NK Vitez

studeni
Kontakt:

Re: NK Vitez

Post Postao/la studeni » 13 apr 2013, 18:40

slogauskoplje je napisao/la:Ma pusti levate, kupili utakmicu protiv Branitelja, al zaboravili sad protiv Rudara kući. :lol:
Jbg osjeti se razlika kad dođu sudije iz PLa :lol:

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 13 apr 2013, 18:44

studeni je napisao/la:
slogauskoplje je napisao/la:Ma pusti levate, kupili utakmicu protiv Branitelja, al zaboravili sad protiv Rudara kući. :lol:
Jbg osjeti se razlika kad dođu sudije iz PLa :lol:
Ma ništa to ne znači za sudije iz PL, sudio je Pilav u Gračanici pa su one Dasine pulene razbili ko beba zvečku da i dan danas pričaju kako nisu vidili kvalitetnije ekipe od Viteza u Gračanici.

Kakanj je danas (ovo je nešto što mi je prenešeno od nekog ko je gledao, ja nisam bio tu) došao da pobjedi, Kakanj je danas i pobjedio, Kaknju se treba čestitati - ne treba im umanjivati ovaj uspjeh tom činjenicom za sudije.

Ja i dalje mislim da je Vitez bliži 1. mjestu na kraju (ne zato jer još uvijek imaju bodovnu prednost).

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 13 apr 2013, 19:17

vidovitadjemila je napisao/la: U pravu si jarane ,ne treba odmah se smijati ljudima koji pokusavaju napraviti nesto.Svaki pokusaj kod nas treba pozdraviti i to je zapravo razvoj nogometa ovdje.
Inace Vitez ima dobru bazu za takvo nesto poznajem dosta ljudi dolje ,ako odluce da udju oni ce to uraditi sigurno na nekom nivou,mislim stadion i to.Navijaca sto uspjesi budu veci normalno da ce biti i vise.
I bez uvrede bilo kome za Vitez kao sredinu sigurno zna vise raje nego za Lukavac.U svakom pogledu...Jer koga god pitas da nije sa tog kantona naici ces na jedinstven odgovor.Lukavac aha to je NEGDJE kod Tuzle... ;)
U krivu si jarane.
Nisam iz opstine Lukavac nego iz jedne okolne opstine i sa sigurnoscu mogu reci da je opstina Lukavac jedna od najjacih u BiH i da je daleko iznad Viteza u svakom pogledu, a o broju stanovnika u opstini a pogotovo u samom gradu da ne govorim.

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 13 apr 2013, 19:40

ASD je napisao/la:
vidovitadjemila je napisao/la: U pravu si jarane ,ne treba odmah se smijati ljudima koji pokusavaju napraviti nesto.Svaki pokusaj kod nas treba pozdraviti i to je zapravo razvoj nogometa ovdje.
Inace Vitez ima dobru bazu za takvo nesto poznajem dosta ljudi dolje ,ako odluce da udju oni ce to uraditi sigurno na nekom nivou,mislim stadion i to.Navijaca sto uspjesi budu veci normalno da ce biti i vise.
I bez uvrede bilo kome za Vitez kao sredinu sigurno zna vise raje nego za Lukavac.U svakom pogledu...Jer koga god pitas da nije sa tog kantona naici ces na jedinstven odgovor.Lukavac aha to je NEGDJE kod Tuzle... ;)
U krivu si jarane.
Nisam iz opstine Lukavac nego iz jedne okolne opstine i sa sigurnoscu mogu reci da je opstina Lukavac jedna od najjacih u BiH i da je daleko iznad Viteza u svakom pogledu, a o broju stanovnika u opstini a pogotovo u samom gradu da ne govorim.
Ja mislim da si se prešao ili nisi dovoljno upoznat s kapacitetima općine Vitez.

Druga je stvar što pojedini imaju problema s geografijom iliti zemljopisom pa ne znaju gdje je Lukavac. Nisu oni krivi što u školama ne uče o svojoj domovini nego o drugim, okolnim državama. Takav je sistem i to im je dozvolio (kao i razvoj općenito).
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 13 apr 2013, 19:41

ASD je napisao/la:
U krivu si jarane.

jarane moj neznam sta bih ti rekao osim da nemas pojma o nicemu ;) gospodarski gledano vitez i lukavac se jednostavno ne mogu porediti,raspitaj se malo o cemu ti pricam da se ne provaljivas iduci put :lol: rekao ti je ovaj iz tuzle sve sa svojim komentarom,ne trebam ja vise nista :mrgreen:

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 13 apr 2013, 19:41

sjena je napisao/la:Dok vas je finansirala nasa koksara i bilo vas je 15000.Znaci opet uz pomoc ove varosi.A vitez je kupio sudiju i svirano mu je dva penala da bi pobijedio u mostaru a vi ovde mozete revati koliko hocete.I nas su pobijedili sa sudijom i to je istina svidjalo se vama ili ne.I uslovi koje ima NK Vitez su blizi farmi nego PL i to je realnost
lukavac_21 je napisao/la:Zaboravlja da nas ima i starijih koji se dobro sjecaju i znaju kako i iz kojih izvora se finansirala prijeratna sloboda cija su filijala bila i kako su prodavali utakmice. Koliko su imali gledalaca koji prate taj klub o navijacima da i ne pricam itd itd. Na kraju krajeva zato sto oni imaju vise od 1000 gledalaca koji vole sport imaju rahmetli sloboda ditu i fk slobodu pred gasulenjem.
A sad opet odgovori nesto vezano za petrak ili nekom glupom slikom jer ocigledno za nesto vise jednostavno treba malo mozga
Uzdravlje
Da vas pitam, kad već baratate informacijama, od kad do kad je koksara finansirala Slobodu ?

caseres
Kontakt:

Post Postao/la caseres » 13 apr 2013, 20:00

Danas je NK Vitez pruzio dobru partiju, ali Kakanj je dosao da pobjedi i nakon postignutog gola dobro su se zatvorili i ogranicili na kontre. Vitez je imao 3 stopostotne sanse, falilo je srece i s pravom se moze reci da je Vitez zasluzio barem bod.

Prisustvovalo je oko 300 gledalaca, sto znaci da sto je blize zavrsni dio sezone, raja se skuplja, iscekuje se Premijer Liga, a na ekipi je da izdrzi pritisak.

Slijede dva teska gostovanja, u Bihac Jedinstvu, zatim u Lukavac kod Radnickog. Onda u Vitez dolazi Sloboda. Ove tri utakmice ce biti kljucne, tako da ostaje da se vidi da li je ekipa zrela za PL.

EDIT: Vitez je najveci trgovacki centar u Bosni i Hercegovini. Turizam se razvija velikom brzinom. Sport jos bolje napreduje, pocevsi od NK Viteza, KK Vitez, RK Vitez (svi su veoma blizu ulaska u najveci rang takmicenja).
Zadnja izmjena: caseres, dana/u 13 apr 2013, 20:09, ukupno mijenjano 1 put.
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

gratis
Kontakt:

Post Postao/la gratis » 13 apr 2013, 20:50

vidovitadjemila je napisao/la:Posto vidim da na ovom forumu ima previse djece koja nikada nisu makela iz svog sela jedna informacija.Samo Poslovni centar95 u kome su trzni centri i prodajni objekti velicine je ako ne i veci od Lukavca .
Ljudi koji su bili u oba grada znaju o cemu pricam ,a oni moji nisu sta cu im ja.
Staro prijeratno gradsko jezgro Viteza je otprilike kao Lukavac.O fiansijskoj moci necu stvarno je glupo...vitez je sredina koja je najvise naporedovala mozda u drzavi uz jednu ili dvije opstine.
Ko je bio zna ko nije ne vrijedi kretenu ni objasnjavati i nemam namjeru vise... :D ;)

ovde je rijec o sportu a ne o nekim nebulozama o kojim pisete...
uostalom :

HOFFENHEIM - Einwohner: 3263 (31. Dez. 2008)
BERLIN - Einwohner : 3,538,652

ovaj podatak dovoljno govori...tako ...zadrzite se cisto na SPORTU

MirzaLukavac
Kontakt:

Post Postao/la MirzaLukavac » 13 apr 2013, 21:04

UltraTz je napisao/la:
Ma oni su takvi, oni tako isto porede Lukavac sa Tuzlom, Radnicki sa Slobodom !?
Ne volim ih, priznajem. Samo iz razloga što su prije godinu-dvije svi navijali za Zelju, sada kad je Radnicki usao u prvu federalnu oni su poceli dolaziti na utakmice.
Navijate za Zelju, a mrzite Slobodu i Tuzlu koja je udaljena samo 10-tak kilometara od Lukavca.
Pun grad Lukavčana, školujete se po Tuzli a mrzite te je .. trebali bi biti zahvalni !
Lijep pozdrav iz Tuzle

Pokvarismo temu koja nosi naziv NK VITEZ

Ali evo kad ste započeli, daj da i zavrsimo, pa ostavimo Vitežane na miru i rješavajmo probleme na nekim drugim mjestima, a ima ih, očigledno!

Ni u kom slučaju ne smiješ generalizirat i sve nas koji zivimo u lukavcu i pratimo radnički stavljat u isti koš sa ovim momcima koji su u vrijeme kada je radnički bio niželigaš bodrili želju ili sarajevo...

Zatim, zapitaj se zašto je to tako???!!! zašto nisu navijali za slobodu??? na ovom forumu ćeš lako primijetiti da smo sa svim komšijama u fantastičnim odnosima, radujemo se uspjesima i susjeda, samo VAS tuzlake niko ne simpatiše! ZAŠTO??? Bezbroj puta sam bio na utakmicama u tuzli kada je sloboda igrala premijer ligu, i svjedočio sam kako VI tuzlaci vrijeđate i psujete svoje igrače koji nisu tuzlaci! dođu tu i rodbina, roditelji, prijatelji tih momaka koji igraju za šaku soli za TUZLANSKOG GIGANTA, i usput čuju to kako im se psuje i omalovažava!
Većinom ste bahati i sveznajući i to su neki od razloga zašto raja ne voli tuzlu i slobodu!

Dalje, TZ je sjedište kantona ( regije ) i u tom gradu su smještene institucije ( obrazovne, zdravstvene, kulturne, socijalne...) i nemaš izbora nego ić u TZ ako ti fali papir ili fakultet... sve to je izgrađeno i našim parama, tamo predaju i naši profesori, sve je to druže naše koliko i tvoje...to su državne institucije i to progutaj, bit će ti lakše!

Sarajlije recimo nemaju tih problema, i u sarajevu se raja osjeća kud i kamo ljepše i prihvaćenije nego kod vas!
Do jučer ste hladili muda na bistarcu, slavili prve majeve, dolazili u lukavac kojeg kao što reče ne volite, a sad tu zamjerku upućuješ nama i to ovako preko foruma NK VITEZ!

Da ne peglam više, PROBLEM je u velikoj mjeri U VAMA! Čim prije odbacite predrasude prema NE-TUZLACIMA imat ćete čišće dvorište i dobre komšije koji će vam biti na usluzi i voljet NAŠU TUZLU, te u njoj se osjećat kako bi i trebali- lijepo i dobrodošli!

Sportski i Ljudski pozdrav iz Lukavca, i vama Tuzlaci, a i vama Vitežani!

m1x
Kontakt:

Post Postao/la m1x » 13 apr 2013, 21:23

MirzaLukavac je napisao/la:
UltraTz je napisao/la:
Ma oni su takvi, oni tako isto porede Lukavac sa Tuzlom, Radnicki sa Slobodom !?
Ne volim ih, priznajem. Samo iz razloga što su prije godinu-dvije svi navijali za Zelju, sada kad je Radnicki usao u prvu federalnu oni su poceli dolaziti na utakmice.
Navijate za Zelju, a mrzite Slobodu i Tuzlu koja je udaljena samo 10-tak kilometara od Lukavca.
Pun grad Lukavčana, školujete se po Tuzli a mrzite te je .. trebali bi biti zahvalni !
Lijep pozdrav iz Tuzle

Ali evo kad ste započeli, daj da i zavrsimo, pa ostavimo Vitežane na miru i rješavajmo probleme na nekim drugim mjestima, a ima ih, očigledno!

Ni u kom slučaju ne smiješ generalizirat i sve nas koji zivimo u lukavcu i pratimo radnički stavljat u isti koš sa ovim momcima koji su u vrijeme kada je radnički bio niželigaš bodrili želju ili sarajevo...

Zatim, zapitaj se zašto je to tako???!!! zašto nisu navijali za slobodu??? na ovom forumu ćeš lako primijetiti da smo sa svim komšijama u fantastičnim odnosima, radujemo se uspjesima i susjeda, samo VAS tuzlake niko ne simpatiše! ZAŠTO??? Bezbroj puta sam bio na utakmicama u tuzli kada je sloboda igrala premijer ligu, i svjedočio sam kako VI tuzlaci vrijeđate i psujete svoje igrače koji nisu tuzlaci! dođu tu i rodbina, roditelji, prijatelji tih momaka koji igraju za šaku soli za TUZLANSKOG GIGANTA, i usput čuju to kako im se psuje i omalovažava!
Većinom ste bahati i sveznajući i to su neki od razloga zašto raja ne voli tuzlu i slobodu!

Dalje, TZ je sjedište kantona ( regije ) i u tom gradu su smještene institucije ( obrazovne, zdravstvene, kulturne, socijalne...) i nemaš izbora nego ić u TZ ako ti fali papir ili fakultet... sve to je izgrađeno i našim parama, tamo predaju i naši profesori, sve je to druže naše koliko i tvoje...to su državne institucije i to progutaj, bit će ti lakše!

Sarajlije recimo nemaju tih problema, i u sarajevu se raja osjeća kud i kamo ljepše i prihvaćenije nego kod vas!
Do jučer ste hladili muda na bistarcu, slavili prve majeve, dolazili u lukavac kojeg kao što reče ne volite, a sad tu zamjerku upućuješ nama i to ovako preko foruma NK VITEZ!

Da ne peglam više, PROBLEM je u velikoj mjeri U VAMA! Čim prije odbacite predrasude prema NE-TUZLACIMA imat ćete čišće dvorište i dobre komšije koji će vam biti na usluzi i voljet NAŠU TUZLU, te u njoj se osjećat kako bi i trebali- lijepo i dobrodošli!

slika

AlenHalilovic
Kontakt:

Post Postao/la AlenHalilovic » 13 apr 2013, 21:51

UltraTz je napisao/la:
Lijep pozdrav iz Tuzle

Ovo bi trebali po neki Tuzlaci procitati.. niko ne voli seljakluk na stadionama, svejedno odakle dosao.

fan82
Kontakt:

Post Postao/la fan82 » 14 apr 2013, 09:54

Djecoooooooo.....nemojte patiti od kompleksa niže vrijednosti,uljepšajte svoje malograđansko djetinstvo npr.DRGIRAJTE SE, bolje vam je nego da vrijeđate i podcijenjujete jedni druge.Smiješni ste :lol:

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 14 apr 2013, 12:47

m1x je napisao/la:
UltraTz je napisao/la:
Lijep pozdrav iz Tuzle

slika
bravo majstore 8-) najviše se hvalite i kao što on naglasi bahati ste i tako stvarate loš dojam i o samoj Slobodi.. lijep pozdrav (jest da smo fulali temu al et')
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 14 apr 2013, 17:41

nego rodjak mi je nedavno bio sa jednim likom koji vam je u upravi pa mu je ispricao kakva su zapravo vasa ocekivanja i td ..navodno niste spremni za Premier Ligu , ali mogucnosti postoje tako da se pojavio jedan privatnik koji zeli izgraditi te tribine kakobi se stekli uslovi d igrate n svom stdionu..ali opet taj lik koji je spreman nema dovoljno love za to, ai kako kaze ima neki drugi koji je njemu duzan za neke poslove, tako da bi taj drugi lik takodjer uletio u kombinaciju ....uglavnom navodno kostalo bi vas 4.000km da igrate na nekom od drugih stadina tipa Zenice ili Travnika.

Ako se plasirte u PL sretno vam, jer u prvom dijelu sezone ste to zasluzili, dok bogami u drugom prema prikazanom tesko da bi to izborili da su recimo Lukavac i Sloboda bolje poceli prvenstvo
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

sjena
Kontakt:

Post Postao/la sjena » 14 apr 2013, 20:31

Coraco je napisao/la:
sjena je napisao/la:Dok vas je finansirala nasa koksara i bilo vas je 15000.Znaci opet uz pomoc ove varosi.A vitez je kupio sudiju i svirano mu je dva penala da bi pobijedio u mostaru a vi ovde mozete revati koliko hocete.I nas su pobijedili sa sudijom i to je istina svidjalo se vama ili ne.I uslovi koje ima NK Vitez su blizi farmi nego PL i to je realnost
lukavac_21 je napisao/la:Zaboravlja da nas ima i starijih koji se dobro sjecaju i znaju kako i iz kojih izvora se finansirala prijeratna sloboda cija su filijala bila i kako su prodavali utakmice. Koliko su imali gledalaca koji prate taj klub o navijacima da i ne pricam itd itd. Na kraju krajeva zato sto oni imaju vise od 1000 gledalaca koji vole sport imaju rahmetli sloboda ditu i fk slobodu pred gasulenjem.
A sad opet odgovori nesto vezano za petrak ili nekom glupom slikom jer ocigledno za nesto vise jednostavno treba malo mozga
Uzdravlje
Da vas pitam, kad već baratate informacijama, od kad do kad je koksara finansirala Slobodu ?
Od postanka koksare pa do nestanka jugoslavije.
Ukazana prililika brzo prolazi i sporo se vraća.

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 27 apr 2013, 21:21

Jesu li vam igrači došli u Lukavac ili dolazite sutra na dan utakmice?
Nismo mi toliko blizu, kada ste već išli u Mostar dva puta na noćenje logično je da vam tako bude i pred najvažniju utakmicu sezone. Ja nisam ništa vidio ni pročitao u vezi toga.
1921
1989

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 28 apr 2013, 13:22

Slučajno nađoh, a jedini navijač Viteza se nije pohvalio

http://www.nkvitez.com/" onclick="window.open(this.href);return false;

Daleko od onoga koliko bi trebala biti aktivna, ali makar nešto.
Hayley <3

benzz
Kontakt:

Post Postao/la benzz » 28 apr 2013, 13:30

badblueboylivno je napisao/la:Slučajno nađoh, a jedini navijač Viteza se nije pohvalio

Sta je sa onim navijacima Viteza sto su se skoro okupili da navijaju za ovaj tim... dolazel danas na derbi??
SRCE I NEBO ISTE SU BOJE...

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 28 apr 2013, 13:34

badblueboylivno je napisao/la:Slučajno nađoh, a jedini navijač Viteza se nije pohvalio

Vjerujes da sam htio napisati i objaviti link al zaboravio,jos je ovo u razradi al dobro je napravljena,samo jos novosti uvesti,i biti aktivniji vise :)

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 28 apr 2013, 18:52

Sa pobjedom nad Slobodom ste jednom nogom već u Premijer ligi. Do kraja imate 6 susreta od toga 4 kući a u 29. kolu idete Goraždu, bolji raspored ni poželjeti niste mogli. Nadam se da će se u Vitezu slaviti ovog ljeta, jer to ste i zaslužili

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.