Svakako mozes dio problema pokusati otklonit sa ccleanerom
Pro Evolution Soccer 2013
Moderatori/ce: bodi123,Padovan,Donnie Darko
Re: Pro Evolution Soccer 2013
Moguce da je sistemski problem, koji moze biti iz razloga sto je sistem instaliran pogresno ili sto je potrebna reinstalacija.
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
- raul-zakon
- Kontakt:
Hvala, probaću.neo je napisao/la:Moguce da je sistemski problem, koji moze biti iz razloga sto je sistem instaliran pogresno ili sto je potrebna reinstalacija.
A iako sam nabavio PES, po svemu sudeći defektan, uzeću i onaj od tebe, da vidim je li do CD-a.
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
HALA MADRID !
Istekaj kablo 
Znaci udjem u soker i samo mi izbaci cccccccc,vidim neki su spominjali neki dt07 da se treba instalirati,moze li neko postaviti neki link toga jer ja ga ne mogu nigdje naci
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Instalirao i to trajalo je jedno 2 sata i opet me pocelo izbacivati...Manuel je napisao/la:Znaci udjem u soker i samo mi izbaci cccccccc,vidim neki su spominjali neki dt07 da se treba instalirati,moze li neko postaviti neki link toga jer ja ga ne mogu nigdje naci
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
DuvajHigh je napisao/la:E jest' ti dobra zajebancija, nema šta.
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.
Zbijati šale na račun fudbalera koji je zamalo poginuo u autu je bolesno. A još poražavajuće je to što nisi shvatio šta si napisao u prethodnom postu. Balavi maloumniče.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
I sta onda da radim,zna li iko kako da rijesim ovaj problemAdo1921 je napisao/la:Instalirao i to trajalo je jedno 2 sata i opet me pocelo izbacivati...Manuel je napisao/la:Znaci udjem u soker i samo mi izbaci cccccccc,vidim neki su spominjali neki dt07 da se treba instalirati,moze li neko postaviti neki link toga jer ja ga ne mogu nigdje naci
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
- raul-zakon
- Kontakt:
A momci, šta je s ovim system restore, mogu li pomoću njega da riješim ovaj "has stopped working" problem?
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
HALA MADRID !
HALA MADRID !
Sačekaj do sutra moju verziju pesa pa ako bude problema i dalje pokusat cemo naci izvor problema. System restore je vracanja compa na prijasnji datum, npr prije instalacije pesa.raul-zakon je napisao/la:A momci, šta je s ovim system restore, mogu li pomoću njega da riješim ovaj "has stopped working" problem?
Btw probaj pokrenuti pes kao administrator
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
- schweinsteiger
- Kontakt:
ne mozes radit system restore samo za PES,kao sto je kolega ispod naveoraul-zakon je napisao/la:A momci, šta je s ovim system restore, mogu li pomoću njega da riješim ovaj "has stopped working" problem?
system restore ti je opcija da vratis sistem na odredjeni datum unazad.Taj datum,ti ne mozes odabrat,vec se samo moze vratiti samo na zadnji put kad je instaliran neki system update,a update se skida preko neta,tako da jedino mozda imas srece da se potrefilo npr. prije 7 dana da je radjen zadnji update,jer npr. ako uradis system restore i vratis komp 2 mjeseca unazad,sve sto si snimio na komp u tom vremenu,nestane...
@manuel
GOOGLE !
#miasanmia
Desni klik na ikonu-> Run as administrator-> yesraul-zakon je napisao/la:@schwiensteiger
Hvala.
Ma ne crasha meni samo na PESU, nego i na Internet exploreru, Mozilli, Chromu, i još nekih par kojima ne znam ni ime ni svrhu.
Jednostavno izbaci error: ... has stopped working...
Sad sam malo googlao i dosta raje ima taj problem.
Insče, OS je windows 7 ultimate.
1921-1987 <3 Zauvijek Zajedno
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Svi mi mislimo da znamo bosanski.Govoriti sigurno znamo,al pisati to ne.Al i taj govor nam je na losoj razini.
Nego,igram ovaj BaL.Prvu sezonu proveo u Haracles Almeu.Prvotimac.Presao u Nurberg,dvije utakmnice 1 gol.Prvi sastav.Dobio poziv za BiH
.
Nego,igram ovaj BaL.Prvu sezonu proveo u Haracles Almeu.Prvotimac.Presao u Nurberg,dvije utakmnice 1 gol.Prvi sastav.Dobio poziv za BiH
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- franklampard8
- Kontakt:
Kakvo auto ba ?gojzerica je napisao/la:Kad prije skupi za auto?Giggs11 je napisao/la:Bravo bravogojzerica je napisao/la:Za izlaske morate zaposliti onog drugog agenta...Odlicno je ovo za izlaske
![]()
jaoo da vidis auta kakav mi je :O
Ja moram u neki jači klub, pa kad budem imao veću platu tek onda ću moć kupit.
1946
[youtube][/youtube]
još1 dominacija
još1 dominacija
@ franklampard8, najvjerovatnije misli na ''Become a legend''.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
ja ovo radim redovno na pesu,jednom sam isto uradio sa Joe Allenom al pogodio gornju stativu i od golmana u golbeli je napisao/la:[youtube][/youtube]
još1 dominacija
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
kako da uploadujem tj konvrtujem replay na PESU ? Imam jedan fail koji nikako ne mogu razumiti pa bih podjelio isti s vama.
Zbijam šale jer mi se moze da zbijam šale.High je napisao/la:Zbijati šale na račun fudbalera koji je zamalo poginuo u autu je bolesno. A još poražavajuće je to što nisi shvatio šta si napisao u prethodnom postu. Balavi maloumniče.
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.
-
DrinaLights
- Kontakt:
Sinoc igro normalno i maloprije da udjem u igricu i kada udjem u game plan izbaci me iz igrice nakone 3 sekunde. Kasnije ponovo instaliro i ne moze nikako da udje
O cemu se radi ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.