Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Kvota ti se bas ne poklAPA?u CEMU JE FAZON? Sorry racunao sam zbroj koseva po 1,85,standardno.sLucajni je napisao/la:Premium Win
Sabinho je napisao/la:Kvota ti se bas ne poklAPA?u CEMU JE FAZON? Sorry racunao sam zbroj koseva po 1,85,standardno.sLucajni je napisao/la:Premium Win
bgm ovaj tiket je izbacio prije pocetka tekmi,a evo i danasnji parovi sto je izbacio prolazi sve i vjerovatno ce izbacit tiket kasnije,a sto se tice kvote kad sam racunao na mobitelu ispane malo manje,al et udji u wwin i izaberi iste kvote i stavi uplatu 50 e i vidit ces da je ista isplata kao i u njega,ne kazem da pogadja 100% i onto ne tvrdi ali evo dva dana zaredom ce da pogodi,i niko te ne tjera da prepises od njega ali et sto se mene tice vrijedi pokusati,ja sam prepisao od njega danas i ima tiket gdje duplanje ali uplata samo 2,5 enemaime je napisao/la:Sabinho je napisao/la:Kvota ti se bas ne poklAPA?u CEMU JE FAZON? Sorry racunao sam zbroj koseva po 1,85,standardno.sLucajni je napisao/la:Premium Win
ovaj je 101% prevarant ja mu napisao poruku da da neke parove odmah kad je trazio lajkove a on nista, po tome mozemo zakljucit da je ko politicari, puno price i obecanja a od toga duplo nista
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.