al dobro, ne da mi se raspravljati vise o ovom.
leotar ako nije uspio kazniti ovakvu igru sarajeva, vjerovatno gubi.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ma joj pusti mi ove kriticare sto gledaju fudbal "povrsno".Rooney88 je napisao/la:Pa i nebih rekao bas da Leotar nesto aman igra fudbal. Ne sjecam se tacno brojeva, na kraju je Arena dala prikaz u kojem se vidi kako igra Leotar. Dosli su na bod, cvrsto u sredini a lopte koje prodju nabijaju sto dalje od svog gola. Nije to neko nadigravanje ali kakvih je postavki bilo na Kosevu i Grbavici, tuzno ce zvucati, ovo se i moze nazvati nadigravanjem u nekim segmentima.MrWhite je napisao/la:Otvorena utakmica Leotar dosao da se nadigrava sto je za pohvalu, ni nasa igra nije losa, ne sumnjam u pobjedu ovdje......Rooney88 je napisao/la:Dosta sumnjiva situacija u finisu. Prije bih rekao da nije bio ofsajd nego da jeste. Losi ste za sada, ocekivala se drugacija slika sigurno.
U pravu si.Ili trebaju biti pravila svima ista ili ih i ne treba biti.TeroweNth je napisao/la:Ne treba skidati transparent mater im ****, kakvih smo se transparenata nagledali do sada i nista i ovo odjednom smeta ?
Neka je i ne skinu, mi odemo u Lukavicu zastava srbije zastava vrs i niko je ne skida......i Manijaci ne s.e.r.i.t.e Boga vam ni vi ne biste skinuli.....justFlowFKZ je napisao/la:Cirkus.
e bas zatos to svugdje visi zato nam i jest tako, pa kad bude opet visilo u lukavici i u BL, treba i tamo prekinuti pa bi bilo nestoold school je napisao/la:ja je nikad ne bi skinuo,sta je za lukavicu pola tribine zastava visi vojska rs i ovaj sad nesto glumi,sto se tu nista nije poduzelo da se skine,iste te zastave vise u banjaluci,cigan jado jadni
zasto da se na nama prvo kola lome,kad bude kod vas prekinuta i kod nas ce biti sad voz sa teme.delko je napisao/la:e bas zatos to svugdje visi zato nam i jest tako, pa kad bude opet visilo u lukavici i u BL, treba i tamo prekinuti pa bi bilo nestoold school je napisao/la:ja je nikad ne bi skinuo,sta je za lukavicu pola tribine zastava visi vojska rs i ovaj sad nesto glumi,sto se tu nista nije poduzelo da se skine,iste te zastave vise u banjaluci,cigan jado jadnidok god se bude ovakvim stvarima popustalo nikad nece bit nista bolje niti drugacije :S
Trenutno korisnika/ca: amypitar, benko21, BordoSaga2, crnehorde, Google Adsense [Bot], nedimmmm1337, Pablo11, Proximic, riki46, Varijantas8, zagorski i 126 gostiju.