FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Jos uvijek se nadam da su pogrijesili. 
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
2-4 sedmiceOmerbavarac je napisao/la:Sta sam procitao za Comana, ne smijem ni napisati koliko ce pauzirati zbog danasnje povrede.
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
prepone...
koja je prognoza
koja je prognoza
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
2 do 4 hefterikimo je napisao/la:prepone...
koja je prognoza
Uf dobro je,NYKnicks Fan je napisao/la:2 do 4 hefterikimo je napisao/la:prepone...
koja je prognoza
Coman će izgleda odsustovati samo sedmicu.
- FranckRibery
- Kontakt:
Jel ovo neka suplja od ss.ba ili je muller ovo stvarno izjavio ? Kolika mu je uopste plata ?
Ako bude otisoo treba yebat mater svima u upravi
Ako je i izjavio ovako momak je samo realan i zna šta je najbitnije danas, novac. Ima 8m na ruke, čini mi se.FranckRibery je napisao/la:Jel ovo neka suplja od ss.ba ili je muller ovo stvarno izjavio ? Kolika mu je uopste plata ?
- Bayern@heart
- Kontakt:
Lewa Lewa Lewa
Kakva igracina igra za nas tim
Kakva igracina igra za nas tim
- anelbavarac
- Kontakt:
Robert ga opet dao za Poljsku.
13 gol u 10 utakmica za svoju reprezentaciju.
Kakav Messi kakav Ronaldo, ovaj covjek sto radi trenutno je

13 gol u 10 utakmica za svoju reprezentaciju.
Kakav Messi kakav Ronaldo, ovaj covjek sto radi trenutno je
- FranckRibery
- Kontakt:
Treba mu podebljati malo te milione u svakom slucajumuamerc je napisao/la:Ako je i izjavio ovako momak je samo realan i zna šta je najbitnije danas, novac. Ima 8m na ruke, čini mi se.FranckRibery je napisao/la:Jel ovo neka suplja od ss.ba ili je muller ovo stvarno izjavio ? Kolika mu je uopste plata ?
Klopo kaze kako nije bilo kontakta sa Bayernom te da ej Liverpool jedini klub sa kojim.je imo kontakt.
Koliko se ja sjecam Bayern je rekao da oko zime, sto je dosta prije proljeca, hoce da zna na cemu je sa Gvardom.
Ja mislim da im je Pep jasno signalizirao da je spreman na produzenje ugovora i da su oni po tom pitanju mirni.
Sto se tice trenera iz njemacke. Za mene je jasno,kao sto je cini mi se @muamerc napisao, nema tu identiteta,mentaliteta i ostalih gluposti. Doslo je vrijeme kada je potreban trener koji vrijedi, koji zna i koji moze privuci stranog,aa dobrog igraca.
Koga mogu Keller, Schaaf, Veh, Breitenreiter i ostali njemacki treneri privuci???
Treba trener koji je iznimno cijenjen u svijetu fudbala, to je svakako Pep, Carlo, Jose, Simeone, Gal i da ne nabrajam dalje
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Koliko se ja sjecam Bayern je rekao da oko zime, sto je dosta prije proljeca, hoce da zna na cemu je sa Gvardom.
Ja mislim da im je Pep jasno signalizirao da je spreman na produzenje ugovora i da su oni po tom pitanju mirni.
Sto se tice trenera iz njemacke. Za mene je jasno,kao sto je cini mi se @muamerc napisao, nema tu identiteta,mentaliteta i ostalih gluposti. Doslo je vrijeme kada je potreban trener koji vrijedi, koji zna i koji moze privuci stranog,aa dobrog igraca.
Koga mogu Keller, Schaaf, Veh, Breitenreiter i ostali njemacki treneri privuci???
Treba trener koji je iznimno cijenjen u svijetu fudbala, to je svakako Pep, Carlo, Jose, Simeone, Gal i da ne nabrajam dalje
Stern des Südens
- Omerbavarac
- Kontakt:
Lewa.
Ja ne mogu nogom kolk'o on glavom opali.
Ja ne mogu nogom kolk'o on glavom opali.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ja sam skoro ubjedjen da Pep nece potpisati i da ce nas slijedeci trener biti Anceloti (iako bih svakako zelio da tako ne bude i da pogrijesim u predvidjanju).proFCB je napisao/la:Klopo kaze kako nije bilo kontakta sa Bayernom te da ej Liverpool jedini klub sa kojim.je imo kontakt.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Re: RE: Re: FC Bayern München
Pa po meni to nije lose rjesenje. Najvise iz razloga sto bih bili rjeseni gledanja dosadnog fudbala i smjesnih postavki igraca.muamerc je napisao/la:
Ja sam skoro ubjedjen da Pep nece potpisati i da ce nas slijedeci trener biti Anceloti (iako bih svakako zelio da tako ne bude i da pogrijesim u predvidjanju).
Sent from my iPhone using Tapatalk
Za mene samo ne dolazi njemacki trener u pitanje, jer jedini koji jeste opcija, je prije neki dan potpisao za Liverpool.
Stern des Südens
Re: RE: Re: FC Bayern München
Danas čitam da je Ancelotijeva zelja, prema intervjuu koji je dao, Premijer liga i da tamo želi da se vrati prije Italije i penzije. Tako da u banani smo ako Pep ne produži...proFCB je napisao/la: Za mene samo ne dolazi njemacki trener u pitanje, jer jedini koji jeste opcija, je prije neki dan potpisao za Liverpool.
Edit:
Players with most goals in 2015:
1- Messi: 45 goals in 53 games
2- Ronaldo: 42 goals in 44 games
3- Lewandowski: 40 goals in 40 games
Ova kuknjava oko trenerke križaljke dečki nema smisla, jer biće isti slučaj kao kod pronalaska zamjena za Robbery-a. Koliko se je o tome ovdje raspravljalo i na kraju se dovedu igrački na koje niko na onoj temi nije ni pomislio, a ljudi na kraju učine da se izostanak famoznog dvojca skoro pa i ne primjeti.
Ljudi koji su zaduženi za to sigurno ne sjede skrštenih ruku i koju god varijantu odaberu i uspiju realizirati biće sigurna najbolja po klub.
Što se mene tiče Favre nije loša opcija, sigurno da se i o njemu razmišlja, svakako je i prije bio spominjan kao kandidat za trenera.
A ove priče o velikim trenerskim imenima i privlačenje velikih igrača u klub na osnovu njegove reputacije su za mene gluposti, ispada da je FCB kao Milan i slični pa im treba min. 11 pojačanja, a ustvari nije, naprotiv.
Ljudi koji su zaduženi za to sigurno ne sjede skrštenih ruku i koju god varijantu odaberu i uspiju realizirati biće sigurna najbolja po klub.
Što se mene tiče Favre nije loša opcija, sigurno da se i o njemu razmišlja, svakako je i prije bio spominjan kao kandidat za trenera.
A ove priče o velikim trenerskim imenima i privlačenje velikih igrača u klub na osnovu njegove reputacije su za mene gluposti, ispada da je FCB kao Milan i slični pa im treba min. 11 pojačanja, a ustvari nije, naprotiv.
Moguće je (izgleda), da smo se dogovorili sa Anćelotijem ukoliko Pep ne potpiše. Iako u glasine se ne smiješ pouzdati ja bih volio da se ova obistini ukoliko Pep ne ostane.
- moustapha
- Kontakt:
- BavaracZenica
- Kontakt:
moustapha sjajne slikee !! svaka cast drug..
Nego Badstuber eto povratak nakon 5 mjeseci...
Zavrsile i ove kvalifikacije slijedi i baraz, a prvi strijelac je nas Lewa sa 13 golova , a drugo mjesto Tomica MUller, jos jedan vid dominacije !
Sad ponovo nas Bayo stupa na scenu
Nego Badstuber eto povratak nakon 5 mjeseci...
Zavrsile i ove kvalifikacije slijedi i baraz, a prvi strijelac je nas Lewa sa 13 golova , a drugo mjesto Tomica MUller, jos jedan vid dominacije !
Sad ponovo nas Bayo stupa na scenu
FC Bayern !!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.