Izbori
FC Internazionale Milano - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Internazionale Milano - Transferi
4-3-3 ili 4-2-3-1...Siquera i Jovetić lijevo,Perišić i Santon desno?Jovetić na krilu ima smisla jedino kad bi neki ofenzivniji bek tipa Siquera bio lijevo (a ovaj će onda u sredinu ulazit i igrat ko playmaker posto takvog nema u ekipi) pa je za nadat se ovome ako će se već mijenjati formacija.
Izbori
Izbori
Ajd pokupite ga, sevapa cete uradit.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa godine i jesu problem, da on ima 24 ja bih objeručke podržavao transfer ili barem da ne košta više od 3-4 mil. Hebo ih ja pa mi smo Snajdera u najboljim godinama (28) prodali za 7 mil samo zato što smo ga se htjeli riješiti (zbog plaće). Tako i ovi se žele riješiti Sikere (jer imaju Luisa) a zacijenili ga kao da je prvotimac. Tako su nas preveslali i za Mirandu, njihov višak (jer imaju mlađeg Urugvajca) a nama uzeše 15 mil za 30-godišnjaka koji je u zadnjoj godini ugovora. Pa onda hajmo prodat Kovu da namirimo FFP. Hebo ja ovu upravu
Zadnja izmjena: Biscione, dana/u 29 avg 2015, 15:02, ukupno mijenjano 1 put.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Očito se ide all in na LP.Nemaju vremena za čekanje i pokušavaju pokupit sve najbolje što je trenutno dostupno.Bojim se da neće dobro završit jer tako se ekipa ne gradi.A šta će onda bit sa isplaćivanjem svih ovih transfera kada se ne dođe do milijona od LP ne želim ni mislit...Biscione je napisao/la:Pa godine i jesu problem, da on ima 24 ja bih objeručke podržavao transfer ili barem da ne košta više od 3-4 mil. Hebo ih ja pa mi smo Snajdera u najboljim godinama (28) prodali za 7 mil samo zato što smo ga se htjeli riješiti (zbog plaće). Tako i ovi se žele riješiti Sikere (jer imaju Luisa) a zacijenili ga kao da je prvotimac. Tako su nas preveslali i za Mirandu, njihov višak (jer imaju mlađeg Urugvajca) a nama uzeše 15 mil za 30-godišnjaka koji je u zadnjoj godini ugovora. Pa onda hajmo prodat Kovu da namirimo FFP. Hebo ja ovu upravu
I bjež od Mirande više
Izbori
Šta će bit, pa ako ne izborimo CL 99,99% ode Icardi naredne sezone. I to ode po cijeni ko i Kova tj. 35 max.SiamoNoi je napisao/la:A šta će onda bit sa isplaćivanjem svih ovih transfera kada se ne dođe do milijona od LP ne želim ni mislit...
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Taider u Bologni na dvogodišnju posudbu sa opcijom otkupa za 4m.Strašno kako loše dealove rade.Apsolutno niti jednog igrača ne znaju prodat bez obzira koliko (ne)važan bio u ekipi.Spominje se da se Skelota nudi besplatno,a Nagatomo da ide za 3m.Iako je svakakav otpad ovdje nakupljen tijekom godina ovo su smiješne cifre.Jbt pa to su sve solidni prvoligaški igrači.
Izbori
Izbori
Zadnja izmjena: SiamoNoi, dana/u 30 avg 2015, 12:17, ukupno mijenjano 1 put.
Al najsmješnije je što su Sportingu ponudili Skelota besplatno a oni (iz Sportinga) "razmišljaju o tome". Koja smijurija smo od kluba pa više naše igrače neće ni džabe.
Izgleda da je Perišić odavno navijač Intera i zato se odrekao LP i inzistirao na dolasku ovdje (odbio novi ugovor Wolfsburga).Tako kažu neki izvori sa juga.
Izbori
Izbori
Da, i ja sam tako cuo.SiamoNoi je napisao/la:Izgleda da je Perišić odavno navijač Intera i zato se odrekao LP i inzistirao na dolasku ovdje (odbio novi ugovor Wolfsburga).Tako kažu neki izvori sa juga.
Izbori
Ali svejedno i da nije. To je Inter, sada ima dobru momcad, iduca godina vec moze bit u CL. Milano mijenjas za gradic od 120 tisuca ljudi. I to sve za vece pare. Bio bi glup da je ostao tamo.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- suptilnirocker21
- Kontakt:
Nista od edera. Bar ne za onih 7 miliona. u dva kola 4 komada.
https://apex.oracle.com/pls/apex/f?p=94720:1:::NO:::
https://onedrive.live.com/redir?page=view&resid=796391984AA9A643!321&authkey=!AJuV3div6IgqDj0
https://onedrive.live.com/redir?page=view&resid=796391984AA9A643!321&authkey=!AJuV3div6IgqDj0
Inter je izgleda kasno sinoć dogvorio kupovinu fudbalera Sampdorije Edera. Milanski tim platiće 9.000.000 evra plus 1.000.000 bonusa. Brazilac će potpisati petogodišnji ugovor s Interom za platu od 1.400.000 evra.
Eto ipak macke, josh jedne!
NAMA VEZA NE TREBA!!!!!!!!!!!

NAMA VEZA NE TREBA!!!!!!!!!!!
Murillo=JJ
Ferrero: “Eder via? Non sono stupido!SampiJuve je napisao/la:Inter je izgleda kasno sinoć dogvorio kupovinu fudbalera Sampdorije Edera. Milanski tim platiće 9.000.000 evra plus 1.000.000 bonusa. Brazilac će potpisati petogodišnji ugovor s Interom za platu od 1.400.000 evra.
NAMA VEZA NE TREBA!!!!!!!!!!!![]()
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Zna li iko kakav je ovaj alex telles, lijevi bek galate, evo citam da ce i on preci, njegov agent izjavio da pregovaramo i da ce uspjeti preci na vrijeme ??
Nikad cuo
On dolazi na posudbu sa pravom otkupa, a melo za 3.5 miliona

On dolazi na posudbu sa pravom otkupa, a melo za 3.5 miliona
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Hernanes ide u Juve za 11 miliona..
Jedan od najvecih promasaja zadnjih godina..
Jedan od najvecih promasaja zadnjih godina..
- suptilnirocker21
- Kontakt:
ja sam ga gledao par puta, ali necu vise da ocjenjujem tudje bekove. Daambrosio i dodo su mi bili odlicni dok nisu dosli kod nas
https://apex.oracle.com/pls/apex/f?p=94720:1:::NO:::
E onda ne znam , melo i telles, sta da vam kazem, melo je sigurno bolji od medela , tehnika i pregled igre , ali tip ima 32 god i seljacina je .
Najgore od svega je sta japanska bezglava muha vjerojatno ostaje u klubu
Inace ovaj potez za Hernanesa mi nije jasan, ok igra je lose ali i forsiralo ga se na mjestu trequartiste a zna se da je puno bolje igre pruza kad je bio u vezi, osim toga jedini je uz Guarina koji moze podvalit neku loptu.
Inace ovaj potez za Hernanesa mi nije jasan, ok igra je lose ali i forsiralo ga se na mjestu trequartiste a zna se da je puno bolje igre pruza kad je bio u vezi, osim toga jedini je uz Guarina koji moze podvalit neku loptu.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Ovaj Telles je trebao preci u Chelsea, ali uzeli su Babu ispred njega. Cudno mi je da ga se Galata ovako olako rijesava ali svakako da je dobrodosao jer je 92. godiste i jer smo na toj poziciji kita.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.