Bez prenosa, zar vec nije dogovoreno da se prenose obje utakmiceCapital City je napisao/la:U zenici opet pripremaju tradicionalnu dobrodošlicu bez prenosa na tv u želji se crno piše.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
-
Capital City
- Kontakt:
Ništa još nije zvanično ali domaćin bi radije igrao u mraku ko prije dvije sedmice i vidjeli smo šta je bilo. 
A MAN WHO SPREADS WISDOM
pa normalno. a onda bi opet kmezili kako je sudija navlačio za želju, njima se nije dao pomaket, itd..Capital City je napisao/la:Ništa još nije zvanično ali domaćin bi radije igrao u mraku ko prije dvije sedmice i vidjeli smo šta je bilo.
Па " стварно " " ? ... & прво уговор " је & ? ? , је & $ " & " ? & . & $ та " о % " $ у $ .Capital City je napisao/la:U zenici opet pripremaju tradicionalnu dobrodošlicu bez prenosa na tv u želji se crno piše.
" " свега ? " & ? " & $ " у Сарајеву , а не " у " ...
Етоо ? $ ' $ ? , " пуно - у " !!
" " " , " " оне " !!!
Pa znas li mozda imal neki video il nesto?the scouser je napisao/la:Mirko Kamenjasevic je komentator ako se ne varam...CyberGhost je napisao/la:hahahahah sjecam se toga hahahahhaEdin TM87 je napisao/la:Joj imal ko link kakav onog ludog komentatora, prije kad smo igrali sa celikom i kaze sjedi mali picka ti materina![]()
![]()
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
doslo je do provalesamosarajvo je napisao/la:Hocel pola ko nas ?Hoce aBd
Por que ? Por que somos los mejores...
-
Just do it.TM
- Kontakt:
ima prenos 100%Capital City je napisao/la:U zenici opet pripremaju tradicionalnu dobrodošlicu bez prenosa na tv u želji se crno piše.
:)
Ma bit ce prenos nego nije to bitno.
Ono sto je bitno je da nas STO VISE ode u Zenicu i da damo MAXIMALNU podrsku nasim momcima, kojim nece biti ni malo lahko u onom grotlu !!
Znaci bez izmotavanja i bez trazenja razloga !!
Nego ..
SVI U ZENICU !!!
Ono sto je bitno je da nas STO VISE ode u Zenicu i da damo MAXIMALNU podrsku nasim momcima, kojim nece biti ni malo lahko u onom grotlu !!
Nego ..
SVI U ZENICU !!!
Razumijes ti mene burazere moj 
- bilinopolje
- Kontakt:
invazija na zenicu doslo vas je proslu tekmu 56 ....svi u zenicuLuca.Toni je napisao/la:Ma bit ce prenos nego nije to bitno.
Nego ..
SVI U ZENICU !!!
razocara me likce po ko zna koji put .....al
-
Just do it.TM
- Kontakt:
đe oko........bilinopolje je napisao/la:invazija na zenicu doslo vas je proslu tekmu 56 ....svi u zenicuLuca.Toni je napisao/la:Ma bit ce prenos nego nije to bitno.
Nego ..
SVI U ZENICU !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ne sekiraj se....... dolaze sarajevski mangupi
Hajd valjda vas u ovoj invaziji dodje vise od 50 u Zenicu:lol:

- bilinopolje
- Kontakt:
ma nosikiriki vi ste ti koji se sikirate dali ce vas doci 56 ili 33 hahhaha mmi smo se dokazali ja mislim dosta je raje bilo na prvoj tekmi realno reciJust do it.TM je napisao/la:đe oko........bilinopolje je napisao/la:invazija na zenicu doslo vas je proslu tekmu 56 ....svi u zenicuLuca.Toni je napisao/la:Ma bit ce prenos nego nije to bitno.
Nego ..
SVI U ZENICU !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ne sekiraj se....... dolaze sarajevski mangupi
razocara me likce po ko zna koji put .....al
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
To je bila vasa najveca utakmica u zadnji 15 godina,a nasa od proslog mjesecabilinopolje je napisao/la: ma nosikiriki vi ste ti koji se sikirate dali ce vas doci 56 ili 33 hahhaha mmi smo se dokazali ja mislim dosta je raje bilo na prvoj tekmi realno reci
svoj ti pos'o !
- pintol_TM87
- Kontakt:
Tako i dodje...Sta bi sa malim Hodzicem jel definitivno otisao u Liverpul?Grbavica moj zivot je napisao/la:To je bila vasa najveca utakmica u zadnji 15 godina,a nasa od proslog mjesecabilinopolje je napisao/la: ma nosikiriki vi ste ti koji se sikirate dali ce vas doci 56 ili 33 hahhaha mmi smo se dokazali ja mislim dosta je raje bilo na prvoj tekmi realno reci
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
-
Just do it.TM
- Kontakt:
od osnivanja nisu igrali bitniju tekmuGrbavica moj zivot je napisao/la:To je bila vasa najveca utakmica u zadnji 15 godina,a nasa od proslog mjesecabilinopolje je napisao/la: ma nosikiriki vi ste ti koji se sikirate dali ce vas doci 56 ili 33 hahhaha mmi smo se dokazali ja mislim dosta je raje bilo na prvoj tekmi realno reci
Molim malo realnosti a to je oko Visce.Koji ba milion.Pa onaj balo ne vrjedi ni 100 hiljada a ne miliona.Prokurcio se zadnje vrjeme treba ono malo spustit na zemlju.Uf da mu je Rutko kapiten nebi se on onako kurcio.Dakl euzet sat bilo od njega i nogom u zicagu.
-
Capital City
- Kontakt:
-
Just do it.TM
- Kontakt:
ma bio je dobar, al cijelu polusezonu igra lose skroz.......Alipasino je napisao/la:Molim malo realnosti a to je oko Visce.Koji ba milion.Pa onaj balo ne vrjedi ni 100 hiljada a ne miliona.Prokurcio se zadnje vrjeme treba ono malo spustit na zemlju.Uf da mu je Rutko kapiten nebi se on onako kurcio.Dakl euzet sat bilo od njega i nogom u zicagu.
slazem se, kakav milion, niđe veze realno........
10 KM karte finale kupa
realno nismo nista drugo ni mogli ocekivat,licno sto se mene tice odlicno kako je moglo bitiBuddy je napisao/la:10 KM karte finale kupa
25.5.2011 Zenica Away
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.