Reprezentativci (fudbal)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Reprezentativci (fudbal)
izgleda da će Džeko definitivno napustiti vukove. Wolfsburg želi dovesti Petrića, što znači da već računaju na Edinov odlazak. Drugo, izgleda da je Galliani fakat u Sarajevu i to u jeku transfer sezone, znači čovjek je konkretani, želi da preduhitri Engleze i mazne Dzeku. Prejako nema šta 
Interesovane Wolfsburga za Petrica sve govori......nece Dzeki ponuditi uvijete koje je on zelio i neka lagano izabere klub......samo mi je smijesno samo 8M funti ponudio arsenal
....
ma nek Dzeko dobije 2.5-3mil po sezoni a tih 8mil svakako ide WolfsburguArmin10 je napisao/la:Interesovane Wolfsburga za Petrica sve govori......nece Dzeki ponuditi uvijete koje je on zelio i neka lagano izabere klub......samo mi je smijesno samo 8M funti ponudio arsenal![]()
....
ne mislim na to.....nego wolfsburg ce ih glatko odbiti....oni ocekuju najmanje 22-25M funti!mone je napisao/la:ma nek Dzeko dobije 2.5-3mil po sezoni a tih 8mil svakako ide WolfsburguArmin10 je napisao/la:Interesovane Wolfsburga za Petrica sve govori......nece Dzeki ponuditi uvijete koje je on zelio i neka lagano izabere klub......samo mi je smijesno samo 8M funti ponudio arsenal![]()
....
eura momakArmin10 je napisao/la:ne mislim na to.....nego wolfsburg ce ih glatko odbiti....oni ocekuju najmanje 22-25M funti!mone je napisao/la:ma nek Dzeko dobije 2.5-3mil po sezoni a tih 8mil svakako ide WolfsburguArmin10 je napisao/la:Interesovane Wolfsburga za Petrica sve govori......nece Dzeki ponuditi uvijete koje je on zelio i neka lagano izabere klub......samo mi je smijesno samo 8M funti ponudio arsenal![]()
....
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
ma nek Dzeko dobije 2.5-3mil po sezoni a tih 8mil svakako ide Wolfsburgu
[/quote]
ne mislim na to.....nego wolfsburg ce ih glatko odbiti....oni ocekuju najmanje 22-25M funti![/quote]
eura momak[/quote]
siguran sam da su funte.....ali i euro se priblizio puno funtima tu su negdje!
ne mislim na to.....nego wolfsburg ce ih glatko odbiti....oni ocekuju najmanje 22-25M funti![/quote]
eura momak[/quote]
siguran sam da su funte.....ali i euro se priblizio puno funtima tu su negdje!
Armine legendo, da slučajno nemaš rođaka po imenu Tarik?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
imam.....sto?Virtu4l je napisao/la:Armine legendo, da slučajno nemaš rođaka po imenu Tarik?
Znao sam!Armin10 je napisao/la:imam.....sto?Virtu4l je napisao/la:Armine legendo, da slučajno nemaš rođaka po imenu Tarik?
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
IMAL GDJE FULL SNIMCI UTAKMICA BOSNE OVE GODINE??
Virtu4l je napisao/la:Znao sam!Armin10 je napisao/la:imam.....sto?Virtu4l je napisao/la:Armine legendo, da slučajno nemaš rođaka po imenu Tarik?
hahaha
GALLIANI DOŠAO NA KAHVU ????????????
ma ko vjeruje u ovu glupost, čovjek tek tako došao u Sarajevo.................
ma ko vjeruje u ovu glupost, čovjek tek tako došao u Sarajevo.................
kao veliki prijatelj sa dzekinim menadzerom i dosao na kafu.. hahahah... nisu se nista dogovarali.. joj irfana sto laze:D
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC
ADI PASHA MOJ, A TI MENI NECES DA VJERUJES SINOC DA JE ĆELAVI GALLIANI DOSAO U SA!?adnan_hz je napisao/la:kao veliki prijatelj sa dzekinim menadzerom i dosao na kafu.. hahahah... nisu se nista dogovarali.. joj irfana sto laze:D
ma vjerujem neg mi smijesan ovaj irfan.. sta laze dzaba et mi bosanci glupi pa cemo povjerovati da se dosao galliani samo onako...lajla je napisao/la:ADI PASHA MOJ, A TI MENI NECES DA VJERUJES SINOC DA JE ĆELAVI GALLIANI DOSAO U SA!?adnan_hz je napisao/la:kao veliki prijatelj sa dzekinim menadzerom i dosao na kafu.. hahahah... nisu se nista dogovarali.. joj irfana sto laze:D
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
aaaaaaaaaaa, doso sa irfanom kafu piti maksuz.....
heheh
na 2 sata...heheh
heheh
na 2 sata...heheh
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
ma guzni haveri su oni...ZELJO DO GROBA je napisao/la:aaaaaaaaaaa, doso sa irfanom kafu piti maksuz.....
heheh
na 2 sata...heheh
Pa čovjek ima svoj avion, lako mu je 
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
http://www.acmilan.com/NewsDetail.aspx?idNews=86179
Adriano Galliani:P -
I want to reassure the fans: we are not demobilizing and neither downsizing. It's not that we sell Kaka and we don't sign anyone.
Mladen Bartulović rješenje za lijevi bok ???
U situaciji kada je Saša Papac „okrenuo leđa“ našem nacionalnom timu, nekako se nametnula potreba za kvalitetnim lijevim bekom/bočnim. Istina. Ćiro na toj poziciji maksimalno iskoristi kvalitete Sejada Salihovića i protiv Belgije Senijada Ibričića. Međutim, čini se da obojica igraača mogu mnogo više dati na drugim pozicijama.
Upravo popunu upraženjene pozicije lijevog beka, iskoristivši nove promjene u propisima FIFA, mogao bi eventualno nadomjestiti Mladen Bartulović. Rođeni Kakanjac, koji je nastupao za U-21 selekciju Hrvatske igra po lijevoj strani za svoj klub Dnjepar, člana Ukrajinske lige. Da je riječ o kvalitetnom fudbaleru, svjedoči i njegova vrijednost od 1,5 miliona eura na Transfermarketu.
- U Hrvatskoj su me sasvim zaboravili i vidim da na mene ne računaju. Čudi me to, jer su svi bili zadovoljni mojim igrama u prošlom ciklusu utakmica mlade reprezentacije. Razmišljam o igranju za BiH reprezentaciju. Do sada nije bilo službenih kontakata, ali su se raspitivali za moj status u Hrvatskoj. Vidjet ću, ali blizu sam odluke da postanem BiH reprezentativac, izjavio je januara prošle godine za hrvatske medije Bartulović.
Možda bi upravo ovaj bivši Hajdukovac mogao popuniti upražnjeno mjesto lijevog beka, a našoj reprezentaciji stvoriti i taktičke mogućnosti da zaigramo i sa 4 u liniji, odnosno mogućnost taktičkih varijacija. Sa njima bi i Salihović bio još opasniji za protivnički gol, obzirom i da u Hofenhajmu igra mnogo ofenzivnije i kao klasični vezni igrač.
Problem sa dobijanjem pasoša svakako nebi postojao, obzirom da je Mladen Bartulović ustvari rođeni Bosanac (još jedno, ko zna koje ukradeno fudbalsko čedo ove zemlje – op.a). Kad se tome pridoda golman Begović, vezista Medunjanin (Valjadolid), te još koji bh fudbaler, čini se da će se Ćiro naći na uistinu slatkim brigama. Tek sad se može vidjeti koliki je uistinu potencijal BiH u fudbalu.
U situaciji kada je Saša Papac „okrenuo leđa“ našem nacionalnom timu, nekako se nametnula potreba za kvalitetnim lijevim bekom/bočnim. Istina. Ćiro na toj poziciji maksimalno iskoristi kvalitete Sejada Salihovića i protiv Belgije Senijada Ibričića. Međutim, čini se da obojica igraača mogu mnogo više dati na drugim pozicijama.
Upravo popunu upraženjene pozicije lijevog beka, iskoristivši nove promjene u propisima FIFA, mogao bi eventualno nadomjestiti Mladen Bartulović. Rođeni Kakanjac, koji je nastupao za U-21 selekciju Hrvatske igra po lijevoj strani za svoj klub Dnjepar, člana Ukrajinske lige. Da je riječ o kvalitetnom fudbaleru, svjedoči i njegova vrijednost od 1,5 miliona eura na Transfermarketu.
- U Hrvatskoj su me sasvim zaboravili i vidim da na mene ne računaju. Čudi me to, jer su svi bili zadovoljni mojim igrama u prošlom ciklusu utakmica mlade reprezentacije. Razmišljam o igranju za BiH reprezentaciju. Do sada nije bilo službenih kontakata, ali su se raspitivali za moj status u Hrvatskoj. Vidjet ću, ali blizu sam odluke da postanem BiH reprezentativac, izjavio je januara prošle godine za hrvatske medije Bartulović.
Možda bi upravo ovaj bivši Hajdukovac mogao popuniti upražnjeno mjesto lijevog beka, a našoj reprezentaciji stvoriti i taktičke mogućnosti da zaigramo i sa 4 u liniji, odnosno mogućnost taktičkih varijacija. Sa njima bi i Salihović bio još opasniji za protivnički gol, obzirom i da u Hofenhajmu igra mnogo ofenzivnije i kao klasični vezni igrač.
Problem sa dobijanjem pasoša svakako nebi postojao, obzirom da je Mladen Bartulović ustvari rođeni Bosanac (još jedno, ko zna koje ukradeno fudbalsko čedo ove zemlje – op.a). Kad se tome pridoda golman Begović, vezista Medunjanin (Valjadolid), te još koji bh fudbaler, čini se da će se Ćiro naći na uistinu slatkim brigama. Tek sad se može vidjeti koliki je uistinu potencijal BiH u fudbalu.
Trenutno korisnika/ca: greenwood, invincible1921, zikerrz21 i 36 gostiju.