Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- el-fighter
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
@Falcaoo
Mislis da ja prodajem te dojave?? Nisam ti ja za toga, pitao sam vas onako za misljenje, nikada do sada se nisam susretao sa dojavama niti sam ikada to trazio, osim kad mi je jednom tetak rekao da ce Getafe dobiti Reala, jer on ima dojavu.
Dakle vi smatrate da ne treba ulaziti u to i ja cu jos malo razmisliti.
Mislis da ja prodajem te dojave?? Nisam ti ja za toga, pitao sam vas onako za misljenje, nikada do sada se nisam susretao sa dojavama niti sam ikada to trazio, osim kad mi je jednom tetak rekao da ce Getafe dobiti Reala, jer on ima dojavu.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
ma kake svete dojave, nemoj prodavat muda pod bubrege hehe, nema toga ovdjeel-fighter je napisao/la:@Falcaoo

Za dojavu znaju max 5 ljudi u univerzumu. Treneri , vlasnici , i 1 ili 2 glavna igraca u ekipi. Da li je to stoper,glolman,nebitno.
Lagano.Goodison je napisao/la:Po mom mišljenju, danas dva poklona u Petici i Bet- Liveu što se tiče Evrolige.
1. 56125 (04.01.2013 19:00)
1Č/18.5/ALBA Berlin/CSKA Mosk - CSKA Moskva
Tip:VIŠE
1.85
2. 56224 (04.01.2013 18:45)
1Č/18.5/Zalgiris /Unicaja M - Zalgiris
1.85
1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
dajte ba ljudi prebacite ovu pricu oko dojava prelaza i ostalih gluposti u onu drugu temu suplja itd. nego veceras kontam mozda igrati Al Jefferson (Utah) (16,5) over , K.Irving (Cleveland) (22,5) 2 , L.Deng (Chicago) (17,5) 2 jos nekog cu ubaciti ima vremena 

ja bi preskocio dengabob je napisao/la:dajte ba ljudi prebacite ovu pricu oko dojava prelaza i ostalih gluposti u onu drugu temu suplja itd. nego veceras kontam mozda igrati Al Jefferson (Utah) (16,5) over , K.Irving (Cleveland) (22,5) 2 , L.Deng (Chicago) (17,5) 2 jos nekog cu ubaciti ima vremena
ja sam ga igrao 1 jer ce imati danas tezak zadatak, cuvati jednog jamesa a cuvat ce ga james ili battier
fizicki ce se pravo istrositi al opet moze biti dvica nikad se ne zna

edit
ove dojave, sve je to pametno.. mogu ja preko photoshop stavit 10hiljada da imam na premieru..
inace on stavi dojavu nakon kraja tekme.. on pogleda par utakmica pogleda jel prosla jedna npr iz 1 u 2 i kasnije ko fol nju odigrao, meni ako zapne nekad sa parama morat cu negdje krast

- pintol_TM87
- Kontakt:
Val pusteria vs Aleghe (vise od 5.5 golova) @1.55 i kec vrlo lako moze proci @1.55
Fasa vs Ponteba kp2 @2.7 za hrabrije 2 @3.05, za manje hrabrije manje od 5.5 @2.05
Ova Verona bi mogla veceras da produzetke igra
13 kvota
Fasa vs Ponteba kp2 @2.7 za hrabrije 2 @3.05, za manje hrabrije manje od 5.5 @2.05
Ova Verona bi mogla veceras da produzetke igra

Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
bog te **** prepisem od ovog lika sto nije u zivotu fulo kosarku i sad fula fenerbahce pa nije ni cudo zato sto sam ja prepiso da nisam naravno da bi proslo btj dragi
jbg jarane,stood mene nisi prepisao tu utakmicuFalcaoo je napisao/la:bog te **** prepisem od ovog lika sto nije u zivotu fulo kosarku i sad fula fenerbahce pa nije ni cudo zato sto sam ja prepiso da nisam naravno da bi proslo btj dragi

Ž-E-LJ-E-Z-N-I-Č-A-R
a lako bit vođa poslije bitke, njega pratim da uvijek pogada i nikad ne prepisem i sad kad sam prepiso popusi di to ima u pmAhmoTM87 je napisao/la:jbg jarane,stood mene nisi prepisao tu utakmicuFalcaoo je napisao/la:bog te **** prepisem od ovog lika sto nije u zivotu fulo kosarku i sad fula fenerbahce pa nije ni cudo zato sto sam ja prepiso da nisam naravno da bi proslo btj dragi
AhmoTM87 je napisao/la:Fener-Siena +6.5 H2
Ž-E-LJ-E-Z-N-I-Č-A-R
bgm ewing i jerrels zajedno igraju ,ewing play ovaj beka igra ,bice je*enoamarosim je napisao/la: Jerrels 14,5 manje premier
Takodjer kao i Simon u zadnje vrijeme mu se minutaza znatno smanjiula,dosao je Ewing koji je organiziraniji play od Curtisa,cak je Jerrels i zadnje u ligi poceo s klupe,izgleda da trener besiktasa shvaca koji je ovo indijanac pa ga malo stavlja po strani u zadnje vrijeme+Olymp upravo na playevima igra najagrsevinije,Sloukas i matzaris su vrlo dorbi obrambeni igraci..............

ediit : jerrels 13

Zadnja izmjena: barca_87, dana/u 04 jan 2013, 22:29, ukupno mijenjano 1 put.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
ma nema sanse da ce on preko sad mi je roknio tiket tako da ce ostat on u underubarca_87 je napisao/la:bgm ewing i jerrels zajedno igraju ,ewing play ovaj beka igra ,bice je*enoamarosim je napisao/la: Jerrels 14,5 manje premier
Takodjer kao i Simon u zadnje vrijeme mu se minutaza znatno smanjiula,dosao je Ewing koji je organiziraniji play od Curtisa,cak je Jerrels i zadnje u ligi poceo s klupe,izgleda da trener besiktasa shvaca koji je ovo indijanac pa ga malo stavlja po strani u zadnje vrijeme+Olymp upravo na playevima igra najagrsevinije,Sloukas i matzaris su vrlo dorbi obrambeni igraci..............,al haj valjda prodje

Goodison je napisao/la:Lagano.Goodison je napisao/la:Po mom mišljenju, danas dva poklona u Petici i Bet- Liveu što se tiče Evrolige.
1.85
1.85
naše malo je mnogo onima koji nemaju nimalo
- pintol_TM87
- Kontakt:
nekad je bolje sutiti a ne "pravit" se pametan...bravo decko na ta 2 parabart je napisao/la:Goodison je napisao/la:Lagano.Goodison je napisao/la:Po mom mišljenju, danas dva poklona u Petici i Bet- Liveu što se tiče Evrolige.
1.85
1.85
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
NeToBoLa je, aktivirao sam ovaj account radi nečega ovamo.
Uglavnom, hvala.
A i inače preporučujem svima da u ove dvije kladionice igraju košarku jer je ubjedljivo najbolja ponuda.

A i inače preporučujem svima da u ove dvije kladionice igraju košarku jer je ubjedljivo najbolja ponuda.
Zadnja izmjena: Goodison, dana/u 04 jan 2013, 21:35, ukupno mijenjano 2 puta.
1922 & 1878
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
Bolje ti je da ne govori odakle prepisiva jer ako i ti budes prepisivo od ChueGuevare lepo ces se sprovesti, pratila sam frajera i u 2 meseca sam bila u tolikom minusu da sam rekla STOP!!!!!!, sve on to lepo napise i objasni i kao neke insajdere postavlja samo je problem sta niti 40% od njih ne prolazi 
Pao Graz,njemacki hokej Munchen,pao Jokerit.....
Lijepo on to napise!

Pao Graz,njemacki hokej Munchen,pao Jokerit.....

Lijepo on to napise!
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Fina je ponuda, ali kad ti trazi TRI para, to je onda u startu vec osudjeno na neuspjeh, ili velike sanse na njega.
Pogoditi tri para po 1,85 je prilicno tesko, koliko se puta padne samo na tom trecem
Pogoditi tri para po 1,85 je prilicno tesko, koliko se puta padne samo na tom trecem

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Ubaciš nešto sto posto sigurno, dvije po 1.05 kvote i eto ga. Ta sve kladionice imaju neke cake koje te primoraju na neke glupe poteze ali eto.dr.van nostrand je napisao/la:Fina je ponuda, ali kad ti trazi TRI para, to je onda u startu vec osudjeno na neuspjeh, ili velike sanse na njega.
1922 & 1878
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.