Međutim, kako god danas idemo po nova tri boda, nema veze ko je na terenu. Alcantara mi je nekako fino odigr'o tekmu (ono malo što sam ja gled'o) za nacionalni tim,smireno i mog'o bi bit čovjek odluke danas.
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- Centre forward
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Mislim da smo u najgorem stanju što se tiče povreda, u cijeloj Evropi. Nešto mi tu ne štima, hajd' sad u ovom periodu do januara kada smo više-manje riješili prolazak grupe u LP i stvorili solidnu zalihu u Bundeski. Međutim ako se ovaj trend nastavi treba tu nešto da se mijenja. Ova ekipa koja fali što je @Omšo napis'o bi minimalno pobijedila ovu što je zdrava, što je ipak abnormalno.
Međutim, kako god danas idemo po nova tri boda, nema veze ko je na terenu. Alcantara mi je nekako fino odigr'o tekmu (ono malo što sam ja gled'o) za nacionalni tim,smireno i mog'o bi bit čovjek odluke danas.
Valjda se rezultat riješi ranije pa da se izvedu Lewa ili Miler ili oba u najboljem slučaju jer ne treba nam povreda jednog od njih dvojice a u zadnje vrijeme su max opterećeni.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Uli Hoeness bi mogao postati slobodan u martu 2016. godine, kada bude izdržao polovicu svoje zatvorske kazne.proFCB je napisao/la:
PS: Kad Uli izlazi iz zatvora, kraj ove godine ili kraj 2016???
A vjerovatno ti je poznato već (o tome se pisalo ovdje) da je tokom dana slobodan i radi u omladinskom pogonu Bayerna, a u zatvorsku jedinicu odlazi u večernjim satima i tamo provodi noć. On mislim sada već češće i vikend provede na slobodi.
Hoeness u zadnje vrijeme posjećuje košarkaške utakmice Bayerna, na ovim fudbalskim, barem kada je prvi tim u pitanju, vjerovatno ga na tribinama neko vrijeme još neće biti.
Evo jedne svježije slike sa košarkaške utakmice Bayerna, na kojoj je Uli prisustvovao:

Samo mala ispravka ili dopuna (kako godOmerbavarac je napisao/la: Fale: Benatia, Badstuber, Kirchoff, Bernat, Javi (osjetio bol u koljenu na zadnjem treningu), Rode, Vidal (nisam siguran ali bi mogao biti postedjen s obzirom da je za Cile igrao pod injekcijama), Gotze, Coman, Ribery, Robben.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Nije to ni toliko strašno sa povredama, jer dobar dio tih igrača je ponovo u trenažnom procesu, samo očito vođenji iskustvom iz prošle sezone neće da žure ni sa jednim od njih.
Badstuber već trenira sa loptom, Kirchoff je oporavljen, mada on i nije neki faktor.
Robben je spreman ali će ga poštediti za današnju utakmicu, a sredinom sedmice je već tu protiv starih mušterija.
A nije da ne mogu sebi dopustiti taj luksuz da u Buli već sad miješa karte. Danas se na klupi nadam Gaudinu, Greenu a možda i dobiju priliku u zavisnosti od rezultata.
Badstuber već trenira sa loptom, Kirchoff je oporavljen, mada on i nije neki faktor.
Robben je spreman ali će ga poštediti za današnju utakmicu, a sredinom sedmice je već tu protiv starih mušterija.
A nije da ne mogu sebi dopustiti taj luksuz da u Buli već sad miješa karte. Danas se na klupi nadam Gaudinu, Greenu a možda i dobiju priliku u zavisnosti od rezultata.
Sta je sa Comanom?
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Pa zaradio je povredu igrajući za U21, ali trebao bi pauzirati samo 7 danaAndrej je napisao/la:Sta je sa Comanom?
- Omerbavarac
- Kontakt:

Koja perverzija je ovaj novi trening centar koji je inace otvoren prije nekoliko dana.
Ko ima vise informacija o ovome, kad se ekipa seli odnosno kad pocinje sa radom?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Kad se napravi, to jest, za 2,5 godine.Omerbavarac je napisao/la:Ko ima vise informacija o ovome, kad se ekipa seli odnosno kad pocinje sa radom?
- Omerbavarac
- Kontakt:
Puno brate, puno.muamerc je napisao/la:Kad se napravi, to jest, za 2,5 godine.Omerbavarac je napisao/la:Ko ima vise informacija o ovome, kad se ekipa seli odnosno kad pocinje sa radom?
Ako je ova slika ispravna sto sam je ja nasao a vjerujem da jeste po meni ovo djeluje kao vec zavrsen projekat.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Kako sam shvatio ovo je maketa (simulacija) tako da još je rano da prelazimo u novi centar.Omerbavarac je napisao/la:Puno brate, puno.muamerc je napisao/la:Kad se napravi, to jest, za 2,5 godine.Omerbavarac je napisao/la:Ko ima vise informacija o ovome, kad se ekipa seli odnosno kad pocinje sa radom?
Ako je ova slika ispravna sto sam je ja nasao a vjerujem da jeste po meni ovo djeluje kao vec zavrsen projekat.
- Omerbavarac
- Kontakt:
A kako samo stvarno izgleda. 
Aufstellung:
Neuer - Rafinha , J. Boateng , Alaba , Juan Bernat - Lahm , Xabi Alonso , Thiago - T. Müller , Vidal - Lewandowski
Reservebank:
Ulreich (Tor),Javi Martinez,Kirchhoff,Douglas Costa,Gaudino,Kimmich,Pantovic
Vidal ipak igra, Javi na klupi. Interesantno i Costa na klupi, vjerovatno ga malo odmara....
Neuer - Rafinha , J. Boateng , Alaba , Juan Bernat - Lahm , Xabi Alonso , Thiago - T. Müller , Vidal - Lewandowski
Reservebank:
Ulreich (Tor),Javi Martinez,Kirchhoff,Douglas Costa,Gaudino,Kimmich,Pantovic
Vidal ipak igra, Javi na klupi. Interesantno i Costa na klupi, vjerovatno ga malo odmara....
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- muhamedhulk
- Kontakt:
Postavljen je 'kamen-temeljac' za kamp, a zavrsava se kako muki rece...izgleda prejako, i meni se svidja sto je blizu stadiona 
Sto se sastava tice, ovo 3-5-2? manu - raf, boa, alaba - lahm, xabi, bernat - thiago, vidal - thomica, lewa.
Sto se sastava tice, ovo 3-5-2? manu - raf, boa, alaba - lahm, xabi, bernat - thiago, vidal - thomica, lewa.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Hmm..., nema klasičnog krila...baš me interesuje kako će to izgledati. Mogao bi Lewa danas da prekine super formu...
boateng dijeli ove duge lopte bolje nego alonso 
EDIT: miler utrcava u stilu inzagija
EDIT: miler utrcava u stilu inzagija
Zadnja izmjena: coelho41, dana/u 17 okt 2015, 15:57, ukupno mijenjano 1 put.
Kako je sretan ovaj Muller
kako stade lopta da je zakuca... Dobar je razultat kakve smo volje i želje.
- Centre forward
- Kontakt:
Ispravljeno.muamerc je napisao/la:Kakav je znalac ovaj Muller
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
- Omerbavarac
- Kontakt:
Sreca pa smo na vrijeme probili ovaj bunker.
Werder svim silama cuva svoj gol a u napadu sta naprave, nemaju neku zelju ili su nemocni?
Fali Costa, mnogo fali jer bi on napravio do sada barem 3-4 prodora za razliku od Thiaga koji se ne snalazi na krilu iako je opet odigrao sasvim korektno poluvrijeme.
Dobro bi bilo uvaljati jos jedan i da se sto ranije rijesi ovaj mec.
Werder svim silama cuva svoj gol a u napadu sta naprave, nemaju neku zelju ili su nemocni?
Fali Costa, mnogo fali jer bi on napravio do sada barem 3-4 prodora za razliku od Thiaga koji se ne snalazi na krilu iako je opet odigrao sasvim korektno poluvrijeme.
Dobro bi bilo uvaljati jos jedan i da se sto ranije rijesi ovaj mec.
Izišli smo s ciljem da pokušamo s pola snage da odradimo ovo. Werder ne smije igrati i mora ovako teškim bunkerom pokušati napraviti nešto. S obzirom da nemamo krila a igramo protiv žestokog bunkera ovo je super.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Nije sretan nego ZNA čovjek kako se treba ubaciti molim te lijepo pogledaj ponovo gol kakvo samo ubacivanje i zatim završnica. DOSTA MI je toga da je Miller više sretan što daje golove i asistira nego da zna igrati ovu najljepšu igru na svijetu Čovjek je majstor i znalac.muamerc je napisao/la:Kako je sretan ovaj Mullerkako stade lopta da je zakuca... Dobar je razultat kakve smo volje i želje.
Očekivano prvo poluvrijeme bez naših krila i nakon reprezentativne pauze nešto sporija igra ali sam zadovoljan treba čuvat nešto snage za MKO i da se emitirati uzimaju. Očekujem još gol Lewe i to je to
Pogledaj ponovo snimak i ono na šta se odnosio moj post... ako ne možeš viditi niti procjeniti da je ošutao iz prve i tako je sebi smirio loptu, a ne željeći to, onda...Bayern@heart je napisao/la:Nije sretan nego ZNA čovjek kako se treba ubaciti molim te lijepo pogledaj ponovo gol kakvo samo ubacivanje i zatim završnica.muamerc je napisao/la:Kako je sretan ovaj Mullerkako stade lopta da je zakuca... Dobar je razultat kakve smo volje i želje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.