Nogometni savez BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Nogometni savez BiH
Insala da nas izbace iz svih takmicenja za sva vremena 

Tako je bratePozitivanstav je napisao/la: ↑09 sep 2022, 15:59Kad sve saberes i evropu pa gotov su Rusi posteniji i bolji.
Treba igrat i gledat nas interes u vidu energenata..
Eto oni na zapadu političari i moćnici ne znaju s kakvom stokom mi imamo posla, pa sta rade pozivaju na smirenje tenzija i to je sve.
Tako da odigrat utakmicu kao i svaku drugu prijateljsku i to je sve.
Odin, I await thee
Your true son am I
Your true son am I
Uefa nema veze sa prijateljskim utakmicama. Sve je do saveza s kim hoce da igraju. Fiji, Rusija, ili Brazil. Sta njih boli qurac.
@igrajlopte 🐦
-
- Kontakt:
[media]ta[/media]
Tad su bili navijaci mudonje a danas picke obicne narkomani i pijanice .
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
Sramote nas namjerno
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Sace jedan intervju u garazi s Vickom 

imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Znači reprezentacija RS-a faktički. Fino.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑09 sep 2022, 15:07Ali nece Dzeko i druzina ovo igrati, igraju igraci Borca.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Jos bolje, ne morate se plasit za sankcije
Odin, I await thee
Your true son am I
Your true son am I
Kakve veze ima ko ce igrati kad ce igrati pod zastavom BiH.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Suspenzija saveza je jedini lijek za ovakve poteze
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
E to je to.Imajednabrigada je napisao/la: ↑09 sep 2022, 16:10[media]ta[/media]Tad su bili navijaci mudonje a danas picke obicne narkomani i pijanice .

Bas sam i danas razgovarao sa jednim takvim gdje sam kaze zadnjih godinama se luta. Nema kompasa. Sve nesto na horuk. Hoce-nece. Malo se bijesne pa opet na staro.
Fuj fuj...
@igrajlopte 🐦
Jadno.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ne placaju na baustelu kao nekad.ReX je napisao/la: ↑09 sep 2022, 16:16E to je to.Imajednabrigada je napisao/la: ↑09 sep 2022, 16:10[media]ta[/media]Tad su bili navijaci mudonje a danas picke obicne narkomani i pijanice .![]()
Bas sam i danas razgovarao sa jednim takvim gdje sam kaze zadnjih godinama se luta. Nema kompasa. Sve nesto na horuk. Hoce-nece. Malo se bijesne pa opet na staro.
Fuj fuj...
(Anti)semiti iz međunožja
-
- Kontakt:
Ne prizeljkuje to on sigurno jer zna da nasi navijaci nemaju muda da nerede naprave.Da imaju i da su spremni napravit nesto da ga se otjera,otisao bi on poslije prve prijetnje.Ovako,nasi ce sutit,a on ce cirkus pravitKajzer10 je napisao/la: ↑09 sep 2022, 15:44E hoce se Vico zabrinuti ako igraci bojkotuju ili da se napravi kakav haos protiv CG.Covjek to ne vjerovatno, nego sigurno i prizeljkuje. Sto veci cirkus, to bolje.
Ako je vec prihvaceno, onda je najmanja steta zapravo otici i odigrati. Istrpiti. Iduci put biti pametniji, Fuade Colpa.

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je