Champions League 2022/2023
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Champions League 2022/2023
3-0 na poluvremenu protiv Reala ti je kao da gubiš druže... već viđeno 100 puta.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Romagnoli13
- Kontakt:
Počeli su i mitovi da se pišu o Realu. Da, shvatili smo i vidjeli lani da su bili i miljenici sreće u više navrata. Skontali smo sve. Ali nemojte mitove pisati. Ako ih iko može našamarati, to je City. Jednostavno su bolja ekipa. A Real je ekipa koja igra isključivo na individualni kvalitet. Njihov koncept nije ništa posebno.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Shategabri
- Kontakt:
Bolja ekipa je ko pobijedi.
Nek tvoj Milan ima igru, a, Real nema
Nek tvoj Milan ima igru, a, Real nema

Koševo Zapad
Ancelotti odvalio Guardiolu prošle sedmice od fudbala. Ništa posebno.
Kakav li je Milanov koncept tek.
Kakav li je Milanov koncept tek.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
1.50 kvota na citiu 

- Shategabri
- Kontakt:
I treba da se pišu, ljudi imaju titula u 21. stoljeću ko Milan u cijeloj historiji, imaju pet titula u zadnjih devet sezona (ko Barcelona u historiji, haman ko Liverpool i Bayern u cijeloj historiji).Romagnoli13 je napisao/la: ↑17 maj 2023, 19:18Počeli su i mitovi da se pišu o Realu. Da, shvatili smo i vidjeli lani da su bili i miljenici sreće u više navrata. Skontali smo sve. Ali nemojte mitove pisati. Ako ih iko može našamarati, to je City. Jednostavno su bolja ekipa. A Real je ekipa koja igra isključivo na individualni kvalitet. Njihov koncept nije ništa posebno.
Jednostavno su šampioni. Šta treba reći, da su autsajderi protiv cityja, koji nema titule i čiji trener nije osvojio 12 godina ovaj trofej?
Naravno da ih city može izbaciti, ali ne možeš ni reći da je sigurno imati 2-3 gola razlike protiv reala, jer je dokazano da nije.
Ako City pobjedi sa manje od 2 razlike , nek rejal ide u finale.
Nestalo je nafake rejalu.
Nestalo je nafake rejalu.
Your City XI 
XI | Ederson, Walker, Stones, Dias, Akanji, Rodrigo, Gundogan (C), De Bruyne, Bernardo, Grealish, Haaland
SUBS | Ortega Moreno, Carson, Phillips, Laporte, Alvarez, Gomez, Mahrez, Foden, Palmer, Lewis
Guardiola sa istim timom iz Madrida bez iznenađenja.
XI | Ederson, Walker, Stones, Dias, Akanji, Rodrigo, Gundogan (C), De Bruyne, Bernardo, Grealish, Haaland
SUBS | Ortega Moreno, Carson, Phillips, Laporte, Alvarez, Gomez, Mahrez, Foden, Palmer, Lewis
Guardiola sa istim timom iz Madrida bez iznenađenja.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
- numanumaye22
- Kontakt:
Pep ima zicer za trofej ako prodje Madrid. Samo da ne krene izmisljat toplu vodu, ako bude po obicaju onda ispadaju.
Kiborg Haland ovu vecer 2 komada, nema spasa od toga.
Kiborg Haland ovu vecer 2 komada, nema spasa od toga.
- numanumaye22
- Kontakt:
Half time: City 3, Real 0.
Full time: City 6, Real 7.
Full time: City 6, Real 7.
We are Liverpool - This means more!
#20 DJ
#20 DJ
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ko je napisao da su autsajderi? Ali se pretjeruje kao po običaju. Dalje naravno da im je koncept nikakav. Ancelottija nisam gotivio ni kad je bio u Milanu. I tad je imao tim prepun svjetske klase pa se dvaput osramotio.Finn je napisao/la: ↑17 maj 2023, 19:28I treba da se pišu, ljudi imaju titula u 21. stoljeću ko Milan u cijeloj historiji, imaju pet titula u zadnjih devet sezona (ko Barcelona u historiji, haman ko Liverpool i Bayern u cijeloj historiji).Romagnoli13 je napisao/la: ↑17 maj 2023, 19:18Počeli su i mitovi da se pišu o Realu. Da, shvatili smo i vidjeli lani da su bili i miljenici sreće u više navrata. Skontali smo sve. Ali nemojte mitove pisati. Ako ih iko može našamarati, to je City. Jednostavno su bolja ekipa. A Real je ekipa koja igra isključivo na individualni kvalitet. Njihov koncept nije ništa posebno.
Jednostavno su šampioni. Šta treba reći, da su autsajderi protiv cityja, koji nema titule i čiji trener nije osvojio 12 godina ovaj trofej?
Naravno da ih city može izbaciti, ali ne možeš ni reći da je sigurno imati 2-3 gola razlike protiv reala, jer je dokazano da nije.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Shategabri
- Kontakt:
Koga boli q za to što ti ne gotiviš Anćelotija. World class trener.
Koševo Zapad
Dobar je Ancelotti, top 10 trenera vrlo moguće
Ljudi vrlo često miješaju pojmove trener i taktičar. Ancelotti možda nije neki taktičar, ali je top 3 trenera ikada. Po brojkama najbolji ikada.
Nije trenerski zanat samo taktika.
Nije trenerski zanat samo taktika.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.