KONTAKTZekoo je napisao/la:Kazniti ! ! ! Koji je mail od NFSBIH. Svi šaljite !!!
Nogometni/Fudbalski Savez Bosne i Hercegovine
Ferhadija 30, Sarajevo 71000
Bosna i Hercegovina
E-mail: [email protected]
Ali ne znam kako ce ti to pomoci
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
KONTAKTZekoo je napisao/la:Kazniti ! ! ! Koji je mail od NFSBIH. Svi šaljite !!!
Šta ćeš budalama ko ih hebe...Zekoo je napisao/la:Kazniti ! ! ! Koji je mail od NFSBIH. Svi šaljite !!!
P.S sva mudrolija je da se Bošnjaci ili još preciznije muslimani opamete kad ovo videZekoo je napisao/la:Kazniti ! ! ! Koji je mail od NFSBIH. Svi šaljite !!!
Potpis!! Ali politika se toliko ukorjenila ovdje da je sve u drugom planu pa i sport. Nazalost ali tako je. A mi cemo raspravljati je li transparent trebao biti tu ili ne,a o samom fudbalu niko i ne govori,on nije ni bitan.Ebai ga...rodjak je napisao/la:ljudi mislim da treba izbaciti politiku iz sportaMnogi politicari hoce da ubace politiku u sport (i sa istoka i sa zapada) da bi unistili i ono jedino sto donekle fercera u BiH, i mislim da se ne trebamo primati na te podmukle pokusaje.Okanimo se politike,bavimo se na utakmicama samo sportskim stvarima za dobrobit BiH sporta,mislim da koliko god mi volili ovaj transparent, ne doprinosi opstem objedinjavanja sporta na citavoj teritoriji BiH.Ne radimo nesto sto bi htjeli vidjeti neki politicari iz BiH koji nemaju dobre namjere prema BiH da vide da se desava(pogotovo na onim djelovima BiH koji su bili pod kontrolom a BiH).Dakle samo kape salovi ,transparenti,navijacke pjesme za svoj tim i to je to
potpis ! I treba da se ljutimo na vlastiti klub ako ne zatrazi uklanjanje zastave ili transa posto smo vidjeli danas da to imamo pravo.TAZ je napisao/la:Ma ako ništa sad ćemo svi moći tražiti prekid utakmice radi zastava HB, RS, kojekakvih fašističkih obilježja po raznim kasabama ove države, i za skandiranja ratnim zločincima...
A jel borac dobio kaznu za skandiranje noz zica srebrenica za sto ima i video dokaz na utakmici protiv zelje ???' & je napisao/la:Normalno da je prekinuta utakmica ,jer budite sad svi realni : Borac je kažnjen zbog parole koja odaje počast ljudima koji su ubijeni u etničkom čišćenju Kosova.Ta parola ne vrijeđa apsolutno nikog i naravno mi smo dobili kaznu ,jer je to "politička parola".E sad i vi morate da dobijete kaznu zbog toga ,inače su to dvostruki aršini.Pozz