DNK analizom se dokazalo da mu je dobri i posteni Ivo Sanader otac

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Vidiš ti to, juče je tužilaštvo oslobodilo Messija bilo kakve krivice, a danas se već i država upetljala u slučaj odbijajući zahtjev za oslobađanjem.Trocki je napisao/la:http://www.marca.com/2015/10/08/futbol/ ... 09122.html
DNK analizom se dokazalo da mu je dobri i posteni Ivo Sanader otac
Yeba nas kapitalizam :kavaTrocki je napisao/la:Svakom ko za napucavanje lopte dobija vise od 500 eura mjesecno, treba konfiscirati svu imovinu i dat mu 10 godina drustveno korisnog rada.
Trocki je napisao/la:Svakom ko za napucavanje lopte dobija vise od 500 eura mjesecno, treba konfiscirati svu imovinu i dat mu 10 godina drustveno korisnog rada.
Donde no tiene dudas y se muestra contundente es cuando se le da a elegir entre Messi y Cristiano, a lo que el ex jugador de Barça y Madrid responde: “Elijo a Messi. Es un extraterrestre. Cristiano también, pero veo a Messi como un jugador más completo. Me encanta, me gusta mucho más que cualquier otro. Hace las cosas de una manera más espectacular. Es, a la vez, muy bueno y muy efectivo”.
Vec sam rekao da ne navijam za Real, neznam odakle si to dobio.rio_Ferdy88 je napisao/la:Tebi i svim ostalim navijačima Reala je zabranjeno pisati na ovoj temi, vidim li te još jednom ovdje letiš sa foruma.BSBosna je napisao/la:Napravljeno je samo 2-3 posta za Ronalda, sta se dzaba kidas tu ko neko dijete.
Ne navijaš ni za Barcu tako da ti je zabranjeno pisati na toj temi.BSBosna je napisao/la:Vec sam rekao da ne navijam za Real, neznam odakle si to dobio.rio_Ferdy88 je napisao/la:Tebi i svim ostalim navijačima Reala je zabranjeno pisati na ovoj temi, vidim li te još jednom ovdje letiš sa foruma.BSBosna je napisao/la:Napravljeno je samo 2-3 posta za Ronalda, sta se dzaba kidas tu ko neko dijete.
Jesi glup a u pm. Neznam kolko puta moram reci da ne navijam za nijedan klub da ti to shvatis a ne da ti prodje kroz glavu svaki put.leorey je napisao/la:Ovaj BSBosnia je obicni troll, lafo navija za Barcu a pise na pdfu Reala i njima se lize, onda dodje ovdje, mene citira i prosipa gluposti. Posto vise ne mozes ovdje pisati, porucio bih ti da se malo vise zabrines ono igre Madrida, jer je ocajna. A svaku tekmu penal- e pa nece da moze makar to bio i Real Madrid. Budi zahvalan pa niste na kraju izgubili.
Prvo nauci pravopis, pametnjakovicu. I slobodno onda pisi ovdje, i tako niko skoro i ne pise. Meni iskreno je glupo ovo pravilo da ostali ne mogu pisati na pdfu Barce i ostalih klubova. Prije je mnogo bolji i zanimljiviji forum bio, bilo dosta prepucavanja , sve u granicama normale. Sad je nekako monotono, ali to je odluka moderatora i onda je postuj. Kad meni brisu postove , i kad normala komentiram, nek brisu i tvoje trollove.BSBosna je napisao/la:Jesi glup a u pm. Neznam kolko puta moram reci da ne navijam za nijedan klub da ti to shvatis a ne da ti prodje kroz glavu svaki put.leorey je napisao/la:Ovaj BSBosnia je obicni troll, lafo navija za Barcu a pise na pdfu Reala i njima se lize, onda dodje ovdje, mene citira i prosipa gluposti. Posto vise ne mozes ovdje pisati, porucio bih ti da se malo vise zabrines ono igre Madrida, jer je ocajna. A svaku tekmu penal- e pa nece da moze makar to bio i Real Madrid. Budi zahvalan pa niste na kraju izgubili.
Sta sam ja napisao sto ti zoves "trollovanje"?leorey je napisao/la:Prvo nauci pravopis, pametnjakovicu. I slobodno onda pisi ovdje, i tako niko skoro i ne pise. Meni iskreno je glupo ovo pravilo da ostali ne mogu pisati na pdfu Barce i ostalih klubova. Prije je mnogo bolji i zanimljiviji forum bio, bilo dosta prepucavanja , sve u granicama normale. Sad je nekako monotono, ali to je odluka moderatora i onda je postuj. Kad meni brisu postove , i kad normala komentiram, nek brisu i tvoje trollove.BSBosna je napisao/la:Jesi glup a u pm. Neznam kolko puta moram reci da ne navijam za nijedan klub da ti to shvatis a ne da ti prodje kroz glavu svaki put.leorey je napisao/la:Ovaj BSBosnia je obicni troll, lafo navija za Barcu a pise na pdfu Reala i njima se lize, onda dodje ovdje, mene citira i prosipa gluposti. Posto vise ne mozes ovdje pisati, porucio bih ti da se malo vise zabrines ono igre Madrida, jer je ocajna. A svaku tekmu penal- e pa nece da moze makar to bio i Real Madrid. Budi zahvalan pa niste na kraju izgubili.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.