Mobilni- gdje, kako, šta?

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

arelinho
Kontakt:

Re: Mobilni- gdje, kako, šta?

Post Postao/la arelinho » 27 avg 2012, 18:05

Papastathopoulos je napisao/la:
High je napisao/la:Ne osjetiš ti, al' oni osjete, i to ih drži. Jeftinije je ako platiš odmah.
pa sta mene briga jel oni osjete il ne, ja znam da ja ne osjetim, to je bitnije...sta sam trebao, odma izvalit 350 mara il ovako laganice mjesecno 30 KM, k'o da nista ne dajem ?
isto tako ja evo vec 3 godine 3 mobitela kupio u bht na rate i nista nisam osjetio.evo planiram cim bude neki dobar mob sljedece godine u bht uzecu na rate ABD :D
nije te covjek napado normalno ti napiso sta se odma dizes :S

adis.p
Kontakt:

Post Postao/la adis.p » 27 avg 2012, 18:06

arelinho je napisao/la:
Elegant je napisao/la:
adis.p je napisao/la:Hahahahaha, vidio xd :D Otišlo sve dok si reko keks :mrgreen: :mrgreen:
Koliko je bio na rate ?
29 KM mjesecno ako se ne varam
Ja sam uzeo preko predplate i plaća se msm po 7-8 KM mjesečno, na godinu dana.. Znači, negdje oko 90 sveukupno :D A evo sad gledam na bht, nema ih više u ponudi ;)
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 27 avg 2012, 18:06

Mani me se tih isfrustriranih napada, napisao sam sasvim korektan post, za razliku od tebe. Danas ne mo'š napisati nešto i baciti kakav prijedlog a da te ne napadnu.
ma kakvi care, nisi ti mene skontao...mozda si to pomislio jer nisam stavio smajli il nesto slicno :)

@arelinho upravo to...ja od svoje plate ne osjetim nimalo 30 KM, a Bgm bi osjetio da sam odma dao 350 KM :)
Zadnja izmjena: Papastathopoulos, dana/u 27 avg 2012, 18:08, ukupno mijenjano 1 put.
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

High

Post Postao/la High » 27 avg 2012, 18:07

Evo i ja sam pročitao ponovo tvoj post. Mislio sam da si nešto drugačije napisao. Izvini, do mene je. Živio.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 27 avg 2012, 22:59

Papastathopoulos je napisao/la:
anonimni je napisao/la:ne moraš :mrgreen:
ako se predomislis, 300 eura na stol i nosi :mrgreen: jbg, endemski telefon je u pitanju :mrgreen:
ma ćao :mrgreen: ako ga ne nađem u Telecomu, srediću ga iz inostranstva, vani 200 eura :mrgreen:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 28 avg 2012, 01:29

Igra li neko ove Angry Birds? :D

OOovo ima milion nivoa :D

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 28 avg 2012, 20:53

ja danas u Telecomu na Markalama, pitam za listu telefona preko Ultra Plus paketa, kaže mi žena hladno "imate na stranici mobitele", pa ne bih doš'o vama da ste ažurni, mislim u sebi i odem u Sarače, kad mi tamo momak lijepo objasni i isprinta listu i reče da će od 15. septembra biti akcija sa Xperiama, pa koga zanimaju Xperie, nek' sačeka :D btw. ja u Dr. Technu kad bi, meni se čini Live with walkman, pitam koliko košta, kaže mi radnica "to je samo izložbeni primjerak, ne prodaje se"... :cry: gdje ga mogu nabaviti u Sarajevu, nemam više ideje :D ?

Kapiten Blue Traina

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 29 avg 2012, 00:15

anonimni je napisao/la:ja danas u Telecomu na Markalama, pitam za listu telefona preko Ultra Plus paketa, kaže mi žena hladno "imate na stranici mobitele", pa ne bih doš'o vama da ste ažurni, mislim u sebi i odem u Sarače, kad mi tamo momak lijepo objasni i isprinta listu i reče da će od 15. septembra biti akcija sa Xperiama, pa koga zanimaju Xperie, nek' sačeka :D btw. ja u Dr. Technu kad bi, meni se čini Live with walkman, pitam koliko košta, kaže mi radnica "to je samo izložbeni primjerak, ne prodaje se"... :cry: gdje ga mogu nabaviti u Sarajevu, nemam više ideje :D ?
moja ponuda jos stoji :mrgreen:

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 29 avg 2012, 00:19

e ti si mi zadnji izbor :mrgreen:

Kapiten Blue Traina

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 29 avg 2012, 00:21

ne's ga sad nikako :mrgreen:

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 29 avg 2012, 00:23

ne treba mi od tebe nikako :mrgreen: al' opet ne kontam koja je logika imati mobitel samo kao izložbeni primjerak i ne prodavati ga uopće ? :roll:

Kapiten Blue Traina

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 29 avg 2012, 01:22

zasto ne, neko to voli, kao ja npr, mada nije rijec samo o telefonima vec i o drugim stvarima
imam nintendo snes, ps1, xbox360, ps3, stati hw od pc.a sve to cuvam jer volim da nakon 10 godina odem na tavan i nadjem stvari stare 10-20 goddina, ili recimo sutra kad se ozenim i pokazem svojoj djeci na cemu im je caca krenuo u gaming vode :mrgreen: moze ti zvucati glupo i smijesno ali ja jednostavno volim stare stvari, predmete koji ce mozda imati neku vrijednost, podss
jecat te na proslost, djetinjstvo
cak sam nedavno nasao pernicu iz prvog razreda otvorio je kad ono flomasteri ko novi, olovke zasiljite, bilo je i svesaka gledao kako sam pisao kad sam ucio slova, ucio sabirati brojeve :)
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 29 avg 2012, 01:28

ma nije meni to glupo, imam i ja takvih stvari kući, al' mi je glupo što u prodavnici imaš primjerak mobitela kojeg ne možeš uzeti (dakle, nije kuća/stan/šupa, već mjesto gdje dođeš da kupiš mobitel)

Kapiten Blue Traina

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 29 avg 2012, 09:28

Sta kazete za SE Xperia ray?
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

High

Post Postao/la High » 29 avg 2012, 09:31

Jaran mi ima taj mobitel. Kupi, nećeš se pokajati, mobitel je mašina.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 29 avg 2012, 11:12

anonimni je napisao/la:ma nije meni to glupo, imam i ja takvih stvari kući, al' mi je glupo što u prodavnici imaš primjerak mobitela kojeg ne možeš uzeti (dakle, nije kuća/stan/šupa, već mjesto gdje dođeš da kupiš mobitel)
bio preko tapatalka pa nisam te bio bas razumio, sry :)

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 29 avg 2012, 13:21

High je napisao/la:Jaran mi ima taj mobitel. Kupi, nećeš se pokajati, mobitel je mašina.
Hvala puno drug! Sutra ga aBd planiram kupiti, pa mi je dobro doslo misljenje od nekoga ko ga je vec koristio, ili ga jos uvijek koristi. Ne razumijem se nesto posebno u mobitele zadnje vrijeme, prestalo me to interesovati, ali ipak dos'o red da promijenim. :D
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

TheVerminator
Kontakt:

Post Postao/la TheVerminator » 29 avg 2012, 15:47

Raja mozel iko predloziti neki mobitel oko 400 KM? Ja sam gledao Xperiu Ray i Neo pa koji je bolji?
Victoria Concordia Crescit

“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 29 avg 2012, 16:06

Ako vam neko bude prdavao K810i bez zadnjeg poklopca za bateriju javite mi...
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

DARE_DEVIL_SA
Kontakt:

Post Postao/la DARE_DEVIL_SA » 29 avg 2012, 16:10

anonimni je napisao/la:ja danas u Telecomu na Markalama, pitam za listu telefona preko Ultra Plus paketa, kaže mi žena hladno "imate na stranici mobitele", pa ne bih doš'o vama da ste ažurni, mislim u sebi i odem u Sarače, kad mi tamo momak lijepo objasni i isprinta listu i reče da će od 15. septembra biti akcija sa Xperiama, pa koga zanimaju Xperie, nek' sačeka :D btw. ja u Dr. Technu kad bi, meni se čini Live with walkman, pitam koliko košta, kaže mi radnica "to je samo izložbeni primjerak, ne prodaje se"... :cry: gdje ga mogu nabaviti u Sarajevu, nemam više ideje :D ?

Brate ja sam jucer uzeo Sony Xperia S (http://www.gsmarena.com/sony_xperia_s-4369.php" onclick="window.open(this.href);return false;) u BH Telecom stigli su svi novi telefoni imas ih na Obali otidji pa vidi dosao je i Galaxy!!!

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.