Kome i ti brate vjerujes, onaj trolla i mrzi Velez vise nego sto voli Sarajevo
Ne padaj na fore
Ma neću da im na dušu liježemCernica22 je napisao/la: ↑22 jun 2023, 12:44@mozak izgleda da nismo bezveze optimisticni bili![]()
Sad jos tog beka lijevog i zamjenu Haskicu i relativno smo kompletni. Neko gore spomenu Mehidica, ne znam koliko je upgrade na Cukovica on, bara bara po meni. Desnog beka ako ne dodje Mulalic probati Musu nekako zavrsiti.
Šta je smiješno debilko
Ko da ja pratim njihov forum i likove nemam pojma ko je ko haha.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑22 jun 2023, 13:29Kome i ti brate vjerujes, onaj trolla i mrzi Velez vise nego sto voli Sarajevo
Ne padaj na fore
Hvala na informaciji druzeGruzijac nije prošao ljekarski kod nas
Dobio je ponudu koja se ne odbija u BIH. Njemu pod hitno ubaciti klauzulu oko kilaze. Super igrac, koji ne brine o svom tijelu.
Alagic sve takticki radiDirektorcic je napisao/la: ↑22 jun 2023, 14:49Ode Dejanovic u Zelju,slabimo direktne konkurente za evropu. Da hoce Siroki i Mucaja uzet![]()
Tek smo počeli,nije ni blizu kraja prelaznog rokaDeco je napisao/la: ↑22 jun 2023, 15:25Ne znam vas RAja, al meni nesto ni nakon ovih pojacanja, nije to ta ekipa, u sredini nam treba jos jedan igrac, o lijevom beku ne trebam ni spominjat, ne znam na kojim pozicijama misle koristiti ovog Slovenca, ako misle prema naprijed onda nam treba jos i desni bek. Pa mozda i jos jedan stoper, znam da malo i serem al takav utisak imam trenutno, da ne spominjem i jos jednog prema naprijed, na bilo koju od ovih pozicija prema naprijed. Jel do mene ili jos neko misli ovako?
Sto ce ti stoper, Mahmic i Hrkac prva opcija, Zvona i Domic rezerve, plus Bajric kad se oporavi i Djuliman mali, ne znam jel se planira na stoperu ili zadnjek veznom. Plus neko je stavio gore onog Brazilca sto je na probi, na transfermarktu mu pise da je stoper.Deco je napisao/la: ↑22 jun 2023, 15:25Ne znam vas RAja, al meni nesto ni nakon ovih pojacanja, nije to ta ekipa, u sredini nam treba jos jedan igrac, o lijevom beku ne trebam ni spominjat, ne znam na kojim pozicijama misle koristiti ovog Slovenca, ako misle prema naprijed onda nam treba jos i desni bek. Pa mozda i jos jedan stoper, znam da malo i serem al takav utisak imam trenutno, da ne spominjem i jos jednog prema naprijed, na bilo koju od ovih pozicija prema naprijed. Jel do mene ili jos neko misli ovako?
Mislim da je onaj s probe vezni igrac, al ima pun k Luana oo transfermarktuCernica22 je napisao/la: ↑22 jun 2023, 15:33Sto ce ti stoper, Mahmic i Hrkac prva opcija, Zvona i Domic rezerve, plus Bajric kad se oporavi i Djuliman mali, ne znam jel se planira na stoperu ili zadnjek veznom. Plus neko je stavio gore onog Brazilca sto je na probi, na transfermarktu mu pise da je stoper.Deco je napisao/la: ↑22 jun 2023, 15:25Ne znam vas RAja, al meni nesto ni nakon ovih pojacanja, nije to ta ekipa, u sredini nam treba jos jedan igrac, o lijevom beku ne trebam ni spominjat, ne znam na kojim pozicijama misle koristiti ovog Slovenca, ako misle prema naprijed onda nam treba jos i desni bek. Pa mozda i jos jedan stoper, znam da malo i serem al takav utisak imam trenutno, da ne spominjem i jos jednog prema naprijed, na bilo koju od ovih pozicija prema naprijed. Jel do mene ili jos neko misli ovako?
Ni ja nisam skontao, nema mi logike da tu trosimo tog eventualnog treceg stranca pored Rafe i ako dodje Guliasvili. Po onim slikama neki momak sto trenira s ekipom istetoviran, ako je to Luan nema mi gradju za stopera.Deco je napisao/la: ↑22 jun 2023, 15:36Mislim da je onaj s probe vezni igrac, al ima pun k Luana oo transfermarktuCernica22 je napisao/la: ↑22 jun 2023, 15:33Sto ce ti stoper, Mahmic i Hrkac prva opcija, Zvona i Domic rezerve, plus Bajric kad se oporavi i Djuliman mali, ne znam jel se planira na stoperu ili zadnjek veznom. Plus neko je stavio gore onog Brazilca sto je na probi, na transfermarktu mu pise da je stoper.Deco je napisao/la: ↑22 jun 2023, 15:25Ne znam vas RAja, al meni nesto ni nakon ovih pojacanja, nije to ta ekipa, u sredini nam treba jos jedan igrac, o lijevom beku ne trebam ni spominjat, ne znam na kojim pozicijama misle koristiti ovog Slovenca, ako misle prema naprijed onda nam treba jos i desni bek. Pa mozda i jos jedan stoper, znam da malo i serem al takav utisak imam trenutno, da ne spominjem i jos jednog prema naprijed, na bilo koju od ovih pozicija prema naprijed. Jel do mene ili jos neko misli ovako?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.