onda bi morali brisat pdf sirokog brijega...High je napisao/la:Molim administraciju da zaustavi ova nepotrebna talambasanja koja, uistinu, unose segregacijske manire na forum.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Najveći vic je kad neko kaže da se ostave takva pitanja jer je ovo, tobože, sportski forum, a ne pitaju se zašto takva politika, nehumana, u istom tom fenomenu koji se zove sport. Ako sport spaja, što se često govori, onda se za njihov klub može reći da RAZDVAJA! Hajde da zamislimo da FKS ima matricu kao oni - kakvi bi bili komentari? Da klub za koji ja navijam ima takvu politiku, nikad ne bih podržavao takvu idiotariju. Ne znam kako se oni ne pobune, ako su već tolike ljudine.FrancescoTotti je napisao/la:onda bi morali brisat pdf sirokog brijega...High je napisao/la:Molim administraciju da zaustavi ova nepotrebna talambasanja koja, uistinu, unose segregacijske manire na forum.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
ma gluposti teske. Realnost je ta da su 90% tog stanovnistva Sirokog zatucane nacionaliste poput onog ante koji u zivotu nije presao preko mosta!High je napisao/la:Najveći vic je kad neko kaže da se ostave takva pitanja jer je ovo, tobože, sportski forum, a ne pitaju se zašto takva politika, nehumana, u istom tom fenomenu koji se zove sport. Ako sport spaja, što se često govori, onda se za njihov klub može reći da RAZDVAJA! Hajde da zamislimo da FKS ima matricu kao oni - kakvi bi bili komentari?FrancescoTotti je napisao/la:onda bi morali brisat pdf sirokog brijega...High je napisao/la:Molim administraciju da zaustavi ova nepotrebna talambasanja koja, uistinu, unose segregacijske manire na forum.
sve ostalo je okolisanje.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Naravno, zivim u gradu koji prihvata sve, navijam za klub koji prihvata sve, na stadionu mi nema nacionalistickih ispada, nacistickih zastava... Milina, ili ti ga rahatluk sto bi mi u sa rekli.96BadBoy je napisao/la:Blago tebi Francesco
Gradu koji prihvaća sve pa premlatio bejzbol palicama nase juniore. Super grad. Blago se tebi.FrancescoTotti je napisao/la:Naravno, zivim u gradu koji prihvata sve, navijam za klub koji prihvata sve, na stadionu mi nema nacionalistickih ispada, nacistickih zastava... Milina, ili ti ga rahatluk sto bi mi u sa rekli.96BadBoy je napisao/la:Blago tebi Francesco
Jako otvoren za sve pripadnike ostalih vjeroispovijesti. Pitajte starosjedioce Sarajeva sto je isti danas.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
PERO1234 je napisao/la:Gradu koji prihvaća sve pa premlatio bejzbol palicama nase juniore. Super grad. Blago se tebi.FrancescoTotti je napisao/la:Naravno, zivim u gradu koji prihvata sve, navijam za klub koji prihvata sve, na stadionu mi nema nacionalistickih ispada, nacistickih zastava... Milina, ili ti ga rahatluk sto bi mi u sa rekli.96BadBoy je napisao/la:Blago tebi Francesco![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jako otvoren za sve pripadnike ostalih vjeroispovijesti. Pitajte starosjedioce Sarajeva sto je isti danas.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Metropola za vas. u kulturoloskom i u svakom smisluPERO1234 je napisao/la: Pitajte starosjedioce Sarajeva sto je isti danas.
Nemoj tako. Ante iz Sirokog igra za one s druge strane mostaFrancescoTotti je napisao/la:Realnost je ta da su 90% tog stanovnistva Sirokog zatucane nacionaliste poput onog ante koji u zivotu nije presao preko mosta!
sve ostalo je okolisanje.
Pa ne znam sta drugo mogu ocekivati ljudi koji dolaze u glavni grad drzave koju bi najradije rasparcali xDPERO1234 je napisao/la:Gradu koji prihvaća sve pa premlatio bejzbol palicama nase juniore. Super grad. Blago se tebi.FrancescoTotti je napisao/la:Naravno, zivim u gradu koji prihvata sve, navijam za klub koji prihvata sve, na stadionu mi nema nacionalistickih ispada, nacistickih zastava... Milina, ili ti ga rahatluk sto bi mi u sa rekli.96BadBoy je napisao/la:Blago tebi Francesco![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nemoj prika da ti izbacujem nacionalnu strukturu Sarajeva od 45. do danas. Nisam ni ja toliko mlad da ne pamtim tadašnje i danas je Sarajevo. A bolje da ne izbacujem epitete za danas je. Znate vi koji zivite u njemu. A moja stara je cijelu mladost zivjela u Sarajevu. Ima zemlju gore. A znas kojom brzinom trci amo. Drugo. Pitaj Wagnera kako mu je odgajati djecu amo a pitaj one voditeljice sto joj mala ima traume zbog drukčije boje koze. Nego nastavite vi prodavati zemlju Arapima, nemojte se sa nama svadjatisa. Jer meni osobno amo ljepše sunce sja. TocakFrancescoTotti je napisao/la:Metropola za vas. u kulturoloskom i u svakom smisluPERO1234 je napisao/la: Pitajte starosjedioce Sarajeva sto je isti danas.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Izbacuj ako hoces, rat je razlog tome. Nebitno je koliko ti je godina ako osnove ne znas i ako si zadojen necim. Ti si gore spomenuo kao u smislu ne prihvata sve jer su Zeljini navijaci pretukli vase palicama. Kakve to veze ima sa zivotom sada? Ovdje su pucnjave i razbojnistva ucestala, fakat ne kontam kakve veze to ima sa vjerom sto si spomenuo. Moras nauciti prvo osnove da bi se mogao bazirati na nesto malo veceg levela.PERO1234 je napisao/la:Nemoj prika da ti izbacujem nacionalnu strukturu Sarajeva od 45. do danas. Nisam ni ja toliko mlad da ne pamtim tadašnje i danas je Sarajevo. A bolje da ne izbacujem epitete za danas je. Znate vi koji zivite u njemu. A moja stara je cijelu mladost zivjela u Sarajevu. Ima zemlju gore. A znas kojom brzinom trci amo. Drugo. Pitaj Wagnera kako mu je odgajati djecu amo a pitaj one voditeljice sto joj mala ima traume zbog drukčije boje koze. Nego nastavite vi prodavati zemlju Arapima, nemojte se sa nama svadjatisa. Jer meni osobno amo ljepše sunce sja. TocakFrancescoTotti je napisao/la:Metropola za vas. u kulturoloskom i u svakom smisluPERO1234 je napisao/la: Pitajte starosjedioce Sarajeva sto je isti danas.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Zanimljivo je da bi on izbacivao strukturu od 1945. Znamo i zašto baš od te godine. Kakav bezobraznik u neobrazovanosti.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Prvo ta prica o nacionalnim strukturama govori dovoljno o tebi! Drugo, ne pije ti vodu. Hrvata u Sarajevu koliko hoces, ja licno imam bar deset rodjenih sarajlija koji su hrvati i koji kazu da bi zivot dali za ovaj grad i ovu drzavu.PERO1234 je napisao/la:Nemoj prika da ti izbacujem nacionalnu strukturu Sarajeva od 45. do danas. Nisam ni ja toliko mlad da ne pamtim tadašnje i danas je Sarajevo. A bolje da ne izbacujem epitete za danas je. Znate vi koji zivite u njemu. A moja stara je cijelu mladost zivjela u Sarajevu. Ima zemlju gore. A znas kojom brzinom trci amo. Drugo. Pitaj Wagnera kako mu je odgajati djecu amo a pitaj one voditeljice sto joj mala ima traume zbog drukčije boje koze. Nego nastavite vi prodavati zemlju Arapima, nemojte se sa nama svadjatisa. Jer meni osobno amo ljepše sunce sja. TocakFrancescoTotti je napisao/la:Metropola za vas. u kulturoloskom i u svakom smisluPERO1234 je napisao/la: Pitajte starosjedioce Sarajeva sto je isti danas.
Trece o srbima koji su prije rata zivjeli u Sarajevu,sto se popese na brda, granatirase grad 4 godine pa sad govore "Jel Sarajvo gdje je nekad bilo" ne zelim ni da pricam!!
Cetvrto arapi ti drze skoro cijeli London pa ne vidim da te to toliko pogadja. Licno-zaboli me za arape.
Na kraju, tvoja argumentacija je brojanje krvnih zrnaca, po cemu ste doduse i poznati, ali ti ona ne pali jer ste i dalje prcija u kojoj cvjeta ustastvo i jer ste i dalje narod koji mrzi zemlju u kojoj zivi kao i ostale narode sa kojiva zivi! VOZDRICA!
Pa vidim ja priča naški a Brazilac, skontao sam odmah da je neka zavjera u pitanjuRas je napisao/la:Wagner je pravoslavac, inače brazilski Srbin
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Evolve
- Kontakt:
Nekuzim sta se prepirete sa uvijek istih par koji mrze sve iz Širokog. Mute i gotovo. Gledaj svoja posla. Ne sto nego tisucu puta prozvakana prica. Da sutra i dodje do promjene politike dovodjenja igraca nasli bi nesto drugo, nakon drugog trece itd.
Nitko od vas tkz poznavalaca situacije u gradu Sirokog, koje svoje informacije dobija iz medija tipa FTV, nezna nista. Ja garantiram da sutra i dodje do promjene politike, nitko nebi dva puta trepnuo u gradu, samo da se bori za klub. Al brate kad doneses pare ti i biras ko igra i koga dovodis, tesko da to mogu navijaci promjeniti pa i "puno jacih" klubova u navijackom smislu.... Stanje je takvo kakvo je, gledamo svoja posla, igramo i to je to....
Nitko od vas tkz poznavalaca situacije u gradu Sirokog, koje svoje informacije dobija iz medija tipa FTV, nezna nista. Ja garantiram da sutra i dodje do promjene politike, nitko nebi dva puta trepnuo u gradu, samo da se bori za klub. Al brate kad doneses pare ti i biras ko igra i koga dovodis, tesko da to mogu navijaci promjeniti pa i "puno jacih" klubova u navijackom smislu.... Stanje je takvo kakvo je, gledamo svoja posla, igramo i to je to....
NK Široki Brijeg
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Momci, dosta im je za ovu sezonu sto smo ih sutnuli u ligu za bedaka. Shvatite ih. 
PERO1234 je napisao/la:Nemoj prika da ti izbacujem nacionalnu strukturu Sarajeva od 45. do danas. Nisam ni ja toliko mlad da ne pamtim tadašnje i danas je Sarajevo. A bolje da ne izbacujem epitete za danas je. Znate vi koji zivite u njemu. A moja stara je cijelu mladost zivjela u Sarajevu. Ima zemlju gore. A znas kojom brzinom trci amo. Drugo. Pitaj Wagnera kako mu je odgajati djecu amo a pitaj one voditeljice sto joj mala ima traume zbog drukčije boje koze. Nego nastavite vi prodavati zemlju Arapima, nemojte se sa nama svadjatisa. Jer meni osobno amo ljepše sunce sja. TocakFrancescoTotti je napisao/la:Metropola za vas. u kulturoloskom i u svakom smisluPERO1234 je napisao/la: Pitajte starosjedioce Sarajeva sto je isti danas.
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Taj Ante igra strasno i mi ga volimo. I mala ispravka s obadvije strane mostaSignore je napisao/la:Nemoj tako. Ante iz Sirokog igra za one s druge strane mostaFrancescoTotti je napisao/la:Realnost je ta da su 90% tog stanovnistva Sirokog zatucane nacionaliste poput onog ante koji u zivotu nije presao preko mosta!
sve ostalo je okolisanje.![]()
Jedan je Petrovic Ante iz Sirokog
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
Sve znam. U zezanciji napisah, jer ubise ovim prepirkama.NeretvanskaPastrmka je napisao/la: Taj Ante igra strasno i mi ga volimo. I mala ispravka s obadvije strane mosta
Jedan je Petrovic Ante iz Sirokog![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.