ne treba na liniji nego blize golu zbog tog nedostatka visine da je neki jablan na golu pa da se kurci pa hajd.. imao je jos par losih momenata, zna odbranit nekad nemoguce al zna bit i nesiguran.. bgm ter stegena uzet zna loptom i dobro branibaboedindzeko09 je napisao/la: ↑23 nov 2025, 19:37A brate gdje da stoji kad imamo posjed na centru a svi njihovi iza lopte na 50m![]()
Da je nešto viši odbranio bi ono ali eto je.biga dešava se, gol na dušu Zubimendija, ondje i treba golman da stoji kad imamo posjed, ne može na liniji stojati je.bem ga ja nije 1950.![]()
Arsenal
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Re: Arsenal
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Re: Arsenal
Dobar je Rya nemoj zayebavat nebi ga ja zamijenio sa Ter Stegenom ,i Stegena je isijas uhvatio nema od njega nistaQUARTERBACK je napisao/la: ↑23 nov 2025, 19:42ne treba na liniji nego blize golu zbog tog nedostatka visine da je neki jablan na golu pa da se kurci pa hajd.. imao je jos par losih momenata, zna odbranit nekad nemoguce al zna bit i nesiguran.. bgm ter stegena uzet zna loptom i dobro branibaboedindzeko09 je napisao/la: ↑23 nov 2025, 19:37A brate gdje da stoji kad imamo posjed na centru a svi njihovi iza lopte na 50m![]()
Da je nešto viši odbranio bi ono ali eto je.biga dešava se, gol na dušu Zubimendija, ondje i treba golman da stoji kad imamo posjed, ne može na liniji stojati je.bem ga ja nije 1950.![]()
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.