To mu je zivotni san, da igra za AC Milan. Samo ne valja kad ti se snovi ostvare u 23. godini zivota
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kad ostvari taj nek postavi novi, recimo BIH evropski ili svjetski prvak, a onda pred kraju karjere nazad u Želju da idemo u ligu prvaka... samo neka sanja i nek ostvaruje...Virtu4l je napisao/la:To mu je zivotni san, da igra za AC Milan. Samo ne valja kad ti se snovi ostvare u 23. godini zivota
-
lopta je okrugla
- Kontakt:
Moje misljenje je da treba da ostane jos jednu sezonu pod strogom palicom kralja svih trenera(tu bih jos ubrojao Wengera) Magatha.....ako se Edin ipak odluci za promjenu sredine,mislim da niposto ne treba da ide u Bajern,unistice ce ga,isto vazi i za italijansku ligu........
i Roma bi Džeku
http://www.****.it/news/news191331.html
počeo je pregovore sa Wolfsburgom. Najbolja opcija je da i sljedeće sezone ostane, igra LP sa Misketom (a aBda i Spahom) i još više afirmira i kao igrač još više usavrši
http://www.****.it/news/news191331.html
počeo je pregovore sa Wolfsburgom. Najbolja opcija je da i sljedeće sezone ostane, igra LP sa Misketom (a aBda i Spahom) i još više afirmira i kao igrač još više usavrši
- Gistro_Bancho
- Kontakt:
ja bih ga volio vidjeti u dresu rosso nera 
Edin Dzeko golovi
majstortravnik je napisao/la:Edin Dzeko golovi
odličan kliptravnik je napisao/la:Edin Dzeko golovi
lopta je okrugla je napisao/la:Moje misljenje je da treba da ostane jos jednu sezonu pod strogom palicom kralja svih trenera(tu bih jos ubrojao Wengera) Magatha.....ako se Edin ipak odluci za promjenu sredine,mislim da niposto ne treba da ide u Bajern,unistice ce ga,isto vazi i za italijansku ligu........
slazem se s tobom jos jednom, cudo se desilo
dobro bi bilo da ode u MANUTD da Sir Alex napravi od njega i igracinu i ikonu fudbala
Italija je krs trenutno iako bih do prije godinu-dvije ismijao nekoga da je to rekao, u spaniji je je samo Barca sad u redu, u Njemackoj i ne treba da mijenja ako misli ostajati tamo, ostaje jedino engleska a tu je jedino Sir Alex onaj kod koga Edin moze napredovati
da li je Dzeko ljevak ili desnjak?
primjetio sam da jednako dobro puca i ljevom i desnom nogom.
primjetio sam da jednako dobro puca i ljevom i desnom nogom.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
- DinceManijak
- Kontakt:
I Chelsea zagrizao za Dzeksona
http://www.les-transferts.com/premier-l ... iaque.html
Jeste lijepo biti Bosanac i Hercegovac
http://www.les-transferts.com/premier-l ... iaque.html
Jeste lijepo biti Bosanac i Hercegovac
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Who Dares Wins~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
- FK Sarajevo
- Kontakt:
dzeko je kralj on ce osvjetliti obraz nas drzave
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
EV DANAS CITAM DZEKO IZJAVIO DA MALO VJEROVATNO DA CE OTICI IZ WOLFSBURGA JER SVE ZAVISI OD PLASMANA WOLFSBURGA TAKO DA CE SIGURNO OSTATI

neke tebe Dzeko gdje jesi afirmisi se jos sezonu i ako jos buudu igrali u LP
e onda gledaj gdje ces dalje
sretno ti kako god
e onda gledaj gdje ces dalje
sretno ti kako god
Jedan grad jedan tim F.K.SARAJEVO
- el-fighter
- Kontakt:
U njegovoj situaciji nameće se mnogo rješenja, a problema tu nema. Lijepo bi bilo kada bi otišao u Arsenal ili ostao u Wolfsburgu.
SAMO HRABRO DIJAMANTU.
SAMO HRABRO DIJAMANTU.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Službena stranica UEFA-e u svom Pick of the Week izdvojio je Edina Džeku kao igrača koji je obilježio proteklih sedam dana.
Edin Džeko je odabran ne samo zbog svojih igara u proteklih sedam dana nego i zbog sjajnih partija koje Wolfsburg prikazuje u proljetnom djelu sezone. Reprezentativac Bosne i Hercegovine bio je strijelac i u subotnjoj pobjedi na Borussiom Moenchengladbach što je njegov 11. pogodak u posljednjih 9 bundesligaških utakmica. Ukoliko 23-godišnji napadač do kraja sezone bude držao ovakvu formu, Wolfsburg koji s tri boda prednosti drži lidersku poziciju, mogao bi postati prvak Njemačke po prvi put u svojoj povijesti. - piše UEFA.com, a mi bismo još naglasili i njegov učinak u dvije kvalifikacijske utakmice protiv Belgije koji samo dodatno opravdava ispravnost odabira ljudi iz UEFA-e.
Edin Džeko je odabran ne samo zbog svojih igara u proteklih sedam dana nego i zbog sjajnih partija koje Wolfsburg prikazuje u proljetnom djelu sezone. Reprezentativac Bosne i Hercegovine bio je strijelac i u subotnjoj pobjedi na Borussiom Moenchengladbach što je njegov 11. pogodak u posljednjih 9 bundesligaških utakmica. Ukoliko 23-godišnji napadač do kraja sezone bude držao ovakvu formu, Wolfsburg koji s tri boda prednosti drži lidersku poziciju, mogao bi postati prvak Njemačke po prvi put u svojoj povijesti. - piše UEFA.com, a mi bismo još naglasili i njegov učinak u dvije kvalifikacijske utakmice protiv Belgije koji samo dodatno opravdava ispravnost odabira ljudi iz UEFA-e.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- el-fighter
- Kontakt:
Svakako da je Edin Džeko najprijatnije iznenađenje ove sezone. Iznenadio je cijelu Evropu svojim igrama što dovoljno govori i zainteresovanost velikih klubova za našeg Dijamanta.
Velež do groba života mi moga
sta ce biti wolfsburg leverkusen sutra. ali objektivno
Bit ce dosta golovadzenidm je napisao/la:sta ce biti wolfsburg leverkusen sutra. ali objektivno
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
ma ja sam keca igro tako da se nadati dobru i za njih i za menemiky_hz je napisao/la:Bit ce dosta golovadzenidm je napisao/la:sta ce biti wolfsburg leverkusen sutra. ali objektivnoi jedni i drugi igraju napadacki fudbali sigurno ce biti dobra tekma a subjektivno se nadati da ce Vukovi dobit i da ce nasi odigrat dobro
Trenutno korisnika/ca: Confiance, napapijri1987 i 26 gostiju.