Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Zodiac
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Zodiac » 24 dec 2012, 14:00

Ma Carlo hoće da kaže da je BR danas za ostanak Downinga,sutra ga želi prodati,prekosutra ga opet hvali na sva usta,samo treba biti malo umjereniji u izjavama i to je to,pošto ovo može negativno uticati na igrače.
Barcelona insist they have no plans to sell Arsenal target David Villa in January
Ništa od Ville :P ,znači Demba je uskoro naš :mrgreen: slika

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 24 dec 2012, 14:23

@YNWA, pročitaj:
Zodiac je napisao/la:Ma Carlo hoće da kaže da je BR danas za ostanak Downinga,sutra ga želi prodati,prekosutra ga opet hvali na sva usta,samo treba biti malo umjereniji u izjavama i to je to,pošto ovo može negativno uticati na igrače.
To je poenta. Ponavljam po ko zna koji put da nemam ništa protiv Rodgersa i da ga podržavam, ali mora promjeniti način rada izvan terena.
Rodgers told a press conference at Melwood: "Nothing will be complete until we've signed a player and once we do, I'll have no problem in speaking about who we've signed. But until anything is done on paper, there is nothing to say.
Izgleda da je naučio na greškama oko situacije s Dempseyjem i Šahinom. Drago mi je da razmišlja glavom.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 24 dec 2012, 14:45

Moj odgovor na ovaj tvoj veliki post bi bio isti ovakav kao od @YNWA

ni jedan menadzer nece reci kako se želi riješit nekog igrača jer bi ti bilo neozbiljno i glupo.

naravno da će reći da želi da ostane ako nastavi da igra dobro, pa koji to trener ne bi želio.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 24 dec 2012, 16:03

neurofunk je napisao/la:Moj odgovor na ovaj tvoj veliki post bi bio isti ovakav kao od @YNWA

ni jedan menadzer nece reci kako se želi riješit nekog igrača jer bi ti bilo neozbiljno i glupo.

naravno da će reći da želi da ostane ako nastavi da igra dobro, pa koji to trener ne bi želio.
upravo tako, BR ne mijenja misljenje svaki dan, on sigurno zeli prodati downinga, ali to nece reci novinarima, za njih ce uvijek biti prica kako je dobar momak, vazan dio momcadi, pa nije budala smanjivati mu cijenu, a u zadnje vrijeme igra dobro, tako da mislim da on ostaje, pogotovo sad kad robinson ide na posudbu, i downing je jedina prava zamjena za josea

i kada su u pitanju transferi tu dolazi do promjene svaki sat, a da ne govorimo o danima, pa i KK je nekoliko dana prije nego sto je Babel potpisao za Hoffenheim rekao da on ostaje u Liverpoolu....
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Pale_Companion
Kontakt:

Post Postao/la Pale_Companion » 24 dec 2012, 16:09

[youtube][/youtube]
Agieren statt reagieren

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 24 dec 2012, 16:33

YNWA je napisao/la:
neurofunk je napisao/la:Moj odgovor na ovaj tvoj veliki post bi bio isti ovakav kao od @YNWA

upravo tako, BR ne mijenja misljenje svaki dan, on sigurno zeli prodati downinga, ali to nece reci novinarima, za njih ce uvijek biti prica kako je dobar momak, vazan dio momcadi, pa nije budala smanjivati mu cijenu, a u zadnje vrijeme igra dobro, tako da mislim da on ostaje, pogotovo sad kad robinson ide na posudbu, i downing je jedina prava zamjena za josea

i kada su u pitanju transferi tu dolazi do promjene svaki sat, a da ne govorimo o danima, pa i KK je nekoliko dana prije nego sto je Babel potpisao za Hoffenheim rekao da on ostaje u Liverpoolu....
Pa ako ga želi prodati zašto je onda govorio da je DOWNING VAŽNA KARIKA OVOG TIMA? Krajnje nelogično razmišljate, ali šta ću vam ja.
Pročitaj još jednom:
"I always have wanted him to stay. It's not about me pushing him out the door, he's a quality player. When you arrive in the latter part of your twenties and you want to be playing regular and obviously he wasn't at the time.''

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 24 dec 2012, 17:00

Nešto imam dobar osjećaj u vezi Sturidgea 8-) ,osim što na sokeru hebe keve :mrgreen: mislim da će se fino uklopiti gore sa Suarezom.

Ako dođu on i Ince to su već dva ljevaka mislim da ipak Downing ide iz kluba osim ako ga ne ostave kao backup za Josea,u svemu ovome mislim da će Suso izvuci deblji kraj i dobijati još manje šanse nego što trenutno dobija,vidjeti ćemo slika.

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 24 dec 2012, 17:00

Carlo je napisao/la:
YNWA je napisao/la:

Pa ako ga želi prodati zašto je onda govorio da je DOWNING VAŽNA KARIKA OVOG TIMA? Krajnje nelogično razmišljate, ali šta ću vam ja.
Pročitaj još jednom:
"I always have wanted him to stay. It's not about me pushing him out the door, he's a quality player. When you arrive in the latter part of your twenties and you want to be playing regular and obviously he wasn't at the time.''
pa nece reci kako mu ne treba, kako ga zeli otjerati iz Liverpoola, logicno je da ce ga pohvaliti...a bio bi lud da zeli zadrzati igraca koji odigra dobro svaku dvadesetu utakmicu,iako se u zadnje vrijeme popravio, pa ako ovako nastavi mozda ostane kao zamjena :D
Sarajevo i Liverpool

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 24 dec 2012, 17:09

Pa onda ne bi trebao govoriti kako će Downing ostati, a da jedva čeka da ga šutne. Tako sam svoje izjave demantuje što je krajnje nelogično. Ako tako misli onda je preglup, ali mislim da ne misli tako nego vi jednostavno ne kontate suštinu.

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 24 dec 2012, 17:21

Brendan Rodgers: No one can demand where they play at Liverpool

Liverpool boss Brendan Rodgers says there is no way potential new signing Daniel Sturridge will be able to dictate where he lines up in the formation.

The Chelsea forward is expected to move to Anfield when the transfer window opens and had a medical on Merseyside on Sunday.

And it has been speculated that Sturridge may have a clause in his contract stipulating that he will always be played up front, having been consigned to the wing on occasion at Chelsea.

But Rodgers said at a Christmas Eve press conference: "You can keep writing and saying these things but no one will come into this club and demand where they play, that's for sure."

Asked if there was any more news to report on the prospective signing, Rodgers said: "Nothing will be complete until we've signed a player at the beginning of January.

"Once we've signed a player, I'll have no problem in speaking about who we've signed. But, until anything is done on paper, there is nothing to say.

"We'll always do our business privately and in the way we want to do it. As you've seen over the last number of weeks, there are always going to be things written about players, clubs and dealings.

"We're confident we can get some business done early in January, which will really help the squad. Until that happens, there is nothing really to add.

"We don't want to make many (additions) in January but the one or two we do, I think can make a difference and help us. If we can do that, I think we'll have a good second half to the season."
Eto odgovora na one špekulacije da u ugovoru sa Danielom stoji i dio u kome bi kao pisalo da mora igrati centralnog napadača u ekipi,što mi se od početka činilo retardiranim ,da igrač određuje gdje će igrati,svašta :roll: ,dakle ništa od toga.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 24 dec 2012, 17:40

pade ja matematik

jel doso sturidge?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 24 dec 2012, 17:44

Carlo je napisao/la:Pa onda ne bi trebao govoriti kako će Downing ostati, a da jedva čeka da ga šutne. Tako sam svoje izjave demantuje što je krajnje nelogično. Ako tako misli onda je preglup, ali mislim da ne misli tako nego vi jednostavno ne kontate suštinu.
koliko je puta wenger rekao da ne poznaje nekog igraca, pa on kroz nekoliko dana potpise za Arsenal, isto rade i ostali menageri, kada su u pitanju transferi ne vjeruj menagerima...
Sarajevo i Liverpool

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 24 dec 2012, 18:01

Steta zao mi je zbog Downinga na kraju, mozda se nametne na kraju ako odigra i ove 2 tekme do dolaska Sturridgea dobro... Mada ce vrlo vjerovatno Sterling Suarez i Sturridge biti starteri, osim ako se ne desi neko cudo...

Uglavnom, protiv Stokea nam je prelomna tekma, ako zabijemo gol znaci napredak veliki :D
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 24 dec 2012, 18:03

Otelo je napisao/la:pade ja matematik

jel doso sturidge?
Ostali još neki detalji za januar kada bi trebao i zvanično biti predstavljen.

@YNWA Dobra je to taktika,sličnu primjenjuju svi veliki treneri,to je ono jedno misle drugo kažu a treće rade,pametan je Rodgers :mrgreen: .

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 24 dec 2012, 18:52

Malkice ste dosadni sa Downingom i izjavama BR. BR je još uvijek neiskusan i nije mu prvi put da se izlane za nešto. Ipak mislim da će Downing otići, jednostavno nema smisla da ga se drži u timu, pa bolje Johnson igra na LB od njega. Dolaskom Sturridga i Inca :?: , jednostavno Downing odlazi. Ako ne u januaru onda na ljeto sigurno ;)
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

Rolex312
Kontakt:

Post Postao/la Rolex312 » 24 dec 2012, 18:58

Na kojoj ce poziciji igrati Ince ?
Nad nama nebo ima da gori!

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 24 dec 2012, 19:14

YNWA je napisao/la:
Carlo je napisao/la:Pa onda ne bi trebao govoriti kako će Downing ostati, a da jedva čeka da ga šutne. Tako sam svoje izjave demantuje što je krajnje nelogično. Ako tako misli onda je preglup, ali mislim da ne misli tako nego vi jednostavno ne kontate suštinu.
koliko je puta wenger rekao da ne poznaje nekog igraca, pa on kroz nekoliko dana potpise za Arsenal, isto rade i ostali menageri, kada su u pitanju transferi ne vjeruj menagerima...
Kakvi transferi, ovo nije transfer. Riječ je o odlasku igrača. Jedno priča, a drugo radi. Kenny treba biti primjer svakom menadžeru po tom pitanju.

nummaLFCŽ
Kontakt:

Post Postao/la nummaLFCŽ » 24 dec 2012, 19:40

Moze li neko naci koji smo bili prosle sezone nakon prvih 19 kola ? Imali smo 34 boda (9 pobjeda, 7 remija, 3 poraza), sada bi sa tim rezultatima bili 3.
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.

Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !

HeKen
Kontakt:

Post Postao/la HeKen » 24 dec 2012, 19:47

Rodgers added: "We don't want to make many [signings] in January, but the one or two we do I think can make a difference and help us. If we can do that, I think we'll have a good second half to the season."
znaci nece biti puno pojacanja 1 ili dvoje od toga sturridge i najvjerovatnije ince i to je to za januar :roll:

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 24 dec 2012, 19:48

nummaLFCŽ je napisao/la:Moze li neko naci koji smo bili prosle sezone nakon prvih 19 kola ? Imali smo 34 boda (9 pobjeda, 7 remija, 3 poraza), sada bi sa tim rezultatima bili 3.
6. 2boda od LP
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.