SS.BA FBL - 3. sezona (Yahoo)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Yahoo SS.BA liga - 2. sezona
izgubih prvi mec 6-2 imao 6 povredjenih igraca,ovo kolo imam 4 i svi ce sedmicu pauzirat .Jednog sam se morao rijesit
obavljen trade durant i mc gee sign to bulls,
novitski,butum,bass sing to kosevsko brdo
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Izgubio si u svakom pogledu, poene, asiste, skokove, blokade, kako si mogao ovo prihvatiti?Rule_hz je napisao/la:obavljen trade durant i mc gee sign to bulls,
Penny Hardawaay & Tracy McGrady 2 no°1
ni meni nije jasno, pogotovo sto dirk igra ispod svojih standarda, a batum i bass igraci sa klupeedo3majka je napisao/la:Izgubio si u svakom pogledu, poene, asiste, skokove, blokade, kako si mogao ovo prihvatiti?Rule_hz je napisao/la:obavljen trade durant i mc gee sign to bulls,
a ni mc gee nije losh igrac, ovde bi najpostenije bilo da se izostavi mc gee, durant za tu trojicu
wade je na ponudi, ako ko ima sta ponuditi dobro neka predlozi
nema potpisa
predlozioAdmir_Sa je napisao/la: wade je na ponudi, ako ko ima sta ponuditi dobro neka predlozi
pa eto ne znam jel bi bilo posteno dati trojicu dobrih igraca za jednog duranta, jer znajuci dirka i dalasa kako bude isao iz tekme u tekmu uzet ce zalet do svojih prvobitnih oiena i ostalo znajuci da je bio povrijedjen,a sto SE bassa tice drago mi je sto sam ga dobio donekle skokovi i on ce sa bostonom napredovat ima jos da se igra do PO,isto tako batum varvira sa poenima kako kad, gledam na ekipe koje pucaju na PO
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
al ti se ovo gleda samo do kraja regularne sezoneRule_hz je napisao/la:pa eto ne znam jel bi bilo posteno dati trojicu dobrih igraca za jednog duranta, jer znajuci dirka i dalasa kako bude isao iz tekme u tekmu uzet ce zalet do svojih prvobitnih oiena i ostalo znajuci da je bio povrijedjen,a sto SE bassa tice drago mi je sto sam ga dobio donekle skokovi i on ce sa bostonom napredovat ima jos da se igra do PO,isto tako batum varvira sa poenima kako kad, gledam na ekipe koje pucaju na PO
kako majke ti da pristanem kad je wejd realno bolji od derona, a meeks bolje igra i korisniji je dosta od delonte westa
nema potpisa
Jeste mozda individualno bolji ali DW je imao problema na pocetku sezonu, dok mu statistika u zadnjih 14 dana glasi 23Pts. 5Rbs. 9asista 2,3 3pts uz sut iz igre 44,5, i evo ga veceras opet sam protiv Indiane. Ali ok, meni se Meeks svidjaAdmir_Sa je napisao/la:
kako majke ti da pristanem kad je wejd realno bolji od derona, a meeks bolje igra i korisniji je dosta od delonte westa
Našao @dema žrtvu.Rule_hz je napisao/la:obavljen trade durant i mc gee sign to bulls,
Mene je muntao čitavu sedmicu da mu dam Love-a i Branda za Nowitskog, Nelsona (obojica tad bili povrijeđeni) i Bassa. Pa onda opet ubaci nekog drugog klupaša van forme umjesto Nelsona.
Uglavnom, kao sto rekoh, @dema šampion ove godine, jak je k'o Miami Heat u najmanju ruku.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
ma,povrede su glavni problem,6 igraca prosle sedmice mi nije igralo inace bi lako dobio.Ove sedmice mi ne igra 4 igraca pa sam Nelsona deportovao medju slobodnjake.Kad bude ekipa kompletna onda bi mogao bit dobar.A nikako mi nije jasno kako ti dodje do onako lose ekipe pola ti igraca s free players sto si pokupio.Jesi li bio na draftu ilijose je napisao/la:Našao @dema žrtvu.Rule_hz je napisao/la:obavljen trade durant i mc gee sign to bulls,
novitski,butum,bass sing to kosevsko brdo![]()
Mene je muntao čitavu sedmicu da mu dam Love-a i Branda za Nowitskog, Nelsona (obojica tad bili povrijeđeni) i Bassa. Pa onda opet ubaci nekog drugog klupaša van forme umjesto Nelsona.
Uglavnom, kao sto rekoh, @dema šampion ove godine, jak je k'o Miami Heat u najmanju ruku.![]()
Ma bio sam na draftu, ali loše procjene ili povrede... Prva dva pika LeBron i Aldridge su ok (iako su mi se smijali sto sam uzeo Aldridge-a, kao neće on zaigrati prvih nekoliko sedmica), ali onda ostali kriza: Odom totalno van forme (iako sam kontao da ce u Dallasu imati vecu minutazu nego u Lakersima), Kidd stalno povrijeđen, Pierce takođe povrijeđen na početku sezone, isto i Stuckey, Gooden, Barea... Ovi ostali bezze. Nakon par sedmica sam skontao da u poenima i asistencijama nemam sta tražiti, tako da sam trejdovima i uzimajuci iz FA pokusao popraviti ostale kategorije. U prošlom kolu je to dalo rezultat, nadam se da će i ubuduće.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- majestic24
- Kontakt:
Ima li ko za trade
Arron Afflalo,Glen Davis,,Rashard Lewis
I ovi bolji su takodjer za trade
DJ Augustin, Ilyasova,DeJuan Blair,Bogut,Marvin Wiliams
Arron Afflalo,Glen Davis,,Rashard Lewis
I ovi bolji su takodjer za trade
DJ Augustin, Ilyasova,DeJuan Blair,Bogut,Marvin Wiliams
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Monologni šta je ono
Jučer sam bio bez igrača jer sam cijeli dan spavao pa ne izvrši izmjene i opet sam na 4-5
Odsad stavljam za cijelu sedmicu unaprijed 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Haj' stićeš danas. Imaš pun roster, a ja skroz malo igrača. Zanimljivo da se niko nije posebno odvojio u bilo kojoj statističkoj kategoriji osim u asistencijama.
Biće ovo zanimljiv meč.
Idemo Newcastle; idemo Demba
Biće ovo zanimljiv meč.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
ima li ko adekvatnu ponudu za wade+meeks+landry??
ko je mambe sarajevo?
ko je mambe sarajevo?
nema potpisa
Monolog je napisao/la:Haj' stićeš danas. Imaš pun roster, a ja skroz malo igrača. Zanimljivo da se niko nije posebno odvojio u bilo kojoj statističkoj kategoriji osim u asistencijama.![]()
Biće ovo zanimljiv meč.![]()
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- majestic24
- Kontakt:
Zna li neko kad se vraca dj aUGUSTIN i Bogut??
Uzeo sam Randalpha iz FA. Navodno bi se trebao vratiti u roster za 15 ak dana
Uzeo sam Randalpha iz FA. Navodno bi se trebao vratiti u roster za 15 ak dana
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Ko vodi Chicago Bulls-e, vec par dana cekam odgovor za trade, ako nece biti aktivan neka kaze i neka neko preuzme njegov tim.
PS: Jel il onaj Ted Mosby ziv sto je ucestovao prosle god. mogao bi mozda on preuzeti?!
PS: Jel il onaj Ted Mosby ziv sto je ucestovao prosle god. mogao bi mozda on preuzeti?!
salt ga vodi ali on udje samo kad ga napomenemo,meni je stajala ponuda po sedmicu i vise.ima adriano ili neko nek uzme kad vec ne igraedo3majka je napisao/la:Ko vodi Chicago Bulls-e, vec par dana cekam odgovor za trade, ako nece biti aktivan neka kaze i neka neko preuzme njegov tim.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Uh, pobjeda nad El-Bi-Džijem.
Danas imam 2 igrača, a potreban mi je samo jedan skok da bih ga pobijedio.
DeRozan + Gasol će ugrabiti nekoliko lopAtA.
Danas imam 2 igrača, a potreban mi je samo jedan skok da bih ga pobijedio.
DeRozan + Gasol će ugrabiti nekoliko lopAtA.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.