Grčka - BiH / BiH - Litvanija
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Grčka - BiH / BiH - Litvanija
Eto nama opet Avdije, kad ga zabije Grcima ima da bude heroj. 

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ne napravimo zato sto smo lijen narod. Hocemo sve nekako laganini a kad ne uspije pljuj sve, svako je drugi kriv samo mi nismo..Micron je napisao/la:"Nedavno" proslo vec 7+1 god tako da ....soko je napisao/la:Ovako, Grcka 11ta na Fifa listi.gringobih je napisao/la:Samo ne znam koga kriviti ako slucajno izgubimo...Mozda Australske Maore ili Eskime, mozda Talibane...Ko ce ga znati...
Grcka igrala EP. Nedavno bila prvak EP. Igramo u Grckoj i realno je da cemo izgubiti.
Trebamo biti sretni sa bodom, o tri....
Ne znam sta kolutas bezze...
Ne bi me cudilo da im damo 3-4 mada ni nasa mreza ne bi mirovala ugl .. nisu nest specijalno samo smo mi glup narod..podcjenjujemo sebe zato nikad nist i ne napravimo...
Cuj nisu specijalni a mi jesmo bas. U svemu smo superiorni, od ekonomije, skolovanja, sporta pa nadalje..
@ sokole nismo ni us.rani koliko ti govoriš
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Do ovoga trenutka sam sumnjao da nećemo pobijediti GrčkuPrincipatus je napisao/la:Jao dizanja Grka u nebesa. Pa ja bih tako vise imao straha od Madjara, jer su `45 i neke bili velesila. Nedaj boze da nam pred nasim golom vise 90 minuta Dzeko i Ibisevic, ispade Gekas Rambo za njih.
BTW evo ga dobio poziv, hvala bogu ja se vec zabrinuo, sad mozemo na megdan sa Grcima:
http://hajduk.hr/?otvori=vijest&vijest=3189" onclick="window.open(this.href);return false;

Zamišljam ovakvu reakciju ljudi iz Braunschweiga svaki put kad vide da je došao poziv Vrančiću za reprezentaciju Bosne i Hercegovine

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Ubicemo brasno u njima. Ta ce grci 

Dylan Dog je napisao/la:
Zamišljam ovakvu reakciju ljudi iz Braunschweiga svaki put kad vide da je došao poziv Vrančiću za reprezentaciju Bosne i Hercegovine

Ne kazem ja da jesmo. Al idemo u Grcku, fino dati sve od sebe pa sta bude bude.zizu1991 je napisao/la:@ sokole nismo ni us.rani koliko ti govoriš
Ovaj Gringo pise "koga cemo kriviti", a vamo misli Susica.. Ko fol sta ce Grcka.piiih
Al i kad pogledas koliko savez placa Susicu, onda i jesmo dno dna.. dosta dosta manje od ostalih drzava.
- raul-zakon
- Kontakt:
Fakat, koliko Sajo dobija od saveza?soko je napisao/la:Ne kazem ja da jesmo. Al idemo u Grcku, fino dati sve od sebe pa sta bude bude.zizu1991 je napisao/la:@ sokole nismo ni us.rani koliko ti govoriš
Ovaj Gringo pise "koga cemo kriviti", a vamo misli Susica.. Ko fol sta ce Grcka.piiih
Al i kad pogledas koliko savez placa Susicu, onda i jesmo dno dna.. dosta dosta manje od ostalih drzava.

Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
HALA MADRID !
Reakcija njegovih suigrača iz ekipezizu1991 je napisao/la:Dylan Dog je napisao/la:

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
- Goalgetter
- Kontakt:
Al fakat, za sve i jednog reprezetativca mogu povuci jednu paralelu, i razumijeti zasto je dobio poziv, al za Vrancica, nemogu naci jedan razlog/kriterij, da on pripada u reprezentaciju. Al ok, Pape je selektor, on odlucuje.
Pa normala, dati sve od sebe pa šta bude, upravo tako, a ne otići tamo i izgubiti kao što ti posta na prošloj stranici, šta bi onda ostali timovi u Europi i svijetu trebali raditi kada se susretnu s Špancima, ne boriti se nikako.
@ DD,
@ DD,

Vrančić je zadužen da prepada protivnike i njihovog selektora.

DRUG NEBI TI PUNCA
Duplo bolji njegov saigrac Bicakcic, a bogami i njegov brat Mario, igrac Paderborna.. igra i asistira svaku tekmu.
Uvijek poziva pogresne
"Pozivao igraca iz Braunschweiga".. mislio sam pricaju o Bicakcica..
"Pozivao Vrancica iz Cvajte".. mislio sam na M. Vrancica..
Sramota. Zalost. Tug.
Uvijek poziva pogresne

Sramota. Zalost. Tug.
Za SP kvalifikacije imao je 5000 maraka.raul-zakon je napisao/la:Fakat, koliko Sajo dobija od saveza?soko je napisao/la:Ne kazem ja da jesmo. Al idemo u Grcku, fino dati sve od sebe pa sta bude bude.zizu1991 je napisao/la:@ sokole nismo ni us.rani koliko ti govoriš
A npr Vaha je od OS, 505 000 eura (godisnje)..
@zizu to sto sam postavio tamo je vise bilo za kolegu, sto kao vec gleda da krivi Susica sto eto nismo pobjedili Grcku u gostima.
Nema veze
Zadnje kolo Braunschweig slomio otpor Duisburga tek kada je usao Vrancic
Bez zezancije,ali Pape radi velike greske pri pozivu nekih igraca.Vjerujem da u ovoj reprezentaciji mjesta ima za igrace koje on ne zove,a znamo da igraju u kvalitetnijim klubovima od Braunschweiga ili Hajduka.

Bez zezancije,ali Pape radi velike greske pri pozivu nekih igraca.Vjerujem da u ovoj reprezentaciji mjesta ima za igrace koje on ne zove,a znamo da igraju u kvalitetnijim klubovima od Braunschweiga ili Hajduka.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- raul-zakon
- Kontakt:
I sam sam protiv pozivanja novih u pola kvala, raznih Zukanovića, Cocalića i ostalih, ali zašto nije pozvan Mahmutović za Lihtenštajn, ili protiv Walesa, to mi nikako nije jasno. Pratio sam ga više puta i dečko ima kvalitete za bundesligaški tim iz gornjeg doma, sigurno.Adi_Zepce je napisao/la:Zadnje kolo Braunschweig slomio otpor Duisburga tek kada je usao Vrancic![]()
![]()

Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
HALA MADRID !
HALA MADRID !
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ni jedan nema BH pasosredarmy0 je napisao/la:Duplo bolji njegov saigrac Bicakcic, a bogami i njegov brat Mario, igrac Paderborna.. igra i asistira svaku tekmu.
Uvijek poziva pogresne
Sramota. Zalost. Tug.

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Mene nešto zanima, šta će biti s Medunjaninom, kada se vrati u formu, to nikako ne mogu da dokučim.
Evo sada zadnje 2 sedmice igra redovno za Gaziantep, i pribilježio je koju asistenciju.
Mogao bi on ništa lakše da postane vječita zamjena, ukoliko dođe onaj Hadžić i ispostavi se da je dobar igrač, baš me to zaintrigiralo, ta njegova uloga u repki.
Pored Pjanića i Misimovića nema šta raditi naprijed, jedino pozadi, a ako se tu osiguramo i ako Pape nastavi gurati ovu formaciju ... onda Bgm ...
Evo sada zadnje 2 sedmice igra redovno za Gaziantep, i pribilježio je koju asistenciju.
Mogao bi on ništa lakše da postane vječita zamjena, ukoliko dođe onaj Hadžić i ispostavi se da je dobar igrač, baš me to zaintrigiralo, ta njegova uloga u repki.
Pored Pjanića i Misimovića nema šta raditi naprijed, jedino pozadi, a ako se tu osiguramo i ako Pape nastavi gurati ovu formaciju ... onda Bgm ...
Hrvatskoj koji su cesti gosti na velikom prvenstvu ne smeta sto uvijek imaju po kojeg prvotimca iz Hajduka ili onda kao onaj iz Frankurta dok je u drugoj ligi (cvajtari) igrao.Adi_Zepce je napisao/la:Zadnje kolo Braunschweig slomio otpor Duisburga tek kada je usao Vrancic![]()
![]()
A mi nikad nigdje,i opet k'o fol imamo bolje,aha kako da ne.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Fino je imati takvog igraca na klupi. A bice i povreda tj. suspendovanizizu1991 je napisao/la:Mene nešto zanima, šta će biti s Medunjaninom, kada se vrati u formu, to nikako ne mogu da dokučim.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.