legenda reala je napisao/la:Pa i ja bi probo u napadu malo sa ovim manjim/bržim igračima npr Ramović-Mujagić-Redžepi, vidi se da ovako sa sidrašem ne ide
Evo po meni kako bi trebao nas tim izgledati
1 NIkolic- golman
2.Hodzic-stoper
3. Joga -stoper
4- Hodzic -l bocni
5. Kamernica/Dzebo-d -bocni ( po meni sarvan na domacem terenu mora ici ofanzivnije i pomagati krilnim igracima.
6. Konjhodzic- zadnji vezni
7- Mujagic -desno krilo (zamjena njemu cakar ili on cakaru zavisnosti od forme igraca i da su konkurencija jedan drugo
8. Piric -lijevo krilo (Redzepi zamjena ili Piric zamjena uglavnom konkurencija da su jedan drugom)
9. Drljevic- centralni vezni i mozak veznog reda
10. Vladavic /Mahovic-Radovic i ostali da igraju tu desetku u ekipi
11- Ramovic da igra poluspica
Formacija bi bila startna bez pocenot napadaca s tim sto bi se tokom utakmice transformisala u igru sa tri napadaca a to su piric-ramovic-mujagic jer ako bi imali ofanzivne bocne igrace onda takva igra dozvoljava formaciju 4-3-3 . nesto slicno je radio nalbandic samo kod njega bocni igraci nisu isli u ispomoc krilnim igracima i tako stvarali visak. gorazde sve dok ne dovede klasicnog napadaca mislim da bi trebalo da igra sa ovom formacijom gdje bi se komplet tim tokom igre transformisao i to su tzv moderne taktike.
u potpisu : selektro gorazdak