Club Atletico de Madrid
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Club Atletico de Madrid
Stvari su se jako zakomplicirale u vezi Motte, Atleticu neće biti nimalo jednostavno dovesti Thiaga u Madrid. Navodno, predsjednik PSG-a nedopušta Thiagu da ode iz Parisa, želi ga još sljedeće sezone vidjet na Parku Prinčeva!
Javier Manquillo je otisao na posudbu u Marseille, a Filipe Luis bi trebao u narednim danima biti sluzbeno potvrđen
Napad na Jacksona
[youtube][/youtube]
Napad na Jacksona
[youtube][/youtube]
Filipe Luis je sluzbeno novi/stari igrac Atletica

Nadam se da ce biti na nivou od ranije kada je bio u top 3 lijeva beka na svijetu.
Vjerovatno mu je palo samopouzdanje nakon sezone vecinom provedene na klupi, a i ima 30 godina, ali vjerujem da ce se vratiti u onu staru formu i sigurno ce opet biti prvi izbor za ljevog beka kod Simeoneasoe je napisao/la:Nadam se da ce biti na nivou od ranije kada je bio u top 3 lijeva beka na svijetu.
Nova pobjeda u pripremnoj utakmici kod Ovieda 2-0, zabili Griezmann i Torres
Odlicna asistencija Vietta
[youtube][/youtube]
Odlicna asistencija Vietta
[youtube][/youtube]
- Donnie Darko
- Kontakt:
U sezoni kada je Atletico osvojio, bio je najbolji lijevi bek na svijetu. Po mom skromnom mišljenju naravno.soe je napisao/la:Nadam se da ce biti na nivou od ranije kada je bio u top 3 lijeva beka na svijetu.
Imali još 2 izgledne, čiste pozicije, mogli smo ih više natamburat.. No pripremna utakmica je i ja zadovoljan što su pokazali!freddy25 je napisao/la:Nova pobjeda u pripremnoj utakmici kod Ovieda 2-0, zabili Griezmann i Torres
Odlicna asistencija Vietta![]()
[youtube][/youtube]
prilike* naravnoMorenoATM je napisao/la:Imali još 2 izgledne, čiste pozicije, mogli smo ih više natamburat.. No pripremna utakmica je i ja zadovoljan što su pokazali!freddy25 je napisao/la:Nova pobjeda u pripremnoj utakmici kod Ovieda 2-0, zabili Griezmann i Torres
Odlicna asistencija Vietta![]()
[youtube][/youtube]
Činjenica je naravno da će Raul Garcia jako teško dospjeti u sastav Atletica naredne sezone.. No ni u najluđim snovima nebih ikada pomislio da bi moglo doć do ovog!
Zasto da ne on je baskijac i vjerovatno hoce da igra a u Atleticu ce tesko ima mjesta.
Nisam 100% siguran, dečko je iz Pamplone, sad jel to dio Baskijskog dijela Španjolske neznam! San Sebastian, Eibar i Bilbao su gradovi za koje sam 100% siguran da jesu. Al eto, moj osobni dojam je takav.. Nebih nikada očekivo i vjerovo da bi on zaigro za Athletic..soe je napisao/la:Zasto da ne on je baskijac i vjerovatno hoce da igra a u Atleticu ce tesko ima mjesta.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Jest.MorenoATM je napisao/la: dečko je iz Pamplone, sad jel to dio Baskijskog dijela Španjolske neznam!
[youtube][/youtube]
Protiv Japanskog Tosua zavrsilo 1-1, Atletico ipak bolji kroz penale
Atletico pregovara sa Alcantarom, u ponedjeljak u Munchenu bi se trebalo sve razrijesit!
Nesto ne vjerujem da bi lopovi iz uprave dali 40 milijuna, ali Alcantara bi bio pravo pojacanje, bas takav igrac je potreban Atleticu jos
Borja je otisao na novu posudbu, u Eibar
Borja je otisao na novu posudbu, u Eibar
Atleti je bolesno dobro poslovao ovo transfer ljeto.Citao sam nesto da su sa kupovinom i prodajom svega na 9 miliona minusa , zato i ocekujem jedan mocan transfer do kraja .
Nestvarno mi je malo da bi Guardiola pustio Thiaga.
Izbori
Izbori
Imamo 2-0 na pouvremenu, Atletico igra sjajno, sjajan nogomet, sa puno više pasova, odigranih krasnih akcija i sjajnim kontrolom igre. Jedino možda malo obrana propušta no dobro... U igri su Savić i Lucas, vjerujem da bi urugvajski tandem odigro bolje! Sve u svemu mislim da vidim novi Atletico, jest možda da je riječ o Shangai-u, ali jamčim da nisam ovakav nogomet gledo Cholove ekipe prošle sezone. Griezmann dvostruki strijelac, + Lucas promašio pa skoro nepromašivo, a i Koke je zatresal prečku iz slobodnjaka.. IDEMO PO JOŠ!!

Malo slabije 2. poluvrijeme nego prvo, ali ništa neočekivano, igrala druga, slabija momčad koja isto tako nije ništa loše pokazala. Još jedan gol pao u 2. poluvremenu, na samom otvaranju poluvremena, a onda se zna o komu je riječ!
TORRRES!!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.