FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Tribalian
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la Tribalian » 15 jun 2011, 20:55

Niko ovde ne pominje Staknovica :? Ako njega nema ko ce onda davati golove sa pola terena :mrgreen:
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 15 jun 2011, 20:58

[quote="Saurman"][quote="adointer"][quote="Silvio B"][quote="silenT."]može i ovako :D :D :D

[b]_______________J.Cesar_______________
_______Lucio____Samuel____Rannochia___

____Zanetti_____Cambiasso______Montolivo

_______________[b]Pastore[/b]_______________
[b]Sanchez_[/b]_________Eto'o___________[b]Tevez[[/b]/b][/quote]

heheheheheeeeeeeeeeeeeehehhehehehehehehehehehehe znaci 110 miliona minimum hehehehehehehehehehhehe[/quote]

momak ti je izbacio Sneijdera(35),Milita(15),Maicona(20),Thiaga Mottu(15),Marigu(10),Muntarija(7),Chivua(10),,,to ti je ukupno 112,,i momak ima svoju ideju,sta ti imas protiv toga? :?[/quote]

Realne cijene ovih igrača su : Sneijder 30,Maicon 20,Motta 5,Mariga 3,Muntari 5,Chivu 7 = 70 mil...sad pravite formacije..[/quote]
Cuj sneijdera 30 mil a cojk najbolji plejmeker na svijetu a npr. za pastorea ovi traze jedno 4o miliona pa to sada ispade da je pastore bolji od snajdera de bha molim vas ja sam navijac milana ali postujem snajdera i drag mi je i ako pastore vrijedi jedno 40 mil onda snajder vrijedi 50 mil
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 15 jun 2011, 21:00

Ne ispade nista,nego jedno je realna cena,a drugo je koliko neko trazi za odredjenog igraca.

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 15 jun 2011, 21:02

Sneijder vrijedi 50 mil. € :]
#samoRudar #zauvijek

Silvio B
Kontakt:

Post Postao/la Silvio B » 15 jun 2011, 21:05

adointer je napisao/la:
Silvio B je napisao/la:
silenT. je napisao/la:može i ovako :D :D :D

_______________J.Cesar_______________
_______Lucio____Samuel____Rannochia___

____Zanetti_____Cambiasso______Montolivo

_______________Pastore_______________
Sanchez__________Eto'o___________Tevez[/b]

heheheheheeeeeeeeeeeeeehehhehehehehehehehehehehe znaci 110 miliona minimum hehehehehehehehehehhehe

momak ti je izbacio Sneijdera(35),Milita(15),Maicona(20),Thiaga Mottu(15),Marigu(10),Muntarija(7),Chivua(10),,,to ti je ukupno 112,,i momak ima svoju ideju,sta ti imas protiv toga? :?

napises ove gluposti i onda sto vam se rugam pa **** mater onda ambrosini ,gatusso i ostatak ekipe vrijede po 15-20 mil ,kakav crni milito 15 ili maicon 20 a tek motta hehe ali najgore je chivu 10 mil heheh

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 15 jun 2011, 21:07

pa eto ako ste vi prodali Kaku za 67 moze i Inter prodat Sneijdera za 50 najmanje,vidis da za 35 ne mozes kupit nista danas,,jedan poderani Ganso vrijedi kao 30,Neymar nikad bio u Europi a 40,da nece zavrsit ko Robinho pa sta ce onda,,,Sneijder tek 27 godina,pred njim je jos 5-6 na visokom nivou i to vec dokazan igrac,,sta ce im El Shaarawy kad nebi ni igrao,isto kao Coutinho,,
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 15 jun 2011, 21:09

[quote="Tribalian"]Ne ispade nista,nego jedno je realna cena,a drugo je koliko neko trazi za odredjenog igraca.[/quote]
Ja sam siguran da snajder iovako i onako vrijedi jedno 4o miljki brate...a ako prodate snajdera brate za jedno 30 miliona koga mislite da kupite kao zamjenu vidim ovi gore neki spominju pastorea a onaj zamparini nece pustiti pastorea ispod 40 -45 miliona to ispadne dobiliste neiskusnog pastorea jeste da je on talenat ali jos je neiskusan
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 15 jun 2011, 21:11

adointer je napisao/la:pa eto ako ste vi prodali Kaku za 67 moze i Inter prodat Sneijdera za 50 najmanje,vidis da za 35 ne mozes kupit nista danas,,jedan poderani Ganso vrijedi kao 30,Neymar nikad bio u Europi a 40,da nece zavrsit ko Robinho pa sta ce onda,,,Sneijder tek 27 godina,pred njim je jos 5-6 na visokom nivou i to vec dokazan igrac,,sta ce im El Shaarawy kad nebi ni igrao,isto kao Coutinho,,
pa ja sam navijac milana i kazem da snajder vrijedi toliko vrijedi on 50 miliona ali neki pisu da nevrijedi cojk je trenutno najbolji plejmejker na svijetu ali ako ga prodate za 35 miliona i kupite pastorea za 45 vi ste u minusu he ste dobili jednog neiskusnog mladica
(İbn Qajjim)

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 15 jun 2011, 21:12

meho-medo je napisao/la:
Tribalian je napisao/la:Ne ispade nista,nego jedno je realna cena,a drugo je koliko neko trazi za odredjenog igraca.
Ja sam siguran da snajder iovako i onako vrijedi jedno 4o miljki brate...a ako prodate snajdera brate za jedno 30 miliona koga mislite da kupite kao zamjenu vidim ovi gore neki spominju pastorea a onaj zamparini nece pustiti pastorea ispod 40 -45 miliona to ispadne dobiliste neiskusnog pastorea jeste da je on talenat ali jos je neiskusan
Moze i tako nekako :) Ako oni brazilci traze za Lukasa koji ima 18 godina 50 miliona,onda moze i Snajder da pali za 50 :)

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 15 jun 2011, 21:14

Tribalian je napisao/la:
meho-medo je napisao/la:
Tribalian je napisao/la:Ne ispade nista,nego jedno je realna cena,a drugo je koliko neko trazi za odredjenog igraca.
Moze i tako nekako :) Ako oni brazilci traze za Lukasa koji ima 18 godina 50 miliona,onda moze i Snajder da pali za 50 :)
Ha ja brate to ti ja govorim cijelo vrijeme kako neki golobradi mladici imaju prenapuhanu cijenu
(İbn Qajjim)

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 15 jun 2011, 21:14

Na Saurmana se odnosilo,a ja sam napisao 35 jer se svuda pominje da Chelsea nudi 35 i da Inter razmislja,,ja ga ne bih dao ni za 50 jer nema se sta uzet za te pare,,
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 15 jun 2011, 21:22

adointer je napisao/la:Na Saurmana se odnosilo,a ja sam napisao 35 jer se svuda pominje da Chelsea nudi 35 i da Inter razmislja,,ja ga ne bih dao ni za 50 jer nema se sta uzet za te pare,,
Tog istog Snajdera za koga tražite 35 mil nije bilo ni na mapi u ovoj sezoni.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 15 jun 2011, 21:27

Drzi se ti spamanja, to je sport u koji se razumijes
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 15 jun 2011, 21:32

Saurman je napisao/la:
adointer je napisao/la:Na Saurmana se odnosilo,a ja sam napisao 35 jer se svuda pominje da Chelsea nudi 35 i da Inter razmislja,,ja ga ne bih dao ni za 50 jer nema se sta uzet za te pare,,
Tog istog Snajdera za koga tražite 35 mil nije bilo ni na mapi u ovoj sezoni.
eh taj isti Sneijder je prije 12 mjeseci sve moguce osvojio,dosao u finale Svjetskog prvenstva,zabio najvise golova(ne kao napadac!) i onda Zlatnu Loptu osvoji neki dutanski kepec(a nije se vidio na svjetskom prvenstvu na mapi) jer je zabio najvise golova u sezoni,,eh bas me zanima da li ce C.Ronaldo ove godine osvojiti Zlatnu Loptu ili ce Plattini unicefcica dici opet u zrak :twisted:

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 15 jun 2011, 21:38

Čileanac, Aleksis Sančez, priznao da nastavak karijere vidi samo na Nou Kampu.
Nema više vremena za procene i analiziranje. Počela je prva etapa pregovora između Udinezea i Barselone u vezi transfera Aleksisa Sančeza na Nou Kamp.
Vreme je da se dogovori cena koja bi zadovoljila obe strane koje sede pregovaračkim stolom.
Aleksis se trenutno nalazi u Čileu gde se sa svojom reprezentacijom priprema za predstojeći Kopa Amerika. Preko svog agenta, Fernanda Feliceviča, Čileanac raspolaže svim informacijama vezanim za transfer tržište.
Predstavnici Udinezea, Soldati i Poco, tvrde "da će poštovati volju svog fudbalera ukoliko stigne dobra ponuda jer su mu to i obećali".
Čim je načuo da Udineze pregovora sa Barselonom, Aleksis je brže bolje izjavio da "želi da ide u Barsu".
U Udinezeu vrlo dobro znaju da Sančez ima želju da pređe u Barselonu, u čiji bi se stil igre sigurno uklopio. Žele da ispoštuju volju svoje zvezde, međutim, neće ga prodati po bilo kojoj ceni.
Aleksis bi samo u Barselonu jer tvrdi da tu jedino može fudbalski da napreduje. Ostale ponude su u drugom planu. U Juventus ne želi jer "bjankoneri" neće igrati u Evropi, a Mančester Siti ima nedefinisan stil igre. Ponude Mančestera i Intera bi mogao da razmotri.
(İbn Qajjim)

Saras Spa.
Kontakt:

Post Postao/la Saras Spa. » 16 jun 2011, 00:04

Leonardo sljedeće sezone neće sjediti na klupi Interove nogometne momčadi. Umjesto njega grijat će ju Marcelo Bielsa, najavljuju talijanski mediji…
Slično se može iščitati i iz riječi klupskog predsjednika Massima Morattija koji je spreman brazilskog stručnjaka pustiti na mjesto sportskog direktora francuskog PSG-a.
- Ukazala mu se sjajna prilika. Pokušat ćemo pronaći rješenje koje će biti najbolje i za njega i za klub. Na trenerskom je mjestu radio sa strašću, no od njega nismo u budućnosti očekivali da se na tom mjestu zadrži. Ima smisla da on slijedi svoju ambiciju, a mi potražimo novog trenera. Predomisli li se i mi ćemo se - kazao je Moratti koji je o Bielsi, bivšem izborniku argentinske i čileanske nogometne reprezentacije, dodao:
- Mislim da su ostvareni kontakti, ali nisam ih ostvario ja.

Inter nudi 30 milijuna eura za Kaku

Milanski Inter stupio je u pregovore s madridskim Realom koji bi, nadaju se u talijanskom klubu, trebali biti okončani na način da njihovu momčad pojača Brazilac Kaka...

Početna ponuda kojom su otvoreni pregovori, piše španjolska Marca, iznosi 30 milijuna eura, odnosno deset manje od onog što u Madridu očekuju da bi za veznjaka brazilske nogometne reprezentacije, u slučaju njegove prodaje, mogli dobiti.

Kaka je s Realom ugovorno vezan do ljeta 2015. godine. U klub je stigao iz Milana 2009. godine u transferu vrijednom oko 67 milijuna eura.

Milan, Chelsea, Manchester City, Sao Paulo i Corinthians spominjali su se u kontekstu njegova dovođenja, no, za sada je u pregovore krenuo tek Inter.
Zadnja izmjena: Saras Spa., dana/u 16 jun 2011, 00:06, ukupno mijenjano 1 put.

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 16 jun 2011, 00:05

Skoro je pa sigurno da Leonardo odlazi u PSG, a njegovo mjesto zauzima Loco Bielsa
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Saras Spa.
Kontakt:

Post Postao/la Saras Spa. » 16 jun 2011, 00:11

Puma je napisao/la:Skoro je pa sigurno da Leonardo odlazi u PSG, a njegovo mjesto zauzima Loco Bielsa
lose stvari se dogadzaju,umjesto da se morati bavi kupovinom igraca njemu se desi to da mu trener bjezi i okrece mu ledza upravo zato sto mu je postalo jasno da se sa moratijem nemoze saradzivati jer taj starac neda mrke iz dze-pa i klub samo srozava na dno,i umjesto de se bavimo sancezom,fabregasom,pastoreom itd mi sada teba da trazimo trenera i dovodimo nekog bielsu a igracki kadar ce ostati u drugom planu,ovaj prelazni rok ce pokazati sta moratti zeli sa interom i koliko mu je stalo do njega a takodze ce odrediti i dalju sudbinu i pravac kluba :?

Saras Spa.
Kontakt:

Post Postao/la Saras Spa. » 16 jun 2011, 00:24

Milanski Inter stupio je u pregovore s madridskim Realom koji bi, nadaju se u talijanskom klubu, trebali biti okončani na način da njihovu momčad pojača Brazilac Kaka.
>> Kaka: Ostajem u Realu, priče o odlasku u Inter ili Milan su špekulacije
Početna ponuda kojom su otvoreni pregovori, piše španjolska Marca, iznosi 30 milijuna eura, odnosno deset manje od onog što u Madridu očekuju da bi za veznjaka brazilske nogometne reprezentacije, u slučaju njegove prodaje, mogli dobiti.
Kaka je s Realom ugovorno vezan do ljeta 2015. godine. U klub je stigao iz Milana 2009. godine u transferu vrijednom oko 67 milijuna eura.
Milan, Chelsea, Manchester City, Sao Paulo i Corinthians spominjali su se u kontekstu njegova dovođenja, no, za sada je u pregovore krenuo tek Inter.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 16 jun 2011, 01:40

Video sam na nekim stranicama veceras da Inter planira ,u slucaju odlaska Maikona, da dovede Mauricia Islu (23) iz Udinezea.On je dobar igrac i standardan je.A ako Cileanac postane trener,to ce verovatno postati izvesnije da ce i njegov sunarodnik pojacati plavo-crne :mrgreen: Inace isla je odigrao 20 utakmica za nacionalni tim, a za Udineze preko 100. Kod njega je dobro to sto moze da igra i levog i desnog beka,a moze da igra i na sredini terena ;) Inace treba znati da ga je upravo Bielsa "isforsirao" u reprezentaciji.

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.