Košarkaška Reprezentacija Srbije
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan
Re: Košarkaška Reprezentacija Srbije
Najbitnije da su naši momci takmičenje započeli sa pobjedom. Sve ostalo će se brzo zaboraviti ,msm na pojedine greške.
Danas puno jači protivnik i protivnik koga moramo dobiti, jer bi to praktično značilo u najmanju ruku treće mjesto u grupi. A mislim da smo kvalitetniji.
Danas puno jači protivnik i protivnik koga moramo dobiti, jer bi to praktično značilo u najmanju ruku treće mjesto u grupi. A mislim da smo kvalitetniji.
je li raduljica šuta i lijevom i desnom rukom?
pa vidio sifilip13 je napisao/la:je li raduljica šuta i lijevom i desnom rukom?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
FakatDANTES je napisao/la:pa vidio sifilip13 je napisao/la:je li raduljica šuta i lijevom i desnom rukom?
Danas moramo dobiti Iran jedno 30ak razlike

Nadam se pobjedi nasih, ali bice tesko protiv jake Srbije.
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!
ti si iz irana?amstaff je napisao/la:Nadam se pobjedi nasih, ali bice tesko protiv jake Srbije.
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
pa šta je to čudno, znaš koliko su se iranci, iračani i arapski svijet školovali po Juginerminh74 je napisao/la:ti si iz irana?amstaff je napisao/la:Nadam se pobjedi nasih, ali bice tesko protiv jake Srbije.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
cudno mi je sto su iranci perziskog porijekla znaci cisto azijati, pricaju farsi jezik koji je slabo poznat kod nas, sto su druge vjere (muslimani siti), ...DANTES je napisao/la:pa šta je to čudno, znaš koliko su se iranci, iračani i arapski svijet školovali po Juginerminh74 je napisao/la:ti si iz irana?amstaff je napisao/la:Nadam se pobjedi nasih, ali bice tesko protiv jake Srbije.
ali su nam bili prijatelji (istina sa racunicom) kada je trebalo, to je istina i to se ne smije zaboraviti
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Mi smo sada u ajmo reci dobroj situaciji, je cemo biti ili 4. (ukoliko izgubimo i od Brazila i od Spanije) ili 2. (ukoliko dobijemo Brazil vise od 2-3 razlike) i u tom slucaju cemo izbjeci Spaniju (pod pretpostavkom da ce oni biti 1. u grupi) u 1/4 finalu...
Sto se ukrstanja s grupom B u 1/8 finala tice, tu nam je manje vise potpuno svejedno koga cemo dobiti, jer se sa svakim mozemo nositi...
Sto se ukrstanja s grupom B u 1/8 finala tice, tu nam je manje vise potpuno svejedno koga cemo dobiti, jer se sa svakim mozemo nositi...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
ne bi volio hrvate, jer puno puta smo ih zveknuli i to.kad tad se mora vratiti, jer u sportu se sve vrati, vidio si partizan u košarci....marconato je napisao/la:Mi smo sada u ajmo reci dobroj situaciji, je cemo biti ili 4. (ukoliko izgubimo i od Brazila i od Spanije) ili 2. (ukoliko dobijemo Brazil vise od 2-3 razlike) i u tom slucaju cemo izbjeci Spaniju (pod pretpostavkom da ce oni biti 1. u grupi) u 1/4 finalu...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Samo kazem da se sa svima mozemo nositi! Takodje i ja mislim da je na psiholoskom planu bolje igrati sa Grcima ili Argentincima, ali kvalitetom smo tu negdje svi u 5 deka...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Eto poraz iskljucivo zbog Djordjevica.
Majke mi, nikada necu skontati zasto je danas drzao Bogdanovica u igri kada em sto ga nije isao sut, em sto smo primili 20+ poena preko njega. Simonovic udje, odradi odlicno minute, sacuva Barbosu.. i ovaj ga opet izvadi da bi usao Bogdan i onda opet krene serija trojki. I ovo stvarno ne pisem subjektivno zbog toga sto navijam za Zvezdu, nego gledam cisto objektivno.
I sada se pokazalo kolika je greska sto je pozvao cetiri centra i samo jednog krilnog centra. Bitno je da je Rasko u reprezentaciji koji je u slobodnom padu, da se Stimac forsira na poziciji krilnog centra gdje nema pojma sta radi, da je Krstic prinudjen to da igra iako jos nije kao covjek izasao iz povrede.. A SP od kuce gledaju Savanovic, Mitrovic, Macvan..
Da nemamo Tea i Raduljicu mogao bih potpisati da ispadamo vec u 1/8 finala, a ovako ko zna, sve je moguce.. Mada ce nas i ako prodjemo u 1/4 finalu vjerovatno neko silovati.
[youtube][/youtube]
Majke mi, nikada necu skontati zasto je danas drzao Bogdanovica u igri kada em sto ga nije isao sut, em sto smo primili 20+ poena preko njega. Simonovic udje, odradi odlicno minute, sacuva Barbosu.. i ovaj ga opet izvadi da bi usao Bogdan i onda opet krene serija trojki. I ovo stvarno ne pisem subjektivno zbog toga sto navijam za Zvezdu, nego gledam cisto objektivno.
I sada se pokazalo kolika je greska sto je pozvao cetiri centra i samo jednog krilnog centra. Bitno je da je Rasko u reprezentaciji koji je u slobodnom padu, da se Stimac forsira na poziciji krilnog centra gdje nema pojma sta radi, da je Krstic prinudjen to da igra iako jos nije kao covjek izasao iz povrede.. A SP od kuce gledaju Savanovic, Mitrovic, Macvan..
Da nemamo Tea i Raduljicu mogao bih potpisati da ispadamo vec u 1/8 finala, a ovako ko zna, sve je moguce.. Mada ce nas i ako prodjemo u 1/4 finalu vjerovatno neko silovati.
[youtube][/youtube]
sve je mogao da ispravi u da početkom treće nije pustio 4 minuta krstića koji ne može da hoda. bogdanović živi očaj u prvom, u trećoj dobar, ali slaba partija ukupno. bjelica jako anemičan kad je teško, pogubljen, nema damu.
teo jako dobar, zanima me zašto nije igrao kalinić?
bircevic dobar, ali nije smio čuvati varežaa
teo jako dobar, zanima me zašto nije igrao kalinić?
bircevic dobar, ali nije smio čuvati varežaa
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Sto ne igra Krstic?
zato što praktično i nije prošao pripreme jer je bio povrijeđenarelinho je napisao/la:Sto ne igra Krstic?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Definitivno se osjeti izostanak mnogobrojnih spoljnih i defanzivnih igrača. Ono što nas je godinama krasilo, odbrana, skoro pa i ne postoji. Dodamoli tome očajnu formu Bogdana i Krstića nako povrede, očekivan rezultat. Naravno pobjeda u osmini finala protiv vjerovatno Grčke bi itekako značila i onda bi mogli ući i u borbu za medalje. Stoga nek smo četvrti!
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!
kojih, nevoljnog micova, povrijedzenog milosavljevica, isto tako povrijedzenog lucica (obojica sada imaju hronicne probleme sa povrijedama sto je posljedica vujosevicevih treninga)...?!44Bertans je napisao/la:Definitivno se osjeti izostanak mnogobrojnih spoljnih i defanzivnih igrača. Ono što nas je godinama krasilo, odbrana, skoro pa i ne postoji. Dodamoli tome očajnu formu Bogdana i Krstića nako povrede, očekivan rezultat. Naravno pobjeda u osmini finala protiv vjerovatno Grčke bi itekako značila i onda bi mogli ući i u borbu za medalje. Stoga nek smo četvrti!
Veceras sa Spancima treba odigrati maksimalno rastereceno, pa sta bude bude 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.