FK Igman Konjic
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: FK Igman Konjic
ne zivim na Bokulji
da su Turbosi dosli mi nebi osvojili ovaj bod,opet bi za vas bilo 3-0 registrovano,al hajd nismo presli centar to je valjda taktika,povuci se,brani se i cekaj priliku sto je kasnije i uspjelo,zabili gol,osvojili bod.El-hamdullilah

The Maniacs 1987
FK Željezničar
FK Željezničar
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Pa ja ti kažem opet,ovo je vama ko 3 boda. Branili ste se čitavu utakmicu i kad ste go primili,krenuli valjda na sve ili ništa i eto uzeli ste sve.adnan6595 je napisao/la:ne zivim na Bokuljida su Turbosi dosli mi nebi osvojili ovaj bod,opet bi za vas bilo 3-0 registrovano,al hajd nismo presli centar to je valjda taktika,povuci se,brani se i cekaj priliku sto je kasnije i uspjelo,zabili gol,osvojili bod.El-hamdullilah
Support your local club !
-
- Kontakt:
Naravno,tako se igra u gostima nemam ja nista protiv toga.Vjerovatno ce i nasi isto to igrat u Jablanici al mislim da ce izgubit.A vi da ste dosli utakmica ne bi bila prekinuta,jer je utakmica bila dobro organizovana,cak je i vojska bila na tribinama kao i specijalci iz Mostara tako da nije bilo sanse da dodje do nekih vecih sukoba.
to s vojskom je pretjerivanje ne igra Izrael-Palestina,ocekivao sam pobjedu igmana odnosno 3 za 3
The Maniacs 1987
FK Željezničar
FK Željezničar
Igman je mozda i najlošija ekipa ove lige i u ovakvom sastavu nema nikakve šanse za opstanak. Tu smo negdje sa Podgrmečom i Orašjem. Turbina ima sasvim solidnu ekipu i mislim da ce bez mnogo problema ostati u 1 ligi fed. Utakmica malo vise gruba, sudija malo vise navlačio za nas (valjda podlego čovjek atmosferi). Na terenu manje vise sve ok, igraci se lijepo pozdravili na kraju i to je to. Igman je bio bolji. Kod 1-0 imao 2 100% šanse i igraca vise, da rijesi utakmicu. Turbina imala jednu odlicnu sansu prije gol. Gol odlican, izvoza lik cijelu odbranu. Kasnije su mogli i do 3 boda da su bili malo prisebniji. "Beštije" više navijale protiv "Turbosa" kojih nije ni bilo, nego sto su navijali za Igman. Skandiranje kao što je "DaBoga umro" igracu koji leži povrijeđen je više nego idiotsko. Toliko.
Nekakva galerija slika s utakmice, ako ima da postavite tu ?
-
- Kontakt:
Samo da se osvrnem na jucerasnje sramno navijane navjacke skupine Bestije.Tokom svih 90 minuta najmanje se pjevalo za fk Igman,pitam se kakav su to repertoar pjesama pripremali svih ovih dana ,ako su im okosnica pjesama UBI ZAKOLJI DA TURBOS NEPOSTOJI,pjesmica koju su svojevremeno pjevale najokorjelije cetnicke horde.Ocito se nasi momci loze na to.Vrhunac njihovog nakaradnog navijanja je kad je izlazio igrac koje su ambulantna kola odvezla u bolnicu ,"DABOGDA UMRO"kako jadno ,i nepromisljenjo ,vecina normalnih ljudi se zgrozila na to i aplauzom ispratila povrjedjenog igraca Turbine.Vjerujem da dosta clanova kada odlaze na utakmice nemaju pojma ni skim se igra veC dolaze da tu ljece svoje frustracije,.
-
- Kontakt:
Svaka ti je na mjestu!Svaka castkonjicanin01 je napisao/la:Samo da se osvrnem na jucerasnje sramno navijane navjacke skupine Bestije.Tokom svih 90 minuta najmanje se pjevalo za fk Igman,pitam se kakav su to repertoar pjesama pripremali svih ovih dana ,ako su im okosnica pjesama UBI ZAKOLJI DA TURBOS NEPOSTOJI,pjesmica koju su svojevremeno pjevale najokorjelije cetnicke horde.Ocito se nasi momci loze na to.Vrhunac njihovog nakaradnog navijanja je kad je izlazio igrac koje su ambulantna kola odvezla u bolnicu ,"DABOGDA UMRO"kako jadno ,i nepromisljenjo ,vecina normalnih ljudi se zgrozila na to i aplauzom ispratila povrjedjenog igraca Turbine.Vjerujem da dosta clanova kada odlaze na utakmice nemaju pojma ni skim se igra veC dolaze da tu ljece svoje frustracije,.

Ma kakve Beštije!! Momci su dobro počeli. Ovo sada sto je od njih ostalo je 0. Kolko ja vidim tu je svega par momaka i nešto dječice. Navijanje sramotno. Aplauz publike povrijedjenom igracu Turbine je sve rekao. Oni žive u nekom virtualnom ratu sa Turbosima koji realno i ne postoje. Odnos između klubova i gradova je i vise nego normalan, a tome najbolje ide u prilog i prelazak Kudre u Turbinu. Ono sto se desilo u Jablanici je žalosno, ali i tu problem nisu napravili obicni ljudi,momci, nego ti tzv. navijaci Turbine.
Kad god cujem da se neko pobio radi se o istim ljudima vecinom,koji i pokrecu manje grupe na neku mrznju i rat,a ti isti ljudi ne smiju izaci iz svog grada.Po meni ako je njima do bitke i belaja nek se nađu negdje i rijese svoje probleme,nek puste ostale da gledaju utakmicu,ono sto se desava na tribinama nema veze sa utakmicama,i same bestije vise paznje su posvetile turbosima nego igmanu,iako je igmanu bila potrebna podrska.
The Maniacs 1987
FK Željezničar
FK Željezničar
-
- Kontakt:
U Igmanu ce biti veoma zanimljivo tokom zimskog prelaznog roka.Ubrzo ce bit skupstina gdje ce se odlucit ko ce biti novi trener,u opciji je dolazak Safeta Susica specijaliste za uzet 1 bod i kuci i na strani(ponekad).Igman je u takvoj finansijskoj situaciji da mu ne mogu ponudit vise od 50 000 pa cemo vidjeti kakav ce biti rasplet.Sto se tice igrackog kadra i dolaska novih igraca,u klub ce skoro sigurno doci Ermin Zec ,znamo da je napustio Rijeku zbog male minutaze tako da je prihvatio dolazak u Igman gdje bi se vjerovatno mogao ubaciti u prvih 11,doduse tesko ali mislim da moze.Spominje se i dolazak fantasticnog spica Idriza Dzafica kojeg u Podgrmecu nisu mogli finansijski ispostovati tako da bi i on bio sjajno rjesenje u napadu zajedno sa Erminom.U svakom slucaju bit ce zanimljivo.Pripreme ce vjerovatno biti u Maleziji
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Vaha: Halo jel to uprava FK Igmana?BestijeKonjic je napisao/la:U Igmanu ce biti veoma zanimljivo tokom zimskog prelaznog roka.Ubrzo ce bit skupstina gdje ce se odlucit ko ce biti novi trener,u opciji je dolazak Safeta Susica specijaliste za uzet 1 bod i kuci i na strani(ponekad).Igman je u takvoj finansijskoj situaciji da mu ne mogu ponudit vise od 50 000 pa cemo vidjeti kakav ce biti rasplet.Sto se tice igrackog kadra i dolaska novih igraca,u klub ce skoro sigurno doci Ermin Zec ,znamo da je napustio Rijeku zbog male minutaze tako da je prihvatio dolazak u Igman gdje bi se vjerovatno mogao ubaciti u prvih 11,doduse tesko ali mislim da moze.Spominje se i dolazak fantasticnog spica Idriza Dzafica kojeg u Podgrmecu nisu mogli finansijski ispostovati tako da bi i on bio sjajno rjesenje u napadu zajedno sa Erminom.U svakom slucaju bit ce zanimljivo.Pripreme ce vjerovatno biti u Maleziji
Uprava (ushićeno): Da
Vaha: Čuo sam da je slobodno mjesto trenera Igmana?
Uprava (još sretnije): Da,da,slobodno je.
Vaha: Ništa,samo da vam kažem da će ostat slobodno i dalje.

U Igmanu ce biti veoma zanimljivo tokom zimskog prelaznog roka.Ubrzo ce bit skupstina gdje ce se odlucit ko ce biti novi trener,u opciji je dolazak Safeta Susica specijaliste za uzet 1 bod i kuci i na strani(ponekad).Igman je u takvoj finansijskoj situaciji da mu ne mogu ponudit vise od 50 000 pa cemo vidjeti kakav ce biti rasplet.Sto se tice igrackog kadra i dolaska novih igraca,u klub ce skoro sigurno doci Ermin Zec ,znamo da je napustio Rijeku zbog male minutaze tako da je prihvatio dolazak u Igman gdje bi se vjerovatno mogao ubaciti u prvih 11,doduse tesko ali mislim da moze.Spominje se i dolazak fantasticnog spica Idriza Dzafica kojeg u Podgrmecu nisu mogli finansijski ispostovati tako da bi i on bio sjajno rjesenje u napadu zajedno sa Erminom.U svakom slucaju bit ce zanimljivo.Pripreme ce vjerovatno biti u Maleziji
Hhahahahha

Hhahahahha

Brkica
Vaha je Turbos,nece on među BestijeKonjicBOY je napisao/la:Vaha: Halo jel to uprava FK Igmana?BestijeKonjic je napisao/la:U Igmanu ce biti veoma zanimljivo tokom zimskog prelaznog roka.Ubrzo ce bit skupstina gdje ce se odlucit ko ce biti novi trener,u opciji je dolazak Safeta Susica specijaliste za uzet 1 bod i kuci i na strani(ponekad).Igman je u takvoj finansijskoj situaciji da mu ne mogu ponudit vise od 50 000 pa cemo vidjeti kakav ce biti rasplet.Sto se tice igrackog kadra i dolaska novih igraca,u klub ce skoro sigurno doci Ermin Zec ,znamo da je napustio Rijeku zbog male minutaze tako da je prihvatio dolazak u Igman gdje bi se vjerovatno mogao ubaciti u prvih 11,doduse tesko ali mislim da moze.Spominje se i dolazak fantasticnog spica Idriza Dzafica kojeg u Podgrmecu nisu mogli finansijski ispostovati tako da bi i on bio sjajno rjesenje u napadu zajedno sa Erminom.U svakom slucaju bit ce zanimljivo.Pripreme ce vjerovatno biti u Maleziji
Uprava (ushićeno): Da
Vaha: Čuo sam da je slobodno mjesto trenera Igmana?
Uprava (još sretnije): Da,da,slobodno je.
Vaha: Ništa,samo da vam kažem da će ostat slobodno i dalje.
![]()
![]()
![]()

The Maniacs 1987
FK Željezničar
FK Željezničar
-
- Kontakt:
Ma dzaba je nama da nam Jose Mourinho dodje...
Ljudi jedini vam je spas ako vam ostane Bojan Jurić,pratio sam vam par utakmica. Taj čovjek je došao kada niko nebih došao.Imao je 13igraca na raspolaganju, i opet je dokazao da Igman može lijepo da igra.O upravi je suvišno pričati.Ramize odlazi
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Nama ne može niko pomoć,pogotovo sad kad smanje ligu na 12 timova pa iz 1. lige FBiH ispadalo po 5-6...hhhhhz je napisao/la:Ljudi jedini vam je spas ako vam ostane Bojan Jurić,pratio sam vam par utakmica. Taj čovjek je došao kada niko nebih došao.Imao je 13igraca na raspolaganju, i opet je dokazao da Igman može lijepo da igra.O upravi je suvišno pričati.Ramize odlazi
to smanjenje neče ići slijedeče sezone. bitno je ovu izgurati i opstati a za slijedeču vidjeti šta i kako dalje.KonjicBOY je napisao/la:Nama ne može niko pomoć,pogotovo sad kad smanje ligu na 12 timova pa iz 1. lige FBiH ispadalo po 5-6...hhhhhz je napisao/la:Ljudi jedini vam je spas ako vam ostane Bojan Jurić,pratio sam vam par utakmica. Taj čovjek je došao kada niko nebih došao.Imao je 13igraca na raspolaganju, i opet je dokazao da Igman može lijepo da igra.O upravi je suvišno pričati.Ramize odlazi
-
- Kontakt:
Zasad' se samo zna da Bojan Juric vise nece biti trener ,a o pojacanjima i igracima se jos nista ne govori
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.