FK Goražde

Moderator/ica: GracanicaAA

Forlan
Kontakt:

Re: FK Goražde

Post Postao/la Forlan » 13 apr 2015, 21:21

gz234 je napisao/la:Novi trener Denis Sadiković
Uz Janjoša najbolji trener u ovoj ligi.Da ste ga doveli na polusezoni vi bi sada bježali ostalim 9.bodova.Poslije rata Bratstvo nije imalo boljeg trenera od Denisa a pod njegovim vodstvom smo igrali najljepši fudbal u ligi.Iako je Denis kao čovijek veliki pakaš a to će potvrditi svi koji ga znaju.U svakom slučaju sretno u nastavku prvenstva. :salut:

gorazdak
Kontakt:

Post Postao/la gorazdak » 13 apr 2015, 23:00

Sadikovic je dobar trener ali nama trebaju dva tri dobra pojacanja. Imamo jako dobru defanzivnu liniju, mozda najbolju u ligi ali trebao bi nam 1/2 vezna igraca i klasicni spic igrac koji zna zabiti gol. Da smo imali ovo od pocetka vec bi bili u PL. Ovako ostaje da se nadamo da cemo uspjeti uvezati niz pobjeda.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 14 apr 2015, 13:10

Sad je kasno, više ne odlučujemo sami o svojoj sudbini, šanse su minimalne, ako uopšte i postoje :cry:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 18 apr 2015, 12:42

Steta stvarno sto se ovako zgutilo, ima jos sanse ipak. U osam kola moze se svasta desiti.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

gorazdak
Kontakt:

Post Postao/la gorazdak » 18 apr 2015, 13:12

Mokroguz je napisao/la:Steta stvarno sto se ovako zgutilo, ima jos sanse ipak. U osam kola moze se svasta desiti.
Tesko brate. Zelja uprave jeste PL ali ne moze se uci u PL ako ne kupujes tekme....

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 18 apr 2015, 14:01

Samo da znate , ne znam imali vremena da poslozi ekipu, ali dobili ste trenera glava boli....

Podrinjac92
Kontakt:

Post Postao/la Podrinjac92 » 18 apr 2015, 18:23

Nalbantic je jedini koji je znao svoj posao i dok je on vodio bili smo prvi. Otkad je otišao ne možemo nikog pobjediti.

EDIT: Pobjeda. Na guzove, ali pobjeda je pobjeda :clap:

gorazdak
Kontakt:

Post Postao/la gorazdak » 18 apr 2015, 19:05

Gorazde-Jedinstvo 1-0 FT

Sazetak meca:

- U prvom poluvremenu igralo se na sredini terena. Ni jedna ekipa nije imala priliku za postizanje gol. Prvo poluvrijeme jedno od najdosadnijih i najgorih u ovoj sezoni.

- U drugom poluvremenu ulaskom Redzepija umjesto kapitena Cakara igra se nesto ubrzala. Gorazde je konstantno napadalo dok se Jedinstvo odlucilo za branjenje gola.

U nastavku nabrajam sanse domacina posto gosti nisu imali ni jednu polupriliku a kamo li priliku. Nisu uputili ni jedan sut u okvir gola.

- Radovic puca sa 16 metara i pogadja stativu.
- Joguncic glavom skace i pogadja precku.
- Cini mi se da je jos neko pogodio precku ali nisam dobro vidio ko
- sto posto sansa za kloca Ramica koji je bio jedan od najlosijih igraca .
- gol Drljevica sa 30tak metara (eurogol)

Jedinstvo nije imalo ni jednu sansu. Gorazde u svim segmentima igre bilo bolje mada ni njihova igra nije bila lijepa za oko.
Na kraju vise nego zasluzena pobjeda.

drinjak81
Kontakt:

Post Postao/la drinjak81 » 19 apr 2015, 09:14

Meni su momci juce odigrali extra.Igrali zrelo,imali loptu cijelo vrijeme u svom posjedu.Prvo poluvrijeme nismo imali neke izrazite sanse al smo imali igru i kontrolisali mec.U drugom poluvremenu kao plod takve igre dosle su i sanse.
Trener je napravio prave izmjene(moje subjektivno misljenje da cakal treba na klupu il tribine narednih utakmica,frajer ne moze dva dodavanja napraviti).Odbrana odigtala maestralno(misljrnja sam da imamo premijerligaski par stopera.Jedino mi je zao malog mujagica jer je proslu utakmicu kod kuce bio najbolji,al juce nije bio ni na klupi.To je trenerova odluka i treba je postovati,sve dok ima rezultat.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 19 apr 2015, 12:01

Ne mora on na tribinu, samo on ne može igrati kao napadač, ne znam ni ko mu izmisli tu poziciju, vrijeme onakvih napadača je davno prošlo ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

drinjak81
Kontakt:

Post Postao/la drinjak81 » 19 apr 2015, 13:56

legenda reala je napisao/la:Ne mora on na tribinu, samo on ne može igrati kao napadač, ne znam ni ko mu izmisli tu poziciju, vrijeme onakvih napadača je davno prošlo ;)
Misljenja sam da bi on trebao u najmanju ruku poceti grijati klupu.Previse se ufurao da je veliki igrac a lopta mu se u prijemu odbija po 3 metra.Jutros sam napisao da mi je zao Mujagica sto nije bio na klupi.Ipak nakon danasnjih informacija mjenjam misljenje i kazem svaka cast treneru na toj odluci.Mujagic je na sastanak pred utakmicu zakasnio 5 minuta i trener ga je odstranio iz ekipe za ovu utakmicu.Respekt za Sadikovica

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 19 apr 2015, 15:05

Pa i ja bi probo u napadu malo sa ovim manjim/bržim igračima npr Ramović-Mujagić-Redžepi, vidi se da ovako sa sidrašem ne ide

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 19 apr 2015, 16:32

Cestitke za pobjedu :clap:
15 "clean sheets" ove sezone od 22 utakmica :shock: ma svaka cast!
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

gorazdak
Kontakt:

Post Postao/la gorazdak » 20 apr 2015, 09:05

legenda reala je napisao/la:Pa i ja bi probo u napadu malo sa ovim manjim/bržim igračima npr Ramović-Mujagić-Redžepi, vidi se da ovako sa sidrašem ne ide

Evo po meni kako bi trebao nas tim izgledati

1 NIkolic- golman
2.Hodzic-stoper
3. Joga -stoper
4- Hodzic -l bocni
5. Kamernica/Dzebo-d -bocni ( po meni sarvan na domacem terenu mora ici ofanzivnije i pomagati krilnim igracima.
6. Konjhodzic- zadnji vezni
7- Mujagic -desno krilo (zamjena njemu cakar ili on cakaru zavisnosti od forme igraca i da su konkurencija jedan drugo
8. Piric -lijevo krilo (Redzepi zamjena ili Piric zamjena uglavnom konkurencija da su jedan drugom)
9. Drljevic- centralni vezni i mozak veznog reda
10. Vladavic /Mahovic-Radovic i ostali da igraju tu desetku u ekipi
11- Ramovic da igra poluspica

Formacija bi bila startna bez pocenot napadaca s tim sto bi se tokom utakmice transformisala u igru sa tri napadaca a to su piric-ramovic-mujagic jer ako bi imali ofanzivne bocne igrace onda takva igra dozvoljava formaciju 4-3-3 . nesto slicno je radio nalbandic samo kod njega bocni igraci nisu isli u ispomoc krilnim igracima i tako stvarali visak. gorazde sve dok ne dovede klasicnog napadaca mislim da bi trebalo da igra sa ovom formacijom gdje bi se komplet tim tokom igre transformisao i to su tzv moderne taktike.

u potpisu : selektro gorazdak :rol:

Forlan
Kontakt:

Post Postao/la Forlan » 20 apr 2015, 10:30

gorazdak je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:Pa i ja bi probo u napadu malo sa ovim manjim/bržim igračima npr Ramović-Mujagić-Redžepi, vidi se da ovako sa sidrašem ne ide

1 NIkolic- golman
2.Hodzic-stoper
3. Joga -stoper
4- Hodzic -l bocni
5. Kamernica/Dzebo-d -bocni ( po meni sarvan na domacem terenu mora ici ofanzivnije i pomagati krilnim igracima.
7- Mujagic -desno krilo (zamjena njemu cakar ili on cakaru zavisnosti od forme igraca i da su konkurencija jedan drugo
8. Piric -lijevo krilo (Redzepi zamjena ili Piric zamjena uglavnom konkurencija da su jedan drugom)

Formacija bi bila startna bez pocenot napadaca s tim sto bi se tokom utakmice transformisala u igru sa tri napadaca a to su piric-ramovic-mujagic jer ako bi imali ofanzivne bocne igrace onda takva igra dozvoljava formaciju 4-3-3 . nesto slicno je radio nalbandic samo kod njega bocni igraci nisu isli u ispomoc krilnim igracima i tako stvarali visak. gorazde sve dok ne dovede klasicnog napadaca mislim da bi trebalo da igra sa ovom formacijom gdje bi se komplet tim tokom igre transformisao i to su tzv moderne taktike.

Ne igraj druže puno SOCCER vidiš da ti škodi :mrgreen:

drinjak81
Kontakt:

Post Postao/la drinjak81 » 21 apr 2015, 13:19

Forlan je napisao/la:
gorazdak je napisao/la:

1 NIkolic- golman
2.Hodzic-stoper
3. Joga -stoper
4- Hodzic -l bocni

Ne igraj druže puno SOCCER vidiš da ti škodi :mrgreen:

:D :bale: :clap: :njanjanja:

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 22 apr 2015, 13:21

Imali kakvih navijaca iz Gorazda u Gracanici ?
Bujrum , nadam se da cemo vam vratiti ona 4 komada iz jeseni :D
pa tamam da bude 4:3 za domacina :D

gorazdak
Kontakt:

Post Postao/la gorazdak » 22 apr 2015, 13:25

Ma nemas ti tu sta vracati jarane. Sve je tu zavrseno...

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 22 apr 2015, 13:27

gorazdak je napisao/la:Ma nemas ti tu sta vracati jarane. Sve je tu zavrseno...
'???

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 22 apr 2015, 13:50

gorazdak je napisao/la:Ma nemas ti tu sta vracati jarane. Sve je tu zavrseno...
Sta je zavrseno ?
www.nkbratstvogracanica.com

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.