SP BRAZIL 2014 - Grupa F (ARG, NIG, IRI, BiH)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Re: SP BRAZIL 2014 - Grupa F (ARG, NIG, IRI, BiH)
Kakve veze Egipat ima sa našom grupom ?
Stavili simbole, i vjerovatno pogriješili naziv umjesto da više simbola Irana stoji Iran, piše Egipat.
Stavili simbole, i vjerovatno pogriješili naziv umjesto da više simbola Irana stoji Iran, piše Egipat.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Hahah, nisam ni pogled'o detaljno...
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Odigrati bunker protiv Argentine po meni nije dobra ideja, mislim na klasicni bunker. Mi smo nismo ekipa koja se zna branit, ne mozes jednog Lulica samo orijentisati na defanzivu. To bi bio veliki gubitak, treba odigrtati nesto slicno kao protiv Francuske ili Brazila.
Krenuti sa jednim napadacem, Dzeko ili Vedo moraju na klupu, jedan od njih a to ce najvjerovatnije biti Vedo.
Po meni bi ova formacija, mozda, mogla biti dobra:

Krenuti sa jednim napadacem, Dzeko ili Vedo moraju na klupu, jedan od njih a to ce najvjerovatnije biti Vedo.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Po meni ljuc naseg (ne)uspjeha je Safet Susic...
Ukoliko bude na SP-u bude izveo formaciju sa dva napadaca i sa Misimovicem i Pjanicem u vezi i bez zadnjeg veznog mi cemo biti reprezentacija za nabijanje gol razlike u grupi.
Ukoliko se vrati formaciji sa jedinim napadacem i sa tzv. razbijacem u sredini terena onda sam ubjedjen da cemo proci ovu grupu.
Ukoliko bude na SP-u bude izveo formaciju sa dva napadaca i sa Misimovicem i Pjanicem u vezi i bez zadnjeg veznog mi cemo biti reprezentacija za nabijanje gol razlike u grupi.
Ukoliko se vrati formaciji sa jedinim napadacem i sa tzv. razbijacem u sredini terena onda sam ubjedjen da cemo proci ovu grupu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
ukoliko na SP bude izašla postava sa misketom i pjanićem u veznom redu te vedadom i džekom u napadu , bez obzira ima li ili nema zadnjeg veznog - za mene će safet zauvijek postati neznalica . ne neznalica u smislu da nema dovoljno znanje o fudbalu , ali o taktici , analiziranju protivnika i prilagođavanju ekipe , te smještanja određenih igrača na klupu - to sigurno .
-
samoposmatram
- Kontakt:
Dobra postava samo Pjanica u ulozi regista playmakera zajedno sa Medunjaninom, sa Kolasincom iza njih. Za trequartistu imamo samo Misimovica koji se fizicki moze nositi na toj poziji, to jeste ostati jak na lopti pod pritiskom sa ledja. Kad bi Misimovic igrao iza njega bi morali biti dvojica defenzivnih Rahimic i Kolasinac.Unofficialpage je napisao/la:Odigrati bunker protiv Argentine po meni nije dobra ideja, mislim na klasicni bunker. Mi smo nismo ekipa koja se zna branit, ne mozes jednog Lulica samo orijentisati na defanzivu. To bi bio veliki gubitak, treba odigrtati nesto slicno kao protiv Francuske ili Brazila.
jel se ovaj Oduamadi salio kad je rekao da je Miske odlican igrac xd
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Loži Safeta da ga gurne od prve na SP-u.Kaunas je napisao/la:jel se ovaj Oduamadi salio kad je rekao da je Miske odlican igrac xd
Odlicna postava, sa kojom bi mogli izvuci cak 7 bodova u grupnoj fazi SP-a al nece Pape to lako skontati previse je on tvrdoglav.Unofficialpage je napisao/la:Odigrati bunker protiv Argentine po meni nije dobra ideja, mislim na klasicni bunker. Mi smo nismo ekipa koja se zna branit, ne mozes jednog Lulica samo orijentisati na defanzivu. To bi bio veliki gubitak, treba odigrtati nesto slicno kao protiv Francuske ili Brazila.
-
samoposmatram
- Kontakt:
Nerazumijem, gdje sam napisao da mi je drag. Pisem o njegovom talentu i da mi ga je zao, jer ocigledno ni on sam nije zadovoljan sam sa sobom. Dzeko je stvorio sebe na terenu, na terenu se sad gubi. Nikoga neinteresuje gdje on ljetuje, skim on spava, skojim organizacijama saradjuje, ko mu je sponzor i sta on misli hocemo li biti gornji ili donji.gost je napisao/la:Ma najvažnije je jarane da je tebi Džeko dragsamoposmatram je napisao/la:
Sve je to Dzeko iz Wolfsburga mogao, ovaj iz city-ja jedva hoda.
Dzeko je najtalentovaniji igrac kojeg sam ikada gledao, ali nazalost karijera mu se nije razvijala kako smo se mi svi nadali. Poslije Magatha ga niko nije mogao skinuti sa oblaka. Zao mi ga je, ali on u ovom momentu nije potreban, jer imamo Pjanica, Medunjanina, Hajrovica i Salihovica, sto se tice dalekometnog suta. Dzeko odavno sebi nestvara priliku u proslim kvalifikacijama napravio jednu protiv Latvije na Bilinom, a da drzi loptu u nasem posjedu, pogledaj samo utakmicu protiv Argentine.
Pogledaj Ibisevicev gol ovog vikenda. Onakav gol Dzeko nikad nebi dao, jer nije dovoljno gladan.
Trenutno on nema mijesta u prvih 11 u reprezentaciji. Susic ga je jednom izvadio iz igre u Tirani, on se naljutio i trzno se malo popravio igru, ali sad je skroz izgubljen. Susic ga nesavjetuje jer misli da je profesionalac da treba sam da skonta neke stvari. Niko sretniji od mene, kad ga ide, ali brate tuga ga je gledati kao najveceg levata na terenu, kad realno moze svima biti tata pa cak i Ibrahimovicu.
- Consigliere
- Kontakt:
A, kao nije, jel?Kaunas je napisao/la:jel se ovaj Oduamadi salio kad je rekao da je Miske odlican igrac xd
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Pusti ovog',kod njega Misiimovic jos igra u Bochumu,kasne ove balticke zemlje sa prenosom signala.Consigliere je napisao/la:A, kao nije, jel?Kaunas je napisao/la:jel se ovaj Oduamadi salio kad je rekao da je Miske odlican igrac xd
1946
Ima još dosta do SP, prvo prijateljske, pa ćemo da vidimo kako će onda ići. Najbitnije je da nas povrede što manje osakate.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Miske je trenutno daleko od dobrog igraca.. nazalost, ali tako jeConsigliere je napisao/la:A, kao nije, jel?Kaunas je napisao/la:jel se ovaj Oduamadi salio kad je rekao da je Miske odlican igrac xd
15.10.2013.
- Consigliere
- Kontakt:
Koje bogohuljenje fudbalskih neznalica prema Dzeki i Misimovicu, ljudima koji su najvise dali reprezentaciji, od svih koji danas nastupaju. Bukvalno nam sami donijeli najvazniju pobjedu u kvalifikacijamai jos puno toga, ali ipak neko ce se naci da nesto prigovori... Sinko nadji na netu sazetak utakmice finala kineskog Kupa, u kojoj je Misimoviceva ekipa igrala konta ekipe Marcela Lippia, pa vidi ko nije dobar igrac u ovom trenutku 
Fit Tony: I keep my friends close...
nema potrebe, gledao sam kvale i dovoljno sam vidioConsigliere je napisao/la:Koje bogohuljenje fudbalskih neznalica prema Dzeki i Misimovicu, ljudima koji su najvise dali reprezentaciji, od svih koji danas nastupaju. Bukvalno nam sami donijeli najvazniju pobjedu u kvalifikacijamai jos puno toga, ali ipak neko ce se naci da nesto prigovori... Sinko nadji na netu sazetak utakmice finala kineskog Kupa, u kojoj je Misimoviceva ekipa igrala konta ekipe Marcela Lippia, pa vidi ko nije dobar igrac u ovom trenutku
15.10.2013.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Pozovu? Nije zar da ima neko ko smatra da Miske ne treba biti pozvan?
Oni koji su bili u obdaništu kad je Miske debitovao protiv Makedonije.DukeOfWellington je napisao/la:Pozovu? Nije zar da ima neko ko smatra da Miske ne treba biti pozvan?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
E jel ima neko da je postao u predhodnim stranicama igrace iz Nigerije i ovog Irana.. Ja nemam pojma ko igra za ove reprezentacije. Hvala unaprijed!
FOOTBALL WITHOUT ULTRAS IS NOTHING. Say no to modern football.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.