calcio je napisao/la:Mislim da se Wenger odnekud prisunjao i udario DJ-a i poslije sve svalio na Gerrarda. Pa zasto Arsene, zasto Arsene

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
calcio je napisao/la:Mislim da se Wenger odnekud prisunjao i udario DJ-a i poslije sve svalio na Gerrarda. Pa zasto Arsene, zasto Arsene
a ko zna mozda su wenger,scolari i fergie platili tom DJu da provocira gerrarda da ga kazne iz FA da ne moze igrat za liverpool,jer ih je strah da liverpool ne osvoji titulucalcio je napisao/la:Mislim da se Wenger odnekud prisunjao i udario DJ-a i poslije sve svalio na Gerrarda. Pa zasto Arsene, zasto Arsene
iskreno mene ne zanimaju kup utakmice, prestona treba proci sramota je ispasti, al to moze rijesiti i drugi tim, svi igraju odlicno, skrtel i tores bi mogli igrati ovu tekmu, a odmoriti one koji su odigrali dosta tekmi, a volio bi da gerrard igra, da dokaze svima ko jeLiverpul je napisao/la:bice zafrkano ako gerrard ne bude igrao protiv prestona sta ako i tu ispanemo spasava nas premiership tesko cemo sta
napraviti u ligi prvaka
Ja sam optimista i sto se tice LP,mi MOZEMO osvojiti tajtrofej, 5 puta smo dokazali zasto ne bismo i 6.putLiverpul je napisao/la:bice zafrkano ako gerrard ne bude igrao protiv prestona sta ako i tu ispanemo spasava nas premiership tesko cemo sta
napraviti u ligi prvaka
koje li nesrece pa ti nisi taj DJ...calcio je napisao/la:ma ja, samo su ga sestorica pretukli i razbili mu flasu od glavu a on kreten glumi zrtvu, sram ga bilo.....
YNWA je napisao/la:owen najvjerovatnije nece u inter
a sto se tice pojacanja samo se heskey spominje, a i aron lennon se spominje da bi mogao preci al nista konkretno nema
dosena i pennant se spominju da bi mogli otici, cijena za dosenu oko 7 miliona funti
ma nije on toliko los, al za zabarsku ligu, a i placen je cini mi se 9 miliona eurareds_forever je napisao/la:YNWA je napisao/la:owen najvjerovatnije nece u inter
a sto se tice pojacanja samo se heskey spominje, a i aron lennon se spominje da bi mogao preci al nista konkretno nema
dosena i pennant se spominju da bi mogli otici, cijena za dosenu oko 7 miliona funti
e da mi je znat kako li je dossena zaradio toliku vrijednost,valjda ce se nac neki tupavi trener koji ce ga kupiti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.