AC Milan

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

muxa
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la muxa » 07 apr 2022, 11:48

Ništa i ne treba nam uopšte takav tip igrača.
Sjajan posao uprave u vezi ugovora sa Konamijem.
Il Club più titolato al mondo!

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 07 apr 2022, 13:28

Cuj ako bi dobili Dybalu koji je igrao ovu sad tekmu protiv Intera onda trebaju vec sad otici po njega, Dybala je meni oduvijek bio magija igrac

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 07 apr 2022, 14:16

ronaldo99 je napisao/la:
07 apr 2022, 13:28
Cuj ako bi dobili Dybalu koji je igrao ovu sad tekmu protiv Intera onda trebaju vec sad otici po njega, Dybala je meni oduvijek bio magija igrac
Jednu magija pa tri RVI :mrgreen:
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 07 apr 2022, 14:22

milanist je napisao/la:
07 apr 2022, 14:16
ronaldo99 je napisao/la:
Od trija Sale, Mesi i Diaz nije gori, a moze i 10-ku i desno igrati, Dybala je WC igrac, a nama treba barem jedan takav

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 07 apr 2022, 14:29

Botman-Sanches-Dybala-Origi

Moglo bi ovo ovako, što da ne :D
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

edoox
Kontakt:

Post Postao/la edoox » 07 apr 2022, 17:39

ronaldo99 je napisao/la:
07 apr 2022, 14:22
milanist je napisao/la:
ronaldo99 je napisao/la:
Od trija Sale, Mesi i Diaz nije gori, a moze i 10-ku i desno igrati, Dybala je WC igrac, a nama treba barem jedan takav
Druže objasni mi po čemu ti smatraš da je Dybala worldclass igrač? Ja mislim da on to nije, imao je potencijal i talenat, no medjutim nije se razvio kako je trebalo i daleko je on od WC-a. Tehnički sigurno najbolji igrač u Seria A, čovjek poteza, ali sve ostalo mu je nedorećeno, blago rećeno. Možda ja pogrešno to gledam, ali kad pročitam da je Dybala WC,onda pomislim šta je bio Del Piero,Kaka ili ti Zidane koji su imali da kažem neku sličnu ulogu. Ovo meni više govori o kvaliteti lige kada je jedan Dybala tako kotira.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 07 apr 2022, 18:59

Ma ne znam ni što se piše oko Dybale, Milan mu nikad ne bi dao onu platu koju traži. Ni njemu ni bilo kome drugom.

Čak i kad bi hipotetički pristali platiti, ne treba im "vječni potencijal" od 29 godina koji ni nema svoju poziciju u ovom formaciji i koji još usput rečeno ima velikih problema sa povredama.

Nešto se zadnjih dana spominje Asensio, a i za njega mi se čini da je grohno zadnjih godina. Doduše ako ćemo biti pozitivni i porediti ga sa Salamanderom/Messiasom, onda je upgrade. :mrgreen:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 07 apr 2022, 20:33

edoox je napisao/la:
07 apr 2022, 17:39
ronaldo99 je napisao/la:
07 apr 2022, 14:22
milanist je napisao/la:

Druže objasni mi po čemu ti smatraš da je Dybala worldclass igrač? Ja mislim da on to nije, imao je potencijal i talenat, no medjutim nije se razvio kako je trebalo i daleko je on od WC-a. Tehnički sigurno najbolji igrač u Seria A, čovjek poteza, ali sve ostalo mu je nedorećeno, blago rećeno. Možda ja pogrešno to gledam, ali kad pročitam da je Dybala WC,onda pomislim šta je bio Del Piero,Kaka ili ti Zidane koji su imali da kažem neku sličnu ulogu. Ovo meni više govori o kvaliteti lige kada je jedan Dybala tako kotira.
Eto necemo se puno prepirati, ti mislis da nije ja mislim da jeste i tu cemo stati jer svako ima neko svoje misljenje.

Al evo ja mislim da on jednostavno nije imao srece sa trenerima u Juventusu pogotovo sa Maxom koji ga je ugusio, tako da ako ima ikakve sanse za Dybalu apsolutno da.

Vecina je prenjela da je nase prvo pojacnje Botman

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 07 apr 2022, 20:41

Al ne vezano za to da li je Dybala WC igrač, nama jednostavno takav tip igrača ne treba. Nema poziciju u formaciji koju igramo.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 07 apr 2022, 20:42

Welcome Konami. Gazidis je doveo par dobrih sponzora. Koji donose dodatnih 25+ miliona. Tek treba da sklopi nove ugovore oko glavnih sponzora, tu se očekuje golem upgrade.

Sviđa mi se kako Maldini razmišlja, dovođenje internacionalna, igrača koji su osvajali trofeje i igrali velike mečeve.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 07 apr 2022, 21:31

muxa je napisao/la:
07 apr 2022, 20:41
Al ne vezano za to da li je Dybala WC igrač, nama jednostavno takav tip igrača ne treba. Nema poziciju u formaciji koju igramo.
Kako ne treba, moze igrati i 10-ku i desno, ja bi ga i najvise volio vidjeti na 10-ci, spajs satl za Diaza

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 07 apr 2022, 21:56

On nit je prava 10 nit je krilo. Klasični SS za sistem 4-4-2.
Vidi, ne želim ga porediti sa našim igracima koji trenutno igraju na tim pozicijama jer svi znamo kakvi su oni, al ako vec žele pojačati te 2 najkritičnije pozicije više sam za to da se dovedu igrači koji su idealni za to, već da tražimo poziciju igraču kojem za tolike godine u Juventusu nisu uspjeli pronaći pravu poziciju. Uvijek mu fali neki qrac.

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 07 apr 2022, 22:09

Ma mogao bi on igrati 10-ku ili desno umjesto Messija, ali brate kad se ne mozes pouzdati u njeg koliko ce biti zdrav koliko ne. Tako da **** ga, a usput ne da Maldini pare za sredstva dezinfekcije :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 07 apr 2022, 22:25

celikmilan je napisao/la:
05 apr 2022, 02:48
Ne možeš ti nekome nešto objasniti kad on ne želi to da shvati ili prihvati nego samo je njegovo ono što je ispravno. Kjaer ti ne igra, kakav god da je kapiten ti ne igra, dojučerašnji amater je prvi štoper, imaš jednog od zamjenika kapitena koji mislima nije više u Milanu, nemaš desetku, nemaš desno krilo, imaš lijevo krilo sa 'kurzoboljom' veći dio sezone, imaš 2 stara i često povrijeđena napadača, da ne pretjerujem svaku nego svaku drugu utakmicu sudije prave 'greške' protiv tebe i 7 kola prije kraja ti si još uvijek na prvom mjestu na tabeli. Pioli ima svoje nedostatke i poneku fiks ideju ali je ipak čudo kako je Milan prvi na tabeli.
Tako je druze za Salernitanu, Speziu i slicne ti treba Mbappe , Neymar, De Bruyne itd. 2 sezone zaredom Spezia nosi 3 boda i to nadigraju te. :thumbup:

Ko je kriv Pioliju sto ne zna stavit Rebica umjesto Girouda a ovog cuva eventualno za zadnjih pola sata ? I tu cemo krivit nedostatak kvaliteta ? Vidis da ne ide s Giroudom protiv slabijih ekipa a itekako je islo kad je Rebic igrao tu ili pak da se Leao postavi kao 9-ka a Rebic lijevo krilo.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 07 apr 2022, 22:27

Zahvaljujući novim UEFA pravilima Milan će ovo ljeto moći potrošiti oko 100M( o kojima je i pisalo par medija) na transfere. Klub pravi velike korake prema financijskoj stabilnosti i to će omogućiti nešto veće troškove na merkatu.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 07 apr 2022, 22:29

edoox je napisao/la:
Brate Edo Dybala je WC igrac to nije za diskusiju. I on bi Milanu legao. Mogao bi igrati kao desno krilo , ofanzivni vezni ili kao lazna 9ka. Kao lazna devetka on bi bio vrh pogotovo kad bi ga uspjeli spojiti s mladim De Ketelaerom. Njih dvojicu dovesti kao i najavljene Botmana i Sanchesa ekipa bi bila za 60% jaca.

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 07 apr 2022, 22:41

meepo je napisao/la:
07 apr 2022, 22:29
edoox je napisao/la:
Brate Edo Dybala je WC igrac to nije za diskusiju. I on bi Milanu legao. Mogao bi igrati kao desno krilo , ofanzivni vezni ili kao lazna 9ka. Kao lazna devetka on bi bio vrh pogotovo kad bi ga uspjeli spojiti s mladim De Ketelaerom. Njih dvojicu dovesti kao i najavljene Botmana i Sanchesa ekipa bi bila za 60% jaca.
Edo smatrq da nije i to je ok,njegovo misljenje, ma da je sam sebe demantovao kad je napisao da je tehnicki Dybala najbolji igrac seria a, valjda je po tome dovoljno da kazes da je WC igrac.

Al evo meepo i ja se slazemo da bi nam legao itekako na tu poziciju 10-ke, zna dati gol, zna proci igraca zna podvaliti loptu, idealan igrac za nas plus poznaje ligu, bolje ne moze

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 07 apr 2022, 22:41

slika

Milan have the strongest football club brand in Italy, the 8th strongest in USA and the 3rd strongest in China

:kafa:

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 07 apr 2022, 23:25

milanist je napisao/la:
07 apr 2022, 22:41
slika

Milan have the strongest football club brand in Italy, the 8th strongest in USA and the 3rd strongest in China

:kafa:
Šta bi tek bilo da 10 godina nisu bili u kanalu.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 07 apr 2022, 23:32

Ja sam za Dybalu, ali uz veću redukciju plate u odnosu na Juventus, što mislim da nije realno. Tako da... ne gine Paolu PSG sa gangom iz reprezentacije :D
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Odgovori

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: meecko i 3 gosta.