Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
adointer je napisao/la:Silvio B je napisao/la:silenT. je napisao/la:može i ovako![]()
![]()
![]()
_______________J.Cesar_______________
_______Lucio____Samuel____Rannochia___
____Zanetti_____Cambiasso______Montolivo
_______________Pastore_______________
Sanchez__________Eto'o___________Tevez[/b]
heheheheheeeeeeeeeeeeeehehhehehehehehehehehehehe znaci 110 miliona minimum hehehehehehehehehehhehe
momak ti je izbacio Sneijdera(35),Milita(15),Maicona(20),Thiaga Mottu(15),Marigu(10),Muntarija(7),Chivua(10),,,to ti je ukupno 112,,i momak ima svoju ideju,sta ti imas protiv toga?
pa ja sam navijac milana i kazem da snajder vrijedi toliko vrijedi on 50 miliona ali neki pisu da nevrijedi cojk je trenutno najbolji plejmejker na svijetu ali ako ga prodate za 35 miliona i kupite pastorea za 45 vi ste u minusu he ste dobili jednog neiskusnog mladicaadointer je napisao/la:pa eto ako ste vi prodali Kaku za 67 moze i Inter prodat Sneijdera za 50 najmanje,vidis da za 35 ne mozes kupit nista danas,,jedan poderani Ganso vrijedi kao 30,Neymar nikad bio u Europi a 40,da nece zavrsit ko Robinho pa sta ce onda,,,Sneijder tek 27 godina,pred njim je jos 5-6 na visokom nivou i to vec dokazan igrac,,sta ce im El Shaarawy kad nebi ni igrao,isto kao Coutinho,,
Moze i tako nekakomeho-medo je napisao/la:Ja sam siguran da snajder iovako i onako vrijedi jedno 4o miljki brate...a ako prodate snajdera brate za jedno 30 miliona koga mislite da kupite kao zamjenu vidim ovi gore neki spominju pastorea a onaj zamparini nece pustiti pastorea ispod 40 -45 miliona to ispadne dobiliste neiskusnog pastorea jeste da je on talenat ali jos je neiskusanTribalian je napisao/la:Ne ispade nista,nego jedno je realna cena,a drugo je koliko neko trazi za odredjenog igraca.
Ha ja brate to ti ja govorim cijelo vrijeme kako neki golobradi mladici imaju prenapuhanu cijenuTribalian je napisao/la:Moze i tako nekakomeho-medo je napisao/la:Ja sam siguran da snajder iovako i onako vrijedi jedno 4o miljki brate...a ako prodate snajdera brate za jedno 30 miliona koga mislite da kupite kao zamjenu vidim ovi gore neki spominju pastorea a onaj zamparini nece pustiti pastorea ispod 40 -45 miliona to ispadne dobiliste neiskusnog pastorea jeste da je on talenat ali jos je neiskusanTribalian je napisao/la:Ne ispade nista,nego jedno je realna cena,a drugo je koliko neko trazi za odredjenog igraca.Ako oni brazilci traze za Lukasa koji ima 18 godina 50 miliona,onda moze i Snajder da pali za 50
Tog istog Snajdera za koga tražite 35 mil nije bilo ni na mapi u ovoj sezoni.adointer je napisao/la:Na Saurmana se odnosilo,a ja sam napisao 35 jer se svuda pominje da Chelsea nudi 35 i da Inter razmislja,,ja ga ne bih dao ni za 50 jer nema se sta uzet za te pare,,
eh taj isti Sneijder je prije 12 mjeseci sve moguce osvojio,dosao u finale Svjetskog prvenstva,zabio najvise golova(ne kao napadac!) i onda Zlatnu Loptu osvoji neki dutanski kepec(a nije se vidio na svjetskom prvenstvu na mapi) jer je zabio najvise golova u sezoni,,eh bas me zanima da li ce C.Ronaldo ove godine osvojiti Zlatnu Loptu ili ce Plattini unicefcica dici opet u zrakSaurman je napisao/la:Tog istog Snajdera za koga tražite 35 mil nije bilo ni na mapi u ovoj sezoni.adointer je napisao/la:Na Saurmana se odnosilo,a ja sam napisao 35 jer se svuda pominje da Chelsea nudi 35 i da Inter razmislja,,ja ga ne bih dao ni za 50 jer nema se sta uzet za te pare,,
lose stvari se dogadzaju,umjesto da se morati bavi kupovinom igraca njemu se desi to da mu trener bjezi i okrece mu ledza upravo zato sto mu je postalo jasno da se sa moratijem nemoze saradzivati jer taj starac neda mrke iz dze-pa i klub samo srozava na dno,i umjesto de se bavimo sancezom,fabregasom,pastoreom itd mi sada teba da trazimo trenera i dovodimo nekog bielsu a igracki kadar ce ostati u drugom planu,ovaj prelazni rok ce pokazati sta moratti zeli sa interom i koliko mu je stalo do njega a takodze ce odrediti i dalju sudbinu i pravac klubaPuma je napisao/la:Skoro je pa sigurno da Leonardo odlazi u PSG, a njegovo mjesto zauzima Loco Bielsa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.