Safet Sušić - Pape

Saban
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Saban » 09 nov 2010, 04:15

Frutek je napisao/la:Pušiću ODLAZI
Ako mu ovo ne bude primamljiva ponuda da napusti selektorsko mjesto onda ne znam da li cemo ga se ikada kutarisati. Ovo mu cak nisu ponudili ni Curtman, ni Dog, ni Iranac...
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 10 nov 2010, 05:09

B0SANAC je napisao/la:Ma kakav Vaha, eno njega djeli baklave na Maksimiru. :? :D
Eto, da prekrsim sam svoje pravilo u smislu da ne diskutujem o nekim imaginarnim BiH selektorima i to u sred kvalifikacija. Dakle, upravo odgledah emisiju trece poluvrijeme sa Vahidom Halilhodzicem i sve sto mogu reci je neka zaobidje Bosnu u sirokom luku. Djubre retardirano.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 10 nov 2010, 08:48

Odlazi!!!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Jaydoo82
Kontakt:

Post Postao/la Jaydoo82 » 10 nov 2010, 09:28

Susic ->OUT!
BLUE NATION.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 10 nov 2010, 10:28

Vrijedi svratiti na ovu temu, ima uvjek nesto totalno novo i interesantno za procitati.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 10 nov 2010, 12:04

sto jest jest. najzanimljivije mi je kada ugledam po 1000 put umjetnicko djelo grafickog predstavljanja naseg selektora
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 10 nov 2010, 12:16

pocele su "povrede" a sa Nadarevicem i Jahicem je vec haman dobro zas.rao ,jest nasao i gdje ce zakuhat sa odbrambenim, gdje i onako nemamo igraca.
Dobro su ljudi napisali kad je tek dosao, dosao ne nas Domenek, s tim sto je Domenek francuze unistio al su i igrali finale Sp-a ,dok ovaj ce nas samo unistit :D
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 10 nov 2010, 13:29

Nemoj tako :mrgreen:
Protiv Slovaka će baš simpatično izgledati naša odbrana, pogotovo ako i Spaha ne bude igrao :(
Ne sumnjam ja da će stručnjak to znati uklopiti. Sad će imat na raspolaganju 2 krila, koje će zakucati na bekove, a gore nam ionako ne treba niko. Nabijat ćemo lopte kao protiv Francuske i Albanije. Nije moguće da u 3 utakmice tako strašna taktika ne dođe do izražaja. Kao što kaže Pape, moramo i mi nekad proigrati, baš kao i Francuzi...
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 10 nov 2010, 13:43

Pa ispasce Spahiceva povreda kao Misimoviceva povreda. Kao glumi. A covjek nece moci ni za svoju ekipu da nastupi zbog nje. Nadarevic je izgleda izjavio nesto, sto nije trebalo, koliko se cuje da je bila kritika na Mravcu i golu kojeg smo zbog njega primili. Bar sam tako na TMu procitao. Po fazonu: "Meni se to nebi desilo." Jahic je protiv Njemacke bio veoma dobar na ljevoj strani, dok nije morao poslije da predje na desni bek, gdje su ga prolazili.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 nov 2010, 15:07

szlaja je napisao/la:
B0SANAC je napisao/la:"Vidio sam da Spahića nije bilo u sastavu, ali zaista ne znam da li je riječ o nekoj povredi. Još se nisam čuo sa njim, ali ja se iskreno nadam da nije riječ o nekakvoj povredi i da je sa Emirom sve u redu."

Evo ja cu ti reci Pape. Zbog zutih kartona propustio utakmicu :roll: :roll:
hahahaaahaahhaahaahahahaahahhahahahahahah

Zasto sad niko od ovih "Safetovih advokata" ne kaze nista. hahahahahahahahha
:mrgreen: :shock:
Inace kako se ''lijepo uzdati''u nase novinarstvo.Tako da osim video zapisa i intervjua,bas i da hocu nemogu im vise povjerovati.I tu mogu smuntati.Ako budu znali iskoristiti tehniku 21 vjeka :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 10 nov 2010, 17:23

harishp je napisao/la:
szlaja je napisao/la:
B0SANAC je napisao/la:"Vidio sam da Spahića nije bilo u sastavu, ali zaista ne znam da li je riječ o nekoj povredi. Još se nisam čuo sa njim, ali ja se iskreno nadam da nije riječ o nekakvoj povredi i da je sa Emirom sve u redu."

Evo ja cu ti reci Pape. Zbog zutih kartona propustio utakmicu :roll: :roll:
hahahaaahaahhaahaahahahaahahhahahahahahah

Zasto sad niko od ovih "Safetovih advokata" ne kaze nista. hahahahahahahahha
:mrgreen: :shock:
Inace kako se ''lijepo uzdati''u nase novinarstvo.Tako da osim video zapisa i intervjua,bas i da hocu nemogu im vise povjerovati.I tu mogu smuntati.Ako budu znali iskoristiti tehniku 21 vjeka :roll:
Nemoj tako, znas da su uvijek u pravu. :roll:
Sigurno negdje ispijaju kafe i cuju nesto od raje iz kafica pa reko da izjave nesto.

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 10 nov 2010, 17:40

Svi su ovde krivi i igraci i savez i Ciro i narod i novinari i forumasi i francuzi i sudije i stadion i autobus i hotel....samo nije Safet Susic kriv!Ma nemoj???!!! :|
RIP SALE VILENJAK

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 10 nov 2010, 19:04

Danas mi Nadarevićeva rodica kaže da Safet ima nekakvih obaveza u klubu, i tražili su da ne dođe na okupljanje.
Nije baš neki izvor, ali eto, čisto sumnjam da bi ga se Sušić tek' tako odrekao.
100% sportski i krajnje opušten potpis

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 10 nov 2010, 19:06

RKO je napisao/la:Svi su ovde krivi i igraci i savez i Ciro i narod i novinari i forumasi i francuzi i sudije i stadion i autobus i hotel....samo nije Safet Susic kriv!Ma nemoj???!!! :|
Tako je !!! 8-)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 10 nov 2010, 21:30

Ocito da nisam u toku.
Sta je sa Nadarevicem ? Sto ga Pape izostavi sa spiska ?
Cuo sam od nekoga da je svadja izmedju njih dvojice razlog, ali nevjerujem ja u te ''kafanske price'' sve dok se jedan od njih dvojice ne izjasni o situaciji.

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 11 nov 2010, 01:42

Željovac je napisao/la:Meni još nije jasno da neko podržava Sušića. Djeluje fin i pošten, ali treba samo pogledati jednu utakmicu reprezentacije koju je vodio i da ti sve bude jasno. Ne znam kako razmišljate, ali samo pogledajte snimak protiv Francuske. Onako ni Farska ostrva ne bi razmontirali predvođeni umrlim Benzemom.
Sto jes, sa ovim moram da se slozim i priznam da ni meni nije jasno kako se to moglo dogoditi. Oni sa tim krepalim Benzamom i drugim levatima iz Chelzija, Arsenala, Juventusa, Liverpula, Mancestera...a mi jarane sa nasim strasnim, pokretnim kao cigra okretnim, Misimovicem, pa malim Pjanicem koji rastura klupu Liona, pa starim vukom, iskusnim Rahimicem koji je, jelte otporan na mecavu posto zivi i trenira u Rusiji, ah kad se tek Lula iz Bojsa pojavio, muda su se tresla Meloudi i Benzami. A tek kad smo zaprijetili sa Medjedunjaninom, onako pokretnim i uspravnim, pa Ibisevicem iz Hofenhajma... e vec je tada cijeli svijet ocekivao laganicu, no medjutim Susic je postavio glupu taktiku, umjesto da gleda Izeta pa ukomponuje baklavu. :D

PS - Bagami cu poceti da vjerujem, ali bas zaozbiljno, da ste vi ludi, tj. nenormalni.

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 11 nov 2010, 01:45

Frutek je napisao/la:Pušiću ODLAZI
Sta bi jarane, ostvari li ti kakav kontakt?

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 11 nov 2010, 02:56

Saban je napisao/la:
Željovac je napisao/la:Meni još nije jasno da neko podržava Sušića. Djeluje fin i pošten, ali treba samo pogledati jednu utakmicu reprezentacije koju je vodio i da ti sve bude jasno. Ne znam kako razmišljate, ali samo pogledajte snimak protiv Francuske. Onako ni Farska ostrva ne bi razmontirali predvođeni umrlim Benzemom.
Sto jes, sa ovim moram da se slozim i priznam da ni meni nije jasno kako se to moglo dogoditi. Oni sa tim krepalim Benzamom i drugim levatima iz Chelzija, Arsenala, Juventusa, Liverpula, Mancestera...a mi jarane sa nasim strasnim, pokretnim kao cigra okretnim, Misimovicem, pa malim Pjanicem koji rastura klupu Liona, pa starim vukom, iskusnim Rahimicem koji je, jelte otporan na mecavu posto zivi i trenira u Rusiji, ah kad se tek Lula iz Bojsa pojavio, muda su se tresla Meloudi i Benzami. A tek kad smo zaprijetili sa Medjedunjaninom, onako pokretnim i uspravnim, pa Ibisevicem iz Hofenhajma... e vec je tada cijeli svijet ocekivao laganicu, no medjutim Susic je postavio glupu taktiku, umjesto da gleda Izeta pa ukomponuje baklavu. :D

PS - Bagami cu poceti da vjerujem, ali bas zaozbiljno, da ste vi ludi, tj. nenormalni.
Ti si nabrojao sjajne individualce koji su samo protiv nas izgledali kao tim. ;) U Parizu protiv Bjelorusije je bila druga priča. Pa teže su ribare iz Luksemburga uzeli kući nego nas u gostima. :roll: Ali eto, ovi neki "Sušićevci po svaku cijenu" savršeno nalaze izgovore za svog gurua. Hoćemo li zajedno nabarajti vedete Katra koje su nas raštimale u sred Sarajeva?! Haj ti prvi. Ja ne mogu da se sjetim nijednog trenutno.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 nov 2010, 03:03

Nabroj zvjezde i Malte,Moldavije,Farskih Ostrva,Rijeke ,Uzbekistana,irana itd od kojih smo ili tesko nerijeseno ostvarili ili jos gore gubili od njih.To sad svako zaboravlja.Jos kad navedem da u vecini slucaja je repka bila kompletna ili vecina igraca koji bi mogli da zaigraju za repku na duzi period.Pa kad se prdnulo u sisu,izbacuj ovog i onoga.A selektori se mjenjali ko' na traci.
Jos ti rece kako si za Barbareza a sam Barbarez rece da bi bilo neozbiljno da bez vodjenja i jednog ili bilo kakvog kluba to jest bez iskustva.Da bi bilo neozbiljno da prihvata takav veliki klub kao HSV.A u vezi repke,samo selektorsko mjesto dolazi u obzir.nista zamjenik ili mlada repka. :shock:
To mu u prevodu dodje,repka ko' kakva isfurana fuksa.Pa ako i ne budes dobar,nece ti ni zamjeriti jer je navikla.
A za dobru trebu treba iskustva.
Nema sta,jako domoljubno i patriotski.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 11 nov 2010, 03:11

Ma možemo mi palamudit do mile volje, ali Safonja je trenutno naš selektor i to se neće promjeniti u dogledno vrijeme. Imamo ta 4 boda i još ništa nije izgubljeno. Safonja je malo i lutao sa formacijama, ali mislim da ovu iz Albanije treba ostaviti, jer smo u njoj najbolje izgledali i zaslužili smo pobjedu. Nismo imali sreće u tom meču, kao i mnogo puta dosad, i to je to. Protiv Francuza smo izgledali očajno, ponajviše zbog njegove taktike, ali i igrači su izgledali na terenu ko prebijena telad. :evil: Bezvoljni, lijeni, neborbeni, ma nikakvi. :x U njegovom je domenu da ih malo motiviše, ali oni sami moraju biti motivisani, pogotovo kada nose državni dres. Nije mi jasno, kad će se neko motivisat, ako ne kad se boriš za plasman na veliko takmičenje i za svoju zemlju. Ne treba on njima neš' posebno dizat moral i uvjeravat ih da su najbolji, k'o što je Ćirkan radio, pa majku mu, valjda su sami svjesni svojih mogućnosti i kvaliteta. :roll:
Der Mann für die entscheidenden Tore.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.