Grupa A (Brazil, Hrvatska, Meksiko, Kamerun)
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog,doci
Re: Grupa A (Brazil, Hrvatska, Meksiko, Kamerun)
Ja odoh spavati a vi se dogovorite da li je moralnije navijati za Brazil ili Hrvatsku.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Davno provaljen, nije da ne navija za BiH već navija i protiv... Slavio pobjedu Portugala otvoreno!!!Greivis je napisao/la:Lijepo je da lik pokazuje pravo lice. A sve kao on je za BiH. Vidi se da je iz Sirokog.nedim93 je napisao/la:počello jeKevin je napisao/la: ooooooo dabogda bih svirali isto pa da te vidimo
.
Otkriven. Next.
Sent from my Home using fingers
- Donnie Darko
- Kontakt:
Fakat su mi zanimljivi ovi koji dolaze do nekih zakljucaka o favoritima poslije jedne utakmice, Spanija nema konkurenciju ovo ono, pa sta bi tek rekli da je Brazil poceo ovo prvenstvo kao Spanija proslo 
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
+1 Hrvati igrali pickasto. Prepali se osrednjeg Brazila. Penal po meni cist i ocekivan s obzirom da se radi o domacinuLenBias je napisao/la:kovac veze nema, hrvatska slaba, trebalo je biti i vise razlike, brazilci isto nista posebno ali su dosta bolji bili, cist penal kao i onaj faul olica na golmanu, sve u svemu brazil zasluzeno pobjedio
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
Za dvadesetak godina bi se prichalo da je Brazil samleo Hrvate ili Real Atletica, da nije TV snimaka i interneta.
A ne mozhe biti, u sportskom smislu, nepravednijih rezultata od ova dva.
Nista od penala, zajeba kosooki sizofrenicar utakmicu svojom fascinacijom Kariokama, sranje.
Ugl, Brazil nista specialno bgmi. Neymar mi je ultra odvratan tip, Hulk je igracina protiv Kubana i Rostova (i ima JAK sut), T. Silva je rodjeni lider i vodja i on mora na terenu ustrojiti ovu reprezentaciju, mogu dosta ali ovako nece sigurno.
Hrvati daleko od ocekivanog. Sudija jeste sjebao tekmu ali i oni su u par navrata. Rakitic se nije vidio, a kako i bi kada pogledas sta su mu bili zadaci veceras.
Ugl, Brazil nista specialno bgmi. Neymar mi je ultra odvratan tip, Hulk je igracina protiv Kubana i Rostova (i ima JAK sut), T. Silva je rodjeni lider i vodja i on mora na terenu ustrojiti ovu reprezentaciju, mogu dosta ali ovako nece sigurno.
Hrvati daleko od ocekivanog. Sudija jeste sjebao tekmu ali i oni su u par navrata. Rakitic se nije vidio, a kako i bi kada pogledas sta su mu bili zadaci veceras.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Upravo tako.DukeOfWellington je napisao/la:Šta je s vama ljudi, pustite da navija ko za koga hoće, niste u stanju da normalno gledate utakmicu.
Sto se mene tice Brazil veceras zasluzeno pobjedio.
Bili su bolji (mada su i oni daleko od neke blistave predstave) citavo vrijeme su oni bili tim koji napadaju i na kraju dali 3 gola.
Puno vise sam ocekivao od trojca u sredini Kovacic,Modric,Rakitic ali na kraju nista.
Sto se tice penala prije svega se mora reci da je Lovren ispao levat.
I ne znam cemu toliko iscudjavanje jer se domacinu malo navlaci,ko da prvi put gledate svjetsko prvenstvo.
Onaj gol Perisica cini mi se je apsolutno opravdano ponisten jer je Olic faulirao Cesara.
Ja sam "navijao" za Brazil... Al ovu utakmicu lagano sudija zakljuci. Prije da je penal ona situacija kad je Olić pao nego ovaj nad Fredom. Smijesno. I sve "sitne" situacije su otisle na stranu domacina, a to mnogo znači.
Zaključak: Meč obilježio policajac iz Japana.
Zaključak: Meč obilježio policajac iz Japana.
de mi reci ko im moze parirat?nedim93 je napisao/la:ima španija konkurenciju al u vidu Evropskih reprezentacija.Kaunas je napisao/la:kazem vam ja, Spanija ove godine nema ni konkurencije![]()
vjerujte mi, ni Argentina nije puno bolja od Brazila, velika imena ali nema igre
Ovo ostalo je go qurac.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- Donnie Darko
- Kontakt:
Hrvatska može biti sretna što je Brazil za njih zabio ovaj jedan gol. Ništa večeras zaslužili nisu.MaGiCa je napisao/la:Za dvadesetak godina bi se prichalo da je Brazil samleo Hrvate ili Real Atletica, da nije TV snimaka i interneta.
Šteta za treći gol da je ostalo 2:1 onda bi bila krađa iz kataloga ovako ce se vaditi da du ipak dali 3 gola!!!
Ja Boze dragi susjedi jesu pokradeni al brate onaj treci gol kraj trojice igraca jos spicokom,ludnica prava.
Smijo sam se ko kad smo mi igrali prijateljsku protiv Meksika kad je Vranjes uradio skarice hehe.
Sve u svemu srdtno im dalje protiv Meksika i Kameruna.
Smijo sam se ko kad smo mi igrali prijateljsku protiv Meksika kad je Vranjes uradio skarice hehe.
Sve u svemu srdtno im dalje protiv Meksika i Kameruna.
u dače ne vjerujem, al zato ALEXIS SANCHEZ, ARTURO VIDAL i ostali 
Džeku i Pjanića će masakrirat..Hajrovića također..i nikom ništa
@vrebac ti ako porediš "hrvate hzhb" sa hrvatima iz hrvatske, ti si budala jedna teška
ovi prvi su "navijeni" na provociranje i to im je glavna bit hrvatstva al necu o tome...
Imam osjećaj da će Hrvatska dobit Kamerun i Meksiko ako ne bude sudija pe*er
Kaunas druže, ako budu 'vako sudili i Bosni, fino ćemo se provest..računaj odmah žute Bešiću, Kolašincu, Spahiću, Vranješu i Begu za zadržavanje igreKaunas je napisao/la:kazem vam ja, Spanija ove godine nema ni konkurencije![]()
vjerujte mi, ni Argentina nije puno bolja od Brazila, velika imena ali nema igre
@vrebac ti ako porediš "hrvate hzhb" sa hrvatima iz hrvatske, ti si budala jedna teška
Imam osjećaj da će Hrvatska dobit Kamerun i Meksiko ako ne bude sudija pe*er
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Samo mi nije jasno kako Gustavo moze imati prednost nad Fernandinjom

Da hrvati imaju jakog zadnjeg veznog, prosetali bi se ovom grupom, ovako je Kovac prisiljen da gura i Modrica i Kovacica i Rakitica i Perisica, svi odredea ofanzivci jer Brozovic nema ni kvalitet ni iskustvo, a za Vukojevica ja sam iskreno mislio da je taj covjek zavrsio karijeru.
Brazil sa domacinskim sudjenjem nazalost vjerovatno ide minimum do 1/2 finala, ekipa satavljena od maksimalno precijenjenih igraca.
Brazil sa domacinskim sudjenjem nazalost vjerovatno ide minimum do 1/2 finala, ekipa satavljena od maksimalno precijenjenih igraca.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
bolja je bila hrvatska zao mi je sto su pokradeni, nadam se da ce se dici psiholoski o otresi kamerun i meksiko, sretno susjedi
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Fuj, mamu im jbem. Jbemti Japanca i FIFU i simulatore ovolike. MRSSS!
Bravo momci, odigrali ste dobru utakmicu, borbenu do kraja. Imali smo ih, stvarno smo ih imali, ali jbemti opet suca..

Bravo momci, odigrali ste dobru utakmicu, borbenu do kraja. Imali smo ih, stvarno smo ih imali, ali jbemti opet suca..
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Blagi kontakt rukama Fred majstorski iskoristio...zaslužena pobjeda Brazila....još kad onaj debil kaže da nije bio faul nad Juliom Cesarom a lik ga odnio u zraku....Brazilci mogu puno iako mnogi misle drugačije
A.F.C. Bournemouth!
Ma bilo je domacinsko sudjenje.mislim da je hrvataka ostecena,pogotovo kod ponistenog gola,a I penal vala nidje veze.
Mene strah da I nama ne bude ovako.
Previse respekta od hrvata.brazil po meni nije toliko jak koliko se misli
Mene strah da I nama ne bude ovako.
Previse respekta od hrvata.brazil po meni nije toliko jak koliko se misli
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Slaba utakmica generalno. Hrvati su dobro parirali domacinima, ali suci zasrase onim penalom. smjesno.
brazil vjerovatno igra pod strasnim grcom i teretom, tako da ce se dici posle ovoga sigurno.
Neymar i Oscar klasa iznad svih veceras. Treci gol.
brazil vjerovatno igra pod strasnim grcom i teretom, tako da ce se dici posle ovoga sigurno.
Neymar i Oscar klasa iznad svih veceras. Treci gol.
pi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.