NBA Playoffs
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA Playoffs
Dobro Thunderi djeluju bet Russela
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Agresivno je pocela tekma, sudije sviraju i bez potrebeno da se smiri.emir18 je napisao/la:Dobro Thunderi djeluju bet Russela
Dvije tehnicke za Rocketse do sad, jedna McHaleu
Ovu ako dobijemo, bit ce svasta u ovoj seriji
**** ga Beverly 3 faula, Harden 2 a tek prva cetvrtina
ubili su nas prvu cetvrtinu
20 razlike
Durant 17 poena
20 razlike
Durant 17 poena
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Joj HOU,40p za cetvrtinu primiti! 
svastaNEZALAGANJE je napisao/la:Joj HOU,40p za cetvrtinu primiti!
smrdi na blowout
nea fuli nas sjebase
Eo i Asik 3 faula vec...
A nista ne ulazi
Sramota do sad.
Eo i Asik 3 faula vec...
A nista ne ulazi
Sramota do sad.
- adriano_leite
- Kontakt:
Los OKC bez Westbrooka, pravo lose igraju, Durant samo 20 poena za 17 minuta.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mogao bi KD do kraja PO-a ostvarivati nekih 40 poena po utakmici u prosjeku , bez pretjerivanja ..
spustimo koliko-toliko razliku do kraja poluvremena
Konto sam da ce povest 50 razlike kako ih je krenulo
Konto sam da ce povest 50 razlike kako ih je krenulo
- Donnie Darko
- Kontakt:

Too soon?
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Titova-Juga je napisao/la:Baboo jedini![]()
[youtube][/youtube]
najaci
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
KD konacno moze doci do izrazaja jos da ima playa tipa Rondo CP gdje bi mu kraj bio!
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
- SaltCityAttack
- Kontakt:
eh da imaemir18 je napisao/la:KD konacno moze doci do izrazaja jos da ima playa tipa Rondo CP gdje bi mu kraj bio!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ma HOU sa ovom odbranom nije nikakvo mjerilo,ali ako na kraju 3/4 budu na 10 ili manje razlike,bice problema za OKC u 4. s obzirom da Brooks nema namjeru vaditi Duranta iz igre,a umor ce poceti ciniti svoje...adriano_leite je napisao/la:Los OKC bez Westbrooka, pravo lose igraju, Durant samo 20 poena za 17 minuta.
Ako Bulsi odrade sad pametno preko ljeta i dovedu umjesto Carlos-a nekog mocnog sutera ja ih vidim kao favorite na Istoku.SaltCityAttack je napisao/la:eh da imaemir18 je napisao/la:KD konacno moze doci do izrazaja jos da ima playa tipa Rondo CP gdje bi mu kraj bio!.. da je imao i Rose barem Jo Johnsona da pogodi sta kad ga udvajaju gdje bi bio kraj
..mozda bi i uzeli ove ili prosle godine titulu ko zna
Ma fauli nas sjebali, Lin (povreda), Beverly, Asik out sa faulima, a mi neamo takvu klupu da to mozemo zakrpiti. Makr ce u drugom igrat vise Beverly i Asik.NEZALAGANJE je napisao/la:Ma HOU sa ovom odbranom nije nikakvo mjerilo,ali ako na kraju 3/4 budu na 10 ili manje razlike,bice problema za OKC u 4. s obzirom da Brooks nema namjeru vaditi Duranta iz igre,a umor ce poceti ciniti svoje...adriano_leite je napisao/la:Los OKC bez Westbrooka, pravo lose igraju, Durant samo 20 poena za 17 minuta.
beverly 4-i faul e jbi ga
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 28 apr 2013, 05:07, ukupno mijenjano 1 put.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nisam navodio razloge lose odbrane,samo konstatujem da je losa,a fauli su svakako jedan od uzroka!alemsa je napisao/la:Ma fauli nas sjebali, Lin (povreda), Beverly, Asik out sa faulima, a mi neamo takvu klupu da to mozemo zakrpiti. Makr ce u drugom igrat vise Beverly i Asik.NEZALAGANJE je napisao/la:Ma HOU sa ovom odbranom nije nikakvo mjerilo,ali ako na kraju 3/4 budu na 10 ili manje razlike,bice problema za OKC u 4. s obzirom da Brooks nema namjeru vaditi Duranta iz igre,a umor ce poceti ciniti svoje...adriano_leite je napisao/la:Los OKC bez Westbrooka, pravo lose igraju, Durant samo 20 poena za 17 minuta.
Rocketsi ako ovo dobiju, sampioni za 2012/13
sampioni, libo me kako ce biti u ponedljak i dalje, ova sezona je veceras zavrsena u slucaju pobjede
sampioni, libo me kako ce biti u ponedljak i dalje, ova sezona je veceras zavrsena u slucaju pobjede
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Iako si vjerovatno ovo ironicno napisao,mislim da mozes vidjeti koliko se OKC muci bez Westbrooka...Jednostavno,nema toliko pritiska na protivnicku odbranu kad njega nema,a Durant je sve umorniji kako utakmica odmice...adriano_leite je napisao/la:Los OKC bez Westbrooka, pravo lose igraju, Durant samo 20 poena za 17 minuta.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
bogami Carlos je odigrao odlicnu ovu sezonu..ja mislim da ga nece odpustiti..ko bude odigrao ovako kao sad moglo bi biti dobro...bio je nesto malo bolji cak i u odbrani, ali ne punoemir18 je napisao/la:Ako Bulsi odrade sad pametno preko ljeta i dovedu umjesto Carlos-a nekog mocnog sutera ja ih vidim kao favorite na Istoku.SaltCityAttack je napisao/la:eh da imaemir18 je napisao/la:KD konacno moze doci do izrazaja jos da ima playa tipa Rondo CP gdje bi mu kraj bio!.. da je imao i Rose barem Jo Johnsona da pogodi sta kad ga udvajaju gdje bi bio kraj
..mozda bi i uzeli ove ili prosle godine titulu ko zna
Mi mosemo nekome poslati recimno Denga i potpisati Ellisa , a da Butler igra na Dengovoj poziciji, dovedemo Mirotica i td...ili ipk otici preko salary capa i otici preko ostaviti sto imamo i dovesti Ellisa
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.