NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

Bihac-City-Boy
Kontakt:

Re: N.K Jedinstvo Bihac- SN96

Post Postao/la Bihac-City-Boy » 07 avg 2011, 00:49

hehe :D
ehh sad kakva su ocekivanja .. vidjecemo sta ce izjaviti trener nas pred utakmicu sa Rudarom. sigurno ce nesto spomenuti uoci prve utakmice ove sezone.
Ja ti mogu licno reci sta ja ocekivam a to je da bih tu moglo cak biti neko iznenađenje protiv Rudara ;)
, ali sad kako ce biti to je pred nama da vidim 13-og ,. ja se iskreno nadam nekim bodovima pa da krenemo jurisati na Premijer Ligu ponovo akobogda :)
~ Sila Nebeska Bihać 96 ~

http://www.**** - Oficijalni sajt NK Jedinstvo

F.G.R. HARMANI
Kontakt:

Post Postao/la F.G.R. HARMANI » 07 avg 2011, 12:33

neutralan__ je napisao/la:
Bihac-City-Boy je napisao/la:
neutralan__ je napisao/la:Pa kod vas tih crnaca,Brazilaca,Argentinaca na sve strane :D .
hahaha prosle sezone dva Kuvajcana bila ali nisu izganjali neke papire .
ove sezone dosao brazilac Eduardo pa eto jos taj neki Feliks valjda bih trebao potpisati u ovo koji dan.. ima jos nekih navodno stranaca sto bih trebali doci.. bice tu crnaca haha :D
Neka njih.Samo čuvajte ih se :mrgreen: .

Malo šale nije na odmet.Nego kakva su očekivanja pred početak sezone i derbi sa jednim od glavnih konkurenata za ulazak ? Mislim da bih vama i bod bio ogroman.
ja cu reci slijedece: Cinjenica je da ove pripremne utakmice i nisu neki pokazatelj, a ja cu navesti utakmicu protiv Rudara, s kojim smo igrali nerijeseno. Iako je Rudar premijerligaska ekipa, igrali su sa gotovo juniorskim sastavom. Iako necu da umanjujem kvalitet rezultata pripremnih utakmica.
Kada pocne liga, to ce biti nesto sasvim drugo.
O Jedinstvu se mnogo govorilo negativnog i crnih slutnji, ali mislim da smo koliko-toliko skrojili dobar i respektabilan tim za narednu sezonu.
Necu govoriti o stvarnim dometima i nista prognozirati. Treba sacekati da prodje nekoliko kola, a sve se ionako rjesava u proljetnom dijelu.
Sto se tice prvog kola u Kaknju, meni je drago sto nam je bas to prva utakmica, jer sam se iskrno nadao Rudaru ili Buducnosti, zbog toga sto cemo odmah na samom pocetku imati jaku utakmic i vidjeti na cemu smo. Tesko je ocekivati da se mogu uzeti ikakvi bodovi, iako je sve moguce, no Rudar je Rudar na svom terenu, a gledajuci tradiciju u zadnjih par godina nismo bas dobro prolazili sa njima, cak ni na domacem terenu. No igramo takvu ligu, da bi i pristojan poraz od jednog gola razlike mogao biti uspjeh, uz uslov da igraci pokazu borbenost i odredjeni kvalitet. Ukoliko bi se dozivio tezi poraz, sto opet nije iskljuceno, bojim se da bi nam pao moral,i da bi to bio kraj prije pocetka, sto se, nadam se, nece dogoditi.

Brazilci ko Brazilci, nist posebno, skromnih vjestina, sigurno mozes naci domacih proizvoda koji su za klasu bolji od njih, ali eto samo valjda sto su crnci i imaju pletenice, pa to upada u oci.
Fredi Clement prosle sezone i nije bio nesto, a ovaj Eduardo onako, prosjecno.

Ako je iko ikada valjao od svih tih stranaca to su fakat bili Kuvajcani, ali su bili prekvalitetni i preprofesionalni za klub i ligu opcenito, i zato, vjerovatno, nisu ni ostali u Jedinstvu.
Nevjerovatno kako su ljudi vodili uredan sportski zivot, i kao su ozbilno igrali, trenirali i radili. A imali su i kvalitet, sto jest jest. Necu nikad zaboraviti onaj slobodnjak sa 30 m. protiv Radnickog pod precku.
MENI MOJE, A VAMA VASE

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 09 avg 2011, 00:03

Stigao novi napadac u Jedinstvo, i to igrac iz Obale Bjelokosti. Felix Sidon Salamanou je 1990' godiste, a uostalom igrao je za Inter Zapresic i Dinamo Zagreb.

Bihac-City-Boy
Kontakt:

Post Postao/la Bihac-City-Boy » 09 avg 2011, 00:13

Goalgetter je napisao/la:Stigao novi napadac u Jedinstvo, i to igrac iz Obale Bjelokosti. Felix Sidon Salamanou je 1990' godiste, a uostalom igrao je za Inter Zapresic i Dinamo Zagreb.
pored njega je i dosao Milos Galin, napadac koji je igrao prosle sezone za Drinu iz Zvornika.
Milos ima 21 godinu i igrao je pored Drine i u klubovima: Rad(Beograd),Donji Srem(Vojvodina) i Krajinu iz Cazina.
A sto se tice Felixa drago mi je da je jedan tako profesionalan igrac dosao u nase Jedinstvo. Sigurno ce da puni protivnicke mreze tokom sezone :)

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 09 avg 2011, 00:14

Goalgetter je napisao/la:Stigao novi napadac u Jedinstvo, i to igrac iz Obale Bjelokosti. Felix Sidon Salamanou je 1990' godiste, a uostalom igrao je za Inter Zapresic i Dinamo Zagreb.
pored njega je i dosao Milos Galin, napadac koji je igrao prosle sezone za Drinu iz Zvornika.
Milos ima 21 godinu i igrao je pored Drine i u klubovima: Rad(Beograd),Donji Srem(Vojvodina) i Krajinu iz Cazina.
A sto se tice Felixa drago mi je da je jedan tako profesionalan igrac dosao u nase Jedinstvo. Sigurno ce da puni protivnicke mreze tokom sezone :)
Hoce l' igrat' u Kaknju? nadam se da nece :D
#samoRudar #zauvijek

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 09 avg 2011, 00:15

Nadam se i ja :D .

Nego, kad Jedinstvo ono igra kod kuce protiv Gorazda .. Je li 19tog ili 20tog ?

Bihac-City-Boy
Kontakt:

Post Postao/la Bihac-City-Boy » 09 avg 2011, 00:17

Hoce l' igrat' u Kaknju? nadam se da nece :D[/quote]
ja mislim da ce igrati u Kaknju :D
imace sad priliku u srijedu ovu da pokaze sta zna momak. igrace Jedinstvo prijateljsku sa dobrom ekipom "Una" iz Kulen Vakufa.

Bihac-City-Boy
Kontakt:

Post Postao/la Bihac-City-Boy » 09 avg 2011, 00:19

Goalgetter je napisao/la:Nadam se i ja :D .

jeste kolega 20-og igramo kod kuce protiv Gorazda u drugom kolu :)

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 09 avg 2011, 00:20

Goalgetter je napisao/la:Nadam se i ja :D .

jeste kolega 20-og igramo kod kuce protiv Gorazda u drugom kolu :)
Taman prilika da pogledam Jedinstvo, dok sam jos u Bihacu ;) .

Bihac-City-Boy
Kontakt:

Post Postao/la Bihac-City-Boy » 09 avg 2011, 00:25

hehe jedva cekam sutra prijateljsku sa Unom da vidim hoceli se pokazati ista ova pojacanja ali po svemu sudeci i po nekim stvarima sto sam cuo ovaj crnac Felix je prava igracina :D

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 09 avg 2011, 00:28

Bihac-City-Boy je napisao/la:hehe jedva cekam sutra prijateljsku sa Unom da vidim hoceli se pokazati ista ova pojacanja ali po svemu sudeci i po nekim stvarima sto sam cuo ovaj crnac Felix je prava igracina :D
dosao u Bosnu da igra lopte, sve ti govori kakav je igrac :D al' nezz o5..mozda je i dobar :D ako nadjes nesto vise o njemu (ja sam trazio i nisam nasao) postavi ovdje ;)
#samoRudar #zauvijek

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 09 avg 2011, 00:29

Bihac-City-Boy je napisao/la:hehe jedva cekam sutra prijateljsku sa Unom da vidim hoceli se pokazati ista ova pojacanja ali po svemu sudeci i po nekim stvarima sto sam cuo ovaj crnac Felix je prava igracina :D
jel ima kakvih isjecaka na netu da se pogleda,imal gdje da se moze nac,procitat sta o njemu??
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

Bihac-City-Boy
Kontakt:

Post Postao/la Bihac-City-Boy » 09 avg 2011, 00:32

Ma znam ja da sad vama iz Kaknja gori pod nogama :P
Trazim evo jos pa ako nadjem nesto vise javicu vam ali ni nemoram traziti jer cuo sam povjerljivo da se radi o prvoklasnom napadacu :)

Bihac-City-Boy
Kontakt:

Post Postao/la Bihac-City-Boy » 09 avg 2011, 00:37

ovaj drugi napadac Milos Galin ima haman dva metra :D

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 09 avg 2011, 00:38

Bihac-City-Boy je napisao/la:Ma znam ja da sad vama iz Kaknja gori pod nogama :P
Trazim evo jos pa ako nadjem nesto vise javicu vam ali ni nemoram traziti jer cuo sam povjerljivo da se radi o prvoklasnom napadacu :)
evo ja sam bgm naso dobrih stvari,igro u ekipi tondach,4 liga HNL i dao 3 gola,a onda otiso u novalju u 3 ligu,imo neku povredu ramena,uglavnom sad se oporavio,ovdje ce se sigurno moc dokazat
http://www.zagorje.com/clanak/6225/feli ... valji.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
(ovjde je bio jos mali,sad je 2 godine stariji,trebalo bi da je to taj)

Free_shooteR
Kontakt:

Post Postao/la Free_shooteR » 09 avg 2011, 00:41

Bihac-City-Boy je napisao/la:Ma znam ja da sad vama iz Kaknja gori pod nogama :P
sine smiri dozivljaj malo :) oces LI ? :D sve je to samo igraa...ne gori nama pod nogama sine...lopta je okrugla..ii svi svoje vole i podrzaju..al ti si previse poceo da pises o tom mecu..sta god da se desi u kaknju .....nece odluciti o putniku u PL...jer ima jos klubova u prvoj ligi..znas..ne samo jedinstvo i RUDAR....navijac sam RUDARA...voLim RUDAR...al volio bi da bolji pobijedi..samo da sudija ne zajebe !!!
Kraljice Bosno nemoj se vise bojat'
mi smo tvoj stit i necemo te prodat'
ako neko vrijedja necemo okrenut' ledja
ti dani su prosli, sad se sve mijenja!!!

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 09 avg 2011, 00:42

Moram ti priznati da me je sad jos vise strah da cete nam uzeti barem bod :D
#samoRudar #zauvijek

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 09 avg 2011, 00:43

Free_shooteR je napisao/la:
sine smiri dozivljaj malo :) oces LI ? :D sve je to samo igraa...ne gori nama pod nogama sine...lopta je okrugla..ii svi svoje vole i podrzaju..al ti si previse poceo da pises o tom mecu..sta god da se desi u kaknju .....nece odluciti o putniku u PL...jer ima jos klubova u prvoj ligi..znas..ne samo jedinstvo i RUDAR....navijac sam RUDARA...voLim RUDAR...al volio bi da bolji pobijedi..samo da sudija ne zajebe !!!
kako nece,jako je bitno dobro krenut u prvenstvo,sa 3 boda na strani odma krila dobijes,ne treba pare na red bul trosit,a ovaj mali ce vas unistit

Bihac-City-Boy
Kontakt:

Post Postao/la Bihac-City-Boy » 09 avg 2011, 00:46

Ma kako god da bilo meni je samo drago da se je u NK Jedinstvo napokon nesto pocelo desavati ...
Stvarno ako malo bolje pogledamo dosli su kvalitetni igraci,dobar trener prije svega! Ja mislim da ce ove sezone biti zestoka borba ako ne bih opet "financijski" zakazali kao pred kraj prosle sezone .

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 09 avg 2011, 00:49

Bihac-City-Boy je napisao/la:Ma kako god da bilo meni je samo drago da se je u NK Jedinstvo napokon nesto pocelo desavati ...
Stvarno ako malo bolje pogledamo dosli su kvalitetni igraci,dobar trener prije svega! Ja mislim da ce ove sezone biti zestoka borba ako ne bih opet "financijski" zakazali kao pred kraj prosle sezone .
da je fb sad bi ti lajko odma,majke mi

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.