Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Milan ako ne izbori top4 nek se ugase, da ne pate narod vise.
Mada od trojca Lazio, Milan, Roma nebeskoplavi su najozbiljniji.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- BuffonGigi
- Kontakt:
Roma ima perspektivan sastav, samo sto su sklapani na ho ruk kao i obicno. Eto taj Armenac bi po svemu trebao biti jedan od 3 najvaznija igraca, a dosao zadnji minut prelaznog roka. Lazio nije puno mijenjao, slazem se da su najozbiljniji.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Jel dosao Icardi Bianconeri?

A da nije qrcina?

A da nije qrcina?

Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Dzaba nisu Higuainu dali devetku
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Ono kad se generelazira, a tipa jedan ili dvojica na cijelom podforumu ga htjela vidjeti u dresu Juventusa.
Ili Lukakua, jedan ili dvojica.
Dobro je da vise necemo slusati o njima na forumu kao i vama koji ste se kleli u njega, a sada druga prica.

Ili Lukakua, jedan ili dvojica.
Dobro je da vise necemo slusati o njima na forumu kao i vama koji ste se kleli u njega, a sada druga prica.

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Je l se ovo neko zaje.bava oko icardia... interisti su vazda bili ozbiljne saljivdzije i provale... kakav kur.cevi icardi i zelja ikoga sa Juventusove teme... jedan od poteza koji se vazda ismijavao je zamjena dybala-icardi jer mijenjati duplo boljeg i kompletnijeg igraca za jednodimenzionalca (sulejman krpic za bogate) je bilo za Haga... samo bi idiotskiji potez bila razmjena lukaku-dybala (msm na ove iole sto su spominjale) i da se to desilo komotno bi se nedved i paratici mogli nogirati jer bi uradili jedan od najdebilnijih transfer poteza u historiji fudbala...
Ali ono sto je za ismijavanje jeste vase pisanje o icardiu i njegovoj vjernosti (dozivotni kapiten
), a ono se desilo najvece pisanje jednog kapitena prema svom timu u historiji Serie A, ma opcenito u historiji fudbala
Ali ono sto je za ismijavanje jeste vase pisanje o icardiu i njegovoj vjernosti (dozivotni kapiten

Moj nedosanjani san je Icardi, samo za kesh nikakva razmjena kuknjava
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
- BuffonGigi
- Kontakt:
Ne vidim smisao dovodjenja Icardija pored onoliko igraca u napadu. Dobar igrac ali nema nikakve potrebe. Kraj price.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Naravno da neće izboriti top 4 ako budu ovako kilavi ofanzivno, kao i prethodnih sezona, a i u uvodne dvije utakmice ove nove sezonePuma je napisao/la:Milan ako ne izbori top4 nek se ugase, da ne pate narod vise.

Džaba ti sve ako nemaš igre, a meni djeluje da Lazio i Roma imaju bolju igru nego Milan, samo što Lazio uvijek nađe načina da kiksa kada ne treba, dok Roma sa druge strane koliko zabije, isto toliko može i primiti jer imaju smiješnu odbranu, zato će Milan vjerovatno i ove sezone biti negdje oko top 4, kao i prošle, al' ako ne unaprijede igru opet će da izvise kao i prošle sezone.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Vrhunska analiza by @faraon. Ako unaprijedimo igru izboriti ćemo top 4, ako ne unaprijedimo, nećemo. 
Tu su Milan, Roma i Lazio negdje u par deka, svako ima svojih mana i vrlina i opet će neke nijanse odlučivati. Na kraju očekujem da se opet Atalanta uguzi u top 4.
Treba držati i Fiorentinu na oku mada što duže je Montela na klupi, to im se sve više smanjuju šanse za dobar plasman.

Tu su Milan, Roma i Lazio negdje u par deka, svako ima svojih mana i vrlina i opet će neke nijanse odlučivati. Na kraju očekujem da se opet Atalanta uguzi u top 4.

Treba držati i Fiorentinu na oku mada što duže je Montela na klupi, to im se sve više smanjuju šanse za dobar plasman.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Bonuci neki dan bi kapiten, a svi znao kako je i gol protiv Juventusa slavio, tako da....Ali ono sto je za ismijavanje jeste vase pisanje o icardiu i njegovoj vjernosti (dozivotni kapiten ), a ono se desilo najvece pisanje jednog kapitena prema svom timu u historiji Serie A, ma opcenito u historiji fudbala
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Icardi se posro po Interu. Cinjenica. Sve stoji.
Meni prvom je bio najdrazi igrac i dres njegov imam. Al je ispo seljacina i gvno nevidjeno.
Ovih 70 miliona (potencijalnih) je odlicno s obzirom u kakvoj je situaciji igrac a i klub.
Al stoji i da nece u Juventus. Zadnji dan 40 miliona i Mandzo i slicne gluposti. Kako da ne.
Marotta je otac za ovog Paraticia koji je izuzev holandjanina odradio uzasan mercato. Icardiev transfer je trebao biti slag i pisanje po Interu i Marotti al qrko.

Al stoji i da nece u Juventus. Zadnji dan 40 miliona i Mandzo i slicne gluposti. Kako da ne.

Marotta je otac za ovog Paraticia koji je izuzev holandjanina odradio uzasan mercato. Icardiev transfer je trebao biti slag i pisanje po Interu i Marotti al qrko.

Jel marotta bio '' otac'' i dok je bio u Juventusu?Mago je napisao/la:Icardi se posro po Interu. Cinjenica. Sve stoji.Meni prvom je bio najdrazi igrac i dres njegov imam. Al je ispo seljacina i gvno nevidjeno.
Ovih 70 miliona (potencijalnih) je odlicno s obzirom u kakvoj je situaciji igrac a i klub.
![]()
Al stoji i da nece u Juventus. Zadnji dan 40 miliona i Mandzo i slicne gluposti. Kako da ne.![]()
Marotta je otac za ovog Paraticia koji je izuzev holandjanina odradio uzasan mercato. Icardiev transfer je trebao biti slag i pisanje po Interu i Marotti al qrko.![]()
Kakve to ima veze? Ako je neko doktor svog posla doktor je svugdje.lol89 je napisao/la:Jel marotta bio '' otac'' i dok je bio u Juventusu?Mago je napisao/la:Icardi se posro po Interu. Cinjenica. Sve stoji.Meni prvom je bio najdrazi igrac i dres njegov imam. Al je ispo seljacina i gvno nevidjeno.
![]()
Al stoji i da nece u Juventus. Zadnji dan 40 miliona i Mandzo i slicne gluposti. Kako da ne.![]()
Marotta je otac za ovog Paraticia koji je izuzev holandjanina odradio uzasan mercato. Icardiev transfer je trebao biti slag i pisanje po Interu i Marotti al qrko.![]()
Ni u jednom momentu nije bila ponuda Juventusa za Icardia. Jedini koji se nadao ponudi i jeste Marotta, odnosno zelio je iskoristiti razdor s Dybalom i da iskoristi sansu i kompletira napad. Ali to je bilo nemoguce i on sam to zna pa je isao po Alexisa. Ne znam ko su ti izvori, twitter fanpageovi intera ili? Bukvalno se u fan krugovima Juventusa nije Icardi ni spominjao, pogotovo ne u zadnjih mjesec dana.Mago je napisao/la:Icardi se posro po Interu. Cinjenica. Sve stoji.Meni prvom je bio najdrazi igrac i dres njegov imam. Al je ispo seljacina i gvno nevidjeno.
![]()
Ova druga tvrdnja treba da se potvrdi, i dok je Marotta bio tu uzimao sam stranu Paraticia kao masterminda brojnih transfera (Runa itd).
De Ligt i Demiral su super operacije gdje ce se uraditi bezbolna smjena generacija. Odlazak Cancela mu zamjeram skupa sa Spinom, ali nije da ce klub propasti zbog toga.
Rabiot i Ramsey za nula eura, igraci koji bi na tržištu skupa kostali oko 80. Ali valjda je to los posao, a Barella za 40 dobar.

Odlasci, opet ne mozemo njega kriviti, Marotta je bio sef i produžavao tridesetogodisnjacima ugovore na vise godina.
Rezultati ce opet reci svoje.
#MaxOUT
#MaxOUT
Svi problemi Icardia su poceli kad se saznalo da je u kontaktu sa Paraticiem. Toliko o nezainteresiranosti Juventusa. Predsjednik Intera je prvi dan kad je papucar stavljen na transfer listu rekao mai alla Juve.
Pazi, ni ti, a ni ja ne znamo sta se tacno desava, sve je ovo rekla-kazala. Logicno je da se osluškuje sve sto se desava na trzistu, a ovi direktori moraju biti predatori. Trzavice izmedju Icardia i kluba su počele davno, bez mijesanja trecih klubova. Ovo da je krenulo od Paraticia je koska koja se baca da bi se mrznja izmedju klubova pojacala u medijima. U ovome svemu je cijena samo padala. Sami znate kada ste se kleli u njega i kada je bio navodni interes Reala da nista ispod 100/120M ne bi bilo prihvatljivo. A vidite za koliko je otisao, jos ga tjerali silom. U tom kontekstu normalno je da svi zele iskoristiti priliku. Isto su Inter, United i Tottenham pokusali s Dybalom, igrac koji je na trzistu odjednom ima manju cijenu.Mago je napisao/la:Svi problemi Icardia su poceli kad se saznalo da je u kontaktu sa Paraticiem. Toliko o nezainteresiranosti Juventusa. Predsjednik Intera je prvi dan kad je papucar stavljen na transfer listu rekao mai alla Juve.
Opet kazem, niko relevantan nije prenio pa cu se drzati toga da ponuda nije bilo. Nema Juventus novac da potrosi na poziciju koja ruku na srce nije gorila, i dalje su tu Higuain kojeg trener vjerujem i preferira nad Icardiem, tu je Dybala, tu je Mandzukic. Vjerovao bih u ponudu da su se jos prije mjesec prodala dvojica ili svi.
Ovo za Mandzu od tebe cujem, ne vjeruem da ima istine.
Sto se mene tice, ovako je dobro, svi znaju da Icardia ne cijenim uopce, taj tip napadaca zelim daleko od Juventusa.
#MaxOUT
#MaxOUT
Ima i bombi sigurno. Ove stranice koje svi mi pratimo su vecinom za klikove al svasta se pise. Ima svega.
Meni je pobjeda sto nije otisao u Juve jer sam bio ubjedjen da on samo Juve ceka.
Meni je pobjeda sto nije otisao u Juve jer sam bio ubjedjen da on samo Juve ceka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.