsjednik kluba je uradio puno njegovi pravi potezi su uveliko uticali da se vrate iz Segunde u vrh Spanjolske,igrali su ranije veliki igraci za Sevillu jedan od najvecih je D.Suker.Puno je igraca iz omladinske skole doslo do 1tima da bih zavrsili u velikim klubovima Real Madrid=Sergio Ramos,Barcalona=D.Alves koji je igrao u Sevilli B na pocetku karijere u Spaniji,Reyes=Arsenal.L i drugi..Sada tim cini sigurno puno zvijezdica koje su usponu..Igranje u Kup Uefa pod vodstvom Juanda Ramosa i osvanja 2 puta zaredom bilo je velika stvar u povratak ovog velikana.Prije 2godine smrtno je stradao lijevi bek inace veliki talenat koji je bio nadomak Real Madrida=Puerta ,to ljeto,al je ostao..nije mu bilo sudjeno.u Seville su dugo bili pod sokom...Ekipu vodi bivsi igrac Jimenez,a igracki kadar mu je vrlo dobar,igranje u LP je velika stvar,ove sezone su imali srece jako kao nosioc grupe dobili su znatno slabije ekipe od sebe,i zavrsce 1 u grupi.U Primera D sjajan pocetak,velika ekipa na 2 fronta ima jake opcije da dogura puno...Srijeda=Subota,24,5 igraca velike klase mogu da ispune cilj Seville.Formacija 4-4-2, o 4-3-2-1.
O titulama i statistikama netreba pisati...jedan od vecih klubova Spanije i EUROPE :lol:

-----------------------------------------Palop------------------------------------------
----Konko---------------Squillaci--------------Dragutinovic.........Adriano------
----------------------------Romaric--------Zokora-----------------------------------
--------J.Navas----------------------------------------------Perotti----------------
---------------------Negredo-------------L.Fabiano-------------------------------

Klupa:J.Varas,F.Navarro,Escude,F.Kaounte,Cheventhon,Renato,Kone,D.Capel,S.Sanchez,Duscher,Lolo,Acosta,
,De Mul,D.Jimenez....

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 26 okt 2009, 04:04

alan_kardec je napisao/la:što se Pantića tiče čovjek je bio najbolji igrač i kapiten ekipe Atletica koja je 1996-te osvojila duplu krunu u Primeri sa Radomirom Antićem na čelu.Sljedeće sezone su igrali polufinale lige šampiona.Inače taj Pantić je jedne prilike zabio 4 komada Barci na Nou Kampu. ;) Sjajan izvođač slobodnjaka.

rajkard vodio holandiju?????? :lol:

laka ti noć.
Zabi sebi Pantu u ...ebe mise.mogli su i Vierija on im je bio najbolji strelac sada kad je zavrsio karijeru da ih odma preuzzme :lol: .a holandiju nisi znao :lol: :lol: :oops:sada galata ipak hmmmm nasta spade sa konja na magarca,,mislim Barca konj ovi magarac da ti pojasnim i to :oops:

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 26 okt 2009, 04:49

eto nisam skrenuo sa teme,fino sam ti pojasnio ko je Pantić,a ti tako. :oops: sram te bilo :mrgreen:
rajkard je bio pomoćnik selektora u Holandiji,a ne selektor što je ipak razlika ;) .boli kita rajkarda ko je konj,ko magarac,on je sa Barcom uzeo prvenstvo i Ligu šampiona,reala je ubio 3:0 nasred bernabeua,sad uzima kamaru love od turaka,hebe se njemu za konje i magarce.
RIP Adis Selmanović

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 26 okt 2009, 04:53

alan_kardec je napisao/la:eto nisam skrenuo sa teme,fino sam ti pojasnio ko je Pantić,a ti tako. :oops: sram te bilo :mrgreen:
rajkard je bio pomoćnik selektora u Holandiji,a ne selektor što je ipak razlika ;) .boli kita rajkarda ko je konj,ko magarac,on je sa Barcom uzeo prvenstvo i Ligu šampiona,reala je ubio 3:0 nasred bernabeua,sad uzima kamaru love od turaka,hebe se njemu za konje i magarce.
uopce nespada u najplacenije na svijetu mislim ima 3 mill eura... ipak dzep i katalunje mu je kraci :lol: :lol: :lol: a Pantich pa reko sam ti odma da je igrao u Atl.Madridu... al on nako nema ni 1% sasni :lol: :lol: smijesan si sada ti meni to reko.a Reijkard je dobio i puru isto od Capella i Shustera 2 puta :lol: :lol: i izbacen je naglavacke na kraju :lol: :oops:

obannon
Kontakt:

Post Postao/la obannon » 26 okt 2009, 09:23

Pantić kako je završio karijeru zaposlen je u Atletiku. Trenutno vodi mlađe kategorije kluba i pre dve godine bio je najbliži da sedne na klupu Atletika. Tada je i sam predsjednik Atletika rekao da njegovo vrijeme tek dolazi,još je mlad. Milsim da je ovo bio pravi trenutak da preuzme atletiko, ali ima vremena.

Mislim sa ovaj don Ciro nije ni znao ko je Milinko pa je malo uspostavio vezu sa google-om. Najgore je kad neki nazovi navijači prate neki klub a ni istoriju mu ne znaju.
- " $...

amadeus21
Kontakt:

Re: Sevilla FC

Post Postao/la amadeus21 » 26 okt 2009, 09:41

Tom De Mul je davno otisao iz Seville...
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 26 okt 2009, 10:25

villareal pobjedio :o :lol:

Atlético Madrid 1 - 1 Mallorca
Sporting Gijón 0 - 0 Real Madrid
Sevilla 0 - 0 Espanyol
Tenerife 1 - 0 Deportivo Xerez
Real Valladolid 4 - 0 Deportivo La Coruña
Getafe 2 - 0 Athletic Bilbao
Racing Santander 1 - 1 Osasuna
Almería 0 - 3 Valencia
Barcelona 6 - 1 Real Zaragoza
Villarreal 2 - 1 Málaga
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.