Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Pogodit ćemo aBd na ljeto sa Cavanijem i Eriksenom
.

Jes' ako ove godine budemo cetvrti i onda iskesiramo bruku miliona + da igramo LP, e onda ce tek razmislit da dodju kod nasZodiac je napisao/la:Pogodit ćemo aBd na ljeto sa Cavanijem i Eriksenom.

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Biće vam gutavo sutra protiv Qpr-a,ali eto pobijedom bi vi uhvatili neki priključak za top 4,mislim da će igraći Rangersa izginuti sutra,ako budu odigrali nešto slično kao prošlu tekmu,mogli bi fin rezultat zabilježiti na Loftusu..
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
@Orion
Sutra igramo protiv Stokea, ne Qpr-a
.
Sutra igramo protiv Stokea, ne Qpr-a

Do mene je,izvinjavam se....Zodiac je napisao/la:@Orion
Sutra igramo protiv Stokea, ne Qpr-a.
pretrpan dan,pa nisam dobar....
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
Ali upravu si da će biti gutavo,Stoke pretrpio samo 3 poraza
manje od njih samo City i Everton,biće zafrkano
.
Evo prethodnih rezultata u PL:
Liverpool - Stoke 0 : 0 07/10/12
Liverpool - Stoke 0 : 0 14/01/12
Stoke - Liverpool 1 : 0 10/09/11
Liverpool - Stoke 2 : 0 02/02/11
Stoke - Liverpool 2 : 0 13/11/10
Stoke - Liverpool 1 : 1 16/01/10
Liverpool - Stoke 4 : 0 19/08/09
Stoke - Liverpool 0 : 0 10/01/09
Liverpool - Stoke 0 : 0 20/09/08
Ne godi nam ovaj Stoke nikako,dakle kladioničari ----oba daju gol /tip 2

Evo prethodnih rezultata u PL:
Liverpool - Stoke 0 : 0 07/10/12
Liverpool - Stoke 0 : 0 14/01/12
Stoke - Liverpool 1 : 0 10/09/11
Liverpool - Stoke 2 : 0 02/02/11
Stoke - Liverpool 2 : 0 13/11/10
Stoke - Liverpool 1 : 1 16/01/10
Liverpool - Stoke 4 : 0 19/08/09
Stoke - Liverpool 0 : 0 10/01/09
Liverpool - Stoke 0 : 0 20/09/08
Ne godi nam ovaj Stoke nikako,dakle kladioničari ----oba daju gol /tip 2

- VolimLiverpool
- Kontakt:
Naravno da se sutra na kladionici igra manje od tri gola.Nisu baš velike šanse da će sutra biti više od 1 gola.
Onaj koji prvi zabije,vjerovatno pobjeđuje mada je to sigurnije za Stoke nego za Liverpool.Liverpool moze primiti gol bilo-kad,ali Stoke kad se zatvori tesko mu iko moze zabiti...
Sterling ne može igrati sutra,to je jednostavno nemoguće.On da igra sa onim ljudima,ja mislim da bi se ubrzo povrijedio.Ako uđe oko 75.minute,taman.
Ni Allena ne želim da vidim sutra.
Hoću da vidim Reinu,Glena,Škrtela,Aggera,Enrikea,Lucasa,Gerrarda,Henderson/Shelvey,Suso,Suarez,Downing.
Ovo bi po meni bila dobitna kombinacija,mislim da smo ovako slično počeli i protiv Fulhama i zašto onda mijenjati pobjedničku postavku?
Imam osjećaj da ćemo pobijediti,vjerujem u dobar rezultat.

Onaj koji prvi zabije,vjerovatno pobjeđuje mada je to sigurnije za Stoke nego za Liverpool.Liverpool moze primiti gol bilo-kad,ali Stoke kad se zatvori tesko mu iko moze zabiti...
Sterling ne može igrati sutra,to je jednostavno nemoguće.On da igra sa onim ljudima,ja mislim da bi se ubrzo povrijedio.Ako uđe oko 75.minute,taman.
Hoću da vidim Reinu,Glena,Škrtela,Aggera,Enrikea,Lucasa,Gerrarda,Henderson/Shelvey,Suso,Suarez,Downing.
Ovo bi po meni bila dobitna kombinacija,mislim da smo ovako slično počeli i protiv Fulhama i zašto onda mijenjati pobjedničku postavku?
Imam osjećaj da ćemo pobijediti,vjerujem u dobar rezultat.

You'll never walk alone.
- BeyKopites
- Kontakt:
Dobar sastav, ja bih malo odmorio Shelveya i dao šansu Hendersonu ili Sahinu, a možda Shelvey da zauzme poziciju Susa jer izgleda da BR ne može početi utakmicu bez njega u zadnje vrijemeVolimLiverpool je napisao/la:Naravno da se sutra na kladionici igra manje od tri gola.Nisu baš velike šanse da će sutra biti više od 1 gola.
Imam osjećaj da ćemo pobijediti,vjerujem u dobar rezultat.![]()

"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Ako budem igrao, biće 1-1, a ako budem na klupi rezultat će biti 0-0. 

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
pobjeda je nasa ako Glen Enrique i Suarez budu na nivou a ja vjerujem da hoce
Zadnja izmjena: anfield, dana/u 26 dec 2012, 00:20, ukupno mijenjano 1 put.
LIVERPOOL YNWA
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ma sutra je vrijeme da ih napokon dobijemo 

Joj ne mogu da vjerujem sta citam, isto k'o da samo Stouk igra agresivnu odbranu pa se boje Sterlinga stavit
E svasta, al' fakat, Sterling ako bude igrao, igrat ce protiv Camerona s kojim moze radit sta hoce, Suarez nek brine o Huthu i Shawcrossu.
Zato ce cipela Shelvey sa svojom brzinom i driblingom kao i kontrolom lopti lomiti mesare iz Stouka, ma daj molim te

E svasta, al' fakat, Sterling ako bude igrao, igrat ce protiv Camerona s kojim moze radit sta hoce, Suarez nek brine o Huthu i Shawcrossu.
Zato ce cipela Shelvey sa svojom brzinom i driblingom kao i kontrolom lopti lomiti mesare iz Stouka, ma daj molim te

Roger Federer the greatest of all time!
Shelvey će sutra u stilu Gerrarda protiv WH u finalu FA kupa sa nekih 40-ak metara rezonskim projektilom da riješi susret
.
Bitno je samo zabiti jedan ostalo sta Bog da
.

Bitno je samo zabiti jedan ostalo sta Bog da

NaravnoZodiac je napisao/la:Shelvey će sutra u stilu Gerrarda protiv WH u finalu FA kupa sa nekih 40-ak metara rezonskim projektilom da riješi susret.

Stoke jeste u dobroj formi, pogotovo Begović na golu, ja bi bio zadovoljan i bodom.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
ne znam za vas ali ja sam pozelio Sahina vidjeti u veznom redu.Koliko smo se mucili da ga dobijemo na posudbu da bi nam samo sjedio na klupi
DAJ MU PRILIKU 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Vrijeme je da i Stoke neko opuca pošteno
.
Postaviti jak vezni red, gore Suareza,Downinga i vjerovatno Susa/Shelveya pa šta bude.
S večerašnjom pobjedom i (dobro odrađenim )januarskim prelaznim rokom bi se već moglo pričati o top 4,mada ni remi nebi bio loš s s obzirom na formu Stokea.

Postaviti jak vezni red, gore Suareza,Downinga i vjerovatno Susa/Shelveya pa šta bude.
S večerašnjom pobjedom i (dobro odrađenim )januarskim prelaznim rokom bi se već moglo pričati o top 4,mada ni remi nebi bio loš s s obzirom na formu Stokea.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Evo kako bi izgledala tabela nakon 16 kola da nije bilo sudijskih grešaka.
Može se na ovoj stranici naći i koje su sve odluke uzete u obzir ako nekog zanima.
http://www.debatabledecisions.com/engli ... gue-tables" onclick="window.open(this.href);return false;
Može se na ovoj stranici naći i koje su sve odluke uzete u obzir ako nekog zanima.
http://www.debatabledecisions.com/engli ... gue-tables" onclick="window.open(this.href);return false;
Po meni ocekivano . Ovo nam je fizicki i trkacki najbolja postava, a svi znate kol'ko je vazno u tekmi protiv ovih drvosjeca da se dobijaju one "nicije" lopte . Vcs ocekujem laganicu 0:2, eventualno 0:3Rolex312 je napisao/la:Liverpool Echo o sutrasnjih 11.

- Liverpool8
- Kontakt:
Shelvey na krilu. TUGA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.