RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- antipolitikaa
- Kontakt:
Re: FK Velež
Cujem Velez drama igrao u Trebinju...pobjeda izmakla,cestitke ,malo je timova se vratilo iz trebinja sa bodom...sreca pa im 3 nisu trebala. 

Zabranili ime sveto mi ga vratili,Zrinjski Zrinjski sve do groba mi smo Ultrasi !!!
- FK Sarajevo
- Kontakt:
bravo velez jos malo pa izborili opsatanak
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
- Stone Island
- Kontakt:
Da čuješ kakvog je dole maltretiranja bilo,pristrasnog suđenja,fizičkih obračuna i sličnih sranja radi tog **** boda...antipolitikaa je napisao/la:Cujem Velez drama igrao u Trebinju...pobjeda izmakla,cestitke ,malo je timova se vratilo iz trebinja sa bodom...sreca pa im 3 nisu trebala.
kažu naš leži na travi upada čitava klupa Leotara da ga iznese,žurilo im se

A ne znam ja brate ko je 4:0 vodio pa se žalio trener Leotar da se niste tako dogovorili pa odjednom primiste 3 gola

Sad nesto slušam na kafi, pa ne možeš vjerovati, šta sve moraš preživjeti za bod na strani. nevjerovatno. Ali golemo šta kaže trener Leotara..... Gavrilo, padni unutra, sta će Zrinski reći, da smo prodali bod!!!! heehehhe. nemoguće. Gdje god podji, kući dodji....
- antipolitikaa
- Kontakt:
Cuj gavrilo padni,odmah se sjetim Nedjeljka Jurica koji je igrao u Zrinjskom,cim covjek u 16, padni juricu,padni, ma jeb... inzaghia 

Zabranili ime sveto mi ga vratili,Zrinjski Zrinjski sve do groba mi smo Ultrasi !!!
Mozda se i spasite ispadanja u nizi rang
Ustani i bori se,neka pjesma ori se,za svoj klub i grad,uvjek bicu tu SLAVIJU do smrti voljecu
mozda. samo ako se vi gore nešto prekontate u dogovaranjima, pa nam date da nekad i malo lopte igramo. usput, sretan vaskrs.stele je napisao/la:Mozda se i spasite ispadanja u nizi rang
brate imali ste najbolje sudjenje u istoriji fudbala....tj nama najgore ikada.....hvala na cestitcivfc1922 je napisao/la:mozda. samo ako se vi gore nešto prekontate u dogovaranjima, pa nam date da nekad i malo lopte igramo. usput, sretan vaskrs.stele je napisao/la:Mozda se i spasite ispadanja u nizi rang
Ustani i bori se,neka pjesma ori se,za svoj klub i grad,uvjek bicu tu SLAVIJU do smrti voljecu
o tome ti i pricam brate. prekontali se, mislili ne treba sudiju zavrsiti. Jbg, razigrala se ova nasa djeca, sjeti se, dobili ste nas sa pola snage, prvu, u Mostaru. 2:3.stele je napisao/la:brate imali ste najbolje sudjenje u istoriji fudbala....tj nama najgore ikada.....hvala na cestitcivfc1922 je napisao/la:mozda. samo ako se vi gore nešto prekontate u dogovaranjima, pa nam date da nekad i malo lopte igramo. usput, sretan vaskrs.stele je napisao/la:Mozda se i spasite ispadanja u nizi rang
- Stone Island
- Kontakt:
Penal i svaki kontakt u vašu korist suđen i pri tome još barem 20 ofsajda je svirao protiv nas mada ih pola nije bilo!stele je napisao/la:brate imali ste najbolje sudjenje u istoriji fudbala....tj nama najgore ikada.....hvala na cestitcivfc1922 je napisao/la:mozda. samo ako se vi gore nešto prekontate u dogovaranjima, pa nam date da nekad i malo lopte igramo. usput, sretan vaskrs.stele je napisao/la:Mozda se i spasite ispadanja u nizi rang
A vaš igrač je dobio crveni zasluženo a trebao je još jedan radi prigovaranja,unošenja sudiji u facu i prijetnji...
ali eto,u našu korist je bilo...
- Crveni_1922
Iz autobusa u hitnu pomoć
Velež je po prvi put od kada se igra jedinstvena Premijer liga BiH došao do boda u Trebinju. Rođeni su, iako bez Obada i Velagića, demonstrirali veoma dobru igru i danas s pravom mogu žaliti što nisu odnijeli cijeli plijen. Težinu bodu iz Trebinja daje činjenica da je izboren u najbolji mogući momenat, kada se Mostarci grčevito bore za opstanak i kada su gotovo svi direktni konkurenti u borbi za opstanak doživjeli poraze. Za Velež je dva puta pogodio Elvir Čolić, nakon sjajnih asistencija Riada Demića.
- Ono što je postala svakodnevnica u našem elitnom rangu jeste nesportsko ponašanje domaćina prema gostujućim igračima, brutalno udaranje, pljuvanje, a vrlo često i uvrede nacionalističkog sadržaja. U subotu se na Policama po okončanju meča spremao linč za fudbalere Veleža, koji su čekali gotovo sat vremena u svlačionici kako bi se situacija smirila i kako bi mirno mogli napustiti Trebinje. Što se tiče dešavanja na samom terenu gosti iz Mostara dobili su batine kakve odavno nisu. U divljanju kako na terenu, tako i van njega prednjačio je Darko Dreč, fudbaler Leotara. Tako je Dreč po okončanju meča pesnicom udario fudbalera "rođenih" Adnana Kadrića u tunelu na putu prema svlačionici. Izuzev Dreča i rezervni golman Berak slično je reagovao pred kraj utakmice i to na Sanela Demića, zbog čega je dobio crveni karton. Takođe vrlo bitno je istaći i to da su zbog povrede igru napustila čak tri igrača Veleža, i to Škaljić, Šečić i Kazazić, čiji nastup u srijedu kontra Borca dolazi pod znak pitanja.
- Doživio sam udarac u glavu od strane fudbalera Leotara Darka Dreča. Ni sam ne znam žašto. Osim toga svih devedeset minuta smo preživljavali udarce i startove kakvi se tolerišu na žalost samo u našoj Premier ligi. Volio bi da nadležni pregledaju kasetu sa utakmice i da se vinovnici divljanja kazne, istakao je Kadrić.

Velež je po prvi put od kada se igra jedinstvena Premijer liga BiH došao do boda u Trebinju. Rođeni su, iako bez Obada i Velagića, demonstrirali veoma dobru igru i danas s pravom mogu žaliti što nisu odnijeli cijeli plijen. Težinu bodu iz Trebinja daje činjenica da je izboren u najbolji mogući momenat, kada se Mostarci grčevito bore za opstanak i kada su gotovo svi direktni konkurenti u borbi za opstanak doživjeli poraze. Za Velež je dva puta pogodio Elvir Čolić, nakon sjajnih asistencija Riada Demića.
- Ono što je postala svakodnevnica u našem elitnom rangu jeste nesportsko ponašanje domaćina prema gostujućim igračima, brutalno udaranje, pljuvanje, a vrlo često i uvrede nacionalističkog sadržaja. U subotu se na Policama po okončanju meča spremao linč za fudbalere Veleža, koji su čekali gotovo sat vremena u svlačionici kako bi se situacija smirila i kako bi mirno mogli napustiti Trebinje. Što se tiče dešavanja na samom terenu gosti iz Mostara dobili su batine kakve odavno nisu. U divljanju kako na terenu, tako i van njega prednjačio je Darko Dreč, fudbaler Leotara. Tako je Dreč po okončanju meča pesnicom udario fudbalera "rođenih" Adnana Kadrića u tunelu na putu prema svlačionici. Izuzev Dreča i rezervni golman Berak slično je reagovao pred kraj utakmice i to na Sanela Demića, zbog čega je dobio crveni karton. Takođe vrlo bitno je istaći i to da su zbog povrede igru napustila čak tri igrača Veleža, i to Škaljić, Šečić i Kazazić, čiji nastup u srijedu kontra Borca dolazi pod znak pitanja.
- Doživio sam udarac u glavu od strane fudbalera Leotara Darka Dreča. Ni sam ne znam žašto. Osim toga svih devedeset minuta smo preživljavali udarce i startove kakvi se tolerišu na žalost samo u našoj Premier ligi. Volio bi da nadležni pregledaju kasetu sa utakmice i da se vinovnici divljanja kazne, istakao je Kadrić.

I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!
Jel to Pika ulijećo sa pištoljem , prodana je utakmica , to je samo za raju bilo....ima 3 sedmice o tome se pričalo.
daste pobjedili 100% bi ostali u ligi...ovako jos ce biti gusto do kraja...
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- Stone Island
- Kontakt:
Možeš li malo bolje formulisati rečenicu ? bez uvrede...Rz88 je napisao/la:Jel to Pika ulijećo sa pištoljem , prodana je utakmica , to je samo za raju bilo....ima 3 sedmice o tome se pričalo.
Pa da ti odg,ako znam...
- el-fighter
- Kontakt:
Uzeli su bod mada mislim da su zaslužili da odnesu sva tri. Protiv koga igraju u sljedećem kolu.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Da su se pobili i Čemalović uletio kasnije, ali opet kažem prodana utakmica
A rekao sam da mi je poslje utakmice Velež-Čelik rekao prijatelj da se namješta dole utakmica, prvo je bilo rijeći da dadnu 3 ovi htjeli 3 , onda nisu imali para, pa su rekli 1 ovi opet htjeli 3 pa su rekli neće prodat, pa se dogovorili da podjele bodove.
Odnjeti iz Trebinja bod mission impossible without money.

A rekao sam da mi je poslje utakmice Velež-Čelik rekao prijatelj da se namješta dole utakmica, prvo je bilo rijeći da dadnu 3 ovi htjeli 3 , onda nisu imali para, pa su rekli 1 ovi opet htjeli 3 pa su rekli neće prodat, pa se dogovorili da podjele bodove.
nekazem da je kupljena tekma ili ne...ali sta smo dozivili jel neko sa strane uzme bod odma se pocne spekulisat
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
- Crveni_1922
Rz88 je napisao/la:Da su se pobili i Čemalović uletio kasnije, ali opet kažem prodana utakmica![]()
Daj ne dipr majke ti mile sta ti znas jesi mozda bio u Trebinju??? Stipu price o namjestanju i podjeli bodova samo ko je bio u Trebinju dobro zna kroz sta su igraci sve prosli da bi dosli do tog **** boda.
I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!
- Crveni_1922
- bistrikboy
- Kontakt:
Sudeci prema pregledu BHT-a,velez je izgubio 2 boda jer je imao par zicera ali i ovako bod kao kuca 

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.