Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

edo12
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la edo12 » 04 jan 2013, 21:39

Da li neko mozda zna je li u premieru kada otvorite racun i kada se kladite i to pogodite :D, je li tada pare dodju na racun kao na wwin-u, pa da se sa njima opet mozes kladiti, ili se mora podici u kladionici???
...il' bos, il' hadzija...

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 04 jan 2013, 21:40

edo12 je napisao/la:Da li neko mozda zna je li u premieru kada otvorite racun i kada se kladite i to pogodite :D, je li tada pare dodju na racun kao na wwin-u, pa da se sa njima opet mozes kladiti, ili se mora podici u kladionici???
Kao u wwinu. Ili se kladiš dalje s njima ili ih podigneš.
Zadnja izmjena: Goodison, dana/u 04 jan 2013, 21:40, ukupno mijenjano 1 put.
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 04 jan 2013, 21:40

dr.van nostrand je napisao/la:Fina je ponuda, ali kad ti trazi TRI para, to je onda u startu vec osudjeno na neuspjeh, ili velike sanse na njega.
Pogoditi tri para po 1,85 je prilicno tesko, koliko se puta padne samo na tom trecemslika
pa ima onaj fol da odigraš dva listića, na jednom kao treći par staviš košarkaša over, a na drugom under, jedan je prolazan ako ta dva prođu :mrgreen: to sam baš ovdje pročitao :D

@ edo
dođe na račun i normalno se kladiš s tim parama, ako hoćeš da ih digneš, podneseš zahtjev za isplatu, a ako ne, ostaju na računu
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 04 jan 2013, 21:41

Goodison je napisao/la:Ubaciš nešto sto posto sigurno, dvije po 1.05 kvote i eto ga. Ta sve kladionice imaju neke cake koje te primoraju na neke glupe poteze ali eto.
Ja bih onda samo igr˙o to 100% sigurno :mrgreen:
Bogme ljudi padaju, doduse ne tako cesto, ali padaju i na takvim 1,05 :lol:
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 04 jan 2013, 21:44

E sad ako baš nemaš sreće, onda se objesi. Šta ćeš. :lol:

Nego šta ćemo večeras, hajm'o zajedno jedan fin listić sastaviti uz normalna obrazloženja?
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 04 jan 2013, 21:46

Nista ba nije 100% sigurno, jednom prilikom ne znam ni sam zbog cega odigrah tako tenis kvote 1,05 - 1,08 i 1,10 i padoh na dva para i to 1,05 i 1,08 tako da 100% sigurnih parova nema niti ce ikada biti :D
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

R.J.W.G.
Kontakt:

Post Postao/la R.J.W.G. » 04 jan 2013, 22:19

Goodison je napisao/la:E sad ako baš nemaš sreće, onda se objesi. Šta ćeš. :lol:

Nego šta ćemo večeras, hajm'o zajedno jedan fin listić sastaviti uz normalna obrazloženja?
K.Durant (Oklahoma) (30,5) Više
Durant is averaging 30.7 points over his last six versus the 76ers while Westbrook has averaged 27.5 during his last four against a Philadelphia team that is 2-4 on its current eight-game road trip.
Iako je ponuda otprilike oko njegovog prosjeka protiv File, mislim da igrac njegovog kalibra tesko moze povezati tri utakmice u underu, tako da Durant ispred Westbrooka veceras!

D.Cousins (Sacram.) (17,5) Više
Cousins, who had 25 points and 13 boards against the Raptors last month.
Nema Evansa i Thortona, tako da ce kao i prosli put uzeti 15+ suteva, gdje je uz los postotak isao preko. U dobroj je formi, Toronto lose brani njegovu poziciju, samo da ne poludi! :mrgreen:

K.Bryant (LA Lakers) (32,5) Više
Da su ga dali i 35,5, odigrao bih vise :mrgreen: U derbijima, a narocito ovom, ocekujem da bude sebican i uzme 25+ suteva. Prosli derbi je zabio 40, a isao je iznad ove granice u posljednjih 5 meceva s Clippersima
LUHG!

Hass
Kontakt:

Post Postao/la Hass » 04 jan 2013, 22:36

Tenis,Sydney,kvalifikacije: Vania King-Kimmiko Datte Krum tip JEDAN.. Vania King je mlada nada Americkog i sjvjetskog tenisa,koja polahko ali sigurno izrasta u sjajnu teniserku,Ima sjajan servis,vrlo dobar forhend,sjajan tajming kod izlaska na mrezu,a kako i ne bi jer ji odlicna u duu,preferira tvrdu podlogu,kakva je u Sidneju..Igra protiv nane :lol: Kimiko D.Krum cije vrijeme je mislim i def.proslo s obzim da je u petoj deceniji zivota..Po meni ogromnu prednost ima King,brza,jaci servis,fizicki spremnija,bolja igra na mrezi i moj tip je JEDAN... Sretno L
...Nek nam vrate Elvisa,HASETA,Brus Lija...

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 04 jan 2013, 22:42

Ponavljam po stoti put, nisam NBA ekspert, pratim svaku noć, ali baš da znam analizirat igre pojedinaca... Ali, kako mjesecima ne spavam i pratim sve tekme, pa već sam shvatio da jedan LBJ može zabiti 50 u jednoj utakmiic, a u drugoj dan-dva kasnije ni 20 poena, pa je suludo reći "ovi su sigurni."

Moj odabir za večeras (igrao sam ih skoro sve, ali izdvojit ću tri, pa šta bude).

1. Griffin (LAC) over
2. Irving (CLE) over
3. DeRozan (TOR) over

Monroe, Walker, Boozer, Paul, Bryant, Durant, Weestrbrok, Jennkinson... Sve sam ih igrao preko, ali ova gore trojica navedena su mi prvi "upali u oči" kada sam punio tikete. Sretno nam.

Kaukenas je ukenjao stvar. Ubacio je 8, jedan poen kratak za over. Valjda više sreće bude u NBA.

slika
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Hass
Kontakt:

Post Postao/la Hass » 04 jan 2013, 22:44

Double: Arvisson-Puchkova tip JEDAN,i Hlavackova-Cepellova tip JEDAN.. Kvota: DVA.. Ulog: srednji.. Good luck..v

Hass
Kontakt:

Post Postao/la Hass » 04 jan 2013, 22:52

Dubl: Falconi dvica i C.Vandeweghe dvica,kvota preko PET.. Vrlo izgledno,barem po meni :lol: :D

Magiiic
Kontakt:

Post Postao/la Magiiic » 04 jan 2013, 22:52

Magiiic je napisao/la:Prosli put teodosic lahko prebacio. Treba ga igrati i ovo kolo. +11 nije neka granica.
Veceras Batum opet igra u gostima. A kad "tamo" igra nije prebacio od 93-će!

Jos mi je za oko zapalo odmah Boozer. U odlicnoj je formi . Proslu zabio +30. Cuva ga Boš. Bit ce prvom tesko ali i ne ocekujem opet +30 ...dosta i 15 :mrgreen: :mrgreen:
Zadnja izmjena: Magiiic, dana/u 04 jan 2013, 23:29, ukupno mijenjano 1 put.

Milanista92
Kontakt:

Post Postao/la Milanista92 » 04 jan 2013, 22:55

Evo i jedna od mene ... Griffin zadnje 3 isao under ... od kako ga ja pratim u 70% najmanje ide under ... pa ko zeli neka pokusa ... Sretnooo

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 04 jan 2013, 22:58

Kemba Walker over
Ja sam gao odigrao u bh play-u na margini od 16,5 mada je uglavnom svugdje 17,5 mozda negdje cak i 18,5 sto mu je ustvari njegov pravi prosjek.
Dakle, overall prosjek mu je 18.89 poena po tekmi a samo na domacem terenu ove sezone mu je prosjek 21,2 poena.
Na stranu statistiku, on je glavni igrac Bobcatsa, prvi strijelac i ima potpunu slobodu u igri i uzimanju suteva.
Igraju kuci sa Cavsima koji su cisti prosjek, cak defanzivno se moze reci da su i ispod prosjeka, primaju po 99,3 poena po tekmi.
Matchup man mu je Irving koji je blago receno slab u defanzivnim zadacima tako da mi je Kemba jedan od glavnih odabira veceras.

Cousins over 17,5 poena

Prosjek mu je 16,1 poen sto bas i ne ide u korist ovom odabiru ali nekada treba i zanemariti statistiku.
Igrao je jednom protiv Raptorsa ove sezone na domacem terenu i zabio 25 poena. S druge strane trenutno je u dobroj formi
i nakon povratka sa suspenzije kljucni je igrac SAC-a u poprilicno finoj formi (pobijedili Knickse,Boston i Cavse a izgubili tijesno od Detroita)
Svemu tome dodati da Toronto igra jednu od najlosijih odbrana pod kosem u cijeloj ligi dovodi do zakljucka da se isplati probati sa overom.

J.Harden over 27,5

Sta reci za vehabiju ? :D I da je 30+ margina na njega se moze igrati samo over. Ono sto je dobro kod njega za razliku od ostalih "zvijezda" da on gotovo nikada ne odmara bez obzira na okolnosti meca tj. moze biti blowout s bilo koje strane on ce i dalje po svom (nesta slicno kao C. Ronaldo u fubdalu), nezasitan je a vala i nezaustavljiv. Zanimljivo je da daje skoro pa pola svojih poena sa linije za slobodna bacanja a to znaci da nije bitno
protiv kakve odbrane igra jer tesko je koja imuna da igra dobro odbranu a da ne pravi faulove.

R. Gay 0ver 17,5 u bh playu a inace je uglavnom 18,5

Ove sezone se tesko mogu sjetiti konstantnijeg igraca od njega kada je postizanje poena u pitanju. I kad ne bude u overu bude veoma blizu, dakle nema oscilacija. Jedan od glavnih je igraca s prosjekom od 18 poena (na domacem terenu 17,6).
S obzirom da ocekujem laganu pobjedu medjeda protiv u gostima slabasnog Portlanda on mi je prvi izbor (prije Gasola i Randolpha) jer ako ima jacu stranu onda je to u Portlanda odbrana pod kosem (Aldridge i sjajni Hickson koji je jedan od najboljih skakaca u ligi).
S druge strane mi se svidja Batum under 16,5 poena. Poznata je prica o njemu i igrama u gostima za razliku od domaceg terena.

Ima tu jos dosta kandidata ali nemam bas volje ni vremena za pisanje analiza.

npr. Kobe over, jednostavno ce u gratskom derbiju imati jos dodatni motiv, u sjajnoj formi...
zatim D. Howard under 16,5 poena, imat ce tazak matchup sa Griffinom odnosno Jordanom a s druge strane
njegov glavni problem je pravljenje faulova. Neoprezan je po tom pitanju i cesto ide na klupu tako da tesko stigne prebaciti marginu.

L. Scola over 15,5 u zadnje vrijeme je u sjajnoj formi i igra puno vise nego tokom veceg dijela ove sezone.
U zadnje 3 tekme ubacio 33,21 i 24 poena. Izvodi dobro slobodne sto mu je prednost a i igra protiv Jazzera
koji jesu jaki pod kosem ali to uglavnom pokazuju na domacem terenu.

Eh eto, to bi bilo to, uglavnom overi. Ja kad god sam pisao ovako "obilne" analize za igrace bude totalni fijasko
tako da i to imate na umu ;)
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 04 jan 2013, 23:00

bas da vidim sada sve strijelce da prognoziram koliko cu ih pogoditi, hoce li barem pola proci:

walker over
irving under
derozan over
cousins under
crawford over
nene over
williams over
johnson over
monroe under
smith under
horford under
pierce under
rondo over
garnett over
west under
gay under
gasol over
batum under
alridge over
lillard under
lebron under
wade over
bosh over
boozer over
deng under
durant over
westbrook over
martin over
holiday under
young under
ellis over
jennings over
harden under
lin under
scola under
dragic under
gortat under
jefferson over
milsap under
griffin under
paul over
crawford under
bryant over
howard under
gasol over

analize su ovako na prvu samo na osnovu protivnika, zivo me zanima kako ce to sutra izgledati :mrgreen:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 04 jan 2013, 23:10

fixator je napisao/la:U mnogobrojnim utakmicama ove večeri, sigurno će najveća pažnja biti usmjerena na veliki derbi Grada Anđela, gdje će u Staples Centeru, domu obje ekipe, igrati Clippersi i Lakersi. Nije bilo često ovakvih slučajeva kada su Clippersi u ovaj derbi ulazili kao favoriti, no opravdano su to večeras, jer igraju fantastično. Vezali su 17 utakmica bez poraza, a taj niz im je u prošloj utakmici prekinuo Denver. I Lakersi se polako bude iz zimskog sna i na čelu sa Bryantom pružaju bolje partije u zadnje vrijeme. Iskusni Kobe uzima dosta šuteva, a ne baš toliko često se lopte spuštaju na Dwighta Howarda. Howard nema ovdje toliku slobodu kao u Orlandu, a povratkom na parket Pau Gasola, te njegovim ulaskom u formu, njegova uloga je još više smanjena. U posljednjih šest utakmica, Dwight je samo na onoj pretprošloj, u pobjedi nad Portlandom, ubacio 21 poen i prešao ovu granicu. Na svim ostalim ostao je ispod nje. Po utakmici uzima otprilike 10 šuteva, i ako su oni sa nešto veće udaljenosti od reketa, po pravilu to promašuje. Slobodna bacanja mu nikad nisu bila jača strana, pa se protivnicima isplati praviti faul nad njim ukoliko im ne ide u odbrani. Nekih četiri poena po četvrtini u ovom derbiju u kojem će vjerovatno sve lopte ići na Bryanta ukoliko bude gusto, mi se čine maksimalnim za Howarda.

23:55 D. Howard (LAC-LAL) (16,5) 1 @ 1.85 tipico

sretno svima
Evo ako je promaklo da ponovim
Semper Fidelis

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 04 jan 2013, 23:35

hocel igrat rondo veceras znal neko sigurno

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 04 jan 2013, 23:36

pintol_TM87 je napisao/la:Val pusteria vs Aleghe (vise od 5.5 golova) @1.55 i kec vrlo lako moze proci @1.55

Fasa vs Ponteba kp2 @2.7 za hrabrije 2 @3.05, za manje hrabrije manje od 5.5 @2.05

Ova Verona bi mogla veceras da produzetke igra :D 13 kvota

4/6
Zadnja izmjena: pintol_TM87, dana/u 04 jan 2013, 23:38, ukupno mijenjano 1 put.
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 04 jan 2013, 23:38

Nije ga bilo u ponudama koliko sam upratio. (Rondo) Htio sam odigrati Boston da dobija prvo poluvrijeme s barem 2 razlike ali je par blokiran. Nešto mi je čudno sve to.

Inače NBA za včrs od igrača guram:

Johnson više, Batum manje, Deng manje, James manje, Westbrook manje, Jefferson manje.
1922 & 1878

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

Magiiic
Kontakt:

Post Postao/la Magiiic » 04 jan 2013, 23:41

Eh ovako.

Negdje gore procitah ga nas cesto obori onaj"treci" par ja sam sada stavljao samo jednog igraca na jedan tiket i jos neku malu kvotu.sad je u pitanju bila wilijams i cedevita sutra tako da dobijem ukupnu kvotu 2.DUPLANJE MAJKA !! odigrao sam 3 tiketa.

Batum -
K.Walker +
Boozer +

:D

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.