Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Trebao bi igrati Rondo ali nikada se ne moze 100% tvrditi
Inace u 90% slucajeva kada su razlozi neke gripe i prehlade igraci ipak igraju tako da je veca vjerovatnoca da hoce.

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
bio je u premieru vjerovatno ima jos al neda mi se sad ulazitiGoodison je napisao/la:Nije ga bilo u ponudama koliko sam upratio. (Rondo) Htio sam odigrati Boston da dobija prvo poluvrijeme s barem 2 razlike ali je par blokiran. Nešto mi je čudno sve to.
Inače NBA za včrs od igrača guram:
Johnson više, Batum manje, Deng manje, James manje, Westbrook manje, Jefferson manje.

james je pod upitnikom bio pa bi mogao ici i manje.. mozda je povreda bila neka pa manje odigra vcrs vidjet cemo
a westbrooka sam igrao ja vise, najprije sto mi je omiljeni igrac uz hardena

Mišljenja sam da će Durant izdominirati protiv Sixersa a da će Westbrook imati solidan nastup, ali teško da će preko ići od ove cifre, tj. preko 23. Neće biti potrebe da nešto posebno ubacuje, pogotovo ako Martin sijevne. Ali eto, barem će jedan od nas to pogoditi sto posto. 

1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
Durrant više a Westbrook manje iz razloga što je prošlu tekmu Westbrook igra i za sebe i za Durranta nakon njegovo isključenja, sada mislim da će Durrant igrat jedno 10-tak minuta više od Westbrooka i da će laganice preći ovu cifru od 30 poena.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
PA bas bi Westbrook trebao preko, PHI nema visokih igraca koji su dobri blokeri, a poznato je da se Russell vise oslanja na ulaze nego na sut, pa bi po toj nekoj logici trebao imati otvoren put prema kosu.
Malo da se odmaknemo od NBA.
Dimitrov - Baghdatis 1 @ 1,80
- dr.van nostrand
- Kontakt:
ma tu mi nekako mirise na over na cijelu tekmu...
nakon poraza protiv Netsa mislim da ce Oklahoma odigrati jednu motiviranu i "run and gun" utakmicu na sto su Sixersi itekako sposobni kvalitetno odgovoriti i pratiti taj tempo.
Vidjelo se po Durantovom iskljucenju protiv Netsa koliko ne vole gubiti kuci pa eto danas ocekujem utakmicu s puno koseva.
nakon poraza protiv Netsa mislim da ce Oklahoma odigrati jednu motiviranu i "run and gun" utakmicu na sto su Sixersi itekako sposobni kvalitetno odgovoriti i pratiti taj tempo.
Vidjelo se po Durantovom iskljucenju protiv Netsa koliko ne vole gubiti kuci pa eto danas ocekujem utakmicu s puno koseva.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
Detroit-Atlanta ispod 191,5 1.85
Od zadnjih pet utakmica u Detroitu izmedju ove dvije ekipe sve utakmice su otisle ispod ove granice.
Od zadnjih pet utakmica u Detroitu izmedju ove dvije ekipe sve utakmice su otisle ispod ove granice.
Razumijem sve, ali mi nekako nije mala granica od 23,5 poena. Ali eto. 

1922 & 1878
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
totalno to da.Livnobet je napisao/la:Malo da se odmaknemo od NBA.
22,5 kod mene, premierGoodison je napisao/la:Razumijem sve, ali mi nekako nije mala granica od 23,5 poena. Ali eto.

23 taman.soxx je napisao/la:22,5 kod mene, premierGoodison je napisao/la:Razumijem sve, ali mi nekako nije mala granica od 23,5 poena. Ali eto.

1922 & 1878
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
- paolomontero
- Kontakt:
sta mislite:
Washington-Brooklyn 2
Boston - Indiana 1
Memphis - Portland 1
hoce li ovo proci,bas sam se zavalio
Washington-Brooklyn 2
Boston - Indiana 1
Memphis - Portland 1

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Tu sei la squadra del cuore
sempre in campo undici eroi
vinci l'impossibile e vai
Ti seguiremo anche noi
Ti seguiremo anche noi
- paolomontero
- Kontakt:
paolomontero je napisao/la:Evo sada jedan u 6:
K. Lavrinovic -8,5 2
Kaukenas - 8,5 1
Darden -9,5 1
Luka Žorić -10,5 1
Kvota - 11,71
Ti seguiremo anche noi
Ti seguiremo anche noi
indiana zadnjih 7 tekmi jednu ispusilapaolomontero je napisao/la:sta mislite:
Washington-Brooklyn 2
Boston - Indiana 1
Memphis - Portland 1
boston zadnju 6 tekmi jednu pobjedio..
izgleda sve ko da je red da boston pobjedi al opet nije sigurno too jer su u losoj formi a ovi bas dobro igraju..
- paolomontero
- Kontakt:
kontam kuci igraju,valjda ce dobitisoxx je napisao/la:indiana zadnjih 7 tekmi jednu ispusilapaolomontero je napisao/la:sta mislite:
Washington-Brooklyn 2
Boston - Indiana 1
Memphis - Portland 1
izgleda sve ko da je red da boston pobjedi al opet nije sigurno too jer su u losoj formi a ovi bas dobro igraju..

Ti seguiremo anche noi
Ti seguiremo anche noi
Izabrao si druže najnezgodniji par večeras za čupanje. Uglavnom, sretno ti bilo kao i svima koji večeras ostaju da gonjaju lovu na NBA. Odoh se pripremiti, malo gotive i zavaliti se te natezati, valjda bude kakvog hajra. Pozdrav.
1922 & 1878
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
brooklyn izgleda ko sigurica veceri nebi me cudilo da nas sve zajebe.. mater impaolomontero je napisao/la:kontam kuci igraju,valjda ce dobitisoxx je napisao/la:indiana zadnjih 7 tekmi jednu ispusilapaolomontero je napisao/la:sta mislite:
Washington-Brooklyn 2
Boston - Indiana 1
Memphis - Portland 1
izgleda sve ko da je red da boston pobjedi al opet nije sigurno too jer su u losoj formi a ovi bas dobro igraju..ma strah me i ovog memphisa iako su oni bas dobri kuci, valjda brooklyn nece izgubiti od ovih levata, ako su mogli duranta i westbrooka dobiti mogu i ove.Nek mi je Bog na pomoci

Očigledno nisi baš najbolji sa matišem, zadnji meč u Detroitu je bio 104:88 pa ti zbrojiSTEVEN je napisao/la:Detroit-Atlanta ispod 191,5 1.85

MIA SAN MIA!!!
Evo male zanimljivosti vezano za ova dva igrača. Kevin bilježi u prosjeku 30,7 protiv 76-ersa u zadnjih 6 tekmi a u zadnjoj(koja se igrala OT) je ubacio 37. E sad zanimljivost je veća kod Rasela, naime on bilježi 27,5 u prosjeku protiv 76-ersa a u zadnjoj tekmi im je ubacio 30 poena. Ako se ja pitam a to sam lično i odigrao RW mnogo više odgovaraju 76-ersi.GunnerS je napisao/la:Durrant više a Westbrook manje iz razloga što je prošlu tekmu Westbrook igra i za sebe i za Durranta nakon njegovo isključenja, sada mislim da će Durrant igrat jedno 10-tak minuta više od Westbrooka i da će laganice preći ovu cifru od 30 poena.
MIA SAN MIA!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.