Asmir Begović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
BigBigBang
- Kontakt:
Re: Asmir Begović
Kada ce novinari sportsport ba prestati da se ofiraju sa ovim nadimkom Ministar Odbrane, glupo je do bola onaj koji je smislio vjerovatno se sebi divi al nadimak je sranje.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Monolog jesi to poslao harisa u banovice? 
Ovaj prvi bi mogao dozivotno odmorit. Koji smor.Monolog je napisao/la:Pogba i Harishp će pauzirati.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
ja bi prije rekao taj drugi..Cartman je napisao/la:Ovaj prvi bi mogao dozivotno odmorit. Koji smor.Monolog je napisao/la:Pogba i Harishp će pauzirati.
Sta covjek brani
[youtube][/youtube]
3:08 protiv Dzeke
[youtube][/youtube]
3:08 protiv Dzeke
Veci smorovi ste ti i harishp koji ste konstantno sra.li i kad vam covjek predoci dokaze vi ga poceste napadati.....Cartman je napisao/la:Ovaj prvi bi mogao dozivotno odmorit. Koji smor.Monolog je napisao/la:Pogba i Harishp će pauzirati.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
O jos jedan bianconeri. Pojma nemam ko je ovaj Pogba, vjerovatno mu je ovo deseti nick, ali lik proziva u svakom postu i laze ko pas.Hypnose je napisao/la:Veci smorovi ste ti i harishp koji ste konstantno sra.li i kad vam covjek predoci dokaze vi ga poceste napadati.....Cartman je napisao/la:Ovaj prvi bi mogao dozivotno odmorit. Koji smor.Monolog je napisao/la:Pogba i Harishp će pauzirati.
- legenda reala
- Kontakt:
Nije mu deseti nik, jedan je od rijetkih(Juventina) koji nema više nikova
Nemoj tako Cartman ima dosta istine u njegovim postovima, sjeti se prvih stranica Mujdžine teme

Nemoj tako Cartman ima dosta istine u njegovim postovima, sjeti se prvih stranica Mujdžine teme
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Naravno da mu nije prvi nick. Sama cinjenica da mu je nick Pogba (koji je presao u Juventus ovog ljeta), a nesto proziva mene i harisa to dokazuje. Imao je prije nick, nesto je se svadjao, dobio ban, i vratio se kao feniks.legenda reala je napisao/la:Nije mu deseti nik, jedan je od rijetkih(Juventina) koji nema više nikova
Nemoj tako Cartman ima dosta istine u njegovim postovima, sjeti se prvih stranica Mujdžine teme![]()
A za Mujdzu i Medunjanina sve stoji. Ali u takvoj smo situaciji da i takve moramo prihvatit. U idealnoj situaciji bi takve likove mogli odbit, ali sta je tu je. Sto se tice Begovica, slobodno probajte nac neki moj post gdje kritikujem njega nakon sto je poceo igrat za BiH. Ne postoji.
@cartmane, mislim da si pretjerao ocijenivsi pogbu smaracem, u poredjenju sa hpovcem pogba je dijete u razvoju u odnosu na iskusnog lisca.
A nas golman, nase blago, trasira put ka najboljem golmanu engleske i ovaj nadimak ministar odbrane mu fakat ekstra stoji jer nas Asmir to i jeste.
Jos dok sam ga gledao u dresu mornara obcevao je, izborio se pored Jamesa za prvog golmana, prije toga prihvatio posudbu i Ipsvic na par mjeseci, kasnije u Stoke-u skine prvog golmana Danske. Reprezentacije koja je u odnosu na nas redovna na velikim takmicenjima. Ove sezone Asmir je suveren, razlog zbog kojeg Sorensen hoce da pakuje kofere.
Asmir je golman za velike klubove, za Celzi, Mancester, Barselonu, Bajern (Real iz postovanja prema Ikeru ne spominjem). Asmir je radnik i on ce ici samo gore, uz talenat koji vec ima i svoj rad za par godina ce biti sama krema svjetske golmanske elite.
Asmir je i u repci cekao i docekao svoj status iako je nepravedno bio stavljan u drugi plan i u sastavu i u raji, prezivio niz optuzbi za koje se ne zna da li su utemeljene ili nisu od strane selektora i kapitena, kasnije je docekao da ga ljube i jedan i drugi.
Asmire samo da te povrede zaobidju i da te aBd iduce sezone gledamo u ligi prvaka u dresu jednog velikog kluba.
Ljudino!
A nas golman, nase blago, trasira put ka najboljem golmanu engleske i ovaj nadimak ministar odbrane mu fakat ekstra stoji jer nas Asmir to i jeste.
Jos dok sam ga gledao u dresu mornara obcevao je, izborio se pored Jamesa za prvog golmana, prije toga prihvatio posudbu i Ipsvic na par mjeseci, kasnije u Stoke-u skine prvog golmana Danske. Reprezentacije koja je u odnosu na nas redovna na velikim takmicenjima. Ove sezone Asmir je suveren, razlog zbog kojeg Sorensen hoce da pakuje kofere.
Asmir je golman za velike klubove, za Celzi, Mancester, Barselonu, Bajern (Real iz postovanja prema Ikeru ne spominjem). Asmir je radnik i on ce ici samo gore, uz talenat koji vec ima i svoj rad za par godina ce biti sama krema svjetske golmanske elite.
Asmir je i u repci cekao i docekao svoj status iako je nepravedno bio stavljan u drugi plan i u sastavu i u raji, prezivio niz optuzbi za koje se ne zna da li su utemeljene ili nisu od strane selektora i kapitena, kasnije je docekao da ga ljube i jedan i drugi.
Asmire samo da te povrede zaobidju i da te aBd iduce sezone gledamo u ligi prvaka u dresu jednog velikog kluba.
Ljudino!
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Bas me interesuje,koja je krhotina dala Begovicu nadimak "ministar odbrane"?
Ljudi boziji,nadimak dolazi spontano,a ne nazor,a u zivotu glupljeg nadimka od ovog nisam vidio dosad.Kakav ba ministar odbrane? Ne potencirajte to zivi bili,takvog vrsnog golmana spajati sa glupostima,nidje veze.
Ljudi boziji,nadimak dolazi spontano,a ne nazor,a u zivotu glupljeg nadimka od ovog nisam vidio dosad.Kakav ba ministar odbrane? Ne potencirajte to zivi bili,takvog vrsnog golmana spajati sa glupostima,nidje veze.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
ja sam mu dao nadimak, ako imaš problema obrati se meni a ne me ovako pljuvati iza leđa
sve su pite pitice, samo burek pitac je
Kako moze biti iza ledja,nesto sto je javno kao forum? Prvo ja nisam znao ko ga je dao,prema tome,kako ti se drugo mogu i obratitit,a drugo,ako je nadimak lijep,onda ga uzmes sebi,i trece,ne daje se nadimak nazor,samo da bi ga neko imo.Panda je napisao/la:ja sam mu dao nadimak, ako imaš problema obrati se meni a ne me ovako pljuvati iza leđa
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
beg me je razočarao u zenici kada sam ga molio nakon tekme 100€ a lik se samo okrenuo, a bio je i on sirotinja ali izgleda da je to zaboravio. boli njega qrac za nas sirotinju
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Nema on evrica (€), tamo kod njega su jos uvijek funte (£).Panda je napisao/la:beg me je razočarao u zenici kada sam ga molio nakon tekme 100€ a lik se samo okrenuo, a bio je i on sirotinja ali izgleda da je to zaboravio. boli njega qrac za nas sirotinju
Ti ga molio za 100 (!) eura i on se okreno i otiso (ako je te i cuo).. stvarno bezobrazluk..Panda je napisao/la:beg me je razočarao u zenici kada sam ga molio nakon tekme 100€ a lik se samo okrenuo, a bio je i on sirotinja ali izgleda da je to zaboravio. boli njega qrac za nas sirotinju
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
jbg druže tako je kako je, džeko mi je uvijek dao, nekad ne može 100, pa 50 mi stavi u džep, ali zadovoljan sam... ali beg je očito zaboravio da je on pobjegao iz rata kao sirotinja, sramota stvarnosajo10 je napisao/la:Ti ga molio za 100 (!) eura i on se okreno i otiso (ako je te i cuo).. stvarno bezobrazluk..Panda je napisao/la:beg me je razočarao u zenici kada sam ga molio nakon tekme 100€ a lik se samo okrenuo, a bio je i on sirotinja ali izgleda da je to zaboravio. boli njega qrac za nas sirotinju
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Pišam se i na tebe i na takve kao ti . Pu fukaro Božija !Panda je napisao/la:jbg druže tako je kako je, džeko mi je uvijek dao, nekad ne može 100, pa 50 mi stavi u džep, ali zadovoljan sam... ali beg je očito zaboravio da je on pobjegao iz rata kao sirotinja, sramota stvarnosajo10 je napisao/la:Ti ga molio za 100 (!) eura i on se okreno i otiso (ako je te i cuo).. stvarno bezobrazluk..Panda je napisao/la:beg me je razočarao u zenici kada sam ga molio nakon tekme 100€ a lik se samo okrenuo, a bio je i on sirotinja ali izgleda da je to zaboravio. boli njega qrac za nas sirotinju
Ma pustite lika , misliš da smo mi glupi ? Očito se fura na ovog što u videu psuje Džeki mater i dere se "i ti si bio sirotinja!"
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Zasto bi ti covjek davao para kad ima svoju porodicu obitelj i prijatelje.
jesil covjek ili prosijak? gdje ti je dostojanstvo? koji idiotizam majko draga
jesil covjek ili prosijak? gdje ti je dostojanstvo? koji idiotizam majko draga
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Bhfanatik, Coolpanda24, Google Adsense [Bot], Jabroni, Proximic, Vaya i 62 gosta.