Od tablu.nummaLFCŽ je napisao/la:Da li je neko gledao SAD - Novi Zeland ? Je li makar valjala ta trica 7 sekundi prije kraja sto mi izbi pare iz dzepa ?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Od tablu.nummaLFCŽ je napisao/la:Da li je neko gledao SAD - Novi Zeland ? Je li makar valjala ta trica 7 sekundi prije kraja sto mi izbi pare iz dzepa ?
Ionako najnezanimljiviju tekmu odabrali da prenose, strasna kombinacija za ranije spavanjeSheyi je napisao/la:Glas komentatora na Ftvtaman da je vrhunski poznavalac igre ne može se ovaj slušati.
Harden face 0:32filip13 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Inace svi ispostuju sem turaka ne znam koji bi im "epitet" dao jer cim god da ih uporedim preblago jeConsigliere je napisao/la:Ameri ispostovali ritual i tradiciju protivnikafilip13 je napisao/la:[youtube][/youtube]... za razliku od prljavih turaka
HZ_ilidzaa je napisao/la:Harden face 0:32filip13 je napisao/la:[youtube][/youtube]![]()
![]()
![]()
Ja sam primetio da Brazil loše otvara utakmice, to je šansa Srbije. Jaka odbrana od početka, probati stvoriti neku finu razliku. Ako Brazilci protiv Španije nisu mogli ništa, onda su svakako mogli bolje otvoriti meč protiv Francuske ili Irana. Zato očekujem da se to ponovi i sutra.Interista je napisao/la:Sta ocekujete od meca Brazil-Srbija ja mislim ako Brazilci budu na nivou odbrane i mec bude do 65 koseva da ce uzeti..
Pa nije ni Marselinjo daleko od koplja. Recimo da je on više za kugle.Puma je napisao/la:Primjetio sam da Brazil nema niti jednog sutera. Mogu Barbosa i Huertas pogoditi nesto, ali ovi ostali kao da koplja bacaju.
Sta su napravili Turci?Interista je napisao/la:Inace svi ispostuju sem turaka ne znam koji bi im "epitet" dao jer cim god da ih uporedim preblago jeConsigliere je napisao/la:Ameri ispostovali ritual i tradiciju protivnikafilip13 je napisao/la:[youtube][/youtube]... za razliku od prljavih turaka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.