RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

antipolitikaa
Kontakt:

Re: FK Velež

Post Postao/la antipolitikaa » 19 apr 2009, 01:00

Cujem Velez drama igrao u Trebinju...pobjeda izmakla,cestitke ,malo je timova se vratilo iz trebinja sa bodom...sreca pa im 3 nisu trebala. 8-)
Zabranili ime sveto mi ga vratili,Zrinjski Zrinjski sve do groba mi smo Ultrasi !!!

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 19 apr 2009, 11:13

bravo velez jos malo pa izborili opsatanak
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 19 apr 2009, 12:00

antipolitikaa je napisao/la:Cujem Velez drama igrao u Trebinju...pobjeda izmakla,cestitke ,malo je timova se vratilo iz trebinja sa bodom...sreca pa im 3 nisu trebala. 8-)
Da čuješ kakvog je dole maltretiranja bilo,pristrasnog suđenja,fizičkih obračuna i sličnih sranja radi tog **** boda...
kažu naš leži na travi upada čitava klupa Leotara da ga iznese,žurilo im se :lol:

A ne znam ja brate ko je 4:0 vodio pa se žalio trener Leotar da se niste tako dogovorili pa odjednom primiste 3 gola :roll: :lol:

vfc1922
Kontakt:

Post Postao/la vfc1922 » 19 apr 2009, 13:50

Sad nesto slušam na kafi, pa ne možeš vjerovati, šta sve moraš preživjeti za bod na strani. nevjerovatno. Ali golemo šta kaže trener Leotara..... Gavrilo, padni unutra, sta će Zrinski reći, da smo prodali bod!!!! heehehhe. nemoguće. Gdje god podji, kući dodji....

antipolitikaa
Kontakt:

Post Postao/la antipolitikaa » 19 apr 2009, 14:01

Cuj gavrilo padni,odmah se sjetim Nedjeljka Jurica koji je igrao u Zrinjskom,cim covjek u 16, padni juricu,padni, ma jeb... inzaghia :D
Zabranili ime sveto mi ga vratili,Zrinjski Zrinjski sve do groba mi smo Ultrasi !!!

stele
Kontakt:

Post Postao/la stele » 19 apr 2009, 15:28

Mozda se i spasite ispadanja u nizi rang
Ustani i bori se,neka pjesma ori se,za svoj klub i grad,uvjek bicu tu SLAVIJU do smrti voljecu

vfc1922
Kontakt:

Post Postao/la vfc1922 » 19 apr 2009, 16:23

stele je napisao/la:Mozda se i spasite ispadanja u nizi rang
mozda. samo ako se vi gore nešto prekontate u dogovaranjima, pa nam date da nekad i malo lopte igramo. usput, sretan vaskrs.

stele
Kontakt:

Post Postao/la stele » 19 apr 2009, 16:53

vfc1922 je napisao/la:
mozda. samo ako se vi gore nešto prekontate u dogovaranjima, pa nam date da nekad i malo lopte igramo. usput, sretan vaskrs.
brate imali ste najbolje sudjenje u istoriji fudbala....tj nama najgore ikada.....hvala na cestitci
Ustani i bori se,neka pjesma ori se,za svoj klub i grad,uvjek bicu tu SLAVIJU do smrti voljecu

vfc1922
Kontakt:

Post Postao/la vfc1922 » 19 apr 2009, 17:04

stele je napisao/la:
vfc1922 je napisao/la:
brate imali ste najbolje sudjenje u istoriji fudbala....tj nama najgore ikada.....hvala na cestitci
o tome ti i pricam brate. prekontali se, mislili ne treba sudiju zavrsiti. Jbg, razigrala se ova nasa djeca, sjeti se, dobili ste nas sa pola snage, prvu, u Mostaru. 2:3.

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 19 apr 2009, 17:17

stele je napisao/la:
vfc1922 je napisao/la:
Penal i svaki kontakt u vašu korist suđen i pri tome još barem 20 ofsajda je svirao protiv nas mada ih pola nije bilo!
A vaš igrač je dobio crveni zasluženo a trebao je još jedan radi prigovaranja,unošenja sudiji u facu i prijetnji...
ali eto,u našu korist je bilo...

Crveni_1922

Post Postao/la Crveni_1922 » 20 apr 2009, 15:36

Iz autobusa u hitnu pomoć

Ve­lež je po prvi put od ka­da se igra je­din­stve­na Pre­mi­jer li­ga BiH do­šao do bo­da u Tre­bi­nju. Ro­đe­ni su, iako bez Oba­da i Ve­la­gi­ća, de­mon­stri­ra­li ve­oma do­bru igru i da­nas s pra­vom mo­gu ža­li­ti što ni­su odni­je­li ci­je­li pli­jen. Te­ži­nu bo­du iz Tre­bi­nja da­je či­nje­ni­ca da je izbo­ren u naj­bo­lji mo­gu­ći mo­me­nat, ka­da se Mos­tar­ci grče­vi­to bo­re za op­sta­nak i ka­da su go­to­vo svi di­rek­tni kon­ku­ren­ti u bor­bi za op­sta­nak do­ži­vje­li po­ra­ze. Za Ve­lež je dva pu­ta po­go­dio El­vir Čolić, na­kon sjaj­nih asis­ten­ci­ja Ri­ada De­mi­ća.

- Ono što je pos­ta­la sva­ko­dne­vni­ca u na­šem eli­tnom ran­gu jes­te ne­spor­tsko po­na­ša­nje do­ma­ći­na pre­ma gos­tu­ju­ćim igra­či­ma, bru­tal­no uda­ra­nje, plju­va­nje, a vrlo čes­to i uvre­de na­ci­ona­lis­ti­čkog sa­drža­ja. U su­bo­tu se na Po­li­ca­ma po okon­ča­nju me­ča spre­mao linč za fu­dba­le­re Ve­le­ža, ko­ji su če­ka­li go­to­vo sat vre­me­na u svla­či­oni­ci ka­ko bi se si­tu­aci­ja smi­ri­la i ka­ko bi mir­no mo­gli na­pus­ti­ti Tre­bi­nje. Što se ti­če de­ša­va­nja na sa­mom te­re­nu gos­ti iz Mos­ta­ra do­bi­li su ba­ti­ne ka­kve oda­vno ni­su. U div­lja­nju ka­ko na te­re­nu, ta­ko i van nje­ga pre­dnja­čio je Dar­ko Dreč, fu­dba­ler Le­ota­ra. Ta­ko je Dreč po okon­ča­nju me­ča pe­sni­com uda­rio fu­dba­le­ra "ro­đe­nih" Adna­na Ka­dri­ća u tu­ne­lu na pu­tu pre­ma svla­či­oni­ci. Izu­zev Dre­ča i re­zer­vni gol­man Be­rak sli­čno je re­ago­vao pred kraj uta­kmi­ce i to na Sa­ne­la De­mi­ća, zbog če­ga je do­bio crve­ni kar­ton. Ta­ko­đe vrlo bi­tno je is­ta­ći i to da su zbog po­vre­de igru na­pus­ti­la čak tri igra­ča Ve­le­ža, i to Ška­ljić, Še­čić i Ka­za­zić, či­ji nas­tup u sri­je­du kon­tra Bor­ca do­la­zi pod znak pi­ta­nja.

- Do­ži­vio sam uda­rac u gla­vu od stra­ne fu­dba­le­ra Le­ota­ra Dar­ka Dre­ča. Ni sam ne znam ža­što. Osim to­ga svih de­ve­de­set mi­nu­ta smo pre­živ­lja­va­li udar­ce i star­to­ve ka­kvi se to­le­ri­šu na ža­lost sa­mo u na­šoj Pre­mi­er li­gi. Vo­lio bi da na­dle­žni pre­gle­da­ju ka­se­tu sa uta­kmi­ce i da se vi­no­vni­ci div­lja­nja ka­zne, is­ta­kao je Ka­drić.

slika
I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 20 apr 2009, 16:17

Jel to Pika ulijećo sa pištoljem , prodana je utakmica , to je samo za raju bilo....ima 3 sedmice o tome se pričalo.

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 20 apr 2009, 16:45

daste pobjedili 100% bi ostali u ligi...ovako jos ce biti gusto do kraja...
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 20 apr 2009, 16:51

Rz88 je napisao/la:Jel to Pika ulijećo sa pištoljem , prodana je utakmica , to je samo za raju bilo....ima 3 sedmice o tome se pričalo.
Možeš li malo bolje formulisati rečenicu ? bez uvrede...
Pa da ti odg,ako znam...

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 20 apr 2009, 16:59

Uzeli su bod mada mislim da su zaslužili da odnesu sva tri. Protiv koga igraju u sljedećem kolu.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 20 apr 2009, 17:20

Da su se pobili i Čemalović uletio kasnije, ali opet kažem prodana utakmica ;)

A rekao sam da mi je poslje utakmice Velež-Čelik rekao prijatelj da se namješta dole utakmica, prvo je bilo rijeći da dadnu 3 ovi htjeli 3 , onda nisu imali para, pa su rekli 1 ovi opet htjeli 3 pa su rekli neće prodat, pa se dogovorili da podjele bodove.

Odnjeti iz Trebinja bod mission impossible without money.

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 20 apr 2009, 17:47

nekazem da je kupljena tekma ili ne...ali sta smo dozivili jel neko sa strane uzme bod odma se pocne spekulisat
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Crveni_1922

Post Postao/la Crveni_1922 » 20 apr 2009, 17:58

Rz88 je napisao/la:Da su se pobili i Čemalović uletio kasnije, ali opet kažem prodana utakmica ;)

A rekao sam da mi je poslje utakmice Velež-Čelik rekao prijatelj da se namješta dole utakmica, prvo je bilo rijeći da dadnu 3 ovi htjeli 3 , onda nisu imali para, pa su rekli 1 ovi opet htjeli 3 pa su rekli neće prodat, pa se dogovorili da podjele bodove.

Odnjeti iz Trebinja bod mission impossible without money.

Daj ne dipr majke ti mile sta ti znas jesi mozda bio u Trebinju??? Stipu price o namjestanju i podjeli bodova samo ko je bio u Trebinju dobro zna kroz sta su igraci sve prosli da bi dosli do tog **** boda.

Crveni_1922

Post Postao/la Crveni_1922 » 20 apr 2009, 19:02

slika

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 20 apr 2009, 19:53

Sudeci prema pregledu BHT-a,velez je izgubio 2 boda jer je imao par zicera ali i ovako bod kao kuca :!:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.