FC Barcelona (Gefufna i prijatelji :kava)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Trocki
Kontakt:

Re: FC Barcelona (opšte diskusije)

Post Postao/la Trocki » 08 okt 2015, 22:55

http://www.marca.com/2015/10/08/futbol/ ... 09122.html

DNK analizom se dokazalo da mu je dobri i posteni Ivo Sanader otac :kafa:

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 08 okt 2015, 23:31

auuf madridski mokri snovi ....paćenici iz Marce zamišljaju Lionela 22 mjeseca iza rešetaka i doživljavaju nocne polucije

Diktator ce potplatiti sudije i zavaliti oca Jorgea da odleži umjesto njega :kafa:

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 08 okt 2015, 23:46

Trocki je napisao/la:http://www.marca.com/2015/10/08/futbol/ ... 09122.html

DNK analizom se dokazalo da mu je dobri i posteni Ivo Sanader otac :kafa:
Vidiš ti to, juče je tužilaštvo oslobodilo Messija bilo kakve krivice, a danas se već i država upetljala u slučaj odbijajući zahtjev za oslobađanjem.

Ovo nema niđe na svijetu :tokralju:

Trocki
Kontakt:

Post Postao/la Trocki » 08 okt 2015, 23:48

Svakom ko za napucavanje lopte dobija vise od 500 eura mjesecno, treba konfiscirati svu imovinu i dat mu 10 godina drustveno korisnog rada.

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 08 okt 2015, 23:55

Trocki je napisao/la:Svakom ko za napucavanje lopte dobija vise od 500 eura mjesecno, treba konfiscirati svu imovinu i dat mu 10 godina drustveno korisnog rada.
Yeba nas kapitalizam :kava

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 04 nov 2015, 18:49

slika
jednostavno verma :mrgreen:
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 05 nov 2015, 11:09

slika
:)
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 10 nov 2015, 23:05

slika
:zviz:

MES QUE UN CLUB !!!

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 11 nov 2015, 19:45

joj sta nece madridjani napravit jbt samo da bi se nesto medijski pricalo lose o barci
sad poslije onih slika iz svlacionice barce protiv getafea gdje su fola barcini napravili nered ,nasli su sad i ekskluzivni video iz te svlacionice
ono polako na tenane da se vise prica o debilnoj crvenoj farbi nego o barcinom prvom mjestu prvo cemo slike pa kroz nekoliko dana video ,
bolje to da se prica nego o realovom krahu protiv seville :roll:

al su se malo zajebali ,fotograf i snimatelj se nisu dogovorili lijepo kad su pravili ovaj nered hahahaha :rol: :rol: :rol: :rol:
jedan sliko jedno stanje drugi snimo drugo ,koji tipicni madridski glupani :urnebes: :rol:
slika
druga slika je sa tog videa ,pronadjite razliku :urnebes: :damn:

jadno

MES QUE UN CLUB !!!

dell21
Kontakt:

Post Postao/la dell21 » 24 nov 2015, 13:45

Trocki je napisao/la:Svakom ko za napucavanje lopte dobija vise od 500 eura mjesecno, treba konfiscirati svu imovinu i dat mu 10 godina drustveno korisnog rada.
:urnebes:

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 03 dec 2015, 12:35

slika
suarez ubica :zviz: :kafa:
najbolji kad je najteze

MES QUE UN CLUB !!!

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 20 dec 2015, 17:43

slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika

MES QUE UN CLUB !!!

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 27 dec 2015, 23:10

slika
"debeli" nema dileme :mrgreen:
Donde no tiene dudas y se muestra contundente es cuando se le da a elegir entre Messi y Cristiano, a lo que el ex jugador de Barça y Madrid responde: “Elijo a Messi. Es un extraterrestre. Cristiano también, pero veo a Messi como un jugador más completo. Me encanta, me gusta mucho más que cualquier otro. Hace las cosas de una manera más espectacular. Es, a la vez, muy bueno y muy efectivo”.

MES QUE UN CLUB !!!

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 02 jan 2016, 11:08

Raul (bivši igrač madridskog Reala): "Jedini savjet koji sam dao svom sinu Jorgeu je: gledaj Busquetsa!"

slika

MES QUE UN CLUB !!!

BSBosna
Kontakt:

Post Postao/la BSBosna » 04 jan 2016, 09:03

rio_Ferdy88 je napisao/la:
BSBosna je napisao/la:Napravljeno je samo 2-3 posta za Ronalda, sta se dzaba kidas tu ko neko dijete.
Tebi i svim ostalim navijačima Reala je zabranjeno pisati na ovoj temi, vidim li te još jednom ovdje letiš sa foruma.
Vec sam rekao da ne navijam za Real, neznam odakle si to dobio.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 04 jan 2016, 09:05

BSBosna je napisao/la:
rio_Ferdy88 je napisao/la:
BSBosna je napisao/la:Napravljeno je samo 2-3 posta za Ronalda, sta se dzaba kidas tu ko neko dijete.
Tebi i svim ostalim navijačima Reala je zabranjeno pisati na ovoj temi, vidim li te još jednom ovdje letiš sa foruma.
Vec sam rekao da ne navijam za Real, neznam odakle si to dobio.
Ne navijaš ni za Barcu tako da ti je zabranjeno pisati na toj temi. :stop:

Sve što imaš komentarisati u vezi Barce pisat ćeš na ovoj temi, gdje ti niko neće moći uskratiti to pravo.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

BSBosna
Kontakt:

Post Postao/la BSBosna » 04 jan 2016, 23:39

leorey je napisao/la:Ovaj BSBosnia je obicni troll, lafo navija za Barcu a pise na pdfu Reala i njima se lize, onda dodje ovdje, mene citira i prosipa gluposti. Posto vise ne mozes ovdje pisati, porucio bih ti da se malo vise zabrines ono igre Madrida, jer je ocajna. A svaku tekmu penal- e pa nece da moze makar to bio i Real Madrid. Budi zahvalan pa niste na kraju izgubili.
Jesi glup a u pm. Neznam kolko puta moram reci da ne navijam za nijedan klub da ti to shvatis a ne da ti prodje kroz glavu svaki put. :facepalm:

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 05 jan 2016, 00:02

BSBosna je napisao/la:
leorey je napisao/la:Ovaj BSBosnia je obicni troll, lafo navija za Barcu a pise na pdfu Reala i njima se lize, onda dodje ovdje, mene citira i prosipa gluposti. Posto vise ne mozes ovdje pisati, porucio bih ti da se malo vise zabrines ono igre Madrida, jer je ocajna. A svaku tekmu penal- e pa nece da moze makar to bio i Real Madrid. Budi zahvalan pa niste na kraju izgubili.
Jesi glup a u pm. Neznam kolko puta moram reci da ne navijam za nijedan klub da ti to shvatis a ne da ti prodje kroz glavu svaki put. :facepalm:
Prvo nauci pravopis, pametnjakovicu. I slobodno onda pisi ovdje, i tako niko skoro i ne pise. Meni iskreno je glupo ovo pravilo da ostali ne mogu pisati na pdfu Barce i ostalih klubova. Prije je mnogo bolji i zanimljiviji forum bio, bilo dosta prepucavanja , sve u granicama normale. Sad je nekako monotono, ali to je odluka moderatora i onda je postuj. Kad meni brisu postove , i kad normala komentiram, nek brisu i tvoje trollove.
27.10.2020

BSBosna
Kontakt:

Post Postao/la BSBosna » 05 jan 2016, 00:04

leorey je napisao/la:
BSBosna je napisao/la:
Prvo nauci pravopis, pametnjakovicu. I slobodno onda pisi ovdje, i tako niko skoro i ne pise. Meni iskreno je glupo ovo pravilo da ostali ne mogu pisati na pdfu Barce i ostalih klubova. Prije je mnogo bolji i zanimljiviji forum bio, bilo dosta prepucavanja , sve u granicama normale. Sad je nekako monotono, ali to je odluka moderatora i onda je postuj. Kad meni brisu postove , i kad normala komentiram, nek brisu i tvoje trollove.
Sta sam ja napisao sto ti zoves "trollovanje"?

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 05 jan 2016, 00:10

Sta sam ja napisao sto ti zoves "trollovanje"?[/quote]

Imas google pa vidi znacenje te rijeci. Nemam se namjeru raspravljati, spamujes i zagadjujes pdf Barce zadnjih 5 dana, spominjuci Ronalda na istoj. I to radis 5 dana , bez da niko nije reagirao do sada, a prijavio sam ti bar 5 postova. Nemam ja nista protiv raspravljanja o drugom klubu i drugim igracima, ali pravila foruma su drugacija i onda neka budu ista za sve.
27.10.2020

Odgovori

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.