NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Šta vam je s onim malim Omeragićem,talenat,jel otišo negdje van ?
Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
Ne, tu je Omeragić i igra na klupi, bar tako ga Durgutović forsira. Sada je protiv Travnika ušao na početku drugog dijela i odmah je igra Zvijezde bila nekoliko puta ofanzivnija. Na kraju smo eto nekako uvalili taj jedan gol...loptica je napisao/la:Šta vam je s onim malim Omeragićem,talenat,jel otišo negdje van ?
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Nou problemMinistaR je napisao/la:Ma ja, nije bitno, ali ti kažem da imam kompletnu statistiku kluba ove i prethodne tri sezone, a samim tim i tačne podatke o igračima. Javi na tm.de da izbace dva igrača koja sam ti napisao, jer nisu u klubu, kao što ih neće biti još dosta za nekoliko sedmica.FK Sarajevo je napisao/la:Nije protiv Travnika nisam rekao protiv Travnika haj necemo o tome nije bitno

Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Imal Zvijezda svoj neki web ili slicno barem neki web navijaca ... 

Hm, ja sam davno radio nkzvijezda.com, ali je nisam uspio održati iz nekih private razloga. Osim toga, bila je tu i zvijezda.info, ima nešto tipa zmajevi.org (lafo). Mada, sve je ovo nefukcionalno, ako nešto možeš naći vijesti o Zvijezdu su sportski portali, novine i gradacac-x.com.nime_tm87 je napisao/la:Imal Zvijezda svoj neki web ili slicno barem neki web navijaca ...
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Sta ono kod vas cijeli prvi tim dobio otkaze ostalo par mladjih igraca

- edo_malesak
gdje si to procitoFK Sarajevo je napisao/la:Sta ono kod vas cijeli prvi tim dobio otkaze ostalo par mladjih igraca![]()
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)
Pogrešno si razumio, nisu dobili otkaz već su na TRANSFER LISTI i u potrazi su za novim angažmanom. Jedananest (11) ih je i to Diabang, Bešlija, Lazić, Paras, Nedim Huseinbašić, Haznadar, Ćorić, Avdić, Zukić, Gazibegović i još jedan...FK Sarajevo je napisao/la:Sta ono kod vas cijeli prvi tim dobio otkaze ostalo par mladjih igraca![]()
- edo_malesak
nadam se da ce naci novi angazmanMinistaR je napisao/la:Pogrešno si razumio, nisu dobili otkaz već su na TRANSFER LISTI i u potrazi su za novim angažmanom. Jedananest (11) ih je i to Diabang, Bešlija, Lazić, Paras, Nedim Huseinbašić, Haznadar, Ćorić, Avdić, Zukić, Gazibegović i još jedan...FK Sarajevo je napisao/la:Sta ono kod vas cijeli prvi tim dobio otkaze ostalo par mladjih igraca![]()
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)
- bistrikboy
- Kontakt:
Harisu je istekao ugovor o posudbi i on ce se prikljuciti pripremama Želje,pa ce Amar odluciti sta s njim da radi!MinistaR je napisao/la:Pogrešno si razumio, nisu dobili otkaz već su na TRANSFER LISTI i u potrazi su za novim angažmanom. Jedananest (11) ih je i to Diabang, Bešlija, Lazić, Paras, Nedim Huseinbašić, Haznadar, Ćorić, Avdić, Zukić, Gazibegović i još jedan...FK Sarajevo je napisao/la:Sta ono kod vas cijeli prvi tim dobio otkaze ostalo par mladjih igraca![]()
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- edo_malesak
dobar je beslija..ali ne isplati se igrac koji moze igrati jedno poluvrijeme pa onda tri utakmice biti povrijedjenbistrikboy je napisao/la:Harisu je istekao ugovor o posudbi i on ce se prikljuciti pripremama Želje,pa ce Amar odluciti sta s njim da radi!MinistaR je napisao/la:Pogrešno si razumio, nisu dobili otkaz već su na TRANSFER LISTI i u potrazi su za novim angažmanom. Jedananest (11) ih je i to Diabang, Bešlija, Lazić, Paras, Nedim Huseinbašić, Haznadar, Ćorić, Avdić, Zukić, Gazibegović i još jedan...FK Sarajevo je napisao/la:Sta ono kod vas cijeli prvi tim dobio otkaze ostalo par mladjih igraca![]()
Ma Bešlija neće imati mjesta u Želji kod Amara, ali eto neka ide, i onako nije igrao u Zvijezdi (zbog povreda).
- bistrikboy
- Kontakt:
Ma i ja sumnjam,ali kada vec ima ugovor mora nazad,ja sam vec ranije napisao post(kada su dosli haznadar,musa i on u Zvijezdu)sta od koga ocekujem da napravi u Zvijezdi i sve sam pogodio,pa i za Harisa nazalostMinistaR je napisao/la:Ma Bešlija neće imati mjesta u Želji kod Amara, ali eto neka ide, i onako nije igrao u Zvijezdi (zbog povreda).

Zvijezdi sretno bilo bi steta da onako kulturna sredina izgubi ekipu u PLBIH!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
-
- Kontakt:
Nije to prvi tim,to su igraci koji nisu igrali a Zvijezda ih dobro placala,svi su sa klupe i nepotrebni Zvijezdi.to je bilo najavljeno podavno i kao ko da su mene pitali da izaberemFK Sarajevo je napisao/la:Sta ono kod vas cijeli prvi tim dobio otkaze ostalo par mladjih igraca![]()
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Coric i Gazibegovic nisu igraliyummymummy je napisao/la:Nije to prvi tim,to su igraci koji nisu igrali a Zvijezda ih dobro placala,svi su sa klupe i nepotrebni Zvijezdi.to je bilo najavljeno podavno i kao ko da su mene pitali da izaberemFK Sarajevo je napisao/la:Sta ono kod vas cijeli prvi tim dobio otkaze ostalo par mladjih igraca![]()

Kakav ba Gazibegović, igra samo kad neko fali na štop poziciji. Ćorić je isto tako malo igrao u zadnje vrijeme...FK Sarajevo je napisao/la:Coric i Gazibegovic nisu igraliyummymummy je napisao/la:Nije to prvi tim,to su igraci koji nisu igrali a Zvijezda ih dobro placala,svi su sa klupe i nepotrebni Zvijezdi.to je bilo najavljeno podavno i kao ko da su mene pitali da izaberemFK Sarajevo je napisao/la:Sta ono kod vas cijeli prvi tim dobio otkaze ostalo par mladjih igraca![]()
![]()
koliko znam proslu sezonu su bili standardnu a mislim da su i ovu polusezonu haj ovi Haznadar,Diabang,Avdic i Zukic a jos neznam je li Huseinbasic igrao
-
- Kontakt:
Coric igrao proslu sezonu,ove je medu prvima na tome spisku,podbacio posve,za Gazibegovica nisi u pravu,Huseinbasica imaju dvojica Nermin i Nedim,tako da te i to ne zbunjuje.PozdravFK Sarajevo je napisao/la:Coric i Gazibegovic nisu igraliyummymummy je napisao/la:Nije to prvi tim,to su igraci koji nisu igrali a Zvijezda ih dobro placala,svi su sa klupe i nepotrebni Zvijezdi.to je bilo najavljeno podavno i kao ko da su mene pitali da izaberemFK Sarajevo je napisao/la:Sta ono kod vas cijeli prvi tim dobio otkaze ostalo par mladjih igraca![]()
![]()
koliko znam proslu sezonu su bili standardnu a mislim da su i ovu polusezonu haj ovi Haznadar,Diabang,Avdic i Zukic a jos neznam je li Huseinbasic igrao
- edo_malesak
samo se nadam da ce dovesti nesto sto valja a ne neki otpad sto niko drugi nije htjeo
-
- Kontakt:
Imal kakvih pojacanja raja nisam u toku pa da vidim sta vi znate ???

Ima, pet igrača, pročitat ćeš to na ovom portalu za par sati.MokeGradačac je napisao/la:Imal kakvih pojacanja raja nisam u toku pa da vidim sta vi znate ???![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.